K расив пиърсинг на вежди без последствия: като се открояват от тълпата без вреда за здравето

Искате ли да направите красив пиърсинг на вежди? Разберете как да го направите. процедура, какви видове пробиви съществуват (вертикално, хоризонтални и т.н.), как да изберем най-добрите бижута, как да се грижим зад веждата след пиърсинга. Ще кажем цялата истина за противопоказания, усложнения и странични ефекти.

На второ място по популярност след обеци в ушите е пиърсинг на вежди, с които можете да се откроите от тълпата и подчертават тяхната индивидуалност. Смелост да предприемете такава стъпка трябва да са наясно с възможните последици. минуси в такива събития изобилстват, те трябва да бъдат внимателно проучени.

Ако работите в сериозна компания, сигурни ли сте, че вашият Шефовете ще одобрят такава иновация във вашия външен вид? Дори ако сега вие сте в свободното плуване, а после правите добро Кариера с пиърсинг пиърсинг на вежди ще бъде доста трудна. Помислете над всички тези въпроси предварително – претеглете плюсовете и минусите, за да се предотврати една грешна грешка.

Пиърсинг на вежди

Пиърсинг на вежди

Тъй като има различни видове пиърсинг на вежди, трябва да започнете да решавате кой е точно за вас. Всеки един от тях се характеризира със своите характеристики. Техниката и мястото на пункция могат винаги променяйте – изразявайте само желанията си към капитана.

 • вертикален

Въпреки цялата опасност, която представлява, Вертикален пиърсинг на вежди е много популярен и търсенето поради своята оригиналност. Пункциите се приближават по-близо външен ъгъл – отгоре и отдолу, един под друг. Изглежда много красива, но трябва да разбереш, че декорацията ще бъде достатъчна силно изпъкнали. Съответно, той може да улови. дрехи, закупени в онлайн магазин за дрехи или от косата ще създаде определен дискомфорт. Ако сте готови да понасяте такива неудобство – можете да изберете вертикалния пиърсинг на веждите.

 • Диагонал / под ъгъл

Понякога ъгли на пиърсинг на вежди се отнасят до сортове вертикално. но ако класиката включва пробиви директно под един друг, тук те са направени под определен наклон. Изглежда също много оригинално, но всички опасности от предишния тип пиърсинг остават.

 • хоризонтален

Не е толкова опасно, представлява хоризонтален пиърсинг на веждите пункция на една линия. Най-често те се правят на външни ъгъл на веждите. Тя не изглежда толкова предизвикателна, колкото вертикалната. К една и съща украса не изпъква толкова навън – съответно, никога нямаше да се придържат. Той обаче ще има трудности майстори, тъй като такива пробиви са малко по-трудни, отколкото с изправен пиърсинг. Да, и бижутата ще трябва да вземат повече компетентно.

 • Анти-вежда

Интересна техника за пиърсинг се отнася до веждите, макар и в действителност В действителност, това се отразява само в името – “Anti-eyebrow” означава “Antibrov”. Проколи правят под око, сякаш създават илюзия втора, дъга на долната част на челото. Те се произвеждат в горната част на бузата малък ъгъл – горната част на пиърсинга е по-близо до ухо.

 • Мост (мост)

Английската дума “bridge” се превежда като “мост” и тя отразява цялата същност на този пиърсинг. Пункциите са направени от две страните на носа са малко по-ниски от очите или директно между тях вежди.

 • комбиниран

Ако искате нещо наистина оригинално, можете заедно с него намерете други места за пункция чрез комбиниране на споменатите видове пиърсинг на вежди.

Всяко пиърсинг, включително вежди, е дело на майстор, отговаря на клиентските заявки. Преди процедурата те трябва заедно обсъдете всички нюанси на това, което излиза. Това ще позволи всеки е доволен от резултатите и не е разочарован от тях. мога първоначално намерете снимка на вицове, които искате да направите – това ще ви позволи да моделирате нещо подобно на лицето си. И не Забравете да разберете колко опасни са пиърсингът на веждите.

Защо се нарича така? Думата “пиърсинг” много дълъг етимологичен път на развитие. Идва от Английски “piercing” (“пункция”) ← Френски “percer” (“pierce, pierce”) ← латински “pertusiare” (“спукан”) ← Пра-индо-европейски * (s) tud- (“beat”).

Видове пиърсинг

Научете за ламинирането на веждите с всички нюанси.

Защо акнето се появява на веждите и какво да правим с нея: //beautiface.net/brovi-resnitsy/pryshhi-na-brovyah.html

Недостатъци на пиърсинг на вежди

Трябва да сте наясно с всички недостатъци на пиърсинг на вежди преди да отидете в салона и след това да ги обсъдите с господаря. Колко голям е рискът от опасности за здравето и неблагоприятни ефекти ефекти? Колко често е този, който ще извършва това процедурата го е направила? Не забравяйте да разгледате всички тези нюанси, за да го направите Беше истинска украса и не се оказа за вас кошмар. Недостатъците включват:

 • твърде голям риск от нараняване на зрителния нерв, който е отрицателен ще повлияе на зрението;
 • Пиърсинг на веждите лесно и често се докосва по време на грим или гребен, който постоянно уврежда тъканта и ги предпазва изцеление;
 • инфекцията е изпълнена с възпаление;
 • пиърсинг на вежди е невъзможно да се скрие от любопитни очи, което не е така винаги положително влияние върху отношението на вас околните: дори ако премахнете декорацията, следата ще остане на лицето за цял живот;
 • болка;
 • голям брой противопоказания за процедура.

По-конкретно, е вредно или не пиърсинг на вежди, експерти ще отговорят на този въпрос положително. Твърде нежелани такива драстични мерки в области на лицето са много висок риск от инфекция и травма на зрението. Но това не означава, че ще ви докосне. Ако сте компетентен вземете салона и капитана, който ще има достатъчно опит в това Всъщност всички тези проблеми могат лесно да бъдат избегнати. Това е много важно, когато Това не пренебрегва противопоказанията.

Бъдете внимателни! Има случаи, когато тийнейджъри направи пиърсинг у дома, постави инфекцията и умираха. Изпълнете процедурата изключително в кабината, за да избегнете усложнения!

Против на пиърсинг на вежди

Противопоказания

Имайки предвид всички недостатъци на пиърсинг на вежди, за това процедури има редица противопоказания:

 • отслабен имунитет: не можете да прободите веждите си по време на или непосредствено след заболяването;
 • склонност към алергични реакции;
 • хронични кожни заболявания: дерматит, псориазис, юноши или юноши предменструални акне, фурункулоза;
 • възраст до 15 години, тъй като тялото на децата е дълготрайно лечебни и белези;
 • бременност: стресът и болката могат да предизвикат спонтанен аборт провокират физически и умствени аномалии в плода;
 • менструация;
 • кърмене;
 • бъбречна недостатъчност;
 • сърдечно заболяване;
 • пептична язва;
 • онкология;
 • всички възпалителни процеси.

Дори ако изглежда, че болестта няма нищо общо с района вежди, трябва да се грижи, защото пиърсингът е на практика винаги стресиращо за тялото – повишено производство на хормони – ефекти върху имунната система. Съответно, за всеки провал в тази работа може да причини сериозни последствия усложнения. Ако здравето ви е наред, можете вземете декорации.

С света – на нишка. Шотландско тяло Сестра Елайна Дейвидсън е пробита на 700 места, от които 30 души език.

-

Как да изберем бижута за пиърсинг

Изберете своя бижута за пиърсинг не се препоръчват вежди. Можете да си купите тези, които наистина сте подобно, но те ще отхвърлят господаря. Тези продукти трябва отговарят на някои критерии и ще ви бъде полезно за тях научете предварително.

 1. Говори с господаря. Той ще ви каже какъв вид бижута можете купи за вида на пиърсинг вежди, които сте избрали.
 2. Първият път, когато трябва да бъдете сигурни, да носите щанга медицинска стомана за ускоряване на оздравяването и премахване на риска инфекция.
 3. След това декорацията може да бъде заменена с обеци или пръстен. Но най-оптималната за веждите все още остава бар Можете да променяте конуса или банана.
 4. Материалът трябва да е от благородни метали, които не са причинява алергии: титан, злато, родий, платина, сребро, Тефлон.
 5. Съветите под формата на мъниста, усукани на бара, позволяват непрекъснато променяте изображението, тъй като те могат да се извършват по различни начини стил.

Днес можете да избирате от различни пиърсинг на вежди. разнообразие от бижута, но трябва да третирате правилно покупката, с ума, координирайки го с капитана. Тогава самата процедура няма да предизвика няма проблем.

От историята. Прободен на 10 000 години обратно към полинезийските острови. Декорации за тяло свидетелстват за статуса, възрастта, семейното положение на дадено лице. На тях бяха възложени защитни и защитни функции.

Бижута за пиърсинг на вежди

Процедурен напредък

По-добре да знаете предварително как да направите пиърсинг на вежди, за да не се страхуват от ужасни инструменти, а не да се дърпат постоянно да овладявате глупавите въпроси за това, което се случва сега. Процедурата е почти същата във всички салони.

 1. Стерилизация на бижута, ръце, игли, кожа около очите.
 2. Кожата на мястото на предполагаемата пункция се забавя.
 3. Катетър се поставя нагоре (или под ъгъл). Катетърът е подбран така, че неговият размер да съвпада размера на пръчката.
 4. В дупката веднага се поставя украшение.
 5. Мястото на пункция отново се дезинфекцира.

Професионалният майстор иска да направи пиърсинг на вежди може да бъде по-бързо. В идеалния случай процедурата трябва да отнеме не повече от 1 минути. Това ще донесе минимален дискомфорт и болка. Моментална пункция без забавяне на времето ще намали вероятността от кървене. след как ще приключи, трябва да получите подробни съвети за това да се грижи за пострадалата част от лицето, за да се избегне странични ефекти.

Имайте предвид. Въпреки одите в чест пиърсинг пистолет, много експерти се противопоставят използване поради следните причини: стерилизация с пластмаса случаят е невъзможен + образува не пробождане, а празнина, разкъсани ръбове които се лекуват много по-дълго.

Как се прави пиърсинг на вежди

Грижа за вежди след пиърсинг

Тъй като реши да диверсифицира външния си вид толкова необикновено украса, трябва да знаете как да се грижите за вашия пиърсинг вежди, така че да не вреди на вашето здраве. съгласие няколко правила ще ви предпазят от всякакви усложнения и нежелани последици.

 1. Образуваните на места пункции трябва да се навлажнят с корички с помощта на слаб разтвор на сол (малка щипка стъкло).
 2. Кръвта може да бъде прочистена само през кръвта памучна салфетка.
 3. Капнете ежедневно лавандуловото масло в мястото на пункция, което ускорява заздравяването.
 4. Невъзможно е да превъртите вмъкнатата лента, защото такава движенията ще пречат на изцелението.
 5. Дръжте лицето и косата си напълно чисти.
 6. Декорацията може да се променя само след пълно излекуване. рани.
 7. В рамките на 2 месеца не е необходимо да използвате декоративни козметика за вежди.
 8. Пийте витамини от група В.
 9. Избягвайте за 2 месеца сауни, бани, басейни.
 10. Има противоречива информация за това колко се лекува. пиърсинг на вежди: дати от 3 седмици до 2 месеца.
 11. Изключете увреждането на това място: бъдете особено внимателни при смяна на дрехите, така че да не се докосва случайно декорацията.

Ако небрежно третирате грижата за пробиви в тази част лицата, ефектите от пиърсинг на веждите могат да бъдат най-много тъжен. Капитанът трябва предварително да ви предупреди за това.

Специалист по мнението. Можете да намерите съвети измийте пронизващия пиърсинг с водороден пероксид, но той може да играе в този случай ролята на агресивния фактор, постоянно дразни кожата рецептори и намеса в бързото заздравяване на рани.

Ефектите от пиърсинг на вежди

Усложнения и странични ефекти

Към веждите след пиърсинг се лекува възможно по-бързо, изисква правилна грижа. Неспазването от горните правила, или ако капитанът не е професионален (неправилно направено пробиване) или като игнорирате противопоказания усложнения не могат да бъдат избегнати:

 • влошаване и дори загуба на зрението поради нараняване на зрителния нерв;
 • натрупване, което може да доведе до конюнктивит, блефарит и косопад от веждата;
 • ако дълго време не носите бижута, проколите ще бъдат обрасли, но белег след пронизваща вежда ще продължи цял живот;
 • обостряне на хронични заболявания;
 • сепсис.

Въпреки това, усложненията трябва да се различават от страничните ефекти, които се считат за нормални и не трябва да ви причиняват паника:

 • незначително кървене – 2 дни;
 • хиперемия – 4 дни;
 • свръхчувствителност – 2 седмици;
 • кърмене – 2 седмици.

Разбира се, пиърсингът на веждите е чудесен начин да се откроите от тълпата, обявете своята индивидуалност, станете различни от другите. Но в същото време е необходимо да се разбере отговорността за такава стъпка. това Разбира се, не е татуировка и винаги можете да изтеглите котка от пробиване, но марката ще остане така или иначе. Имате ли нужда от такива в бъдеще свидетел на ярката ти младост? Помислете за това. Ако това, разбира се, По същество и наистина искам – ненатрапчива, скромна украса всъщност може да ви направи още по-привлекателни. Основното е всичко направете го правилно, за да не навредите на собственото им здраве.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: