Кератинизиране на косата: преобразяване на салона безжизнени къдрици

Вие сте любопитен какво е кератинизиране на косата? стана толкова модерен напоследък? Разберете какво е то медицинска и козметична процедура, което е резултат от нея очаквайте какви са основните етапи, дали има някакви противопоказания недостатъци грижи кератинизирани нишки.

Съдържание:

 • Ефективност на процедурата
 • Етапи на кератинизиране на косата
  • Етап на почистване
  • Прилагане на средства
  • Термообработка сешоар и гладене
 • Противопоказания за бразилски кератин
 • Против на процедурата
 • Грижа за косата

Кератин – най-издръжливият от всички видове протеини, който е основа на човешката коса. С течение на времето, с неподходящо грижи, под влиянието на външни фактори, става по-малко. а именно следователно, къдриците затъмняват, започват да бутат и електрифицират, техните Трудно е да се постави в фризьор, те постоянно изпъкват в различни посоки и причиняват мизерно впечатление. Това невероятно нещо не е съдържащи се в хранителни продукти, той се произвежда t следователно обичайните домашни маски в този случай помагат малко. обаче Фризьорските салони днес предлагат всички красоти в това случай да се запишете за кератинизиране на косата, която притежава отлични възстановяващи функции.

Какво е кератинизиране на косата

Ефективност на процедурата

Фризьорите наричали кератиновите коси не толкова козметология, като медицинска процедура. Тя е такава ефективно възстановява повредените, безжизнени нишки след една сесия изглежда, че сте завършили цял курс поддържаща терапия. Така че не е разстроена много малко. Рядко някой пише отрицателни отзиви и дори тези в свързани предимно с неправилна грижа за ремонтирани къдрици. Като записвате тази процедура, можете да разчитате такива резултати:

 • нишките връщат здрава сила и огледален блясък;
 • те са податливи на стайлинг;
 • станете послушни;
 • лесно разресване;
 • Кератин прави косата влажна, елиминирайки сухотата и нестабилност;
 • ги покрива с надежден, здрав, защитен филм защитава нишките от отрицателни, а не изцяло благоприятни ефекти отвън;
 • запълва кухините, образувани в структурата на косата отвътре;
 • къдрави и къдрави ключалки, които се отличават със своята твърдост и непокорството, чудно изправено, стана много мека и еластична;
 • върховете спират рязането;
 • Това е отлично предотвратяване на статичното електричество нишки.

С подходящо по-нататъшно грижа за къдрици такъв ефект достатъчно дълго, почти половин година Така че, ако имате тъпа, безжизнена коса Вие не можете да реанимирате, уморени от преминаване през различни инструменти за ремонт, опитайте се да се запишете на капитана keratirovanie. Повярвайте ми: точно това ви е необходимо. Не съжалявай нито време, нито пари. В същото време не забравяйте, че след процедурата трябва ще се грижи за къдриците, за да удължи магическия ефект. себе си сесията не включва нищо ужасно и болезнено, така че изобщо не се страхува от него.

Страхотна новина!

Ефективността на кератинизиращата коса е забележима, дори и ако ако нишките са много силно повредени (например, след химически извиване или маркиране).

Колко ефективна е процедурата

Ако имате сухи, повредени, разделени краища, тогава рецепти грижи с масло от морски зърнастец ще върне красотата на къдрици, лекува и предупреди пакета.

Най-често срещаният репей може да прави чудеса с косата: //beautiface.net/uhod/za-volosami/koren-lopuxa-dlya-volos.html

Етапи на кератинизиране на косата

Всеки салон за красота предлага на своите клиенти кератин коса, може да използва на практика нейната схема на приложение чудотворно лечение с кератин. Но това няма да е достатъчно се различават от стандарта. Така че можете да знаете предварително това очаква от вас, ако се предадете на опитни ръце на господаря. Как Като цяло, кератизирането на косата предполага следното етапа.

1. Почистване на сцената

Косата се измива (много внимателно) със специална, професионална дълбоко почистващ шампоан за отстраняване на прах и следи от стайлинг фондове.

2. Приложение

На нишките се прилага терапевтичен състав за кератинизация. равно тя се разпределя, оставя се да абсорбира половин час. молекули Кератин прониква през косата през ухапания, вече повреден кутикула, запълваща празнотата, възстановявайки структурата отвътре.

3. Термична обработка със сешоар и гладене.

Косата бавно, както трябва, суха сешоар. След това тяхната нишка зад нишката, много внимателно, изправете загрята до максимум температура гладене. Това ще спойка косата везни, които надеждно задържайте лечебния кератин в тях. Силикони това нишките се обогатяват по време на кератизирането, под въздействието на високо температурите започват да се топят, образувайки по нишките най-тънките защитни филм. Тя е тази, която създава зашеметяващата, която вече е станала известна. копринени течащи вълни. Такива начини за топлинна обработка “пекат” кератин прониква във всяка коса. Това води до изправяне на вълнообразни, къдрави къдрици. По същия начин действайте и алдехиди, освободени при високи температури.

Ако по време на процедурата установите, че капитанът се отдалечава конвенционалната схема за провеждане на кератинова коса, можете безопасно, чувствайте се свободни да го попитате какво прави в това или друг момент. Може би той използва някои допълнителни означава възстановяване и възстановяване на вашите нишки. Но във всеки Ако имате право да знаете какво се случва. В допълнение, в първата посетете салона си веднага щом решите да опитате Бразилски кератинизиране, бръснар трябва попитайте дали имате някакви болести, които са противопоказания за тази процедура.

Уау!

Имайте предвид, че кератизацията може да се направи за косата. всеки цвят и дължина.

Етапи на кератинизиране

Противопоказания за бразилски кератин

На етапа на идентифициране на противопоказания за кератизиране на косата майсторите не трябва да крият нищо. Не забравяйте да му кажете всичко хронични заболявания, болести в острата фаза и всякакви други други здравни проблеми, които ви тормозят в момента време. Направленията за обогатяване на протеини предполага значително промяна във вътрешната структура на косата, която може да доведе до усложнение на някои болезнени състояния. Така че обърнете внимание на това. най-близкото внимание. За противопоказания за кератиниращата коса включва:

 • формалдехид, който се използва в кератинизиращи състави коса, лошо за бебета, така че процедурата не бременни жени и кърмачки;
 • в нарушение на кожата на главата (рани и драскотини);
 • до 18 години;
 • с тежки кожни заболявания;
 • повишено обоняние, когато жените реагират на всяко остро миризми;
 • склонност към алергии от всякакъв вид;
 • бронхиална астма;
 • предраково състояние;
 • тенденция към загуба на коса (кератин тежи направления, поради които могат да поръсят още повече).

Не се отчайвайте, ако вече сте в началния етап спира в кабината с кератинизация, имайки предвид факта, че това процедурата е противопоказана за вас. Това е още една причина лекувайте, поправяйте здравето си, обърнете внимание на вашето организъм. Между другото, след това много хора имат проблеми с болните, безжизнените къдрици отпадат сами. В здраво тяло – красив външен вид и къдрици, това се отнася до най-непосредственото по някакъв начин. ох свен противопоказания, има и кератинова коса друга капан е недостатък процедури, които също са по-добре известни предварително, така че да не се допускат след това ще бъдете разочаровани.

Тайните на кератин

Комплексът за възстановяване включва кератин, силикони и хранителни вещества, чиято комбинация в тяхното химично вещество Съставът е идентичен със структурата на човешките къдрици, които са 90% съставен от кератин. Следователно тези средства често се наричат “течна коса”.

Противопоказания и недостатъци на процедурата в салона

Против на процедурата

Защо дори такава ефективна, мощна процедура като кератинизира, понякога, но все още подлежи на критики и събира отрицателни отзиви? Факт е, че много жени бързат опитайте нови тенденции в модата на фризьорството, без никакви обучение, без да гледам, тичам в салона, за да се запишете за процедурата. Разбира се, без да се вземат предвид противопоказанията, без да се знае за характеристиките на грижата за кератинирани нишки. В резултат на това състоянието на къдриците може да не бъде просто не се подобри, но дори се влоши. И трябва да бъде да се има предвид, преди да реши да се съживи по този начин къдрици. За очевидни недостатъци на кератинизацията включват:

 • формалдехид, който е в основата на бразилския кератинизиране, опасно за човешкото здраве;
 • кератин грижа за косата скъпо шампоан, който не съдържа алкали и сулфати, в противен случай кератинът е бърз измити от нишките и връща косата на оригинала състояние;
 • в продължение на три дни след кератинизацията нишките не трябва да се мият, плътно намушват, слагат, използвайки джанти и венците;
 • косата бързо се замърсява;
 • висока цена;
 • риск от косопад

Не се страхувайте от такова изобилие от недостатъци кератин коса. Те могат да бъдат срещнати само ако са грешни грижи за направленията след процедурата или игнорирайте противопоказания за неговото прилагане. Ако всичко беше направено правилно, не трябва да се страхувате от такива странични ефекти. О което, между другото, трябва да бъдете предупредени в кабината предварително. Както и при кератизираната грижа за косата.

И няколко нюанса

В ценовите листи на съвременните козметични салони можете да намерите две процедури за кератинизиране: бразилски и американски. Разлика между Те не са особено значими, но е по-добре да го научите предварително. Американците не включват вредни формалдехиди, така че техните инструментът е най-нежен за нишките, но също така излага за такава процедура ще има 1,5-2 000 рубли повече. въпреки че задържане ефект ще бъде не повече от 16 седмици.

Резултат от кератинизиране на косата

Грижа за косата

Излизайки от бръснарницата след кератинизацията, ще бъдете включени седмото небе от щастие. Вашият ще бъде толкова различен. лъчисти, гладки, еластични, копринени кичури от бившите им състояние. Въпреки това, ще трябва да се оставите насаме с тях, без професионална грижа. И тук може да започне сериозни проблеми, когато нишките се връщат с неправилна грижа твърде бързо до болезненото и скучно състояние, което Беше преди кератизиране. Така че това разочарование не ви изпреварва, следвайте някои прости съвети.

 1. Не използвайте алкални и шампоани сулфати, тъй като съкращават ефективността кератиниране няколко пъти.
 2. Купете продукти, предназначени за специални грижи. кератинизирана коса: има линии на такава козметика.
 3. През първите 3 дни са наложителни кератинизирани нишки. износване. Не се препоръчва да ги плискате. в плитки, затегнете плътни еластични ленти, почистете под рамката, завъртете в сбруите, закопчайте, сложете ушите.
 4. Ако кератинизацията се извършва през зимата, ще трябва да откажете в тези 3 дни от носенето на шапки, като се дава кератис без коса. Можете да носите само изолирани качулка.
 5. През тези 72 часа трябва да ги държите напълно сухи, т.е. не посетете басейна, не вземайте душ, избягвайте дъжд и сняг. Ако не Оказа се, че направените направления трябва да бъдат изсушени възможно най-скоро. сешоар и гладене.

Сега вече знаете каква е кератинга на косата, защо тази процедура, как върви и какви резултати след това може да се очаква. Ако отидете при него целенасочено, знаейки ефектът, който ще има върху вашите нишки, в крайна сметка ще се повтаря отново и отново Ще се върнете при господаря, за да съживите къдриците си с това по необичаен, но страхотен начин. Нищо чудно, че е получил последното времето е толкова широко разпространено, че е спечелило огромно количество положителни отзиви от гримьори, от фризьори и от тях щастливи жени, които вече са успели да подредят главите си използване на това ново фризьорско изкуство.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: