Как да изберем цвета на веждите за блондинки: полезни съвети от стилисти и гримьори

а

Полезни съвети от стилисти и гримьори, как да изберем цвета вежди за блондинки, вземайки под внимание цвета на косата и очите. Как да вземем грим за вежди (молив, сенки за очи, устойчива боя) особено за блондинките. Кои салонни процедури са по-добри? регистрирайте се (татуиране или микробладинг).

Съдържание:

 • Как да изберем цвят?
 • Козметика за вежди за блондинки
 • Салонни процедури
 • Полезни съвети

Какви вежди за блондинки се считат за идеални по отношение на стилисти и гримьори? Въпросът е доста сложен и двусмислен. В крайна сметка всички блондинки са различни. Косата на някой дава топлина пожълтяване, някой – студена пепел. Сам – зеленооки игриви красиви жени, други – строги дами с кафяви очи. И всичко това трябва да се имат предвид моментите, когато боядисвате веждите, така че да не се получават изглеждаше твърде вулгарно на красиво лице. Как да изберете блондинки оптимален цвят на веждите?

Избор на цвят на веждите за блондинките

Избор на цвят

Стилисти и гримьори, отговарящи на въпроса какви са цветните вежди Блондинките изглеждат естествено и красиво, ориентират се преди всичко видът на цвета, който зависи от три компонента. Това е така цвят на косата, цвят на очите и цвят на кожата.

С цвят на косата

 • 1. Ash Blondes

Идеални вежди за пепеляви блондинки – сив оттенък.

 • 2. Кафява коса

Не е трудно да се избере цвета на веждите на блондинка с кафява коса: това могат да бъдат теракотени или кестенови нюанси.

 • 3. Естествени блондинки

Натуралните вежди се препоръчват за боядисване на веждите пшенични кафяви и светлосиви тонове.

 • 4. Пшенични блондинки

За вежди от топли, пшенични блондинки се нуждаем от светло кафяво, Мед и кестеняв цвят.

Как да изберем цвета на веждите за блондинките с цвят на очите

Цвят на очите

 • 1. Кафяви очи

За да вземете вежди за блондинки с кафяви очи също е лесно. Въпреки това, тяхната особеност е, че такъв тип цвят със светлина косата и тъмните очи са доста редки. Изглежда те винаги са екстравагантни и привличат внимание, сякаш магнит. Те трябва да изберат цвета, който да съответства на естествения им цвят. коса или по-тъмна. Ако веждите са твърде ярки, те са по-добри. петно с кафяв молив.

 • 2. Чернооки

Друг по-рядък цветен тип са блондинките с черно очи: с вежди е трудно да се отгатне. Но те определено са подходящ мек, нежен шоколад.

 • 3. Синьооки

Погледнете хубавите тъмно-златни вежди за блондинките със синьо очи: те придават на лицето изтънченост и мистерия.

 • 4. Зеленооки

Гримьори и стилисти съветват да правите вежди за блондинки зелени очи в пастелни и светлокафяви тонове.

 • 5. Сивооки

Какви трябва да бъдат веждите на блондинките сиви очи? най-много най-добрият вариант е светлокафяв, но определено не сив тон.

Ако търсите цвят на вежди за блондинки в съответствие С тези съвети можете да създадете хармоничен образ. В края на краищата, тъмно палитрата тук ще бъде просто неуместна. Определяне на правото сянка, остава да разберете въпроса как ще търси. Това може да е ежедневен грим, а може би – упорито оцветяване в кабината. Изборът е ваш.

Любопитен факт. Блондинките трябва да имат ума един факт. Сивите вежди са почти универсални за тях. Важно е само да изберете правилната сянка, която не е така ще избледнеят.

Какъв грим за вежди подхожда на блондинките

Съвети от стилисти и гримьори как да направят вежди по-дебели и темнее>> Декоративная и уходовая косметика, народные рецепти.

Какво знаете за гела за вежди? Ще кажем защо е необходимо и ще съветваме най-добрите и как да правим у у дома.

Козметика за вежди за блондинки

Знаейки кои вежди са подходящи за блондинки в палитра от цветове, не е трудно да се избере декоративна козметика за всеки ден или за ден упорито оцветяване у дома. Пазарен асортимент поразително в своето разнообразие.

молив

За да изберете правилния молив за вежди Блондинки, трябва първо да ги направлявате съвети, които са дадени по-горе: според цвета на очите и естествен нюанс на косата. Освен това експериментът ще работи първи път, ако използвате козметичен молив, предназначени специално за блондинки. Да, съвременни марки направете всичко за удобството на своите клиенти и помогнете за избор молив за вежди за блондинки. Нашият мини-преглед ще ви позволи Ориентирайте се към фирмите и стойността на цените.

 1. Crayon Sourcils от Clarins (Франция) – мек Теракотен молив за вежди за блондинки. 1 800 рубли.
 2. Руса BW1 от Posh (Германия) – прахообразна молив за вежди за блондинки. 1050 рубли.
 3. Manly Pro (Германия) – молив за вежди за момичета с цвят пролет и естествено лято, цвят 01. 480 рубли.
 4. Художник на Браво от L’Oreal Paris (Франция) – молив за вежди за блондинки, сянка 301. 330 рубли.
 5. Козметичен молив от пясък от Relouis (Белорусия). 180 рубли.

Кой е най-добрият молив за вежди за блондинките зависи от вас само вие Изберете правилната цветова схема – и се наслаждавайте естественост и естественост на вашия образ.

Моливи

боя

Ако ежедневно грим с подробни и старание оцветяване вежди – не за вас, можете да получите траен резултат от седмицата 2-3. Боята с вежди ще помогне в това. блондинки: веднъж боядисани – и можете да забравите за това проблем за няколко дни! Но отново, навигирайте преди само цвета на косата и очите ви.

 1. Igora Bonachrome от Schwarzkopf (Германия) – единствената кафява боя с вежди, която не се раздава червена сянка. 1 300 рубли.
 2. Kodi Professional (САЩ) – блондинките могат Използвайте кафява и светлобежова боя. 500 рубли.
 3. Енигма от Естел (Русия) – меднокафява боя за вежди. 360 рубли.
 4. Енигма от Естел (Русия) – светлокафяв боя за вежди. 360 рубли.
 5. Ollin Vision (Русия) – кафява боя сянка. 250 рубли.

Ако не сте сигурни в избора на цвят, професионално оцветяване вежди за блондинки в салона ще позволи решаване на този проблем. Можеш първо да отидеш при господаря, консултирайте се, вижте какъв цвят избира. Всички останали процедури, които можете да извършите сами по аналогия дома.

Боя за вежди блондинки

къна

Много често се използва за вежди блондинки за биотатужа, както у дома, така и вътре салони.

 1. Lush (UK) – кафяв и кафява къна. 600 рубли.
 2. Растителна боя на базата на къна и басма от ArtColor Злато (Русия) – има бронз, ракия, шоколад и кестен блондинки. 275 рубли (5 пакета).
 3. Иранска къна от Phytocosmetic (Русия) красив шоколадов цвят. 100 рубли.
 4. Хена за вежди (Индия). Сочно, тъмносиво препоръчва се за всички светли блондинки, блондинки. Неутрално кафяво ще бъде да се изправят пред кафявите блондинки. Студено кафе – за пепел блондинки. 70 рубли.
 5. Venita natura (Полша): блондинките годни Цветовете на хената като кехлибар, мед, лешник и кестен. 50 рубли.

Така бновете за оцветяване на веждите от къна – съвсем приемливо възможност за създаване на хармоничен, естествен образ. Предимствата на тази козметика – в своята издръжливост (тя ще запази на веждите много по-дълго) и естественост (в края на краищата това растителни суровини). Но не забравяйте, че някои Производителите добавят синтетични вещества към къна.

Къна

сянка

Можете да избирате и специални нюанси за вежди блондинки, които ще бъдат техните меки, деликатни нюанси подчертават изтънчеността на такива момичета.

 1. BrowPow Blonde от theBalm (САЩ). 1350 рубли.
 2. Ера Минерали – минерални сенки за вежди Брашно за блондинки (САЩ). 690 рубли.
 3. Browde Defining Powder от Ардел (САЩ) – светло кафяви сенки. 490 рубли.
 4. NYX (САЩ) – за красиви кестеняви сенки вежди. 490 рубли.
 5. Сенки за вежди от Lux Visage (Беларус) представени в различни нюанси на кафявото: шам-фъстък, перла, светлина. 340 рубли.

Ако е от такава козметика ще бъде грим Руси вежди, те винаги ще изглеждат естествено и хармонично. Друг начин е да се запишете за един от шоурумите. продължителни процедури на оцветяване. Резултатът ще остане много по-дълго. И майсторът с определеното от него око точно ще определи очите ви имат нужда.

Пътуване с марка. През 1898 г. химик Ханс Шварцкопф от полския град Гданск отвори врати в Берлин малка аптека с отдел за парфюми, която скоро прерасна в огромната козметична марка Schwarzkopf, позната навсякъде света.

Сенки

Салонни процедури за блондинки

Ако все още е трудно да се реши как цвят на веждите на блондинките, можете да вземете подходящото Консултация със стилист (гримьор) и предаване в ръцете специалист. Модерните салони предлагат голям брой процедури за продължително боядисване на вежди.

татуировка

Майсторът може да направи специална татуировка за вежди блондинки в кабината. Това е процедура за въвеждане под кожата на постоянно багрило. Всякакви специфични разлики в. T Техниката на татуировките за блондинките не е така. Но може да се разкрие индивидуални особености, изискващи използването на определени професионални приеми. Имайте предвид, че ефектът след татуировката трае много дълго време – от шест месеца до 2 години. И пребоядирам вежди ще бъде много трудно. Ето защо е важно незабавно да се определи с цвят. За пепеляво-сива гама. За естествени блондинки – кафяво.

Mikrobleyding

Microblading е същият грим, въпреки че разликата между тях е очевидна. За разлика от татуировката, извършена от устройството, Микробладинг, направен без използването на пишеща машина. Има специална дръжка за процедура на микробладинг – държач за игла. Пигментното имплантиране в кожата от началото до края се извършва от капитана, което ясно контролира всяко действие. Резултатът е високо качество различен от ефекта след татуировката. Така че микробладинг вежди за блондинки – процедурата е много полезна и е необходимо. Тя ви позволява да направите ярки вежди много по-тъмни и по-изразителен.

Biotatuazh

Тъй като перманентният грим се счита за много агресивен. появи се процедура, която нарушава целостта на кожата алтернатива – биотатуажни вежди, спестяващи всички блондинки. Това салон оцветяване на вежди къна. негов особеност е, че е естествен пигмент, който е мек засяга челото и кожата. Цветовата палитра е доста богата: от светлокафяв до тъмен шоколад – точно това, от което имате нужда блондинки.

Повярвайте ми: в салоните могат да правят красиви вежди за блондинките точно необходимата сянка. И накрая – няколко полезни съвети, които ще ви позволят да не бъдете разочаровани резултата.

Имайте предвид. Тъй като цвета на веждите блондинки с татуировка в кабината се избират от професионалист, а не ще трябва да се тревожи за резултата. Особено ако вие уверени в капитана и вече са виждали работата му (лично или в. t фотоалбум).

Mikrobleyding

Полезни съвети

Така че, няколко полезни съвета, какво трябва да има вежди Блондинки, за да не развалят образа?

 1. Има едно твърдо правило от стилистите, какъв цвят на веждите изберете блондинка: тя трябва да бъде два тона по-светла от сянка Коса.
 2. В същото време дизайнът е строго забранен. вежди блондинки в черни, много тъмни клавиши.
 3. Собствениците на тъмнината на природата на веждите след промяна на цвета коса на светлина (ситуацията, когато брюнетка се превръща в Блондинка) не е необходимо да олекотявате веждите си.
 4. Блондинките трябва да имат предвид друг нюанс: бели вежди – цветово решение за модни ревюта, но не и за всеки ден изображение.
 5. Ако естествено черните вежди контрастират силно с русата, Можете да обмислите опции, когато кореновата зона на косата остане небоядисана. Може да се резервира (създаване на плавен преход от естествен цвят към руса), частично оцветяване Акценти. Наличието на корените (понякога – на в тилната част на главата) тъмните нишки ще бъдат в хармония с такива същите тъмни вежди.

Сега знаете какъв цвят трябва да има блондинката, така че образът е естествен и хармоничен. Изберете палитра компетентно, за да не изглежда смешно и вулгарно. Ако ти си природата възнаграден с такъв подарък като руси къдрици, не го разваляйте със собствените си ръце, боядисвайки веждите си твърде тъмно нюанси.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: