Ефективни начини за премахване на жълтотата коса

а

Научете как да премахнете жълтенето от косата у дома. тя разваля външния ви вид и ви пречи да станете блондинка? Най- такива Ако е необходимо, определете причините за това явление и ги отстранете: нашите Полезни съвети ще ви помогнат да направите това бързо и ефективно. Най-доброто Тук можете да откриете рецепти за избелване на маски.

Съдържание:

 • Причини за поява на жълтост
 • 4 начина за елиминиране на ефекта на жълтеност върху косата
 • Рецепти за жълта маска

Жълти, сламени нюанси на косата вместо чисто бели – чести резултатът от избелването, осветяването, осветлението. Това се случва поради непредсказуемата химическа реакция на боята с естествената пигмента, съдържащ се в косата. Всичко тук е много индивидуално: същата боя може да даде различни нюанси на бяло и жълто на леки руси нишки. Някой има това напълно спокойно, но повечето жени искат да постигнат всичко чист, бял цвят, за да се присъедини към редиците на пълен блондинки. Полезни съвети как да премахнете жълто с косата ще ви помогне да го направите у дома бързо и ефективно. Първата стъпка към блестящо бяло цвят къдрици – разкриване на причините, поради които оцветяването на нишките доведе евентуално до тяхната жълтеност.

Как да премахнем жълтотата

Причини за поява на жълтост

Мислейки си за това как можете да премахнете жълтенето от косата, трябва да го направите първо се опитайте да откриете причините, поради които косата ви е така реагира с багрилото. Това ще помогне, първо, да го поправим. направи грешка, и второ, да го избегне при следващите процедури за оцветяване на кафяви нишки.

 • Лошо качество на боята

Много неприятна жълта коса след боядисване се появява в резултат на прилагане по време на процедурата с лошо качество, евтина или просто просрочена боя. Помислете: къде сте? закупен? Ако в престижни специализирани за фризьори Бутикът е едно нещо. Ако продажбата в най-близкия пазаруване център, резултатите от домашното оцветяване може да даде t ефект на жълтост. Изберете своя собствена боя за избелване до тона на техните къдрици е много трудно. Капитанът ще го направи бързо и ефективно (ако е добър фризьор от реномиран салон). Работа върху бъговете: изборът на средства за изясняване трябва да създаде капитан.

 • Анормално оцветяване

Може да се появи неочаквано пожълтяване на косата след осветлението причината за непрофесионалната процедура. ефект багрилото на оригиналния пигмент зависи до голяма степен от съответствието някои стъпки на оцветяване: например, от времето на експозиция избелващ агент на главата, който трябва да се определи в според оригиналния нюанс на косата. Неспазване на такива нюанси типичен подход, без да се вземат предвид индивидуалните характеристики, е изпълнен тъжен резултат – жълта коса след боядисване. Работа върху бъговете: обезцветяване, подчертаване, осветление, боядисване е най-добре в салона, където майсторът познава всички характеристики на тези процедури.

 • Грешки при изплакване

Малко хора осъзнават, че много често с качествена боя и добросъвестно процедурата може да бъде разрушена неправилно изплакване на косата веднага след боядисване. нишки в този момент най-беззащитните, косата везни са все още леко отворени и може да абсорбира мръсотия, прах, вредни активни вещества отвън. Това се случва, ако след процедурата боята се измие. течаща вода. Съдържа ръжда, вредни железни соли, които, прониквайки през отворените люспи на косата, влизат в химикал реакции както с багрилото, така и с оригиналните пигментни нишки. Резултатът е пожълтяване, често дори с някакъв вид червеникаво, мръсно нюанс, който създава ефекта на немита глава и нечист Коса. Работа върху бъговете: измийте боядисаната боя от косата само с качествена вода – пречистена чрез филтри или негазиран минерал.

 • Осветление на тъмна (черна) коса

Най-трудното нещо е да се отървете от жълтената коса, ако е оригинална цвят преди избелване (подчертаване, оцветяване, избистряне) черен или много тъмен. Естествен пигмент в такива случаи различна сила и ще се опита да си възвърне върховите постижения. В В този случай почти бялата коса без жълтеника е невъзможно. Теоретично, трябва да избледнявате много, много пъти но това няма да издържи никакви, дори най-силните нишки. редовен оцветяването заплашва да причини сериозни увреждания на корените и се навива, което ще доведе до тяхната загуба и счупване. Работете грешки: преди процедурата се консултирайте с професионалист, това е възможно дали бял цвят на косата без жълтост с вашия естествен, оригинален пигмент, така че по-късно да не бъдат разочаровани резултати.

Посочените по-горе причини за пожълтяване на косата след боядисване. са най-честите, макар и в някои случаи получената сянка изцяло зависи от индивида характеристики на оригиналните цветови направления. Често, дори майстор професионалист не може да се справи с ефекта на жълтата коса, тъй като се причинява от клетъчни процеси, които не подлежат човек.

Установяването на причините ще помогне да се избегнат досадни грешки в бъдеще. от обезцветяване.

Но какво, ако вече са извършени? Има няколко ефективни начини да се отървете от жълтенето на косата у дома условия.

Причини за пожълтяване

Ламинирането на косата може да се направи у дома. Подробни инструкции и съвети: //beautiface.net/uhod/za-volosami/domashnee-laminirovanie-volos.html

Няколко начина да расте дълго и гъста коса използване на домашни средства.

4 начина за елиминиране на ефекта на жълтеност върху косата

Има някои анти-жълти лекарства. магазин за коса и дом. Но никой няма да гарантира това във вашия случай те ще работят на 100% и веднага ще станете блондинка блондинка след прилагането им. Всички много същите индивидуално: първият метод вече работи върху нечия коса, нишки на някой упорито не искат да се разделят с неприятен жълт цвят докосване, дори и ако всичките четири са били изпробвани. Опитайте, експериментирайте и не губете надежда.

 1. Метод 1: Сребърен шампоан против пожълтяване коса, която сега е лесно достъпна за продажба с шампоан Silver. Такива продукти съдържат активен пигмент. ярко лилав цвят, който е способен на достатъчно дълго краен срок за неутрализиране на жълтата сянка и даване на желаната намотка белота. Особено популярни са продуктите от доказан немски производител Schwarzkopf. Единственото липса на сребърни шампоани – рискът от прекаляване с тях върху косата: в В този случай, те могат да придобият ярък пепеляв, светъл люляк, и дори нюанс на патладжан.
 2. Метод 2: отличен инструмент – от тониран шампоан жълта коса или перла, платинен балсам, сребро, перланични цветове. Те имат механизъм Действията и недостатъците са точно същите като Silver Shampoo. обаче Много руски компании ги произвеждат, цените са достатъчни. ниска, но продължителността на експозицията върху нишките е относително малък: след две-три измивания от тях малко ще остане.
 3. Метод 3: трябва да направите изплакването косата след всяко измиване. Първото правило: използвайте само филтрирана вода (или минерална вода) не са газирани или заселени). Второто правило: в литър вода за изплакнете разредената инфузия на ревен (чифт очила), която различни избелващи свойства, или лимон концентриран сок (стъкло). С редовна употреба те ще помогне за бързо и ефективно премахване на жълтата коса. Онлайн може намерите много съвети изплакнете неуспешно избелени нишки инфузия или отвара от лайка. По-добре да не правите това. Да, Той осветява къдриците, но изобщо не избелва, както лимонът прави, ревен, канела. Лайка може само да влоши положението и да укрепи пожълтяване на косата.
 4. Метод 4: За избелващи маски Домашната коса е достатъчна ефективно се справят със задачата си и почистват омразата пожълтяване с коса. Тяхното действие се обяснява с присъствието в състава им активни съставки, които природата е осигурила с отлични избелващи свойства. Правете ги всеки ден – и до края на втория седмици от пожълтяване няма да останат следи. Вярно е, ако вашият източник пигментът няма да бъде по-мощен.

Данни 4 начина да се отървете от жълтата коса, проверени време, одобрено от много професионални фризьори, за тях Има много положителни отзиви онлайн.

В този случай обаче не е възможно да се отстъпят индивидуални характеристики на всеки човек.

Има жени, чийто естествен пигмент за коса е много силен силен. Ако, реагирайки с боя, тя дава ефект пожълтяване, съществува риск да не го извадите. В този случай ще остане или се съгласявате с такава житейска ситуация, или променете цвета косата до по-тъмна: брюнетки изглеждат не по-малко привлекателни, от блондинките. У дома най-популярният начин срещу пожълтяване са козметични маски за коса с избелване ефект.

Рецепти за домашно приготвени маски за пожълтяване на косата

Рецепти за жълта маска

Избелването на жълтата коса може да се прави всеки ден за постигане на по-бърз ефект. След първия път, не е необходимо Надявам се, че веднага ще станете руса красота.

Бъдете търпеливи: редовността е много важна в този случай. процедури.

Ако обаче първите маски станат много по-ярки, можете да ги правите по-рядко, когато е необходимо, когато е жълтеникаво постепенно се проявява. Продължителността на тези средства е от 40 до 60 минути. За изплакване на нишките след маската не забравяйте използвайте филтрирана вода, разредена с отвара от ревен или концентриран лимонов сок. Това ще подобри ефекта на маската.

 • мед

Разтопете на водна баня до течно и много топло състояние. естествен, свеж, не захаросан мед (чаша, не по-малко, инча) в зависимост от дължината на косата). Изсипете меда в дълбока чаша и последователно спускане на нишка по веригата в него, изтласквайки обилно всеки от тях. За мед не се стичаше от вече обработената коса, техните Можете също така да се увие на няколко слоя на фолио наведнъж. Но това не е необходимо. Направете изолацията на целофан или пластмасова обвивка и кърпи. За първи път се препоръчва маска. направете само един час, за да оцените резултата. Ако ви подхожда, в следващите времена, ако имате свободно време, можете да маскирате държат на главата до три часа.

 • Ревен + бяло вино

Изсушен корен от ревен нарязан на прах състояние. Това може да се направи с кафемелачка. Две лъжици супени лъжици Получените суровини се изсипват с добро бяло вино (две чаши). Сложете всичко на печката, оставете да заври, след това намалете топлината до средно и изчакайте варенето с пара. Когато течността стане по-малко два пъти, отстранете от огъня, охладете, филтрирайте и изплакнете това избелване отвара коса след измиване.

 • Кефир + водка + шампоан + лимонов сок + яйцето

Леко затоплете прясното кисело мляко (50 ml), разбъркайте с добра водка (две супени лъжици лъжици), добавете обичайното шампоан косата си (една супена лъжица лъжица), се изсипва в сместа концентриран лимонов сок (50 ml) последен добавете разбито сурово яйце.

 • Ревен + глицерин

Изсушен корен от ревен се смила в кафемелачка прахообразно състояние. 150 грама от получения суров материал се излива кипяща вода (200 ml), добавете глицерин (60 g), оставете всичко под покриване за половин час.

Ако косата е жълта след избелване или подчертаване не потискайте с нея. Опитайте се да се отървете от всичко известни ти начини да станеш пълен руса блондинка и изгонвам всички мъже с луксозни къдрици. Не се отказвайте, ако нещо не работи: човек не се вписва рецепта – използвайте друга, трета, както следва. Ако няколко техники подред не работят, трябва да се примирите с този имот косата ви или отидете в лагера на брюнетки, което също не е така е лошо.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: