Колагенната маска за лице като най-доброто лекарство срещу бръчки

Кожата, която е загубила своята еластичност с възрастта, изисква специални грижи и внимателно отношение. Най- ъзстановете бившата еластичност може колагенна маска за лице, която е налична днес не само в салоните за красота. Като приготви такава маска у дома условия, можете да върнете часовника назад.

Съдържание:

 • Колаген: какво е това
 • Ефективността на колагеновите маски
 • Колагенова маска: инструкции за употреба
 • Колагенова маска в кабината

Преминаването на времето е необратим и неизбежен процес, макар и много би искал да промени това. Особено чувствителни към този въпрос. жени. Най- ъв всички възрасти те търсеха този чудодейния еликсир младежта, която ще предотврати появата на бръчки и ще направи кожата еластична, еластична, красива. Днес е възможно: колаген маска за лице, която се предлага от всички салони за красота и която може да се направи у дома, справя се с всички искания на красивата половина на човечеството. С негова помощ можете забрави за увисналите гънки на клепачите, летяха, двойна брадичка, краката на врана и други бръчки разработки, които наскоро са превърнали света на козметологията и принудени да върнат часовника, но за начало Би било хубаво да разберем какво е то чудотворно средство.

Какво е полезна колагенова маска за лицето

Колаген: какво е това

От заглавието е ясно, че колагеновите маски са направени въз основа на колаген, но какво е това вещество, те не знаят всички. За мнозина Това е следващата част от химията или синтетиката, които управляват днес. Топка в света на козметологията. Те обаче грешат.

Колаген – 100% естествен протеинов елемент, лепкав в него консистенция.

Тя е част от нашите нокти, кожа, коса. актове тя е много оригинална: ако клетката се простира във времето, губи предишната си форма, под въздействието на колаген, тя се свива, придобива еластичност, възвръща бившия си оформят.

Проблемът е, че с течение на времето колаген в тялото на всеки човек се забавя и след това го прави се прекратява. Резултатът е неприятни бръчки и гънки, сухота слабост на кожата, пилинг. С една дума, тези възрастови промени от което всички жени се страхуват. Затова е просто необходимо попълнете в тялото липсата на това вещество, иначе ще го направите изглеждат няколко години по-възрастни от неговата възраст. аптеки, магазини и козметични салони днес можете предлагат няколко вида колаген, всеки от които ще варират по качество и ефективност:

 • животински колаген кожата на едрия рогат добитък е най-евтината и ниско качество, тъй като е с ниска съвместимост с човешка кожа, слабо абсорбирана от клетките, поради което дълбоко няма проникване и ефективността остава ниска забележим, но получаването на алергична реакция от него е много лесно;
 • растителен колаген, който се произвежда от пшенични протеини, се оказва много по-ефективно на практика животно: тя се абсорбира идеално в кожата; ако е маска, тогава няма да има дълбоко проникване, но резултатът ще бъде видим веднага, но Ако направите подкожно инжектиране на колаген в салон за красота, ефектът обикновено просто зашеметяващ: почти всеки външен признаци на стареене, възраст ще бъдат премахнати; но тук Трябва да говорим за недостатъците: растителният колаген може не позволяват всичко, защото е много скъпо;
 • в козметологията също се използва активно колаген: те са се научили да го извличат от тънки, но такива полезна кожа на морска риба; неговото основно предимство е това както и зеленчуци, този колаген се абсорбира напълно от кожата. човек, но сред неговите недостатъци – високата цена (понякога по-скъпо растителни) и високоалергични.

Вземането на решение за използването на колагенови маски, не забравяйте да оцените всички предимства и недостатъци на всяка от тях на гореспоменатите видове колаген и решавате кой сте ще използва.

Свободно продавани колагенови маски за лице разнообразна по форма.

Може да бъде прах, който трябва да се разреди с вода. Можете да намерите тъкани маски, напоени с чудотворно лечение. В така или иначе можете да се насладите на тяхната магия против стареене действие. Най-добре е предварително да се проучи какъв резултат може да се очаква от тяхното използване, така че по-късно неприятни изненади или елементарно разочарование.

Колко ефективни са колагеновите маски

За избелване и овлажняване на кожата у дома, можете да използвате маска за лице от краставици, които случайно се отърват от синини под очите, “гъска лапи, пигментирани петна.

С помощта на аспирин лекувате проблемната кожа: премахнете акне успокоява раздразнението. Как применять>>

Ефективността на колагеновите маски

Колагенът е много активно вещество и е неправилно приложение може да предизвика нежелана реакция на кожата – обратно този, който очаквате. Ето защо, преди да използвате самостоятелно маски, въз основа на него, трябва внимателно да проучи инструкция, обикновено прикрепена към аптечни инструменти.

Там със сигурност ще намерите основната индикация за употреба. колагенови маски за лице: зряла, избледняваща, набръчкана кожа, Bryli, гънки, птоза, двойна брадичка и друга възраст да се промени.

Всъщност, ако тези показания са изпълнени, колаген се проявява във всичките си блясъци, както той, според всички видове различни лабораторни тестове могат:

 • значително увеличават кръвообращението, съответно – ускоряване на транспортирането на хранителни вещества до клетките и подобряване на цвета лице;
 • премахване на токсините и други вредни вещества, като се гарантира това най-дълбоко почистване на порите;
 • активират метаболитните процеси клетки синтезират допълнителни части не само естествено колаген, но също и еластин (друго вещество, което удължава младостта кожа);
 • овлажнява най-сухата, люспеста кожа;
 • плавни възрастови бръчки и сгъва;
 • не ги оставяйте да се формират в бъдеще;
 • лекува малки рани и малки пукнатини;
 • предотвратяване появата на стрии;
 • ускоряване на зарастването на белези;
 • възстановяване на кожата след химически процедури (същото почистване, например);
 • затегнете кожата, направете лицевия контур красив, ясен, без разхлабени гънки на брадичката;
 • трансформира кожата около очите в буквалния смисъл на това думи: да се отървете от натъртвания, да елиминирате торби, да подуете, известен и омразен за всички жени “краката на врана”.

Притежаващ такъв широк спектър на действие върху зряла кожа, с маски Колагенът за лицето придоби универсална популярност. И те могат направете у дома, като закупите в аптека или специализиран магазин и можете да използвате услугите салони за красота. И в действителност, и в друг случай, ефектът ще бъде страхотно – вижте сами. Но не забравяйте следвайте няколко правила, ако възнамерявате да изпълните процедурата домашни условия.

Как се прилагат маски от колаген

Колагенова маска: инструкции за употреба

Така че, сте закупили в аптеката (магазин) колаген маска за човек. Преди да го нанесете върху кожата, внимателно проучете приложена инструкция към него. Общи правила за домашна употреба условията са сведени до следните точки. Колкото по-точни ще бъдат те изпълнява, колкото по-скоро забележите първите резултати от подмладяване.

 1. Потърсете маски, които ще включват посочена формула на естествен колаген – Q5-26 °.
 2. Колагенова колаген (не само маски, но също така всички видове филми, гелове, кремове и др да се съхранява в оригиналната термопакова опаковка при температура + 5 ° С + 26 ° С. Спазвайте задължително температурните условия, така че тъй като запазва всички свойства на колагена и гарантира винаги най-много високи желани резултати. Бъдете особено внимателни през лятото, когато топлина, когато температурата надвиши определения праг. В този случай Опаковката с колагенова маска се съхранява най-добре в хладилника една от рафтовете на вратите.
 3. Не допускайте директна слънчева светлина. лъчи.
 4. Колагеновите маски трябва да бъдат внимателно почистени преди употреба. на кожата. По-добре да направите това с парна баня и търкане.
 5. Друга отличителна черта на колагеновите маски от всички почивка: прилагайте не е необходимо това влажна и дори на влажна кожа. Ето защо, преди това имате нужда ще измие и не избърше лицето си с кърпа.
 6. Често продуктът се продава с дозатор, който използва Колагеновата маска у дома е много удобна.
 7. Колагенът се забива с върха на пръстите в кожата. Но трудно не търкайте или намазвайте. Ако има чувство стягане, поръсете лицето си с вода.
 8. Продължителността на колагеновите маски от различни производители средно варира от 5 до 25 минути. Всичко ще зависи от степента на концентрация основната активна съставка.
 9. Изплакнете с чиста вода.
 10. След маската би било добре да се използва кремът от същата серия съдържание на естествен колаген.
 11. Честотата на използване се определя от държавата на кожата. Ако има много бръчки и те са достатъчно дълбоки, Колагеновите маски могат да се правят всеки ден. Ако условието не е така критично, един път ще бъде достатъчно.
 12. Най-добре е да ги правите вечер, преди около час да спя
 13. Курсът на подмладяване на дома трябва да бъде най-малко 15 маски.

Знаейки как да правите колагенови маски у дома, вие може значително да подобри състоянието на кожата и да прекъсне процесите на стареене, които неизбежно водят до формирането на всички нови и нови бръчки. Ако искате да изглеждате невероятно дори след 40 години Не забравяйте да се възползвате от тази нова модерна козметология. Ако имате такава финансова възможност, свържете се със салона Красота, където се прави професионална колагенова маска.

Какви колагенови маски правят в салони

Колагенова маска в кабината

Ако искате по-дълбоко проникване на колаген в кожата, вие може да направи маска на базата на нея в салон за красота. С това тя ще бъдат допълнени с някаква ефективна процедура. Тя ще вземе козметик професионалист в зависимост от вашия индивид характеристики на кожата и финансови възможности.

 • Обикновена маска

Колагенови маски, които правят салона за красота по-голяма концентрация на активно вещество от най-скъпата аптека означава. Съответно ефективността на тях ще бъде много по-горе. След първата процедура бръчките ще станат по-малко забележими. Разбира се, ще ви бъде предложен цял курс на подмладяване с помощта на колаген маски, но резултатите му ще бъдат по-стабилни.

 • йонофореза

На първо място върху кожата се нанася колагенова маска покрийте със специален филм (разбира се, с прорези за очите и. t нос). Към него са прикрепени електроди, през които се допуска слаб ток. Под негово влияние, кожните рецептори са раздразнени, действат веществото се разпада на по-малки частици, които проникват в достатъчна дълбочина през удължените мастни канали.

 • Мезотерапия

Това е процедура на инжектиране, когато се инжектира колаген под формата на гел. под кожата. Там той постепенно се разделя на 9 месеца. тялото, така че се възприема като чужд материал. В резултатът от този процес започва със собствен активен синтез, естествен колаген. Единственият минус на мезотерапията е честа. алергични реакции към инжекции с колаген.

Сега знаете за какво са колагеновите маски физически лица, как те могат да се прилагат у дома и как те ефективна. Искате по-забележим резултат – всеки салон за красота Ще се радвам да ви предложа набор от процедури, които изискват използване на продукти на основата на колаген. След тях можете да бъдете уверени в своята красота и неустоимо. Сега за старостта и годините не можете да мислите: бръчките рядко ще се появят и ще се появят незабележим и неизразим. В края на краищата, след такива чудотворни маскира кожата ви, наситена с еликсира на вечната младост – колаген.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: