Грижа за вежди у дома: няколко прости, но полезни съвети

В тази статия ще научите как да сте пълни, качество грижи за веждите у дома, което осигурява тяхната красота по всяко време на деня. уча самостоятелно правят корекция, масаж, стайлинг. Осигурете им храна с помощта на прости козметични маски.

Съдържание:

 • Ежедневна грижа за вежди
 • Корекция на вежди у дома
 • Стайлинг на вежди у дома
 • Грим за вежди – Грижа за дома

Жените са наясно с голямото значение добре поддържани, красиви вежди в създаването на изображение. Ако е избрана тяхната форма правилно, погледът става много изразен и отворен, и очите изглеждат по-големи. Понякога е достатъчно само една малка корекция. – и лицето се трансформира. и ако има повече оправям ги и им даваме поне 10 минути на ден, Повярвайте ми: Вашият външен вид ще се възползва от прости, но необходими манипулации и процедури. Всяка съвременна жена трябва да знае което включва грижа за веждите вкъщи, от която се нуждаете упражнения ежедневно. То трябва да е същото редовно и естествена процедура, като например миене на зъбите или редовно миене. при минимум от време и финанси резултатът е зашеметяващ.

Грижи се за веждите у дома

Ежедневна грижа за вежди

Много жени погрешно смятат, че единственото правило за грижа зад веждите – своевременната им корекция в кабината. С леката си сянка – и дори от време на време нюанс. Всичко останало време можете да се отпуснете и да забравите за тях. Основно погрешно отношение към веждите, които изискват ежедневно внимание от красотите поне 5-10 минути. Има някои прости, но много полезни и ефективни правила за ежедневна грижа за тях, след което можете да дадете на вашия образ допълнително чар и стават още по-красиви.

 1. Не забравяйте да закупите специална четка за разресване на вежди. Тя се отличава с твърда купчина (можете изберете синтетични или естествени), благодарение на които е много удобен за прилагане на различни хранителни вещества за по-добър растеж и гъстотата на веждите, както и ги поставят в желаната форма и гладка отделни косми. След надраскване с четка за вежди придобият добре поддържан, чист външен вид, правейки изображението завършено и хармонично. Ако е така, козметичният инструмент липсва не се притеснявайте за дома си грим: замени го четка от под стария труп или обикновена четка за зъби. Не е така забрави и двете изплакнете добре и изсушете преди използвате.
 2. Ежедневното четка на челото е задължително два пъти. На сутринта да им дадем необходимия облик. И вечер за масаж на кожата: прилив на кръв ще осигури фоликулите на челото с всички необходими хранителни вещества вещества. Правилно разресвайте веждите си по линията на техния растеж, т.е. посока от носа към слепоочията.
 3. Вечер, два пъти седмично, комбинирайте този масаж четка с мощни вежди. За да направите това, купи в аптека бутилка с козметично масло (по-добре Като цяло, рициново, репейно и бадем). Потопете леко четката в маслото, за да избършете веждите си час преди лягане. След половин час ги плъзнете със сух памучен тампон, за отстраняване на остатъчната козметика. Този вид храна направете веждите си ярки, изразителни и добре поддържани.
 4. Веднъж или дори два пъти седмично можете да направите масаж пръстите на веждите: подобрява кръвообращението, което има благоприятен ефект върху космените фоликули. Трябва да го направите като и гребене, винаги в една и съща посока – по протежение на линията на растежа на челото, от носа – до храмовете. В рамките на буквално 5 минути с върха на пръстите инсулт вежди, почукваш ги, щипка. спонтанен прищипване, прищипване, галене и вибриращи пръсти – В основата на такъв масаж. Месец по-късно ще забележите, че веждите са станали по-тъмен, спря да излиза, погледни здрави и добре поддържани.
 5. Със същата редовност като масаж (1-2 пъти a седмица) правят подхранващи домашни маски за вежди. Това е така подобряват външния си вид, предотвратяват загубата на коса, правят ги по-привлекателни. Рецепти за такива маски има огромен сумата от. Смесете различни козметични и зеленчукови масла, витамини и билкови екстракти и се прилагат в малки количеството на веждите за 20-30 минути. Премахнати сухи ватни маски. диска. Ефектът обикновено надхвърля всички очаквания: веждите стават гладка, лъскава, красива.

Приемам: правилната грижа за веждите у дома – не толкова неприятно нещо, както изглеждаше на пръв поглед. Ако сте никога не се опитвах да им дам поне 10 минути на ден – най-много време за коригиране на тази грешка и експеримент. Повярвайте: в резултатите няма да бъдат разочаровани.

В крайна сметка, стойността на веждите по лицето е трудно да се надценява. Много често те могат да развалят цялото впечатление на една жена. Не позволявайте от това. В края на краищата, грижа за веждите не е само тяхната корекция в салона няколко пъти на месец (и дори по-малко). Между другото, тази процедура трябва произвеждат много по-често и е възможно и в дома условия.

Коригиране на вежди у дома

Защо и как да се използва репейно масло у дома за укрепване и растеж на миглите: //beautiface.net/brovi-resnitsy/ukreplyayushhee-repejnoe-maslo.html

Съвети за правилна грижа за миглите си у дома помагат да бъдат дебели и дълги.

Корекция на вежди у дома

Корекция (оформяне чрез премахване допълнителни косми) – в основата на грижата за вежди, и в никакъв случай не може да се ограничи само до салонни процедури. Красиви могат да се нарекат тези вежди, които имат чиста линия без произволно нарастващи косми. Постигнете това навреме изтръгване на коси. Какво трябва да знаете за това проста, но много важна процедура?

  1. В зависимост от дебелината на веждите, 1 или 2 пъти месечно тяхната корекция трябва да се извърши от специалист. И като напълни ръката му, у дома не можете да го направите толкова компетентно, колкото професионалист Затова редовно посещавайте салона за красота и доверете се на ръката на господаря.
  2. В периода между пътуванията до салона не забравяйте сами коригира вежди у дома, издърпва се космите поне веднъж на всеки 2-3 дни (редовността зависи от скоростта растеж на косата).
  3. Това трябва да се направи със специално предназначени щипци такава процедура. Пинсети с вежди трябва да са остри и с плоски краища. Тази форма ви позволява да извадите дори най-много трудно достъпни, малки косми.
  4. Нагласете веждите си у дома или преди сън или поне час преди нанасяне на грим. Кожа след тази процедура става червена и в такава форма не се появява монтаж.
  5. За да видите всички пораснали коси, седнете огледало за прозорци: дневна светлина – най-оптималното за такова процедура. Нищо не избягва от внимателното ви гледам.
  6. Ако искате да изберете своя форма на вежда, използвайте така нареченото “правило за молив” (въпреки че за това се поставя писалка или писалка. Вземете своя “инструмент” вертикално и прикрепете към всяко (дясно или ляво) крило на носа. Точка номер 1, пресичаща молива с носа – това е началото на челото. Всичко извън него може извадете Сега прикрепете „инструмента” към ноздрите и, гледайки огледало, начертайте диагонал, който отива до веждите през средата на окото. Точка номер 2 на пресечната точка на молива и веждите е отгоре на завоя. Сега вече знаете какъв завой искате. внимателно отстранете излишната коса. Да намерим третата точка (края на веждата), поставете молив в ноздрите и задръжте диагонал, преминаващ през външния ъгъл на окото. но мер на точка 3 кръстовища на молива с веждата – мястото, където завършва линията. Ако има косми отвън, отстранете ги.

 1. Регулиране на собственото си чело от началото до край, постепенно стеснете линията. Но го направи почти неусетно, иначе счупи естествената, естествена форма и развалят собственото си лице.
 2. Когато коригирате веждите у дома, трябва да ги следвате така че външният им край не е по-нисък от вътрешния. Поради това изражението на лицето може да е твърде тъжно.
 3. Ако сте направили пролука между веждите (на носа) твърде малък, лицето ще изглежда по-старо. Въпреки това е много голям разстоянието тук също изглежда смешно. Трябва да откриете за себе си това най-“златната среда”, която ще подчертае вашите вежди печеливша светлина.
 4. Всички жени, които знаят от първа ръка за такава процедура като скубането на вежди представлява колко болезнено може да бъде това. Въпреки това, у дома има малки тайни ще ви позволи да избегнете този проблем. Първо означава да намалим праг на болка при корекция на вежди у дома – парна баня, която трябва да се направи 10 минути преди това планираната процедура. Втората тайна (може да се използва кога няма абсолютно никакво време за парна баня) – сложете вежди памучни тампони, предварително навлажнени в горещо вода. Би било по-добре, ако използвате вода вместо вода. инфузия на лайка.
 5. Друг нюанс, който ще помогне за създаването на перфектната линия на веждите у дома. Застраховайте се: не се заблуждавайте правилната форма, черна козметика молив и когато държите да държите тази линия. мога дори оцветявам нежеланите косми, които планирате да премахнете, бял козметичен молив. Това ще ви позволи да не бъдете разсеяни. всяка минута до огледалото и отново и отново избирайте допълнителните косми премахване.
 6. Когато коригираме вежди, не трябва да забравяме за едно много важно правило: можете да извадите само тези косми разположени под основната линия на техния растеж. В противен случай веждите могат да станат твърде дебели, в резултат на това значителен спад в линията на веждите, която не ви е необходима.

Ако все още не сте сигурни, че можете придайте на веждите си необходимата форма у дома по-добре се обърнете към професионалистите. В кабината ще вземете перфектна форма, спретнато (и в повечето случаи перфектно безболезнено) изтръгвам коси. Въпреки това, в дома грижите за веждите, които трябва да регулирате във времето премахване на излишните косми по линията, която сте идентифицирали кабината. Съгласен съм: леко е по-лесно да се регулира от самостоятелно създават нова форма на вежди от нулата у дома условия.

Корекция

Стайлинг на вежди у дома

Много жени, считащи себе си за истински гурута у дома козметологиите са изненадани да разберат, че веждите, както и косата, изискват стил. Освен това, за това има специални продукти за грижа за веждите: например, гелове, които могат закупени в обикновен магазин. Те изпълняват няколко функции:

 • гладки вежди;
 • дайте им блясък;
 • ако в състава им има трептящи частици (малки, почти незабележим блясък), такива гелове са идеални за вечерен грим, ще придадат на вашия образ мистерия и блясък.

Ако нямате козметичен гел за вежди, подходящ за тази цел, най-често срещаният гел за коса. Приложете го малко количество върху четката за четкане на вежди (стари изтъркайте изпод трупа, четката за зъби) и намажете по цялата линия.

Сега можете да сте сигурни, че през деня ви изглежда ще бъде най-изразителната, благодарение на ясна, гладка форма вежди, от които не се изважда нито една коса. Това е включено в домашната задължителна програма за грижа за вежди. Как, обаче, и грим.

Грим

Грим за вежди – Грижа за дома

За да се усъвършенстват веждите, в някои случаи се грижи за тях включва прилагането на малко количество боя върху тях. Но много е важно да не се прекалява, защото човек може изглеждат неестествени и дори вулгарни. Най-оптималното е леко нюанс на естествената форма на веждите със специален молив. Тя трябва да е твърда и да не се разпространява. – само в този случай гримът ще изглежда страхотно. сянка Препоръчително е да изберете 1-2 тона по-тъмни от цвета на косата.

Ето основните правила за грижа за веждите, които имате. познават всяка жена, за да създадат свои уникални, неподражаеми и загадъчен образ. Не забравяйте да използвате това. препоръки за гарантиране на тяхната ефективност. уча оценявам ролята на веждите в красотата си: ако са добре поддържани и чисти, Вашият поглед ще бъде просто неустоим, а чарът е такъв привличането на това възхищение само на другите гарантирана.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: