Браунинг в салона: как да го направя перфектен дългосрочен стил

Весели косми от вежди постоянно излизат от общата линия? Уморен ли сте от губенето на сутринта на стайлинг? Тук ще намерите подробно описание на това как се извършва биофиксация на веждите в салона, които ще ги поставят в ред: същността и основните етапи на процедурата. Списъци с индикации и противопоказания.

Съдържание:

 • Същността на процедурата за биофиксация на веждите
 • Предимства и недостатъци
 • свидетелство и противопоказания
 • Постепенни инструкции за биофиксация
 • Грижа за веждите след биофиксация

Лицето на модерна жена трябва да бъде красиво и, разбира се, добре поддържан. И за това трябва редовно направете моделиране и коригиране на вежди. Добре подбрана форма, съвпадащ цвят, интелигентен стил – всичко това дава лице елегантни очертания, очи – допълнително очарование, образ – индивидуалност. Един поглед ще приковава вниманието на другите и ще стане по-изразителен. Но как да поправим получената форма? дори ако прекарате половин час сутринта в огледалото, като нанесете няколко слоя восък, гел или червило, дъжд или вода в басейна са способни в едно момент, за да унищожи всичко това очарование. Така че се предпазвайте от това нещастия: биофиксиране на вежди в салона – процедура които ще могат да държат “под контрол” дори най-непокорните косми.

Защо имаме нужда от биофиксация на вежди

Същността на процедурата за биофиксация на веждите

Хиляди жени на сутринта след оцветяване с молив за вежди, прах или сянка прилага восък на върха (известни марки Brow Fix, Восък за оформяне на вежди, Молив за оформяне на брови, червило (оттенък на очите, брови Помада, Помада на Бродовете) или гел (Blueberry, Painting Gel, Почистващ гел. Всички те изпълняват фиксираща функция, т.е. гладките коси, принуждавайки ги да лежат в една посока, никъде не изпъква. За известно време помага – на първия валежи или други неблагоприятни условия на грим (спорт, водни процедури, двойки в кухнята). Резултатът е химическия състав на козметиката не може да го понесе започва да тече или просто изпарява, и веждите изглеждат небрежно птиче гнездо. Позната ситуация? Уморен от такива неприятни изненади? Тогава е време да отидете в салона.

Биофиксация на вежди – тристепенна процедура, 3 до 1 и ще оцените неговата ефективност при 100%. За вас коригирайте формата, рисувайте ги в правилната сянка и всичко това обезопасете с естествено (нехимично!) съединение, което ще напусне вежди в такова идеално състояние на седмицата за 3-4. Приказка? Разбира се! Ето защо, с непокорен косми, които са постоянно извадени от гладка линия, тази салон процедура е истинско откритие, и не забравяйте да се възползвате. Само ако ти е удобно съотношението на неговите предимства и недостатъци.

Основна информация. Биофиксация – сравнително нова процедура за модерни салони. По техните тя се връща към биосаитните мигли, както там, така и там Използват се почти идентични състави.

Предимства и недостатъци на процедурата

Научете повече за предимствата и недостатъците на татуировката на веждите.

Защо сърбят вежди и как да облекчите сърбежа: //beautiface.net/brovi-resnitsy/zud-cheshutsya.html

Предимства и недостатъци

На пръв поглед изглежда, че биофиксацията на веждите е непрекъсната само положителни и положителни резултати. Но тези, които не го правят слухове слухове какво салон процедури, разбирам, че това комбинация от ярки плюсове и все още вредни минуси. Единственият въпрос е съотношение и способността да се избегнат неприятни последствия. По този начин, Ние претегляме всички предимства и недостатъци на тази услуга.

предимства

 • Мултифункционалност: когато стигнете до биофиола, вие в същото време получавате и корекция на формата им, и оцветяване;
 • Дългосрочен резултат: можете да сте сигурни, че космите те ще послушно лежат в една посока, без да се бият навсякъде 3-4 седмици, а в някои случаи дори до 2 месеца;
 • сигурност: в края на краищата, биофикс обещава да бъде използван Биологичен състав – натурални продукти, в които се съдържат формули компоненти от растителен и животински произход;
 • Употреба: използва се за течности с биофиксация, подхранва и овлажнява кожата под веждите и корените на косата, така че състоянието им след процедурата е забележимо подобрена;
 • Използваните състави са хипоалергенни;
 • възможност за спестяване: някои салони предлагат отстъпки и намалете цената на биофиксацията на веждите до 400 рубли, докато сте в средно, той варира от 800 до 1200 рубли.

недостатъци

 • Много салони използват Dolly за веждите с биофикс Лаш, който има много съмнителни в досието фактори: предназначен е за биоволноподобни мигли; производство – Y. Корея; никъде не е посочен точния състав на разтворите, т.е. съставките остават неразбираеми;
 • въпреки декларираната хипоалергенност на прилаганите средства, сред страничните ефекти след алергията с биофиксация на веждите рядко, но все още се случва;
 • ако по време на процедурата нещо се обърка, продължителността ефектът може да не стигне до обещаните 3-4 седмици;
 • това е ноу-хау на модерната индустрия на салона, така че майсторите, обучението на това изкуство е много трудно да се намери и противопоказания и списък на страничните ефекти поради недостатъчно знанието не е напълно известно.

Въз основа на тези списъци можем да направим съответните заключения дали да се придаде или да не се повредят веждите. Страхуват се от алергия реакции и други странични ефекти? Помолете съветника да направи предварителен тестов контрол, за да се избегнат неприятни изненади. Не Вярвате ли на корейската козметика? Потърсете салон, с който работи други марки. Всички тези крайъгълни камъни могат лесно да бъдат избегнати ако процедурата е извършена правилно.

На бележката. Ако след biofixing вежди резултатите от процедурата ще ви задоволят напълно, а биологичните състави не са предизвика някаква негативна реакция, не забравяйте да опитате Biowave и Biofix мигли.

Подготовка за процедурата в салона

Показания и противопоказания

Има дами, които искат да опитат всички нови елементи красота индустрия, въпреки че това е фундаментално погрешно отношение към неговата външен вид. Всяка салонна процедура има свои собствени индикации и противопоказания, включително биофиксация на вежди. Точно така нямайки нищо общо, не трябва да се регистрирате за него. Ако имате послушни, тънки, красиви вежди, които не изискват корекция и не без да ви безпокои, няма нужда да работите върху тях химични съединения. Затова следвайте препоръките. специалисти.

Показания

 • Бързо нарастващи вежди;
 • дебелина;
 • палав;
 • труден;
 • неправилно нараства;
 • рошав;
 • от общата линия на растеж.

Противопоказания

 • Склонност към алергични реакции;
 • нарушаване на целостта на кожата (драскотини, порязвания, рана);
 • значими промени в хормоналния фон: бременност, лактация, пубертет, менструация, менопауза.

Ако сте се регистрирали за biofix вежда в салона, попитайте майсторите първо разберете дали имате нужда от тази процедура принципа и няма противопоказания за неговото прилагане. Той трябва изследвайте лицето си, тест за алергия реакция, да ви интервюира за съществуващи заболявания и проблеми здраве. Този етап е много важен, защото ви позволява да избягвате грешки.

Имайте предвид! Въпреки факта, че композициите използвани за biofix вежди не попадат в тялото (ако са в минимални количества в кожата), някои условия може да намали своевременността на процедурата. Например, приемане наркотици. Следователно, 1-1,5 седмици преди посещението салон е по-добре да се спре по време на лечението.

Грижа за вежди след биофиксация

Постепенни инструкции за биофиксация

Време е да се научите как да правите вежди с biofix. това информацията ще ви позволи да не се притеснявате по време на процедури в кабината. Можете просто да се отпуснете и да получите удоволствие от умелите манипулации на капитана. Макар и подготвителен сцената ще зависи изцяло от вас.

Подготовка преди процедурата

 1. Не слънчеви бани 2 седмици преди biofixation, не държат процедури за салони в областта на веждите (микробладинг, татуиране, пръскане).
 2. За една седмица спрете приема на лекарства.
 3. За деня не използвайте декоративна козметика.

Етапи на биофиксация

 • I. Полагане и биофиксиране

С помощта на специални извити пинсети косата се издърпва и са фиксирани на място върху кожата с лепило (обикновено силикон, на водна основа, хипоалергичен, прозрачен). Оказва се, че всички те изглеждат в една и съща посока и форма гладка, почти перфектна линия. Това е дългосрочно стайлинг. Сега тези косми не отиват никъде, докато не изпаднат. поради факта, че животът им ще приключи и на тяхно място ще нарасне др. След това омекотяващото съединение се прилага за известно време, внимателно премахнат, а друг слой е направен – директно фиксиране.

 • II. Оцветяване с боя

Сега боята е взета (по избор на клиента, тя може да бъде къна или продукт с търговска марка за професионална употреба), t Избрана е необходимата сянка и е направено оцветяване. Това е невъзможно Нанесете лепило върху боята, тъй като го „изяжда“. Сега трябва изчакайте известно време, за да се оцветят веждите (15-20 минути, ако къна – малко по-дълго).

 • III. Даването на желаната форма

Сега капитанът ще извади ненужни, допълнителни косми, над желаната форма. Този етап трябва да бъде окончателно, защото мокрото лепило за фиксиране може да се получи в микроранките и предизвикват неприятни усещания (мравучкане и сърбеж).

Ако желаете, можете да се откажете от последните два етапа и направете само ангажимент, но имайте предвид, че резултатът е кога майсторът изпълнява процедурата от самото начало до края, изглежда много по-впечатляващо.

Това са показателните етапи на биофиксацията на вежди на Доли. Мигли и други лекарства. В различни салони те могат имат някои от техните собствени характеристики, но като цяло майсторите се придържат на тази схема. Много е важно да се следва реда на действията в такива последователности, защото в противен случай резултатът ще бъде пагубен, и клиентът е разочарован. И, разбира се, трябва да се проведе Консултация за това как да се грижим за вежди след биофиксация.

Колеги. Отвъд Доли миглите, магьосникът салони се използват за биофиксация на съединенията за вежди Thuya (Испания) или Kodi Professional (САЩ).

Как да извършим биофиксация

Грижа за веждите след биофиксация

Така ефектът след биофиксацията в кабината е продължил възможно най-дълго по-дълго, трябва да сте в състояние да се грижите правилно за веждите след процедурата. В противен случай можете да измиете боята, лепилото и фиксирането композиция на първия ден. Така че се пригответе за редица ограничения. (те трябва да издържат само 1-2 дни), после да се наслаждават траен резултат. В рамките на 2 дни след процедурата не Тя се препоръчва:

 • активното използване на козметика за вежди (и защо е необходимо, ако капитанът в салона е направил всичко, коригирани и фиксирани?);
 • нанесете ексфолианти за почистване на тази област на лицето;
 • Свободно овлажнявайте вежди, т.е. трябва да се миете много внимателно, от басейна, сауни и душа да откажат;
 • слънчеви бани не под активното слънце, нито в солариума;
 • лекарство за пиене.

Използва се в салони професионални комплекти за носене Тази процедура може да се закупи свободно. В резултат на това много жени твърдят, че биофиксацията е възможна с тяхна помощ вежди у дома според описаната по-горе схема. Въпреки това не Той е силно обезкуражен по няколко причини. Първо, за това трябва да имате специално образование (пропуск курсове за обучение). Второ, има доста в комплекта. агресивни формулировки, които могат да бъдат използвани неправилно себе си. Трето, за всички нежелани последици. отговорността ще бъде поета единствено от вас. Така че по-добре използвайте услугите на капитана и направете идеално красив вежди в кабината.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: