Какъв вид почистване на лицето е по-добре да изберете: ползи и недостатъци на различни опции

За удължаване на младостта и поддържане на красотата на кожата редовно почистване на лицето: какво е най-доброто от днес Какво предлага съвременната индустрия за красота? Някои жени извършват тази процедура у дома, някой използва козметични услуги.

Съдържание:

 • Почистване на лицето: видове
 • Предимства и недостатъци на почистване на лицето на салона
 • Лице за почистване на дома: “за” и “против”

Частици прах, витаещи в атмосферата, излишните вещества в съхранявайте козметика, която не се разтваря в клетките на кожата край, производството на подкожна мастна тъкан от жлезите – всичко това запушва порите лица, формиращи задръствания в тях, спирайки процеса на клетъчна дишане. Резултатът е влошаване на тена, образуването на различни обриви, появата на фини бръчки. Грешка е да се мисли ежедневни процедури за измиване, дори заедно с маркови гелове и почистващите тоники ще спасят кожата от такова разяждащо и сериозно замърсяване. Уви: те не могат да проникнат дълбоко в кожата, смучене и издърпване на цялата тази мръсотия на повърхността. С такава цел Препоръчва се редовно да почиствате лицето си днес. извършват както у дома, така и в салона за красота. Има няколко начина за очистване на лицето който има своите предимства и недостатъци. Техните подробности анализът ще ви помогне да направите правилния избор.

Начини за почистване на лицето ви

Почистване на лицето: видове

Какъв е изборът на модерните жени, които мислят едновременно висококачествено и безопасно почистване на лицето? че сред наличните опции за определяне на най-доброто, трябва поне представете си приблизително всеки един от тях. Някои от тях може да се направи у дома, а някои ще ви предложат в салон за красота. Най- сяко почистване на лицето ще има определени характеристики, които трябва да се вземат предвид при избора.

 • Ръчно почистване (също се нарича механични)

Един от най-популярните и популярни видове почистване на лицето. му може да се направи в домашни условия и в салона. за при тази процедура кожата първо се загрява до максимум бяха разкрити. След това с ръцете или лъжицата на Уна (специално козметичен инструмент), третиран с алкохол за дезинфекция, Кал и мазни тапи се изстискват, което е голямо количествата се образуват в порите (т.нар. черни точки), и също акне и черни точки. След това кожата се обработва антисептик.

 • Подстригване (друго име – brossazh)

Това е и механично почистване на лицето, но от всички видове приставки за четки, които се побират всеки специфичен проблем и тип кожа. Такъв пилинг не е по-малко ефективен. премахва от повърхността на епидермиса ненужни, мъртви частици и мръсотията. Това е един от малкото методи, които не нараняват кожата. чрез химични средства. Натъртване – по-лесно и по-приятно почистване лица, отколкото ръчно.

 • Ултразвуково почистване

От салонните техники за почистване на лицето, ултразвукът е най-голям заявена процедура. Това е областта на хардуерната козметология, тъй като кожата прониква дълбоко в ултразвука, използвайки специална дюза. В същото време предпарването на кожата вече е безполезно тъй като осцилациите на определена честота могат да преодолеят всички бариери. Те засягат определени точки на замърсяване и разделят ги на продукти на разпад, които след това се извличат тялото естествено.

 • Вакуумно почистване

Вакуумното почистване на лицето е подобно на борса, но тук специално проектирана дюза създава вакуум. то ефективно избутва замърсяването от всякакъв вид на повърхността на кожата.

 • Неизвращаване (друго име – galvanotherapy)

Дезинфекция на лицето – нова дума, иновация в света козметологията. В курса отива галванизация (галванотерапия, галванофореза – има много имена за това почистване на лицето), когато клетките на кожата са обект на постоянна електрическа енергия шок. Той помага да проникне дълбоко в порите със специален химикал разтвори, които са предварително нанесени върху кожата и се разрушават, като ултразвук, замърсяване.

Това е само малка част от тези почистващи лица, които можете предлагат модерни салони за красота. Те се различават търсенето днес, ефективността, ниска травма, минимални нежелани последствия, проверени време, и вече много голям брой жени се възползваха от тях.

Но не по-малка част от красивата половина на човечеството е все още съмнения: да се доверите на професионалните майстори в салоните или опитайте домашно почистване на лицето? Което е по-добре: хардуер или ръководство Почистване? Можете да изберете само след като всички се претеглят. “за” и “против”, и за това трябва да определите за себе си достойнството и недостатъци на всеки от методите.

Почистващи препарати за лице

Предимства и недостатъци на почистване на лицето на салона

В козметичната служба за почистване на лицето има много различни инструменти (четки, лъжици, шпатули), хардуер дюзи, белещи химикали. Най-новите технологии съвременни разработки, професионалисти, отлична гаранция резултатите след процедурата, възможността да разберете всичко подробно – Всичко това изглежда идеално за висококачествено почистване на лицето. И все пак Наред с предимствата на салонните техники има и недостатъци.

“ЗА”

 1. Ако у дома всичко, което можете да използвате пара на кожата, ограничена до парна баня върху билките, след това в много салонни техники за отваряне на пори. В според вида на кожата и проблема, който трябва да се реши, някой се разширява порите изпарител за някой приготвят специален парафин маски, някои клиенти могат да се насладят на ефекта Мини-сауни.
 2. Процедурата за почистване на лицето на салоните гарантира стерилност на най-високо ниво, като го произвеждат козметикът е отговорен за това. Къща на такава стерилност невъзможно да се постигне.
 3. Вакуумно и ултразвуково почистване, хвърляния, направени в. T офис на професионалист – е напълно безболезнено, минимално травматични процедури.
 4. Ултразвукът е популярен с почистването на лицето, защото освен това дълбоко и висококачествено почистване, гарантира кожата подобряване на цвета, подравняване на текстурата, изглаждане бръчки. Тази процедура има положителен ефект върху подкожно микропоток, насърчава бързото регенериране на клетките, подмладяваща кожа. Затова се появяват резултатите от това почистване на лицето почти незабавно и са постоянни и дълготрайни. за дълго време.
 5. Ултразвукът е по-нисък само в дълбочина и качество на почистване на лицето. раздразнение – след него кожата ще блести на практика перфектна чистота.

“ПРОТИВ”

 1. Ако решите да направите ръчно почистване на лицето в кабината, пригответе се за болка. Ако у дома си притежаваш пръсти, чувстваш болезнени области, подсъзнателно ще ги заобиколите, намалявайки сила на натиск, професионалистът няма да ги усети. то ще изчисти всеки милиметър от кожата ти, стъпка по стъпка, без да пропусне една възпалена зона. Боли достатъчно след процедурата, за известно време върху кожата ще се появят белези зачервяване от процедурата.
 2. Резултатите от вакуумното почистване и спасяването не се различават. издръжливост. Една седмица или две кожата ви ще блести красота и почти перфектна чистота, но след това време ще има свържете се отново със салона.
 3. Ултразвукът и деконструктивният ефект несъмнено се задържат много по-дълго, но и тук има някои клопки. Това е така скъпи удоволствия, които са едно цяло поредица от процедури. Едно ултразвуково почистване на лицето може да направи от 1 000 до 3 000 рубли, в зависимост от престижа на салона и марката използван апарат. Неугасяване може да се намери за 500 рубли, но такива процедури ще са необходими от 5 до 20. Това е лесно да се изчисли такова почистване на лицето ще струва доста кръгла сума.
 4. В хардуерната козметология се използва почистване на лицето disincrustanta – мощни химически ефекти лекарства, чийто ефект върху кожата може да бъде двусмислен.

За тези, които все още не знаят как се представят, се предлага труден избор метод за почистване на кожата на лицето: възползвайте се от иновациите в тази област модерна козметология или по старомодния начин се доверявайте на собствените си писалки и да правите всичко у дома? Такива процедури също Има плюсове и минуси, които трябва да се вземат предвид процедура за самоизпълнение.

Видове почистване на лицето

Ако искате да направите дълбоко почистване на кожата на лицето у дома, тогава Прочетете нашите съвети и трикове: //beautiface.net/uhod/za-kozhey/glubokoe-ochishhenie-lica.html

За подмладяване на кожата можете да използвате много инструменти едно от тях е какаово масло. Маска Рецепти за различни типове кожа: в этой статье>>

Лице за почистване на дома: “за” и “против”

Процедури за почистване на лицето – скъпо удоволствие. Някой не се доверява на уменията на козметолозите. някой изплаши тези химикали, които са свикнали ефекти върху дълбоките слоеве на епидермиса. Естествени любители продуктите за грижа за кожата са още повече, така че най-често представители на красивата половина на човечеството правят почистването у дома, като се доверява само на този отговорен бизнес техните писалки. Резултатът обаче не винаги отговаря на очакванията. тъй като процедурата също има редица предимства и недостатъци.

“ЗА”

 1. Изпаряващата вана за кожата нежно, без да причиняват химически изгаряния и алергични реакции реакции, защото максимумът, който можете да поставите в него е трева. Този етап от почистването на лицето няма да бъде стресиращ за вас на кожата.
 2. Ръчното почистване на лицето у дома не означава използването на химикали, серуми и. t консистенция синтетичен характер, с изключение на алкохол за дезинфекция. Така че ще бъдете в безопасност във вашата процедура. абсолютно сигурен.
 3. Вашите ръце ще могат да спрат навреме, ако се натъкнете на болезнена област на лицето като зреещо акне или болезнена змиорка. Инстинктът за самосъхранение няма да ви позволи нарани себе си. Съответно, травмата Ръчното почистване на лицето у дома е намалено.

“ПРОТИВ”

 1. Почистването на дома включва само ръководство начин. Дори най-разпространените ексфолианти и други средства за домашно пилинг лице няма да дадат такъв ефект като процедури в салона.
 2. По същия начин съществуват ограничения в методите за загряване на пара. процедурата за почистване на лицето при домашно лице. Това може да се направи само с парна баня. Рядко някой купува аптеки и ги използва. Но от ширината отварянето на порите ще зависи от дълбочината на процедурата за почистване.
 3. Най-големият недостатък на домашното почистване на лицето е възможността за инфекция. Пори отворени, огнища възпаленията са по-уязвими от всякога. Изтръскайте пръстите си черни петна, акне, акне, можете да поставите мръсотия в напълно чиста пори. Не винаги е възможно да се приложи дезинфекционен разтвор с високо качество. върху цялата повърхност на лицето, третирайки всеки милиметър от него. В резултат на това на следващата сутрин след такава процедура, можете да се събудите с ново узряване пъпка на най-видно място, неясна акне, или нездравословно зачервяване на кожата – всичко това са признаци инфекция. В някои случаи се случват такива последствия. лечение с антибиотици.

Чрез оценка на плюсовете и минусите на салона и почистването на дома, можете стигна до заключението, което един от тях да даде предпочитание. Ако има пари, ако във вашия район има салон за красота, имате доверие, ако имате мазна, проблемна кожа, можете опитайте леко почистване на лицето в кабината.

Ако внимавате, няма опасни възпаления по лицето ви, които сте усвоили Могат да се извършват всички техники за ръчно почистване на лицето процедура у дома.

Препоръчително е да го правите в салона за първи път, така че практикувайте да виждате и чувствате, че тя е представлява.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: