Как да придадете правилната форма на веждите у дома условия: полезни съвети

Научете как да оформите вежди у дома. условия, така че изображението да е перфектно и пълно. Изберете Вземете правилния поглед, вземете необходимите инструменти и се научете алгоритъм за просто действие. Удивително красиви вежди резултатът от процедурата ще бъде вашата награда.

Съдържание:

 • Изберете форма на веждите
 • Инструменти за оформяне на вежди
 • Дърпане на вежди: алгоритъм за действие
 • Полезни съвети

Мнозина подценяват ролята, която веждите играят на доста жени малко лице. Опитайте за секунда само да си представите, че техните Не, и веднага ще разберете колко са важни. Затова зад тях трябва не само да се грижите за него ежедневно, но и да можете да избирате за тях специален завой, който ще направи снимката пълна и на практика съвършен. Всяка жена, която внимателно се наблюдава трябва да знаете как да придадете на веждите си правилната форма у дома условия, без да искат помощ в салони. Наистина има нужда просто научете някакъв алгоритъм от действия, вземете ръка и насладите на резултата. Но преди това трябва да определите коя точно формата на веждите подхожда на лицето ви.

Как се оформят вежди

Изберете форма на веждите

Всяка жена има индивидуален тип лице, толкова различно др. Следователно и формата на веждите ще бъде различна. Ако сте Харесаха ми тънките извити линии на приятел, въобще не означава, че ако се издърпате по същия начин, ще бъдете същите красива жена. Първо, решете какво е точно за вас. В края на краищата Формата на веждите не може да се променя всяка седмица, като ръкавици. Това не е маникюр или гардероб. Веднъж избрани, вие сте завинаги останете верни на единственото счупване на прекрасните линии, които ви подхождат. Откъде да започнем?

 1. Не докосвайте веждите си в продължение на два месеца. изобщо. Ще трябва да страдаме и да излезем с обрасли пътеки над очите. Това време е необходимо, за да можете можеше да види като резултат това, което вежди ви даде природата да се отклони от естественото, естествено форма. В крайна сметка, трябва само да го коригирате, а не да поправя.
 2. След горното време внимателно разгледайте счупете веждите си и се опитайте сами да определите кои те могат да бъдат прави, закръглена, къща, сърце, права, но с издължена опашка. И сега от тези данни ще имате изправете и регулирайте формата на веждите.
 3. След това нарисувайте козметичен молив по лицето. основната линия на веждите, за да сте сигурни, че не се заблуждавате.
 4. Блондинките не излизат с широки вежди, така че те Ще трябва да извадите косите колкото е възможно по протежение на начертаната линия. Брунетките могат само постоянно да коригират предназначението траектория, защото твърде тънките линии няма да ги поберат. Въпреки това, като кафяви жени.
 5. Помислете за възрастта си. Противопоказани са тънки линии тийнейджърки под 18-годишна възраст и жени с възраст балзак след 45 години. Всеки друг може да направи по-несериозно линия на веждите, както се казва, rozlёt.
 6. Ако сте приятели с компютър и онлайн програми, можете лесно можете да намерите в мрежовата услуга, в която можете опитайте на лицето си всякакъв вид вежди предварително оценяват резултата от. Това ще позволи много често избягват фатални грешки и не развалят чертите на вашия човек.
 7. Ако все още не можете да определите формата на веждите, което е идеално за вашите черти на лицето, възрастта и други индивидуални характеристики, най-добре е да се откажат предприемане и възлагане на този бизнес специалист. Поне в началото време. И тогава, у дома, вече можете да се приспособите форма на веждите, която е избрана от професионалист.

Така че, след много обмисляне и стоящи пред огледалото (или седене близо до компютърния монитор) е избрана най-успешната форма на веждите. Сигурни ли сте, че точно такъв Холивуд ще ви подхожда клапи или скромна, но упорита права линия. Как да премахнете излишни косми и да даде вежди тази форма? И не от ръцете на капитана от салона за определена сума, но самостоятелно? Преди да овладеете това изкуство, трябва да го оцените козметичната чанта: разполагате ли с всички инструменти за тази процедура? са налице?

„Избор

Искате ли да заздравите миглите си? Тогава за вас най-добрите рецепти: //beautiface.net/brovi-resnitsy/ukreplenie-v-domashnix-usloviyax.html

След оформянето не забравяйте, че веждите изискват ежедневно погрижете се за тяхната красота по всяко време.

Инструменти за оформяне на вежди

Много жени, които искат вкъщи да изваждат вежди, за да им даде желаната форма, вярват, че те са за това Целта е достатъчно огледала и пинсети. Всъщност, ако вие Искам всичко да бъде перфектно, трябва да се запасите на номер инструменти. Всеки от тях трябва да отговаря на определени изисквания да играят роля в такъв отговорен и важен събитие.

 • Огледалото

Тя трябва да е голяма и да има регулируем ъгъл. Ще бъде чудесно, ако трябва да придадете на веждите си правилната форма. използвайте двупосочно огледало. От една страна е вградена обикновен обектив, който не нарушава изображението. Търся по друг начин такова огледало, ще видите най-малките детайли на лицето ви ще ви позволи по-точно да извадите излишната коса, оставяйки не униформа, дори най-ярката и незабележима.

 • четка

За изтръгване на вежди закупете специална четка за тях. или дори гребен. Необходимо е да се получи получената равномерност линия. Единственото изискване за този инструмент е, че четината трябва бъдете труден. Софтът няма да осигури желаното разресване и да не се полага вече изтръгна вежди, както ти трябва.

 • ножици

Те трябва да са много малки, на практика миниатюрни, с леко извити ръбове. Тяхната задача е да подстригват границите на веждите, за да им дадат перфектната форма избрали. Те трябва да бъдат възможно най-остри, добре заточени, лесно и гладко.

 • пръчка

Необходима е обикновена дървена, тънка, дълга и гладка пръчка контурни вежди.

 • пинцети

Не всички пинсети могат да се използват за оформяне вежди. Те трябва да бъдат специфични, т.е. специално създадени за това. И по време на тази процедура, запасите две пинсети. Едно трябва да бъде със заострени върхове и вторият е плосък. Те трябва да са от качествена стомана и. T съответно не евтино. Ако имате тези пинсети, но с течение на времето те са станали тъпи, по-добре е да ги отведете в работилницата заточване. Не използвайте тъпи оскубани инструменти. вежди.

 • молив

За да се очертае формата на веждите ще е необходимо нормално козметичен молив за един век. Не използвайте за Тази цел маркери, маркери и други писане обикновени елементи.

 • дезинфектант

Като дезинфектант подходящ е всеки алкохол разтвор или дори водка.

Едва след като сте запазили всичко, от което имате нужда, и Абсолютно сигурен съм, че сме готови да откъснем вежди и да им дадем правилната форма у дома, време е да започнем директно самия процес. Алгоритъмът за действие е прост, но изисква прецизност, издръжливост и максимално търпение. Вижте сами.

Как да извадя вежди

Дърпане на вежди: алгоритъм за действие

Така че, инструментите за изтръгване на вежди са готови и вече сте готови да носят пинсети и да започнете стъпка по стъпка, за да изпълнявате на практика инструкции. Но не бързайте. Прекарайте още няколко минути сами. много важен факт в тази област. Оценете нервното си състояние системи в даден момент. Изненадани ли сте? Да, да, тя е ваша Спокойствие пред тази процедура – ключът към неговия успех.

В крайна сметка, ако сте нервен, притеснен, не получават достатъчно сън, малко позволено да пие алкохол, в решаващия момент ръката може дръпнете се и се отдалечете от планирания ход на молив.

Поправете грешката ще бъде времето, а не вас. Затова и преди как да придадете на веждите си правилната форма, уверете се, че вие готов за тази процедура.

 1. Направете парна баня за лицето. Тя ще направи процесът е по-малко болезнен.
 2. Почистете веждите си нагоре, след това ги подстригнете всички косми, стърчащи по челото.
 3. Сега направете същото в посока надолу и го отрежете. ненужна дължина.
 4. Сега най-накрая можете да изгладите гладко с четка посоката на растежа на косата. Няма нужда да подстригвате тук. нищо.
 5. Сега, най-накрая, очертайте контура на веждите, с които сте ги Тук ще ни трябва много тънка и дълга пръчка.
 6. Точка А. Поставете го на най-високата точка. едното от крилата на носа и позицията направо към окото (на същата страна като крилото на носа). където пръчката ще докосне челото, ще има отправна точка, от които трябва да очертаят контура.
 7. Точка Б. Гледайки право в огледалото, без да го премествате ученик в една посока, преместете горния връх на пръчката (долната трябва да е статично, да не се движи от крилото на носа) по посоката на движение към окото. Линията трябва да премине стриктно в центъра на зеницата. Когато улови тази позиция, го поправя и поставя точка Б – това ще бъде горната част на челото ви.
 8. Точка Б. Сега смени нашата магическа пръчица, така че минава въображаема линия строго по външния ъгъл на окото. Така че можете да определите край на челото ви.
 9. Сега начертайте линия с молив от точка А до точка Б. Той трябва да бъде гладък, не остър и да съответства на формата, с която вие сте надарени с природа и които определяте според нашите препоръки в началото на статията.
 10. Сега решете каква дебелина на веждите ще издърпате.
 11. Направете същото и с другото око (идентифицирайте три точки и. T начертайте линията).
 12. Дезинфекцирайте ръцете и пинсетите.
 13. С лявата си ръка (ако сте дясна ръка) дръпнете ъгъла на окото максимално затегнете кожата, вземете косата с пинсети на самия ръб и дръпнете рязко.
 14. Започнете да изваждате вежди от дъното, давайки им правото дебелина. Отгоре само ще отрежете и ги настройте според избраната от вас форма. Не може да се извади вежди на върха твърде много. Това ще създаде комично изражение на лицето и ще изглежда смешно и смешно.
 15. Опитайте се да извадите космите с корена, така че по-късно образува неприятен коноп.
 16. След като сте направили всичко, почистете веждите си и четете веждите си Уверете се, че космите са плоски и чисти.
 17. След това ги избършете с дезинфекционен разтвор, за да се избегне получаване на инфекции.
 18. Обработете алкохолния разтвор с пинсети и ръце.

Процедурата приключи. Сега можете да се насладите на перфектното формата на веждите, която сте успели да им дадете със собствените си ръцете сами. За да направите процедурата възможно най-удобна. и изпълних вашите очаквания, вземете под внимание няколко полезни съвети.

Съвети как да оформите веждите си

Полезни съвети

Малки, но много важни нюанси ще ви помогнат да станете истински специалист в оформянето на вежди.

 1. Първата процедура все още се препоръчва да се прави в кабината майстор, но в същото време внимателно следи всяко негово движение и не забравяйте какъв инструмент той прави.
 2. Преди да оформите вежди у дома си, Гледайте видеоклип, който обикновено обяснява всичко. стъпка по стъпка и много подробно.
 3. Започнете процедурата само с пълна увереност, че сте никой Не боли: нито телефонът, нито неочакваните гости, нито бялата каша печката, нито вашите домакинства.
 4. Спазвайте стерилността и не започвайте процедурата без дезинфектант.
 5. Вместо дълга тънка пръчка, можете да използвате обикновена. владетел или молив.
 6. Ако определението на основните точки на формата на веждите не може Управлявай се за себе си, нека някой от семейството ти да ти помогне в това.
 7. Необходимо е да се коригират веждите всяка седмица и дори по-често.

Сега вече знаете как да оформите вежди у дома. условия. Такова ценно умение ще позволи да не отидете в салони, Спестете време и пари. Може дори да сте приятели потърсете помощ по този въпрос. Ако все още се страхувате направете го сами, гледайте видеото, в което е дадено подробни инструкции за всеки етап процедура.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: