Червило за вежди – революция в съвременния свят козметика

Полезна информация за това какво представлява червилото вежди: неговата функционалност (това, което е необходимо), основните видове (гел, крем, молив), химичен състав, рейтинг на най-добрите средства (Майбелин, Л’Ореал, Никс, Анастасия и др.), Правила за ползване и съхранение, домашна рецепта.

Съдържание:

 • Защо ми трябва червило за вежди?
 • Съвети за вежди
 • Съединение за фондани
 • Най-висока оценка за червило
 • Как да използвате
 • Рецепта за вежди за червило

Чувайки за този инструмент, мнозина свиват рамене, чудейки се: Защо ви е нужен? Всеки е толкова използван, че червилото може да бъде изключително лабиален, който не разбира функционалността на това козметични продукти. Междувременно той вече е успял установете се на положителната страна и вземете най-много възторжени отзиви от козметици и потребители. Така че нека Да видим заедно защо най-известните марки са добавили към линията продуктите си това необичайно продукти. Кой може да дойде по-удобно веждите червило и как да го използвате правилно?

-

Защо ми трябва червило за вежди?

Първо, не забравяйте, че червилото за коса е далеч от иновация. Използва се за фиксиране вместо лак. Въз основа на това и беше разработи формула за грижа за малки, по-твърди и палавите косми в веждите. В допълнение, производителите решиха да се създаде инструмент не само за оформяне, но и за оцветяване, което толкова често се нуждае от вежди. В резултат на това Оказа се, че е многофункционален инструмент “два в едно”, което ще позволи да се решават много от най-много различни проблеми:

 • оцветяване в необходимата, естествена сянка;
 • моделиране;
 • маскиране на външни дефекти;
 • фиксиране на формата;
 • подмяна на няколко козметика наведнъж: сенки, очна линия, молив: сенки нарисуват неравни контури, молив изглежда неестествено;
 • ви позволява да запазите наситеността на цвета навсякъде на деня

Впечатляващо, нали? Така че, ако сте свикнали да използвате сенки или моливи за вежди, след което ги покриха с восък, Сега можете да направите място в козметика и да ги замените средства за многофункционално измиване. Това спестява време, и финанси! Ако решите да опитате този нов продукт Козметология, първо вижте какъв вид произведени продукти ще ви харесат.

Чрез страниците на историята

През XVI в. Пр. Хр. д. древните египетски жени обръснаха вежди чисти и боядисани фалшиви. Тогава в модата бяха тънки, дълги, достигайки до храмовете.

-

Изберете най-доброто масло за растеж и дебелината на челото от нашата подробен преглед.

Дали ресничетата често започнаха да падат? Време е да се погрижим за тях укрепване: //beautiface.net/brovi-resnitsy/vypadayut-chto-delat.html

Съвети за вежди

Един от най-належащите и неотложни въпроси – кои веждите червило изберете сред разнообразието на предложените продукти. Всъщност на пазара той е представен в различни опции. Разгледайте всеки детайл, за да изберете най-много подходящ и да не бъде разочарован след придобиването.

съгласуваност

 • Молив (стик)

Много хора харесват червилото за вежди, което е много Напомня ни за познатата устна червило. Достатъчно дебел, той удобно се побира в ръката ви. добре пързалки, не образува бучки, има мека, приятна текстура. Недостатък: не е подходящ за изтегляне на тънки, къдрави вежди, тъй като има твърде дебел връх за такова нещо. път Експозиция: около 5 часа.

 • сметана

Много по-често производителите произвеждат крем за вежди за вежди. в обикновени буркани. Нанася се с помощта на специална четка. тя държи цвета много добре (до 12 часа), не се измива за дълго време, добре определя. Недостатък: изисква се нанасяне на червило за вежди определени умения, т.е. от първия път може да не работи. Трябва да получите ръка, за да постигнете добър резултат.

 • гел

Гел червило за вежди има мека текстура, лесно е да се легне, равномерно прилагани. Помага за постигане на перфектна форма естествен цвят. Много по-добре от молив или крем фиксира формата. Така че, ако имате палави и твърди вежди, това е гел фъдж, който ще ви помогне да ги поставите за секунди вечерта. Единственият недостатък: някакъв бюджет опциите изсъхват прекалено дълго и затова могат след прилагане с небрежност да тече.

Чрез бране

 • Компактен: идва със сенки за очи, восък или молив;
 • с четка за лесно нанасяне.

За допълнителни имоти

 • Засенчване: нюанс на веждите в желания цвят;
 • водоустойчив: държи косъма достатъчно дълго.

Повечето жени предпочитат крем за червило вежда, която идва с четка за приложение и има “Водоустойчив”, т.е. водоустойчив. В това В този случай няма да се налага да се страхувате, че в дъжда си умело проследени вежди “плачат”. И не е необходимо да търсите специално четка, която в отделна версия ще бъде много трудно да се намери. В допълнение, избора на тази козметика, не забравяйте преглед на композицията: ще бъде ли твърде вредно за вашето тялото?

От света по нишка

През XVIII век във Франция модни са модните вежди, които направени от миши коси.

какво е червило за вежди

Съединение за фондани

Ако сравните състава на червилото за вежди от Различните производители, съставките ще се различават само леко. Основните функции тук са восък и боядисване. пигменти. Останалите са помощни и присъстват в много козметика. Главните герои ще бъдат да бъде:

 • Восък за фиксиране на червило;
 • масла за мекота;
 • оцветяващи пигменти за боядисване;
 • отразяващи компоненти имитират нюансите естествена коса;
 • Циклопентасилоксан (циклопентасилоксан) – омекотител, използва се по-добро разпределение червило на повърхността
 • Изододекан (изодексан) е необходим за омекотяване и като разтворител на някои съставки;
 • Силициев диоксид (силициев диоксид) за лекота абсорбира;
 • Mica – слюда, за да я направи копринена;
 • витамини А (ретинол), Е (токоферол), С (аскорбинова киселина) за храна;
 • Придава каприли гликол (каприлил гликол) приятен аромат на червило;
 • Етилхексилглицерин (етилхексилглицерол), Пропилпарабен (пропилпарабен) – консерванти, удължава живота на веждите червило;
 • Титанов диоксид (титанов диоксид) – филтър за UV;
 • Бисмут оксихлорид (бисмутов оксихлорид) – багрило.

Не се паникьосвайте, ако вашият инструмент няма някой от тях компоненти, или, обратно, има и други неразбираеми формули. Просто се опитайте да разберете какви са химикалите и какво действие, което ще имат върху веждите. И помнете едно фиксирано правило, относно състава на червилото: колкото по-малко парабени и аромати – По-добър, по-естествен и по-здравословен инструмент. Ако искате да знаете професионално мнение на компетентните хора, вижте рейтингите най-добре в тази ниша.

Любопитен факт

Косата на веждите се сменя веднъж на всеки 4 месеца.

Какво се състои от

Най-висок рейтинг за червило

Много жени не могат да чакат да разберат какво е най-доброто червило за вежди, от гледна точка на професионалистите. всъщност дори рейтингът не дава точен отговор на този въпрос. Съдейки по прегледите тези, които вече са използвали тези инструменти, са тези, които се карат скъпо червило и похвала в същото време евтино. Тук всичко е много индивидуално. Ето защо този ТОП-10 е предназначен да ви ориентира в цените, страните производителки, видове и нюанси на предложения продукт.

 1. Почистваща бродерия Duo (сенки за очи и червило) от Senna (САЩ). 1 900 рубли.
 2. Dipbrow Pomade – червило за вежди от Анастасия Бевърли Хилс (САЩ) предлага следните цветове: с кестен карамелизирана, маслинена блондинка с пепел отдолу, топла бордо шоколад, абанос (абанос). 1800 рубли.
 3. AMC brow liner гел – гел за уши от вежди Inglot (Полша). 1 000 рубли.
 4. Почистващ блясък – гел кремава вежда от Манли Pro (Китай). 950 рубли.
 5. Pro Brow Pomade – вежда от червило от Freedom Грим (Великобритания). 870 рубли.
 6. Водоустойчива червило за вежди от Ardell (САЩ) – това е очна линия, фиксиращ и защитен агент в един комплект + двустранна синтетична четка за косене. 800 рубли.
 7. Крем за вежди от L’Etual (Русия) е представен в три нюанса: руса – светлина, чатайн – червено, brun – почти черно. 560 рубли.
 8. Tame&Frame Brow Pomade — помада для бровей от Nyx (САЩ). 500 рубли.
 9. Брама Драма Помазана Crayon – молив за червило на веждите Maybelline (САЩ). 380 рубли.
 10. Гел-червило за вежди от Just (Швейцария). 330 рубли.

Широка гама, богата палитра, разнообразие форми, цял куп от най-известните марки – можете сами да прецените оцени това червило за вежди, въпреки малките си възраст, вече успяха да спечелят популярност. Търсенето на продукти расте, принуждавайки производителите да мислят за това подобряване на съществуващите формули и предлагане на техните купувачи нещо по-добро от конкуренцията. Ако сте на сцената изборът на необходимите средства приключи, остава само да се учи Насладете се на този необичаен грим.

Знаете ли, че…

– “Мона Лиза” на Леонард да Винчи няма вежди? Учените са все още все още спорим защо. Сред най-популярните версии – в онези дни счита се за мода – да се обръсне или обезцветят веждите.

Най-доброто червило за вежди

Как да използваме червило за вежди

Тъй като този козметичен продукт е нов, въпросът как да се използва червило за вежди доста подходящ за тези, които са го купили за първи път. трябва първоначално се приспособявай към факта, че може би не всичко ще се получи Първи път: трябва да си вземете ръка, бъдете търпеливи – и тогава Резултатът винаги ще ви хареса.

 1. Веждите трябва да бъдат предварително настроени, т.е. изтръгната
 2. Закупете предварително специална четка за червило вежди: тя трябва да е наклонена, много твърда, с изкуствени косми.
 3. Червило, изсушаване на веждите, потъмнява: имайте това предвид.
 4. За да се създаде желаното количество червило за нанасяне веждите трябва да са минимални.
 5. Първо, инструментът трябва да бъде засенчен на всеки плоска, равна повърхност, може да бъде на гърба на ръката.
 6. Ние оцветяваме червилото на веждите, така че: го слагаме основа на веждата и се простират до края.
 7. Ако ръката трепереше, а червилото леко се изкриви, винаги е възможно докоснете с памучен тампон.
 8. Същото правим и с второто чело.
 9. Внимателно погледнете: дали една и съща сянка се е появила и на двете вежди? Ако е необходимо, оцветете го.
 10. Сега гребете веждата си със специална четка. Това ще помогне равномерно разпределете инструмента, закрепете го върху кожата.
 11. Въпреки факта, че повечето марки гарантират това червило няма да тече под влиянието на валежите, можете да го поправите с помощта на восък, нанесен отгоре.
 12. Обикновено срокът на годност на този инструмент не е такъв повече от 6 месеца. Но ако червилото изсъхне рано, достатъчно разрежда се с малко количество бадемово масло, така че отново може да използва.

Сега вече знаете как правилно да правите вежди гримът изглежда красив и естествен. Това изкуство се нуждае да овладеят, иначе след първия път горчив разочарование. Повярвайте ми: когато най-накрая всичко се окаже, ще разберете че моливите и сенките, които сте използвали досега, не отиват не може да се сравни с червило. Предлагаме на вашето внимание Рецепта за домашни лекарства. Оказва се, че това може да се направи собствените си ръце.

Имайте предвид

Човек не може винаги да контролира веждите си. За минути силни емоции, които те “на автопилот” се покачват, падат и мръщят.

Как да кандидатствам

Рецепта за вежди за червило

Грим с червило за домашно изработени вежди не отнема имате много време.

съставки

 1. Сенки за очи: мат, цвят – в тон на веждите или малко по-светли. 2 в.
 2. Червило (паста) за коса. 2 гр.

инструменти

 1. Четка (предварително почистена и изпрана) от под старата спирала.
 2. Четка (за предпочитане скосена, достатъчно здрава) за нанасяне завършена червило върху веждите.

Инструкции за готвене

 1. Четка за засенчване на сенките до състояние на прах.
 2. Добавете червило за коса
 3. Разбийте с една и съща четка до гладка, кремава. масите.
 4. Нанесете върху вежди с четка, къса инсулти.
 5. Червило за вежди, за да се готви за 1 път, за съхранение не е така предназначено.

Открийте нова козметична – червило за оцветяване и оформяне на веждите. С нейната помощ Можете да създадете ново изображение, да направите грима по-жив и наситен. Трудностите при кандидатстване ще се появят само в първата дни на използване на инструмента. Когато ръката свикне с допира, ефектът ще удиви не само вас, но и хората около вас. Не забравяйте да вземете Приели са нашите полезни съвети за нанасяне на червило вежди.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: