Кори на веждите: разберете причините за тях образование, премахване

Полезни съвети за това какво да правите, ако неприятно вежди: за начало – разберете причината и я отстранете, намиране на подходящ метод за тяхното бързо и ефективно елиминиране, научете как да се грижите за тях след татуиране и микробладинг. Препоръчителни мазила, лекарства, лекарства.

Съдържание:

 • Причини за възникване на кори
 • Как да премахнете коричките от веждите
 • Корички по веждите след татуиране

Това е неприятно, когато коричките се образуват на веждите: те изглеждат много непочтена и създава впечатление за непочтеност. И ако е вътре случай на татуировка е естествен процес, който носи временно характер, след това в други ситуации си струва по-внимателно лечение на вашето здраве. Може би те пресъхнаха неоплазми – смущаващ сигнал, че тялото ви нещо не е наред. Когато за първи път се открие, си струва да се анализира поради това, което могат да възникнат, елиминират първопричината и само След това се занимавайте с козметичния проблем – премахване на коричките вежди.

Причините за появата на корички върху веждите

Причини за възникване на кори

Първо трябва да разберете защо са покрити веждите кора: естествен процес или реакция вътрешни или външни стимули на организма? Може да има различни сценарии. За да се прави правилно заключения, от които ще зависят по-нататъшни действия за премахване Корост, трябва да анализира много факти. Първо, козметика, които използвате. Второ, процедурите, към които вие в последните дни. Трето, състоянието на тяхното здраве. добре и, разбира се, начинът на живот играе значителна роля тук. За улеснение Причините за търсене тук са списък с най-често срещаните.

Салонни процедури

 • татуировка

Ако вече сте взели решение за такава процедура, трябва да знаете това корички след татуировка на вежди – естествени процеса. Въпреки микроскопичността на иглата, използвана по време на пигментация, тя все още уврежда кожата. оцветяване веществото се инжектира в горните слоеве на кожата, така че да няма кръв тук се появява кучка. Да остане на веждите, тя изпълнява защитни функции: предпазва повредените няколко дни парцел от външни отрицателни въздействия.

 • Mikrobleyding

Тази процедура се счита за най-нежна от татуирането. но така или иначе се правят микроскопични кожни пробиви, и по същия начин следва. Може би само в не толкова голям количества. Съответно, след микробладинг корите са много по-малко, отколкото след татуировката, и те бързо изчезват.

козметика

 • алергия

Коричките върху веждите могат да са следствие от алергии. върху използваната козметика. Може да бъде устойчива на боя, прах, сенки, козметичен молив – всичко, което използвате, когато грим за вежди Понякога кожата може да реагира по този начин твърде много пяна, сол или душ гел и баня.

 • Просрочена, нискокачествена козметика

Ако веждите непрекъснато изпитват ефекта на маса от всякакъв вид нестандартна козметика, те могат да започнат да се покриват с кора, като по този начин се отхвърлят вредните компоненти. Това е особено често срещано явление случва се на момичета, които боядисват вежди на всеки 2 седмици, ежедневно използвайте восък (червило) и други средства за давайки им желаната форма.

 • Нова козметика

Купих нова почистваща вежда? Каквото и да е, преди не забравяйте първо да го тествате на китката си. не ще има отговор – не се колебайте да използвате. Ще се появи сърбеж, обрив – по-добре за известно време да се откажат такава козметика: може би просто не ви подхожда.

здраве

 • Кожни заболявания

Коричките върху веждите могат да се появят поради едно от многото кожни заболявания. Това може да е симптом на себорея, псориазис, демодекоза, гъбички или инфекции.

 • Психични проблеми

Ако сте били от доста време при стрес, кожата може да реагира не само чрез сърбеж и пилинг. Понякога става депресия и емоционални разрушения причиняват появата на корички върху веждите.

Външни фактори

 • ултравиолетов

Прекалено много ултравиолетови лъчи през лятото може да предизвика дъбената кожа под веждите ще започне да се лющи. Заедно с използваните започват козметиката и честите частици за пилинг да се придържаме един към друг – така че да се образува кора.

 • Морска сол

Ако по време на почивка на веждите се появиха корички морския бряг е естествен процес: така на този парцел Лицето е засегнато от морска сол. Неговите частици остават в космите и се образуват лепкави бучки, които бързо се втвърдяват на слънце.

 • насекоми

По време на ухапване, насекомото инжектира раната си физиологична течност, върху която човешката кожа може реагират по различни начини, включително образуването на кора. така че ако ухапването падна върху вежда, той можеше да провокира това явление.

Начин на живот

 • Лоши навици

Мнозина твърдят, че пушат и пият леко през целия си живот, но никога преди не са имали кори на веждите си. Така че тялото вече не е могат да рециклират всички тези токсини. Причина за алкохола и никотина тежка интоксикация, която е реална за кожата стрес.

 • Сух въздух

Ако за дълго време не се вдишва свеж въздух и не въздух стаята, в която сте постоянно в епидермиса водният баланс е нарушен. И на мястото на веждите се нуждаят от влага също косми. Ето защо тази зона моментално реагира сух, без влага, въздух.

 • храна

Нашата кожа е отражение на това, което ядем. Така че кога появата на кори върху веждите, ако нито един от горните фактори не е работи, прегледайте храната си. Има ли достатъчно плодове и зеленчуци? Пиете ли достатъчно вода? Не Да злоупотребявате с бързи храни? Витамин дефицит – една от причините за това неприятно явление.

Ако сте мислили по-рано, че се образуват само корички върху веждите след татуировката е време да разберем, че не е така. Причините могат да бъдат огромна сума. И много от тях зависят от вашия образ. живот или външни фактори. Колкото по-бързо разбираш какво става, Колкото по-скоро можете да предприемете подходящи действия. Ако нищо неспособен да идентифицира провокиращия фактор, по-добре е веднага да се обърнем към дерматолог.

Дерматологична образователна програма. Korochkami в дерматологията се нарича обелена кожа реагира с течности – морска вода, сукровици, гной, кръв и др.

„Как

Обрасли вежди – няма значение. Можете да решите проблема в кабината или домашни методи: //beautiface.net/brovi-resnitsy/srosshiesya.html

Най-добрият подобрител на вежди е маслото от репей и активира растежа им. Основното е да се прилага правилно!

Как да премахнете коричките от веждите

Искам да се отърва от тези неприятни тумори колкото е възможно повече. по-бързо, защото изглеждат много неестетично. Но се оказва далеч от винаги поради незнание и невъзможност да се направи това правилно. Най-голямата грешка – когато започнат най-безмилостния начин откъснете същите тези корички от веждите. В резултат на това се нараняват увреденият участък на кожата е още по-силен – образува се нагряване, което е много по-дълго и по-трудно за лечение. И така, какво да правим? наш Полезни съвети ще ви помогнат да се справите с проблема в рамките на няколко дни.

 1. В никакъв случай не може да се образува коричка върху веждите. Това е така може да причини възпаление и сериозно увреждане косми.
 2. Изолирайте процедурите на салона, свързани не само с вежди, но с кожата като цяло.
 3. Докато коричките не се отлепят, не използвайте козметика. за вежди, не ги издърпвайте и не ги рисувайте.
 4. Проверете отново всички козметика и почистващи препарати срок на годност и качество.
 5. Ако коричките са се образували през лятото, преди да излезете направо върху тях нанесете слънцезащитен крем, стойността на SPF филтъра които ще бъдат най-малко 30.
 6. По-добре е да не плувате в басейна и морето.
 7. Преразглеждане на диетата: да се увеличи количеството на пресните плодове, зеленчуци, вода. Изключете бързо хранене, сода, кафе.
 8. Да се откажат от пушенето, без значение колко е било трудно. Или поне намаляване на броя на пушените цигари на ден.
 9. Купете комплекс от мултивитамини и ги пийте.
 10. Потърсете медицински преглед. При наличие на болести ще трябва да бъдат третирани.
 11. Ухапване от насекоми в веждите веднага третира всеки дезинфектант означава. Ако нямате аптека на ръка, използвайте разтвор на сода за хляб.
 12. Избягвайте стресови условия, не се безпокойте за нищо.
 13. Овлажнете въздуха в жилищни и офисни помещения, където останете за дълго време.
 14. Ако е алергична реакция, се предписват антихистамини: Диазолин, Тавегил, Супрастин, Кларитин и др.).
 15. Ако причината за гъбата, дерматолог може да назначи антимикотичен мехлем.
 16. Когато тече демодикоза, ще трябва да седне на антибиотици.

Искате ли да изгладите веждите си и кожата на лицето ви да стане по-бърза почистени? Следвайте тези указания и проблемът ще изчезне. буквално в рамките на няколко дни без никакви усложнения, белези и неприятни странични ефекти. Ако смятате, че не можете да се справите себе си, по-добре е бързо да потърсите помощ от дерматолог. който и да е лекарствата трябва да се използват дори външно само след това неговите препоръки. Е, отделно е необходимо да се каже за тези кора вежди, които се появяват след татуировката.

Полезни съвети. С гъбични заболявания Препоръчва се накрайниците да се намазват с препарати като Lamisil, Ifenek, Exifin, Mikoseptin, Nuksenar.

Кора след татуиране

Корички по веждите след татуиране

Корички по веждите след татуиране, защото нуждаете се от специални грижи. С подходящ подход и уважение към всички препоръки, които даде на капитана в кабината, те вече отиват до 5-7 ден след процедурата. Ако инструкциите за грижа са увреждане, лечението може не само да забави, но и да доведе до е нагряване, възпаление и други странични ефекти.

 • Какво да правим с кората след татуирането вежди?

Нямаше да ви дразни писалките, за да ги откъснете коричка върху веждите след татуиране, въздържат. Не можете да направите това. Не може да бъде мокър. Можете само да смазвате няколко пъти на ден с маз Bepanten.

 • Колко отиват кора след татужа вежди?

Корите след татуиране напускат веждите нормално в продължение на 5 дни (това е, когато грижа). Този индикатор обаче е много индивидуален и може би 2-3 или 6-7 дни. Ако през седмицата те продължат поглезете красивото си лице, помолете за помощ в салона, където Вие сте имали процедурата. Те ще ви помогнат да разберете какво не е наред и дайте съвети.

 • Какво да направите, ако след отлепите коричката на челото Татуировка?

Всеки знае, че за да откъсне коричката от веждите след татуиране не мога. Но понякога има непредвидени ситуации: случайно или докосвани шапки. В този случай, не се паникьосвайте. Продължете да намазвате лекарството, което е назначено от капитана, и Гледайте внимателно веждите си. Ако нахлуването започне – спешно отидете в салона. Но в повечето случаи, подлежат на хигиената всичко върви без усложнения.

 • Какво да правите, ако след татуиране няма корички вежди?

Също така се случва, че след татуировка на кора върху веждите се формират. От една страна, това е добре: нищо не разваля външното изглежда, всичко изглежда красиво и естетично. От друга страна означава липсата на защитна реакция от организма. Да и цветът на пигмента ще остане блед.

 • Какво да направя, ако кори на веждите след татуиране сърби?

Вземете антиперритични лекарства.

Така че кора върху веждите – не е причина да се разстрои. Те се нуждаят възприемат като сигнал към тялото за тези процеси вътре в него, или реакцията на кожата към нея процедура. Колкото по-точно ще сте наясно с причините за това по-спокоен ще бъдеш и колкото по-скоро можеш да го премахнеш тези струпеи от лицата им. Дори ако това е естествено следствие татуировка, не можеш да го лекуваш леко. Ако ги оставите без да се грижи за пигментирана кожа, това може да предизвика усложнения. Така че в първите намеци на челюстите на челото търсят причини за тяхното формиране и предприемайте стъпки, за да ги отстраните, вместо да седнете на ръцете си.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: