Как да боядисате веждите у дома: стъпка по стъпка препоръки за различни техники

C тъпка по стъпка инструкции за правилното оцветяване на веждите у дома условия със стандартен козметичен молив очи, специални цветове и червила, както и къна. Научете за недостатъците и предимствата на всяка от техниките. Мастила с черен цвят съвременни производители.

Съдържание:

 • Полезни съвети
 • от блъскващ бръснач
 • Как да нарисуваме вежди със сенки
 • Боя за вежди
 • Цветни вежди с къна

Не цялата природа е присвоила изразителни вежди. И много често жените дори не са доволни от тяхната форма цвят. За някои те са твърде бледи и за някои много тъмно. Така че трябва да бъдете първият, който да оцветява а второто – обезцветяване. И за това има начини много: молив, сенки за очи, червило, боя, къна. Най- секи от тях има своите предимства и недостатъци, които трябва да бъдат предварително оценени Научете как да боядисате веждите си самостоятелно, без да отиват в салони, по различни начини домашни условия. Но първо вижте няколко нюанси, които са достатъчно важни за тази процедура. Те ще помогнат постигане на желаните резултати за първи път.

Правила за боядисване на вежди

Полезни съвети

Има толкова много видеоклипове и друга информация в мрежата как да рисуваме вежди у дома. Въпреки това, ако вие Веднага се пристъпи към описаната процедура, без да имате нищо излезе. И всичко това, защото имате нужда от предварително обучение. От началният етап ще зависи от крайния продукт предприятие.

 • 1. Дайте форма

Първо трябва да придадете на веждите желаната форма. Ако не го направите знаете как да го направите сами, по-добре е да помолите за помощ от капитана. Не забравяйте обаче, че духът на новата мода днес не изисква тънък, едва видима ивица над очите. Колкото по-естествена е линията, толкова е по-добре Просто му дайте прекрасен обрат за благодат, но не повече ред.

 • 2. Изберете цвят

Изберете цвета предварително: трябва да е с 1-2 тона по-тъмен от коса. Модерните производители на вежди не предлагат широка палитра: само 4 нюанса. Това е:

 • черен: перфектен горещи, ярки брюнетки;
 • кафяво: изберете го, ако сте тъмни коса;
 • графит: може да се използва от всеки къдрици от златист, червен или шоколадов цвят;
 • светлина: препоръчва се за употреба блондинки.

От една страна, искам да имам по-богат диапазон на ръка. С от друга страна, но няма да се налага да се отклонявате от дълго време в избора на средство. Ако наистина искате да опитате нещо ново, можете смесете предложените нюанси помежду си.

 • 3. Вземете решение за техниката

Решете какво точно ще бъдете красиви. Боята ще даде дълготраен резултат, но с Порастването на косата няма да изглежда много красиво. Молив и сенките ще трябва да се използват редовно, но можете да варирате нюанси почти ежедневно. козметичен молив е подходящ за тези, които имат тънка линия вежди, сенки – от които са дебели.

 • 4. Тест

Молив и сянка рядко причиняват алергични реакции и се измиват те могат да бъдат почти незабавно. Това не може да се каже за боята, след това в резултат на което цялото лице може да се покрие с обрив и веждите ще падне. За да не се случи такъв ужас, е необходима структурата на картината не забравяйте да тествате: ще предизвика ли алергии? За това ще бъде достатъчно да го нанесете в тънък слой върху тънък, деликатен и много чувствителна кожа на китката. След 5-10 минути, промийте и наблюдавайте собствените си чувства на това място. Ако вътре няколко часа няма да има дискомфорт, обриви и сърбеж, можете Чувствайте се свободни да се възползвате от тази боя.

 • 5. Купете боя

Никога не използвайте боя за тази процедура. Коса. В резултат на този експеримент рискувате да загубите веждите си, който ще започне да излиза на втория ден след това. В специализирани козметични магазини за продажба специални боя за вежди и мигли, които трябва да се използват. Предлагаме на вашето внимание ТОП от най-добрите средства за оцветяване вежди:

 1. Анастасия Бевърли Хилс (САЩ) за червило вежди, 1 800 рубли.
 2. Schwarzkopf Professional (Германия), 1 500 рубли.
 3. FarmaVita (Италия), 700 рубли.
 4. Игора Бонакром (Германия), 500 рубли.
 5. Туя (Испания), 400 рубли.
 6. RefectoCil (Австрия), 350 рубли.
 7. Estel Professional (Русия), 300 рубли.
 8. Левисиме (Испания), 250 рубли.
 9. Kapous (Русия), 180 рубли.
 10. Constant Delight (Италия), 30 рубли.

Както виждате, в класацията на цветовете на веждите имаше място средства, както и за икономично оцветяване. Избери за себе си нещо специфично, според вида на цвета и индивидуални вкусови предпочитания.

Последната стъпка на този етап трябва да бъде преднамерена, уверено решение, дали изобщо да рисува вежди. Погледнете още веднъж огледало Готови ли сте за този експеримент? Повярвайте ми: дори леко тониране на счупената линия над очите зашеметяващия ефект на неузнаваемото лице. Ако вежди имате безцветен и скучен за вашия образ, тогава, разбира се, се съмнявате не може да бъде. Но ако ги имате достатъчно тъмни, паснете цветен модел, претегля отново плюсовете и минусите. И в тази ситуация още по-добре е да започнете с молив или сянка.

От света по нишка

В Таджикистан се натрупаха вежди нос мост, счита за знак на женственост. И така, какво някои таджикски момичета, чиито вежди не искат да растат заедно, специално боя носа между тях.

Как да рисуваш с молив

Съвети и препоръки за грижа за миглите у дома полезни за ежедневни процедури.

За укрепване и отглеждане на миглите у дома използвайте репейно масло: //beautiface.net/brovi-resnitsy/ukreplyayushhee-repejnoe-maslo.html

Отблъскващ бръснач

Научете стъпка по стъпка инструкции за това как да нарисувате вежди с молив домашни условия. Тази технология има много предимства. Първо, винаги можете да измиете или изтриете получения цвят. Второ, той може да се променя по свое усмотрение поне на всеки ден. Така че си струва да опитате.

 1. Гледайте видео уроци, където майсторите се научават да оцветяват вежди. молив онези, които никога не са правили това сами домашни условия.
 2. Трябва да има козметичен молив за оцветяване на вежди твърд и тънък, но по никакъв начин не мек и не дебел. Помислете: очна линия за оцветяване на вежди това е невъзможно!
 3. Две едва забележими точки отбелязват за вас началото и края всяка вежда.
 4. Не рисувайте плътна линия с молив: всички удари са направени размахва по линията на косата.
 5. Разресвайте веждите си със специална четка.
 6. Оцвети с молив светлина върху линията на косата удари по цялата дължина на веждите.
 7. Ударите се правят първо от дъното, после в средата и накрая горен ръб.
 8. Трябва да се премине от носа към храмовете.
 9. В началото и в края на пътеката не натискайте молива: ударите трябва да бъде едва забележим. Но в средата, не се страхувайте да направите цвят по-наситен и ярък, увеличавайки натиска върху молива.
 10. Ако имате области на веждите, където има малко косми, боядисайте молив.
 11. Сега вземете основния молив, който сте избрали. за вашия имидж и направете същото, но плащате конкретно внимание към долната линия на косата в веждите.
 12. Очеквайте отново веждите си.

Сега винаги ще имате инструкции стъпка по стъпка за това да рисуваш веждите правилно с молив: след като си напълнил ръката, можеш по-късно известно време, за да отида без този намек. Ако сте собственик на умни, доста гъсти вежди, вместо това молив за оцветяване по-добре да се използват сенките.

Друг факт от историята

През XV век всички жени са равни по красота на Мона Лиза Леонардо да Винчи. И така обръснаха косата на челото му, така че той Изглеждаше висок и почти изтръгна вежди.

Как да нарисуваме вежди със сенки

Как да нарисуваме вежди със сенки

Сега нека погледнем по-отблизо как да нарисуваме вежди със сенки око. Тук палитрата от нюанси е достатъчно широка, така че изборът ще бъде е прекрасна и ще позволи на всяка красота да вземе нещо тип цвят. От друга страна, трябва да имате предвид, че сенките имат ронлива текстура, която може да лежи лошо, форма грозни лепкави бучки по космите, поръсете през целия ден. Във всеки случай, бъдете готови за такива проблеми.

 1. За оцветяване на вежди се нуждаете от матово, но няма перлени сенки.
 2. Разресвайте ръба.
 3. Моливът маркира точката на началото и края на веждите.
 4. Гъба или специална смес от четка нежно засенчвайте цялата дължина на веждите, започвайки от носа и завършва с линия, водеща към храмовете.
 5. Всички движения трябва да се извършват по протежение на линията на растеж. косми.
 6. Тирета гребете ръба: това ще премахне допълнителни части сенки.
 7. Ако има неприятни плешиви петна или сенките са неравни, повторете процедурата.

Тъй като всички същите сенки са козметика, предназначени специално за клепачите, гримьори и козметици не го правят Препоръчително е да ги използвате за оцветяване на вежди. За днес ден има по-привлекателна алтернатива – прах, който визуално подчертава грациозната линия на веждите и придава ярко, наситен, дълготраен оттенък. Схемата за прилагане на този инструмент точно същата като техниката на работа със сенки.

Ами в Египет?

Египтяните от древни времена просто са обръснали веждите си чисти и самите са ги привлекли с естествени оцветители. И те бяха релеф, извит и много дълъг, до храмове.

-

Боя за вежди

И накрая, време е да се научите как да рисувате веждите си, което няма да е необходимо да се измива ежедневно, а на сутринта да рисуваме заветните линия отново и отново. Използвайки тази техника, вие сте на няколко седмици (средно за 2-3 месеца) можете да забравите че имате твърде невидими вежди.

 1. Внимателно прочетете инструкциите за боя за вежди, които сте закупили. Обикновено стъпките по стъпка са посочени там. който няма да ви позволи да правите грешки и неточности в процеса.
 2. Дебел слой крем трябва да се нанесе около веждите, кой ще намерите. Това не оцветява кожата, което след това ще бъде много трудно да се измие.
 3. Потопете памучен тампон в боята за вежди, оцветете го навсякъде линия, започваща от носния мост и завършваща с външния ръб.
 4. Оставете ръба в тази форма в продължение на 10-15 минути. Обикновено в указанията за бои за вежди показват точно такъв интервал от време.
 5. Памучна гъба смажете сметаната и отстранете боята.

Ето как да нарисувате вежди с боя, която днес предлагат разнообразие от козметични марки на съвременната индустрия Красота. Въпреки това, някои гримьори и козметици, които се придържат естествена линия от средства, съветваме да не бързаме да купуваме тръби за съхранение. Налице е чудесна алтернатива на този човек Майката Природа представя: Оказва се, че можете да боядисате веждите с къна който е известен като естествен пигмент.

Това е интересно!

Но древните китайци нарисуваха вежди, за да дайте твърде любезно лице страховито, войнствено изразяване.

Как да рисувам с къна

Цветни вежди с къна

Нека да видим как да боядисаме веждите с къна домашни условия. Всеки знае този червен прах, което не е така просто придава на косата ярка и богата сянка, но също така и активно се грижи за тях: укрепва, възстановява, защитава. И всичко това свойствата са напълно разкрити в процеса на боядисване вежди. Постепенните инструкции са изключително прости – уверете се в това. себе си.

 1. Хената е много активен багрилен пигмент, в резултат на което може да дойде с козметични съставки крем, че вие третирайте мястото около челото. Затова вземете за тази цел обикновен вазелин.
 2. Хената (добра, качествена) също трябва да има инструкции, в което обикновено показва пропорциите, в които е необходим прах разрежда се с вода. Следвайте препоръките на производителите. В резултат на това Трябва да получите кремообразна, гъста смес.
 3. Нанесете я върху веждата може да бъде конвенционална козметична четка или специална четка за вежди. Можете дори да вземете обичайните вати пръчка.
 4. Боядисайте вежди от единия край (винаги започнете от носа) пред другия. По-дебелият слой на къната е по-богат и по-ярък. получите сянка.
 5. Същото се отнася и за времето, необходимо за запазване на къната вежди. Ако имате нужда от лек, леко червеникав оттенък, можете отстранете боята след 10 минути. Искате да изненадате всички с огнена цвят – може да издържи половин час. Въпреки това, интервалът не трябва превишава 40 минути, в противен случай рискувате да изгорите космите.
 6. Имайте предвид, че къната не е химическа боя, но следователно не се измива с вода. Тя трябва да се отстрани суха: обикновен памучен тампон. Ако не успее, навлажнете диска евкалиптово масло и да го пуснете върху боядисаните вежди.
 7. През деня след боядисване е препоръчително да не се измива, така че сянката да се утаи (отстраняването на грима може да се направи с помощта на специални почистващи препарати).
 8. В рамките на 3-4 дни след тази процедура не се препоръчва правят химически пилинг, всякакви маски и гоммажи.

Толкова просто и лесно се оказва, че можете да боядисате веждите си домашни условия, самостоятелно, без помощта на капитана. избирам всяка от предложените техники: резултатът е във всеки случай ще ви хареса. Не се разстройвайте, ако нещо не се получи от първото пъти. Понякога трябва да изработите уменията, да направите по-правилни избор на сянка, вижте повече от едно видео за обучение. Но свърши след като сте напълнили ръката си, вече можете да се разпределите надясно и наляво. Съвети, по-добре да рисува веждите и как да го направя.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: