как да изберем размера на якето

Модерният ритъм на живота ни кара да не се бавим дълго един въпрос и бързо решават нещата, а не да ги отлагате. Това отчасти се дължи на това, че сме се приспособили да купуваме дрехи без измерване и дори понякога не я виждам на живо.

Много ни помогна онлайн пазаруването и търговски етажи, където можете да закупите по две сметки вендинг нещо. Но купувайте по такъв начин, набързо, Тениска или тениска е едно, а напълно различен избор е зимата или полу-сезонно яке Eltex Fashion.

Външното облекло няма да може да се адаптира към особеностите на Вашия фигури, тъй като ще направи плетена блуза. и най-малката несъответствието на размера на якето с истинския ви индикатор може да доведе до недоволство от току-що закупените нови дрехи. Как правилно ли е да изберете размера на якета? На какво да се обърне внимание? И на какво да се съсредоточи?

как  да изберем размера на якето

Монтиране, монтиране и поставяне отново! За да изберете правилното Размерът на якето е правилното решение да се опита. И не бързо и мимоходом, но внимателно и внимателно. Можете да бъдете като нови яке около магазина, наведе се, вдигни ръцете си и т.н.

Така можете да разберете точно какъв размер на якето ще ви подхожда. по най-добрия възможен начин. Също така, не се притеснявайте да се свържете за помощ на продавача. Ако се опитваш с яке, чувстваш неудобно и неудобно, попитайте за различен размер – по-голям или по-малко.

Може би именно тези няколко сантиметра ще изиграят решаваща роля. роля при избора. Поговорката “По-добре, по-добре” в ситуация с размерът на якета няма абсолютно никаква стойност.

Ако вашият собствен размер падне направо между две размерът на избраната фирма, си струва да се даде предпочитание на по-голямо индикатор, отколкото по-малко. Например, 46-ти размер ви малко твърде малък, както се казва, “задника”, а 48-та е малко свободна.

Кой предпочитате? Разбира се, този, който е повече. В този случай, оставаш известна граница за бъдещето. Например за това случай, ако решите да се оправите или да сложите малко под сакото си по-топъл пуловер.

как  да изберем размера на якето

Следете дължината на ръкава. Модерният размер на якета за всичките им относителна стандартизация, от различни производители все още са различни. Различни кройки, различни модели, различни идеи S, M и L показателите на дизайнера – и пред нас са якета с перфектно различни разтоварвания.

Между другото, това е друга тънкост, която трябва да се има предвид, когато избора на размера на якето – обърнете внимание на подобни модели на облекло различни производители. Ако 48-тият размер на една фирма не го правите излезе, това не означава, че 48-ият размер на друга марка няма да се изправите.

И: при избора на размера на якета, опитайте се да не го правите лъжете себе си. Дори ако наистина, наистина, наистина харесвате това или друг модел, но очевидно не ви подхожда на фигурата, не е необходимо измислете причина да го купите. Якето няма да се разтяга, няма да приеме очертанията на тялото, ръкавът няма да бъде по-дълъг, движение повече отприщен. Модел, който е подходящ във всяко отношение – подходящ за самото начало.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: