Дебели мигли у дома: най-много ефективни рецепти за маски и компреси

Възможно ли е да се получат дълги, обемни и дебели мигли домашни условия, без допълнителни разходи и разширения? Оказва се, че не е така толкова трудно. Следвайте нашите прости съвети – и скоро вашият миглите трансформират най-магическия начин. Достатъчно за това ежедневно правят маски или компреси.

Съдържание:

 • Защо миглите не са дебели: определете причините
 • Оформяне на миглите: правила за грижа
 • Рецепти маски и компреси за дебелината на миглите

Не е тайна, че дебели мигли – мечтата на много хора красоти. Те придават вид на неописуем чар загадъчност, направи образа по-прецизен и не позволявай комплекси. И можете да постигнете това без да натрупвате, купувате фалшиви мигли и дори употреба трупове за техния обем. Време е да научите някои прости. правила за грижа за миглите у дома, които ще постигнат желаната цел без магазина. А няколко рецепти за маски и компреси ще ускорят това процеса. Но за начало се опитайте да разберете какво не е наред с вашето мигли и точно какви цели искате да постигнете.

Как да правим дебели мигли у дома

Защо миглите не са дебели: определете причините

Само заради природата редки мигли са рядкост. Те са растат бързо и се разменят, когато паднете (живота на един реснички – около 3 седмици), така че по време на нормална работа телата трябва да са дебели и пухкави. Но от най-ранните Възрастните момичета започват да ги оцветяват, време за грижите им в резултат на това плащат твърде малко на 25-годишна възраст повечето жени Забележете, че имат дълги и дълги мигли, както преди. Те изтъняват с времето, падат, стават безцветни и кратко.

Преди да ги възстановите, опитайте се да разберете причините за това метаморфоза и елиминирането им.

Това ще бъде първата ви стъпка в това необходимо и отговорно. случай.

 1. Декоративна козметика
 2. Лошо хранене
 3. Недостатъчна грижа
 4. Болести на миглите
 • Причина. Твърде честа употреба продукти за грим. Може би просто не може да живее без спирала. Тя, разбира се, боядисва лицето ви, удължава миглите и ги прави външно по-дебел. Но всъщност тя е тази, която подкопава здравето им. Нейните агресивни химически и синтетични компоненти проникват дълбоко в базалните фоликули и водят себе си разрушителни работа.
 • Как да елиминираме. Опитайте се да дадете своя миглите за почивка от декоративна козметика – спирала, сенки за очи, козметичен молив. Може би ще е уикенд. след работи, ако няма да отидеш никъде другаде или да се срещнеш гости, също така измийте миглите и боята с миглите, като им дадете пълна ваканция.
 • Причина. Повечето жени все още не са смятат, че тяхното хранене зависи от състоянието на ноктите, косата и означава – и миглите също. Въпреки че всъщност това е така. Да усвояваме бързо храни, мазни храни и сода, тялото получава по-малко от витамини и микроелементи, от които се нуждае, от които женската красота също зависи. Така че, ако забележите това миглите са станали много редки и по-често изпадат анализирайте какво ядете – може би причината е от това.
 • Как да поправя. В този случай, отговорът на въпроса как да направите дебели мигли ще бъде много проста: прегледайте диета. Направете го по-балансирано, включете го здравословни храни (риба, месо, мляко, плодове и зеленчуци) и елиминират, когато е възможно, вредни. След това ще забележите как Вашите мигли са се променили (и с тях състоянието ще се подобри кожа и коса).
 • Причина. За да получите дебели мигли домашни условия, е необходимо да им се осигури подходяща грижа. А сега честно отговорете на себе си: колко често ги разваляте с вашите внимание? Прилагането на мастилото сутрин и измиването им вечер е, по-скоро тест за тях, отколкото грижа. Време е да поправим това ситуацията.
 • Как да елиминираме. Осигурете миглите за всеки дневни ястия с помощта на продукти за локално приложение. Това е така различни компреси и маски на базата на лекарствени инфузии билки, фармацевтични витамини и масла (козметични и зеленчукови). С тяхна помощ можете да направите миглите невероятно дебели и красива дори у дома – без вреден магазин средства, скъпи серуми и течности.
 • Причина. Нямаш представа колко много заболявания могат да бъдат диагностицирани във вашите реснички. И всички тях да доведе до един резултат – тяхната постепенна загуба и рядкост. техен много, и е възможно само да се определят специалист в медицинско заведение. Малко вероятно е миглите да са дебели и буйни, ако имате демодекоза, офталмомия, цистицеркоза, филяриатоза, блефарит и др.
 • Какво да правим За да се избегне такова сериозно проблеми, с първите симптоми на болестта, които трябва да отидете болница за квалифицирана помощ, а не да се занимават с дом условия на себе си. Само точно и навременно спазване. всички препоръки на лекаря ще могат да ви помогнат да си възвърнете красотата мигли.

За да направите миглите дълги и дебели вкъщи, първо се опитайте да определите какво е вашето проблема.

Ако можете да анализирате ситуацията правилно, идентифицирайте причината за неприличния поглед на миглите и отстраняването му, резултатите не са дълги.

Но не мисля, че всички усилия за тази цел. Има специфични правила за грижата за миглите, които се нуждаят придържайте се, ако искате да ги видят 100%.

Как да се грижим за миглите си

Какви витамини за миглите могат и трябва да се използват редовна домашна грижа? Ответ>>

От прегледа ще научите за най-добрите масла за мигли: //beautiface.net/brovi-resnitsy/masla.html

Оформяне на миглите: правила за грижа

Дори и да сте станали компетентни да използвате декоративни козметика, започнаха да се хранят правилно и да лекуват болестта, не е така винаги е достатъчно, за да се уплътнят миглите обемист. Продължете да работите в тази посока ежедневно. за Това трябва да овладее няколко прости правила за домашни грижи миглите, за да ги укрепят, подхранват всички необходими полезни вещества и подобряват външния им вид и здраве. нищо Няма голяма работа, но резултатите ще бъдат невероятни.

 1. Не бъдете мързеливи: разресвайте миглите си с чиста четка изграждане на труп. Такъв ежедневен масаж определено се ползват.
 2. За дебели мигли има специални компреси от лекарствени билки, които могат да се правят ежедневно сутрин. Освен това вие по този начин ще постигнете по-бързо целта си и ще помогнете на кожата на клепачите си: Защитете очите си от зачервяване, торби и подпухналост.
 3. Опитайте се да използвате по-малко декоративна козметика. Само натурални продукти ще ви помогнат да направите миглите си дебели и дълго.
 4. Обърнете внимание на избора на труп: той трябва да бъде скъп (има шанс, че ще донесе минимална вреда) и обогатен различни масла, витамини, филтри.
 5. Препоръчително е да сменяте спиралата на всеки три месеца: пресни продуктът винаги е качество. За същата цел не забравяйте да следвате след срока на годност на неговия оцветител.
 6. Миглите ще бъдат плътни, ако вечер сте ежедневно. направете лесен масаж на клепачите. Това ще осигури прилив на кръв към цилиарното и ги подхранва с всички необходими вещества отвътре.
 7. Редовно (това трябва да се прави всеки ден, най-добре – преди лягане, вечер) правят всякакви маски и компреси за миглите. Можете да намерите техните рецепти по-долу. Нищо сложно няма подготовка за тях, те ще изискват от вас минимални финансови и отнема много време, така че не забравяйте да използвате този съвет. Маските от билки, витамини и масла ще направят миглите ви необичайно дебел и красив.
 8. В никакъв случай не може да остави декоративни Козметика на очите на нощта. Изплакнете я задължително. В противен случай вие никога не достигайте до целта.
 9. Много често причината за загуба на миглите става ултравиолетова радиация. За да се избегнат неговите вредни ефекти, не забравяйте да носите слънчеви очила през лятото, когато излизате навън улицата.
 10. Хлор и различни други добавки, които пречистват водата басейни, също много негативно повлияват растежа и плътността на миглите. Затова и такива заведения са по-добре да посетят със специални точки.

Сега разбираш: правим миглите си дълги и дълги от себе си – отношение към тях. Повече време ще ги научите дават, толкова по-красиви и по-здрави ще бъдат. Минимално време всеки ден – и след няколко седмици ще се изненадате как добре поддържана, пухкава, обемна и наистина дебела стомана мигли. И сега е време да започнем от най-важното и решаващият момент – изборът на тези маски и компреси, които направи ресничките наистина красиви.

Домашни маски за дебели мигли

Рецепти маски и компреси за дебелината на миглите

Нашите подробни и полезни рецепти ще ви кажат как да растете дебели мигли у дома, без да привличат магазин средства. В мрежата можете да намерите много, но вие трябва да изберете само тези, които допринасят за техния растеж, укрепване и предотвратяване на падения. Тези три фактора ще ги направят колкото е възможно по-дебели и обемни. Помислете, че е по-добре да правите компреси сутрин и маски – вечер. И не забравяйте за правилното боравене. с масла. Не трябва да се допуска да влиза в очите, което може се възпаляват с нея и се превръщат много червени. Преди употреба всяко средство проверява въздействието му върху кожата на китката по време на избягвайте алергична реакция.

 • Билков компрес за плътност мигла

Запасете следните билки: невен, градински чай и др метличина. Те имат свойството да направят миглите дебели и буйни. Пригответе ги вечер (можете да приготвите отвара или инфузия – и двете еднакво полезни), така че те бяха готови на сутринта. За това една супена лъжица билки (или 1 фитопакет) налейте чаша топла вода, почти вряла вода и покриване за половин час, след това филтрирайте и оставете. На сутринта се събудете, попийте Извършете памучни тампони и нанесете 5-7 минути векове. И миглите ще получат храната си, а от чантите и натъртванията под тях очи се отърват от. Извлечете максимума от тази процедура. Забавлявайте се!

 • Маска за плътни мигли с колело масло

Рициново масло за удебеляване на мигли също може да се нанесе в чисто форма, нанасяйки я ежедневно преди лягане за 5-15 минути. Въпреки това може повишаване на ефекта му чрез добавяне на други козметични продукти или растителни масла. Оставете рицина да остане основен: вземете си супена лъжица и добавете 3-4 капки репей към него, бадеми, нерафинирана маслина. Би било хубаво нагрявайте тази смес преди употреба, така че хранителните вещества прониква по-интензивно в космените фоликули. Но бъдете внимателно: маслата не трябва да попадат върху лигавицата на очите, в противен случай не може да се избегне дразнене.

 • Маски с плътни мигли витамини

Ако искате да станете собственик на дълги, дебели, обемни мигли, изберете маска, която се появява течна аптека витамини А (ретинол) и Е (токоферол). Незабавно и Вие получавате отлични резултати. Подобрете ги в капсули: вътре в тях има мазна течност, която е необходима добавете 3-4 капки към любимата си маска. Можете да ги замествате или комбинирате в същия състав – ефективността ще бъде максимално всеки случай.

Повярвайте ми: ефектът от дебели мигли у дома е доста голям постижима цел дори без финансови разходи и привличане на магазин скъпи и често неефективни средства. Всичко това е от вас изисква – това е отдаденост и внимание към собствените си реснички. Погрижете се за тях, подхранвайте, обичайте себе си – и тогава няма ще бъде трудно да изненадаме всички с красивата си плътност, дълги, пухкави и обемни мигли.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: