Как да премахнете татуировка вежди в кабината и дома условия: най-ефективните методи

Ако не ви харесва сянката след перманентния грим, това може да се фиксира по различен начин в кабината или вкъщи. Научете как да премахнете татуировката на веждите с осветление, дермабразио, лазер, ремувер, народни средства. Характеристики, предимства и недостатъци на всяка от процедурите.

Напоследък все повече се обсъжда темата как да се премахне грим за вежди, ако резултатът му е далеч от съвършен и дори разочарован. Защо се случва това? Причините са много много. Това е една от първите постоянни процедури за боядисване, което създаде истинска сензация в света на индустрията за красота.

В същото време тя остана напълно неизследвана. И само С течение на времето тя показа сериозни недостатъци което засяга предимно клиента. Повечето от тях сянката изобщо не се оказва така, както беше планирано.

Но най-лошото – някои вежди след татуиране се неестествен синкав или пурпурен оттенък. Ето го идва Мислете за премахване на всички тези “странични ефекти”.

Начини и методи за отстраняване на татуировки на вежди

Осветляваща татуировка / камуфлаж

Самите майстори казват, че можете да премахнете татуировката процедура за изчистване на вежди, която се извършва в същата кабината. Пигментът на тялото се задвижва от специално устройство под кожата. нюанс, който ще скрие нежелано (или просто не се получава) първоначално) цвят. От една страна, процедурата е изключително проста и изглежда като чудесен изход от тази ситуация. Но ако оцените всичко е обективно, обещава нищо добро:

 1. доста скъпо;
 2. отново има нараняване на кожата с всички последствия от това: корички, подпухналост, хиперемия и др. d.
 3. ако небрежно почерните (в солариум, на плажа или. t точно отвън), изяснени татуирани вежди се появяват във формата помия белезникави петна и ивици, които ще бъдат доста неестетичен поглед върху красивото ви лице.

Така че, ако в салона ви се предлага да премахнете татуировката на веждите метод за изясняване, помислете за последствията от подобна стъпка. или ще трябва да се откажеш от тен за дълго време, или по-добре да намериш някакъв друг начин да се отървете от нежеланата сянка.

Полезни съвети. За да не страдат от нежелана сянка в резултат на татуировка на челото, попитайте господаря преди процедурата, какъв пигмент ще бъде за влизане. Ако се основава на глицерин и сорбитол, те са най-много най-добрите варианти, тъй като такива оцветители са отлични разтварят се в мазнини и вода. Те не се разпространяват под кожата, не увреждат тъканите, не изсъхват. снимка първоначално лежи ясно, равномерно и остава така дълго време.

Процедурата за осветяване на татуировката на веждите

Научете повече за новия продукт в индустрията за красота – микробладинг на вежди >>.

Как да спрем нервните кърлежи на веждите и защо тренира веждите. Подробнее >>

Хирургично отстраняване / дермабразио

Ако искате незабавно да премахнете веждите татуировка без следа, трябва лежат под скалпела, въпреки че се казва много силно. Козметичен хирург прорязва кожата, съдържаща пигмента, специална диамантна дюза за смилане на кожата. Плюс това метод, може би, един – от нежелания тон няма да остане и проследи. Но минусите са много повече:

 • боли
 • скъп;
 • дълъг период на рехабилитация;
 • трябва отново да растат вежди;
 • рискът от образуване на белези и последващи белези е много висок.

Това е истинска мини-операция с всички последващи последици. Не всеки рискува да го приеме. Особено след като има много по-хубави техники, как да премахнете татуировката от веждите.

Етимологията. Терминът “скалпел” се връща към Латинската дума за “scalprum”, което означава “нож”.

Remuver

Салонни процедури за отстраняване на татуировки

Въпреки факта, че е в кабината, може да има нещо нередно да правите с татуировката, ако резултатите не ви задоволят, там ще трябва да се върнете, за да коригирате това, което е направил. Ако не се чувствате така и знаете със сигурност, че вината е на господаря, не индивидуалните характеристики на тялото ви, винаги можете да намерите други козметични стаи. В тях има достатъчно методи за отстраняване на неуспешната татуировка на веждите.

електрожен

Друг не много популярен начин за премахване татуиране на вежди в кабината, – електрокоагулация. негов Определен плюс е, че решението не отнема много време. В един ден пигментът може да бъде напълно отстранен от кожата. себе си процедурата е лесна за изпълнение и рядко причинява неприятни реакция.

 1. Не е необходима специална подготовка за електрокоагулация.
 2. Първо, анестезиращият спрей се прилага върху веждите. понякога Инжектират се инжекции новокаин или лидокаин – това е по-ефективно. метод за анестезия.
 3. Докато анестезията работи, козметикът третира татуировката. антисептичен разтвор.
 4. След това електродът на електрокоагулатора се нагрява до желания температури за изгаряне на пигментирана кожа.
 5. След това веждите са покрити с тъмна кора, около която кожата се третира с антисептичен разтвор.

Ако планирате да премахнете татуировка на вежди с електрокоагулация, помислете за неприятните последици от тази процедура. На първо място, твърде голяма площ на кожата ще бъде третирана с електрически ток, следователно понякога козметолозите не провеждат цялата процедура едновременно, но предпише няколко сесии. Второ, трябва да разберете това оформя се изгаряне, което може да се докосне и да бъде здраво пигментирана тъкан. Съответно, периодът на рехабилитация може да се забави. Това не винаги е полезно и удобно. следователно електрическият ток рядко се избира, за да се извади пигмента на кожата.

криотерапия

Татуировката на веждите може да се отстрани в салона и да се използва криохирургия. Течният азот се справя с постоянен грим, въпреки че там са техните клопки – болезненост и продължителност самата процедура и рехабилитационния период.

 1. На веждите се прави компрес от тъкан, импрегнирана с течен азот, до образуване на ледена кора.
 2. След няколко часа кожата набъбва, често се случва специфичен балон.
 3. След 2-3 дни се появява суха кора.
 4. Седмица по-късно тя изчезва, разкривайки розовия белег.
 5. Ако правилно се грижите за белег, той осветява и става незабележимо.

Въпреки това, криотерапията не винаги се изисква от жените, когато те искате да премахнете татуировки за вежди, защото това е твърде често процедурата завършва с образуването на големи белези, които след това никъде не изчезват.

Това е интересно. Когато майсторът на татуировката Веждата използва няколко нюанса на пигмента, първоначално Оказва се, че е много красив, богат на цвят. Въпреки това, в бъдеще крайният резултат може да е съвършен непредвидим.

Какво ще се предлага в кабината

Лазерно отстраняване на татуировки на вежди

Най-безопасният начин е да премахнете татуировката чрез лазер. Препоръчва се от всички майстори в салоните. Към тях често не се подхожда само защото е достатъчно. много, и една сесия няма да е достатъчна. Но той не позволява нараняването на здрава съседна тъкан, не докосва фоликулите. Съответно, както космите, така и кожата остават напълно невредими, като има предвид, че пигментираните области под влиянието на лазерния лъч са унищожени. Резултатът е страхотен. Ето как всичко това ще се случи.

 1. Разговор с господаря за това как се извършва тази процедура и за възможни последствия.
 2. Ако татуировката е направена лек пигмент, трябва да го похарчите елиминиране на опита в ненатрапчива област и наблюдение резултат за 2-3 седмици. Това се дължи на факта, че лазерът прави светлите зони по-тъмни.
 3. Те носят тъмни очила на клиента.
 4. Веждите се третират с антисептици, дезинфектанти решения.
 5. При необходимост се извършва анестезия като лазер премахването на татуировката може да причини лека, но все още болка, дискомфорт, изтръпване или парене.
 6. Във всеки случай лазерът се регулира на сянка. пигментът и дълбочината на нейното въвеждане в процедурата е максималната ефективно. Лъчът се насочва към желаната област, произвежда се лазер. светкавица.
 7. След това нанесете спрей за зарастване на рани.
 8. Процедурата продължава не повече от 10 минути.
 9. След 2 седмици се провежда втора сесия. Всички могат нужда от 3 или 4, в зависимост от индивидуалните характеристики кожата, вида и дълбочината на инжектирания пигмент.

Ако по някаква причина не се доверявате на хардуера козметика и лазерни техники за премахване на татуировка на вежди, можете използвайте алтернативния вариант – използване на изясняване remuvera. Купи Remuver може да свърже.

Необходимо е да се знае. Да не се разочароваш получената сянка, отидете на процедурата, имайте предвид, че изпълнението на постоянен грим за вежди е изключително право медицински специалисти или гримьори.

Резултатите от премахването на татуировки на вежди

Remuver

Можете да попитате в салона как да премахнете татуировката Remuver и дали те предоставят такава услуга. Това е едно от най-популярните химически методи. Суспензия, проникваща в кожата, се свързва с пигментните молекули и заедно с тях се извежда. Съставът на магическата течност включва оксиди на метали, които не са взаимодействат с тъкани и кръв, така че да не ги причиняват вреда – и това е определена процедура плюс. проведени няколко сесии на такова избистряне и с всяка от тях на повърхността на кожата Появява се нов слой татуировка.

Remuver се конкурира и в някои отношения дори надминава лазера отстраняване на татуировки на вежди. Гредата, за разлика от окачването, разпознава не всички нюанси. Изгаря боята, премахва пигментните микрочастици. през кръвта и лимфата, а ремувърът го прави през повърхността на кожата. Ако дълбочината на впръскване на пигмент е голяма, лазерът е труден за работа и ще изисква повече мощност, която не гарантира по-късно липса на белези и белези.

В една сесия, Remuver осветява веждите с 2 тона. Самата процедура много подобно на това как самата татуировка се извършва директно.

Paradox. Страдате от факта, че пигментът промениха първоначалния си цвят твърде бързо? Външно това Разбира се, изглежда много неестетично. Но от друга страна, вие трябва да знаете, че в повечето случаи това е нормално и дори много добра реакция на тялото. Така че имате силен имунитет система, която толкова ревностно отхвърля извънземни елементи и изпраща фагоцитите да се бият с тях.

Как да премахнете татуировката на веждите у дома

Народни средства

Ако не вярвате на салонните техники, научете начини как да премахнете татуировката у дома, въпреки че вие трябва да разберат, че за всички последствия ще падне отговорността само на раменете ви. Първо, основното действие вещества в такива случаи са агресивни химикали разтвори, които могат значително да увредят кожата и очите. Второ, не винаги е възможно да се елиминира пигмента с такива занаятчийски техники. Но страничните ефекти, вариращи от плешивите петна по веждите и завършвайки ги със синьо-зелен нов нюанс, изобилстват. за премахване на вежди татуировка може да направи ежедневно компреси от:

 • 3% водороден пероксид;
 • йод (смесете 1 ч. л. йод и 3 капки фармацевтична тинктура жълтениче, не се държат повече от 2 минути);
 • солена каша (смесете 1 ч. л. морска сол и готварска сол, вода);
 • аптечна тинктура от жълтурчета (прилага се според инструкции);
 • слаб разтвор на калиев перманганат;
 • оцетна есенция;
 • рициново масло (най-безопасният от всички начини, но най-малко ефективни).

От една страна, се оказва, че премахнете татуировката с веждите могат да бъдат, но това е сериозно главоболие вече на сцената избор на метод. Разбира се, в кабината да го направи по-добре, но след това тъй като капитанът вече е развалил външния вид, не всеки иска да се върне под него неговото бръмчене или скалпел. И домашните средства не винаги са обосновават ефективността си и не са толкова безопасни. Пероксид, йод – чрез небрежно боравене с тях, но достатъчно агресивни химикали могат и да изгорят да се получи. В такава ситуация може да бъде посъветван само един. Дори и преди постоянен грим за вежди мисля за това какво ще се случи, ако Полученият нюанс няма да ви подхожда. Това ще реши много проблеми.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: