Лазерната корекция на веждите е грациозен завой и перфектна форма завинаги

Искате да се отървете от нежеланата растителност изправени? Тогава лазерната корекция на веждите е същият салон процедурата, от която се нуждаете. за учете за механизма за премахване на излишъка лазерни косми, предимствата и недостатъците на тази техника поведение и характеристики.

Съдържание:

 • Същност на процедурата
 • Ефективността на лазерната корекция на веждите
 • Противопоказания за лазерни процедури
 • Предимства и недостатъци на лазерната корекция на веждите
 • Процедура за корекция на лазерни вежди

Най- сички жени третират веждите си по различен начин. някой позволява им да растат, както им харесва, т.е. абсолютно не контролира техния буен растеж и увеличава рошав. някои от време на време ги изтръгвайте, доколкото могат, независимо. Мнозина се предават напълно на майсторите и редовно правилна форма в салоните. И само избраните се наслаждават на това техният завой постоянно остава благороден красив и не изисква походи към специалисти и домашни екзекуции. Помислете е невъзможно? Но съвременната индустрия за красота предлага уникално процедура, която гарантира такова щастие. Това е лазер корекция на вежди, която след няколко курса спира по-нататъшния растеж на косата. Трудно е да се повярва? Време е вижте го сами.

-

Същност на процедурата

По време на лазерната корекция на веждите лек пулс прониква в корена на всяка коса. Този поток енергията не уврежда кожата, но е разрушителна фоликули, лишавайки ги от необходимото хранене, тъй като ги спира кръвоснабдяване. В резултат на многократна обработка крушка започва да угасва, космите престават да растат. Но има един Много важен нюанс за естествени блондинки и възрастни жени. Лазерът може да засегне само цветни вежди, в които Меланинът присъства – защото това вещество насърчава унищожаване на космите отвътре. Но ако те са светли или сиви, уви и ах! – процедурата ще бъде безполезна и няма да донесе желаното резултат. В други случаи клетките ще бъдат унищожени отвътре. отново и отново – съответно, от ненужна растителност след няколко сесии няма да остане никаква следа. Какви резултати? може да се постигне чрез тази необичайна процедура?

Защо се нарича така? Терминът “лазер” дойде при нас от английския език през 60-те години. XX век. “Лазер” – думата съкратена от първоначалните букви на един научен фрази: “Усилване на светлината чрез стимулирана емисия на. t Излъчване “, което се превежда като” усилване на светлината от стимулирано излъчване. ”

Ефективността на процедурата

Как да се елиминира белег на веждата: //beautiface.net/brovi-resnitsy/shram.html

Когато челото е подуто, можете да прибегнете до традиционната медицина.

Ефективността на лазерната корекция на веждите

Всяка жена с потъващо сърце отива в салон за красота дори и на най-безобидната процедура, като четеш не много успешни ревюта на непрофесионалните майстори и нежеланата страна ефекти. Необходимо е да се разбере, че всичко това са изключения. В повечето случаи на лазерна корекция на вежди е успешна и не причинява клиенти на негативни емоции. И това е напълно разбираемо, защото Резултатите от процедурата могат само:

 • точката на лазерния лъч избирателно ще позволи разрушават космените фоликули;
 • кожата не е наранена;
 • минимална болка и възможност за анестезия някой твърде нисък праг на болка и много чувствителна кожа;
 • липса на дразнене;
 • с преминаването на няколко сесии (разбира се) фоликули унищожени напълно и без възможност за възстановяване – съответно челото придобива желания завой завинаги;
 • минимум странични ефекти – само леко зачервяване и в много в редки случаи – леко подпухналост или подуване, което мине бързо.

Понякога след процедурата, след известно време, растат няколко случайни косми (тук и там). Те могат да бъдат такива направете същата точка-премахване с лазерна корекция и завинаги Забравете за тази напаст. Това отстраняване на челото ще спести много време и пари, защото не е необходимо отново и отново болезнено издърпайте космите с пинсети, струни или специални ивици. Но в същото време бъдете изключително внимателни. Лазерен лъч фино насочено и много мощно действие. Унищожаване на клетки и действайки по този начин върху организма, при неспазване някои противопоказания за усложнения не могат да бъдат избегнати.

Знаете ли, че – лазерът може да унищожи косми не само на веждите? Възползвайте се от този салон процедура за епилация на различни части на тялото. Бързо, ефективно, безболезнено и най-важното – дълго време. Вярно, много, много dorogovato-

Кога да се направи корекция на лазерни вежди е невъзможно

Противопоказания за лазерни процедури

Въпреки факта, че лазерната корекция на веждите в салона се разглежда една от най-безопасните и атравматични светлинни процедури импулсът има мощен ефект върху тъканите и клетките. И ако в техните има и най-малки отклонения в работата – не е известно как в такива Ситуацията ще се държи патологична. Никой не е в безопасност всички видове странични ефекти и усложнения. Затова, като дойдохме Учителят, е необходимо да му информирате колкото се може повече информация за Вашия здраве: какво е болно, какви лекарства са взети наскоро, как се чувствате и т.н. Противопоказания за корекция Лазерът за вежди са:

 • пресен тен (така експертите съветват да се прави процедурата само в студения сезон) – това не винаги работи забрана, защото някои видове ултра модерни лазери позволи му да заобиколи партията;
 • тежко възпаление на веждите (акне, акне или алергичен обрив);
 • обширна пигментация на това място: многобройни лунички или мол;
 • някои хронични заболявания;
 • онкология;
 • диабет;
 • HIV инфекция;
 • проблеми с кръвообращението или сърцето;
 • белези, изгаряния, всякакви други наранявания в областта на лазера корекция;
 • висока температура;
 • менструация;
 • дългосрочна употреба на мощни лекарства;
 • бременност и кърмене;
 • фотодерматоза (болезнена чувствителност към UV).

Няма нужда да мислите, че лазерът действа много прецизно и на местно ниво, така че тя не разширява въздействието си върху останалите органи и тъкани. При различни патологии, тяхната чувствителност към всяка външна намеса може да свърши за вас съвсем жалки. Така че – трябва да се предпазите от такива проблеми. В Като цяло, тази салон процедура има предимства много повече от недостатъци. Вижте сами.

Полезни съвети. Много момичета не намират необходимо да се говори на капитана на менструацията – и абсолютно нищо. В такива Периодът на болка намалява, но емоционалната нестабилност просто се преобръща. Това е изпълнено с факта, че ако в обикновените дни вие Ако един лазер би бил възприет като ухапване от комар, тогава дискомфортът може бъдете по-осезаеми. И резултатите най-вероятно няма да удовлетворени.

Предимства и недостатъци на процедурата

Предимства и недостатъци на лазерната корекция на веждите

Някои откровено подценяват ползите от лазера корекция на веждите. Други, напротив, също налагат процедурата големи надежди. Преди да отидете в салона, това е по-добре предварително претеглят плюсовете и минусите, за да решат дали това ще помогне техника, за да се отървете от проблема си.

Goodies

 • Отстранява се само излишната коса: останалите остават. непокътнат;
 • лазерът е насочен нагоре, така че няма поглед опасност;
 • използване на безконтактен метод за корекция без използване хидрогел;
 • минимална травма на околните тъкани;
 • след няколко сесии необходимостта от по-нататъшна епилация изчезват завинаги;
 • относителна безболезненост;
 • ако имате вежди, натрупани по носа, поради което вие непрекъснато сложна, лазерната корекция е точно това, от което се нуждаете нужда;
 • минимални странични ефекти.

минуси

 • Висока цена: ако в една салони цената на една сесия лазерна корекция на веждите струва $ 14, след това в други може да им фигурата направи $ 38 – и това е само за 1 сесия, и те ще бъдат необходими няколко;
 • няколко дни преди процедурата ще трябва да се въздържи някои удоволствия, подготовка за него;
 • все още някои болезнени усещания могат представи;
 • с неправилно боравене с капитана с лазерно устройство нарушаване на целостта на други косми, близките тъкани;
 • при неспазване на противопоказания и правилно оборудване извършването на корекции не изключва странични ефекти;
 • впечатляващ списък от противопоказания;
 • необходимост от множество сесии.

Само вие сами можете да решите да използвате салона лазерна корекция на веждите или продължете да изваждате космите по старомодния начин – пинсети или конци. Помислете за това че в момента това е единствената процедура което гарантира траен ефект. Това не е ли мечта – да се отървете от излишните косми за лице веднъж и завинаги? И така, какво вземете решение и започнете да се подготвяте!

Имайте предвид. Взема решение за лазер корекция на вежди, вече не можете да променяте формата на техния завой. Ако ги направите по-тънки, отстранете още косми – моля, без проблеми. Но за да се върне предишната плътност, вече не е възможно фоликулите се разрушават напълно.

Как е процедурата

Процедура за корекция на лазерни вежди

За да отидете в салона без страх, трябва да знаете, че сте там. очаква. Но първо трябва да подготвиш собствените си вежди лазерна корекция. Това изисква спазване на определени правила. Този етап трябва да започне много преди процедурата и ще ви отведе много повече време от нея.

Подготвителен етап

 1. 2 месеца преди лазерната корекция не може да слънчеви или слънце, нито в солариума. Въпреки това е по-добре първоначално да се консултирате с него майстори, защото някои салони използват авангардни лазери, които позволяват дори епилация на кожата през лятото в присъствието на слънчево изгаряне.
 2. За един месец трябва да се откажете от всички методи за епилация на веждите. На в момента на процедурата те трябва да бъдат възможно най-дебели това, което природата ви е дала. Това ще позволи на капитана по-точно да вземе решение за бъдещата си форма.
 3. За 2 седмици – няма други салонни процедури в тази област. (микробладинг, ламиниране и дори оцветяване).
 4. Спрете приема на лекарства.
 5. За една седмица спрете да използвате масла и серуми.

Самата процедура

 1. Обсъждане на бъдещата форма на веждите.
 2. Премахване на грим.
 3. Рисуване на приблизителни контури на всяка вежда.
 4. Ако е необходимо, третиране със специални разтвори (включително включително анестетици – по желание на клиента).
 5. Каутеризация на излишните косми с лазер.
 6. Време – не повече от 15-20 минути.

Удобства

 1. Лазерът премахва само онези косми, които са в ход. активен растеж и развитие. Следователно, след известно време, тези фоликулите от които остават непокътнати, тъй като са в състояние на сън ще започне да се появява. Поради тази процедура лазерът корекцията на веждите трябва да се повтори няколко пъти.
 2. Пълният курс е от 3 до 7 сесии: техният брой зависи от тях от плътността на естествените косми по лицето.
 3. Интервалът между тях обикновено е от 1 до 3 месеца – този Индикаторът също е много индивидуален и се определя от лекаря.
 4. През деня след посещение на салона в зоната на веждите продължавайте да промивате, но бързо преминава.
 5. По-рядко образувани кори, дължащи се на слабо кръвосъсирване, но те също отпадат за кратко време.
 6. Няма специални грижи за веждите след лазерна корекция. Точно вътре През деня се опитайте да осигурите техния мир във всички отношения. (не отидете в банята, не ги боя, не се справя с всички козметика и др.).

Лазерната корекция дава на жените уникален шанс спестяване на много време, пари и нерви при епилация на вежди. след Тази процедура няма нужда постоянно да мисли за какво Отново, време е да извадите нежеланите, новоизрасли косми. Сега завинаги ще станете собственик на грациозен завой, който никаква излишна растителност няма да го развали. Така тежи всичко плюсове и минуси – и напред, за новото им подобрение външен вид.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: