Лицева гимнастика: 10 минути на ден удължава младостта и свежестта на кожата

а

За да могат лицевите мускули винаги да са в добра форма, те трябва да бъдат постоянно тренирайте като тяло, когато тренирате. Има специално проектирана лицева гимнастика – изграждане на лице, набор от упражнения, които с редовна употреба облекчават бръчки, удължават еластичността на кожата и младостта.

Спортистите знаят колко важни са различните упражнения. за всяка отделна мускулна група на човешкото тяло. Ако ежедневно залюлявайте, като резултат ще се възхищавате на еластичната, красива, стегната корема без неприятни мазнини или гънки. ако редовно гибелите, не се срамувайте да изложите своя перфектна мускулна мускулатура.

За основните методи за гимнастика за лицето и как в тях разберете тук: //face-gymnastic.ru/

Малко хора знаят, че е еднакво необходимо да се работи с мускулите. Лица, които се нуждаят от постоянно, редовно, ежедневно обучение. Без това всички възрастови промени са съвсем естествени започват след 20: в 25-те години се появяват “краката на врана”, в 30 – бръчките на челото, в 40 – надолу по ъглите на устните и назолабиалните гънки се откриват. Такива тъжни доказателства за възрастта могат да бъдат избегнати чрез забавяне началото на старостта.

Тъй като модерните жени са насочени към вечната младост и безкрайна красота, днес придоби безпрецедентна популярност Facebook е специално проектирана гимнастика упражнения за лицето, които тренират мускулите лица, което ги прави по-устойчиви и гъвкави. Всяка жена е лесна може да ги овладее у дома.

Упражнения за лицето

Искате да научите изкуството да правите здрави кремове човек? Тогава вие тук!

Сграда на Facebook: Работа за резултат

Смята се, че докато се поддържа максимална неподвижност изражението на лицето може да спаси кожата от бръчки и разтягане. Такава идея за развитието и работата на мускулите е фундаментално погрешна. как и останалите мускули на нашето тяло, те се нуждаят от тренировка: ако им не натоварвайте, губят еластичност, гъвкавост и жизненост, стават грохнали и увиснали.

Ако редовно правя гимнастика за лицето, те започват активно се противопоставят на ранното стареене и придобиват тонус и свежест. Резултатът ще бъде очевиден. Като правило, в този случай, ефектът от класовете няма да трябва да чакат дълго. След месец Facebook може да се види значителни промени с контурите на кожата и лицето:

 • кожата става еластична на допир, много еластична;
 • тенът се възстановява: отново става здрав и лъчиста, защото упражнението подобрява лимфния поток, подобрява се кръвообращението;
 • лицевият контур придобива яснота, облекчение, красива очертава;
 • втората брадичка бавно, но сигурно започва изчезне;
 • имитират плитките бръчки и се изглаждат не е толкова видима;
 • кожата около очите се трансформира: чанти изчезват, подуване, тъмни кръгове, бръчки “врани крака”;
 • правилно изпълнени упражнения облекчават напрежението и умора;
 • мускулите на устните се отпускат, контурът им също става все по-голям хрупкави, изчезват “бръчки на скръб” в ъглите им;
 • масажът на челото ще облекчи мимическите бръчки в тази част на лицето;
 • като назолабиални мускули, гънките ще се засилят ще изчезне;
 • увисването на брил също започва да се повдига.

Такова сложно въздействие върху почти всички възрасти промени, които настъпват в кожата на лицето, не могат да осигурят никакви салонни процедури и козметика.

Еластична, еластична, стегната кожа, ясно дефиниран контур лица, без намек за свързани с възрастта промени и стареене, са лукс която всяка жена може да придобие самостоятелно в почти всяка възраст.

Упражнението за лицето ще отнеме само 10 минути Един ден е незначително малка цена за толкова шик резултатите. Няма нужда да мислите, че ще се провалите: технология осъществяването на лицето е съвсем просто.

Лайка ще помогне на чувствителната кожа.

Инструкции за изпълнение на лицевата гимнастика

Ако гимнастиката за мускулите на лицето е съвсем ново за вас необичайно, няма нужда да се страхувате: бързо ще го овладеете, защото Днес има голям брой обучителни клипове за това проблема. Тук трябва да направите резервация: face-building случва се различно.

Можете да изберете набор от упражнения, специално насочени лечение против бръчки, специално предназначено да се отърве от втората брадичка, плът или назолабиални гънки.

С течение на времето можете да изберете каквато и да е гимнастика, но започнете все едно Той стои с универсален комплекс, всички упражнения от които насочени към подмладяване и фейслифт. Следвайки основните правила и технология на провеждане на facebooking, вие много бързо ще постигнете резултати.

 1. Най-важното правило: трябва да се ангажирате ежедневно, без да пропуснете нито един ден. редовност е едно от най-важните условия за успеха на всички упражнения за лицето. Само ако мускулите ще получат постоянно натоварване (тя Препоръчително е да се увеличи с течение на времето), те ще могат да придобият необходимата устойчивост и еластичност. Ако за някои причината, поради която не намерихте тези 10 минути в учебния си ден Facebook, мускулите много бързо атрофират, грохят, губят придобит тон.
 2. Времето за гимнастика за лицето, което избирате: то може би сутрин, почивка за обяд по време на работа, вечер – всеки удобен за вас интервала от време в натоварения ви ден. Експертите наричат най-добрия вариант вечер, около два часа, преди да отиде да спя Кожата в момента е в полу-отслабено състояние, вече изчистено от козметика. Можете да променяте дължината на лицето си за 10 минути. себе си: това е само препоръчителния минимум, който Можете да удължите до 20 минути, ако искате по-бърз и траен ефект от техните професии.
 3. Изберете конкретен набор от упражнения за лицето, както е споменато по-горе, за начало е по-добре да бъде универсално. В него Трябва да има 8–12 упражнения, всеки от които ще има нужда Извършвайте 6-8 пъти дневно.
 4. След три месеца интензивно обучение, когато резултатите ще бъдат ще ви зарадва и ще се възхищавате на другите, ще оцените слабите стените на лицевите им мускули, които е най-малко вероятно обучение. Някои козметични дефекти могат да бъдат много устойчив: някой не може да се отърве от втория за дълго време брадичката, а някой не оставя хоризонтално бръчки по челото. Веднага щом решите за това недостатъци, които не искат да оставят красивото ви лице, Изберете Facebook специално за тях. Три месеца да се върнем към развитието на новата гимнастика, след това да сменим отново комплекса упражнявайте според вашите нужди или връщане към старото, универсално. Тук най-важното – разнообразие, което не позволява на мускулите да спрат постигнато чрез привикване към същия комплекс.
 5. След като гимнастиката за лицето завърши, трябва след това измийте с хладка вода Поглезете кожата си с любимия си дневен крем.

Ако запазите тези прости нюанси във вашия дом за лице в лице Facebook удоволствие и наслада със своите невероятни резултати.

След всяка съвестно изпълнена окупация, умора и натрупаното през деня дразнене ще изчезне: само усещания за свежест и правилна почивка. Магията ще даде 10 минути добро настроение и удовлетворение от собствения си живот. По този начин, Резултатите от Facebook се оценяват, има цел. Инструкции, които са усвоени и въведени в експлоатация. Последен етап – вземете за лицето си подходящия набор от упражнения.

Комплекс от упражнения за лицето

Упражнения за лицето и шията

Многобройни упражнения за мускулите на лицето дават достатъчно избор. и в същото време объркващо. Избор на един или друг комплекс, виж, така, че да има не повече от 12 упражнения и да се развиват последователно всички части на лицето: челото, областта на очите, бузите, носът, устните, брадичката, шията. Опитайте се да правите всяко упражнение, практика: разбирате ли технологията на тяхното изпълнение, колко са те трудно за вас, колко удобни сте да ги правите. всички има значение, защото в рамките на три месеца вие ще живеете с тях и ако те са неуспешно избрани, това е малко вероятно тя ви дава усещане за удовлетворение и комфорт.

 • Упражнение срещу bryley

Набери силен въздух. Превъртете балон от една буза до друга, докато се опитва Напрегнете мускулите на двете бузи до край.

 • Лечение на бръчки по челото

Отвори широко очите си, сякаш си много силен изненадан, но опитайте се да не се набръчквате по никакъв начин челото. Съсредоточете се върху определено, произволно към избрана точка в далечината, гледайте с поглед на лицето и погледа си, гледайки в далечината за 10-15 секунди.

 • Упражнение за устни

Плътно стиснете устните, опитайте се да се усмихнете чрез силата си, правейки го трудно себе си, опитайте през цялото време да запазите устните си лък. след това дръпнете ги колкото е възможно по-напред, бузите дръпнете навътре. Фиксирайте тази позиция не по-малко от за 10 секунди.

 • Упражнение за назолабиални гънки

Усмихнете се, леко натиснете големите върхове с пръсти назолабиална гънка. Стиснете и повдигнете леко кожата с пръсти, Напрегнете мускулите на лицето, така че пръстите ви да се чувстват силни съпротива, но не освобождава кожата.

 • Упражнявайте се срещу тъжните ъгли на устните

Издърпай шията доколкото е възможно, направи целувка. Затегнете мускулите на лицето, започнете да духате въздух през устните. прикрепете среден и показалец към устните, натиснете леко надолу, опитайте направете същото отново.

 • Упражнение срещу мимични бръчки

Отвори устата си до максималната ширина, изплези езика си, навивай Погледни за миг в тази позиция. След това направете дълбоко вдишвайте през носа, стиснете юмруците си, силно натегнете всички мускули на лицето. Издишайте през устата, изтръскайте езика, изпъкнали очи.

 • Упражнете срещу втората брадичка

Това упражнение е полезно не само за фиксиране на мускулите брадичката и цялата долна челюст, но също и за раменете и шията. Наклонете главата си назад, доколкото е възможно, опипайте с върха на езика си. бум в горната част на небцето и кликнете върху него език. Завърти главата си възможно най-наляво, опъни врата си. Направете същото в обратната посока.

 • Упражнение от вертикални бръчки по челото

Натиснете плътно три средни пръста (работим и с двете ръцете), поставете ги от двете страни на вертикалните бръчки челото. В този случай, пръстите ще бъдат на дъното, в самия край. вежди. След това разпънете кожата с пръсти, бавно избутайте кожата. ръце в различни посоки. Не позволявайте на кожата да се движи цяла минута, дръжте го здраво през цялото време, опитайте с него преместете веждите си, задържайте ги в най-интензивно състояние.

 • Упражнете срещу хоризонтални бръчки чело

Поставете показалеца върху веждите, опитайте се да повторите пръстите им извита форма. Вдигнете веждите си изненадано да им се съпротивляваме с пръсти.

Не се страхувайте да експериментирате и да направите свой собствен комплекс упражнения. Идеалната гимнастика за лице и шия дава удоволствие и се оказва. Ако усещате това няма упражнение за вас, заменете го с друго, нека това ще бъде от друг комплекс, най-важното е да го обучава същата лицева мускулна група.

Компетентен, внимателен подбор на сложни упражнения за лицето – много важно събитие, което до голяма степен ще бъде зависи от по-нататъшни резултати.

Задайте си цел, отидете на него агресивно, без да се обръщате по предназначение и след това можете да забравите за комплексите неговата възраст.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: