как да си направим минималистичен гардероб?

Минималистичният начин на живот е много модерен. посока. За него се пишат книги и се говори от екрани. монитори. Днес много от тях преминават към съзнателно потребление и се опитват да променят навиците и мисленето си.

  • как  да си направим минималистичен гардероб?
  • как  да си направим минималистичен гардероб?
  • как  да си направим минималистичен гардероб?

Не е изненадващо, че първият често модифициран гардероб и предпочитания към облеклото. В крайна сметка, външният вид е най-добре отразен вътрешен мироглед.

Какво е минималистичен гардероб?

Имайте предвид, че минималистичният подход към изготвянето в гардероба и Миластичният стил на обличане е различен. Минимализъм като стил Това е определен разрез, текстура и тон на облеклото. Ограничаване и стегнатост. Не само в самите неща, но и в начина, по който те са комбинирате помежду си.

как  да си направим минималистичен гардероб?

Минималистичният гардероб е преди всичко. определен подход към закупуването на неща. Когато има само ограничен брой дрехи, обувки и аксесоари. И докато всеки нещо е замесено и обичано. Такъв гардероб може да бъде направен напълно различни стилове. Най-важното е, че всяко нещо се комбинира всички останали.

как  да си направим минималистичен гардероб?

Такъв гардероб се различава от вече познатите понятия за капсула гардероб и основен гардероб. Какво точно?

Основата е неизменните неща на неутрални тонове. Те са извън модата и времето. Затова са популярни вчера, днес и утре. Основните неща от гардероба се смесват идеално с всеки с приятел. Но често им липсват цветовете. Ето защо са основните неща Скелетен гардероб. Но не и целият гардероб.

Капсулата е противоположна. Той не само се състои от неща, които съвпадат. Но също пълен с ярки, сочни бои. Обикновено капсулата се състои от неща за определен случай. Следователно, дори и за един сезон, е трудно да се ограничи една капсула. Как тяхното правило трябва да бъде поне две.

Минималистичен гардероб, това е гардеробът, което не е необходимо да бъде допълнено. Тези 20-40 елемента, които има – това е всичко, което трябва да има в килера. Често основа за това гардероб са някои основни неща. Те трябва да бъдат прости в рязани, висококачествени и неутрални тонове.

Но е невъзможно да се направи списък на тези неща. и колко от тях трябва да бъдат. Минималистичен гардероб е много е индивидуален. Най-добре е да го направите от две основни цветове и добавете ярки. Важно е хармонично да имате ярка сянка. Погледна с двата основни цвята.

как  да си направим минималистичен гардероб?

Този гардероб е невероятно гъвкав и не ограничава фантазия. Като се има предвид, че всички неща в него са напълно съчетани, има възможност да ги комбинирате помежду си както преди трудно беше да се реши.

Можете да тренирате, за да създавате многослойни изображения и да се учите носете познати дрехи по нов начин. В същото време винаги изглежда по различен начин. В крайна сметка, няма смисъл да имаме 200 неща и носете ги по същия начин. Номерът не се добавя разнообразие.

как  да си направим минималистичен гардероб?

Как да си направим минималистичен гардероб?

Съвет 1

Минималистичните гурута на начина на живот предполагат започвайки от raskhlamleniya. Подходете към килера с ентусиазирани критики. И тогава се отървете от онези неща, които не бързат, не подчертавайте достойнството на външния вид и изглеждат помия. Това ще ви помогне да разберете какви неща са важни, какво е вече в гардероба и какво ви трябва за закупуване.

Съвет 2

Пазарните неща трябва да се планират предварително. Като се има предвид този стил кой харесва, начин на живот и реална нужда Не забравяйте, че нещата, закупени под влияние на момента, са често само заемат място в килера и са напълно неподходящи за тях останалата част от гардероба.

Съвет 3

Минималистите предпочитат малко неща, но качество. Лесно е да се обясни. Такива неща ще продължат по-дълго носете ги много по-хубаво. Те предпочитат прости оформена. В същото време, дрехите трябва да се вписват добре на фигурата.

Съвет 4

Изоставяне на модни и стилни неща не е необходимо. Но техните Не трябва да има преобладаващо количество. Това е по-скоро допълнение към съществуващите елементи на гардероба.

Съвет 5

По-добре е да изберете универсални и кратки декорации. Тогава не ще бъде трудно да ги поставите в определено облекло и те ще го направят красиво допълнение към изображението. Не трябва да има много аксесоари те не трябва да бъдат обемисти и крещи.

Съвет 6

Минималистичният гардероб е преди всичко начин на живот мислене. Тя привлича не крещи подробности и изобилие от модерни чипове. Личност, способност да изглежда добре в проста нещата и да представят тези неща по нов начин. Може би затова той има толкова много фенове.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: