Масажирайте веждите, за да подобрите техния растеж и плътност: техника за поетапно изпълнение

Мислейки за това как да ускорим растежа на веждите, така че те да станат дебел? Не бързайте към салона за татуировка: ние ще ви помогнем да овладеете техника за масаж на вежди у дома. Научете за показанията и противопоказания за неговото прилагане, както и цялата ефективност тази магическа процедура.

C ъдържание:

 • Защо веждите се нуждаят от масаж
 • свидетелство и противопоказания
 • Технология за извършване на масаж на вежди
 • Полезни съвети

Не цялата природа е надарена с гъсти, богати вежди. С Тази част на лицето често има различни проблеми: падат, не растат, тънки, твърде твърди и палав. И всеки от нежния пол необходимо е всичко това да се решава с помощта на различни вътрешни и процедури в салона. Някой прави седмично маски, някой прекарва ценното си време всеки ден внимателен грим, някой се дава в ръцете на професионалист и записани на микробладинг или татуиране. Въпреки това, всички тези начини включват използването на външни средства, които не винаги са полезни за тялото. Но безвреден и напълно безопасен масаж на вежди остава в сенките, въпреки че той е този, който има най-чудотворното въздействие не само върху състоянието на веждите, но и върху очите и върху кожата в тази област. Искате ли да видите това?

Защо се нуждаете от масажни вежди

Защо веждите се нуждаят от масаж

Най-честият масаж е между веждите като част от различни масажни процедури. Той перфектно изглажда вертикалата бръчка на това място, която се образува за някои рано – на 30-годишна възраст. И само няколко не спират на това, но те отиват по-далеч, т.е. те сами масажират веждите, няма нужда да се отклоняват стойността на тези прости, на пръв поглед, манипулации. Те са да имат такъв благоприятен ефект върху тази част от лицето, която правят Ведният масаж веднъж, ще бъде невъзможно да се откаже от него. Неговите основни функции са:

 • подкожната циркулация се подобрява: започва фоликулите получаване на достатъчно хранителни вещества и кислород за да се развива нормално и напълно;
 • резултатът е бърз растеж косми;
 • в резултат – дебели, широки вежди, които вече не е необходимо да се натрупва и боядисва всяка сутрин;
 • космите стават по-послушни и по-меки, така че не ще изисква много време за полагане;
 • от мускулите на очите се получава изключителен тон: уморен – релакс, напрегнат – отпуснете се;
 • птоза на горния клепач (неговата възраст се свива) сега ще бъдете вие по-малко;
 • същата бръчка между веждите постепенно се изглажда или поне не става повече остри и дълбоки във времето.

Впечатляващо, нали? И това не се пише за страхотно настроението, което тази процедура дава. Но особено често използвайте този масаж на веждите за растеж косми, които по различни причини спира моменти. В крайна сметка, това е най-сигурният начин за решаване на този проблем. Въпреки това, като се има предвид такова силно влияние, което се превръща пръсти върху мускулите и подкожните структури на лицето, трябва да имате предвид това масажът на веждите има свои собствени индикации и противопоказания в никакъв случай не се препоръчва да го заобиколите.

Научно обяснение. Защо масажът е способен имат положителен ефект върху веждите? Преценете сами: Учените са открили, че една малка част от кожата на човешкото тяло размерът на монета с пет рубли съдържа повече от 3 милиона клетки, 50 нервни окончания, до 340 потни жлези, около метър кръв съдове. И цялата им работа се стимулира от движението на пръстите. масаж време.

Кога да се направи масаж на вежди не се препоръчва

Начало маски за вежди ще реши много проблеми: активирайте растеж, овлажнява, подхранва, прави по-дебел. Преглед на марката и продукта домашние рецепты>>

Научи защо имаш нужда от прах за вежди, каква е разликата му от сенките, как выбрать и пользоваться можно из этой статьи>>

Масаж на вежди: индикации и противопоказания

Как да разберем, имате нужда от масаж на веждите или все още можете докато правим без тази процедура? В мануална терапия, която частично се занимава с този въпрос, има списък четения. Това са проблемите и условията, при които се извършва масаж веждите не са само препоръчителни, но задължителни. И ако откриете този ред, свързан с вас, е време да опънете пръстите си! Показания за масаж на вежди:

 • проблеми с подкожното кръвообращение на лицето, основният симптом които – нездравословен цвят и различни проблеми с епидермиса;
 • липса на хранителни вещества и кислород към клетките на кожата и космените фоликули за вежди;
 • бавен, недостатъчен или напълно спрян растеж вежди;
 • редки, изтънени вежди;
 • загубата им;
 • непокорни косми, които излизат от общия ред и не разположени в права линия;
 • умора и напрежение на очите;
 • болка в окото;
 • редовно главоболие умора и пренапрежение;
 • възрастова птоза на горния клепач;
 • масажът на бръчки между веждите е много популярен, които ефективно след като са изгладени или грешат рязко очертани.

Знаеш ли проблемите си? В този случай трябва спешно да овладеете техника за масаж на вежди, така че този списък да е значително намален и спря да те притеснява. Но не бързайте с процедурите, защото че въпреки цялата безопасност тази техника е наистина може да има твърде силно въздействие върху междуклетъчната и подкожно пространство. Съответно има противопоказания, които ще ви попречат да се наслаждавате магическия ефект на тази процедура. Те включват:

 • тежко възпаление в тази област лица или някъде наблизо (в слепоочията, долната част на челото, носа): може да се прояви под формата на много акне, гной, акне;
 • доста спорен въпрос за това дали можете да масажирате веждите за хемофилия: според експерти, възможно е, но само чрез възлагане на този важен въпрос изключително на специалист, защото всеки масаж има силен ефект върху кръвоносните съдове, и всяка промяна в състоянието им с това заболяване може причиняват нежелани и непредвидими странични ефекти;
 • отворени, пресни, все още не излекувани наранявания, драскотини, рани на веждите: първо ги изчакайте лекува, лекува и след това може да имате масаж;
 • от брадавици на това място е по-добре в началото да се отървеш, защото можеш случайно да ги нараниш, движение, което ще доведе до тяхното по-дълго лечение и други отрицателни последици;
 • с големи кърлежи близо до вежди шегите са лоши: ако по време на масаж те са по невнимание докоснати, кожата започва необратими процеси до рак.

Показания и противопоказания за масаж на вежди – две купи везни, които трябва да бъдат постоянно в равновесие. Особено не пренебрегване на противопоказанията. Един допълнителен ход може да доведе до необратими последици. Ако все още откриете това тази процедура е просто необходима за вас и нищо не ви пречи да го направите Време е да преминете към изучаване на техниката за извършване на масаж. Тя е на разположение не изисква никакви специфични умения.

Бъдете внимателни! Роден знак върху вежди или между тях Те – основното противопоказание за извършване на масаж. Това е така доброкачествен тумор на кожата, който при най-малко травмата може да се превърне в злокачествена.

Как да направим масаж

Технология за извършване на масаж на вежди

Ако ежедневно инсулти вежди в посока на растежа им, и след това след известно време ще забележите зашеметяващ ефект: те ще станат повече копринено и дебело, ще започне да расте по-бързо. Какво можем да кажем извършване на цялата масажна процедура! Техника на изпълнение предлага следните манипулации.

 1. Поставете подложките на всички пръсти (с изключение на палеца) върху веждата. Светли, поглаждащи движения от точка до мост на носа към слепоочията, по протежение на растежа на космите. 10 пъти.
 2. Укрепвайте натиска на пръста върху веждата и продължете поглаждане, но вече по-интензивно, бързо. 10 пъти.
 3. Указателният пръст на дясната ръка се натиска върху носа (централната точка между веждите) и започнете кръгови движения по посока на часовниковата стрелка, без да движите пръста си. С всеки нов кръг повишаване на налягането, но не прекаляване: ако чувствате болка, натиск трябва да се отпуснете. Това масаж точка между веждите облекчава умората и стреса след тежък ден, изглажда бръчки на това място, стимулира растежа на веждите, елиминира главоболието болките. Направете 10 кръгови движения.
 4. Поставете показалеца на основата на веждите (техните започнете на носа), направете натискане на пръста движение с разделяне по посока на храмовете. Измийте го по този начин вежди поне 10 пъти.
 5. Палецът и показалецът хващат всяка вежда отгоре и отдолу. Прекарайте този щипка от носа до слепоочията, без да отслабвате улови. 5-6 пъти.
 6. Поставете показалеца в средата на всяка вежда. Леко натискане, направете леки кръгови движения по часовниковата стрелка стрелката. Най-малко 10 обиколки.
 7. В края на разходката по веждите по посока на растежа на косата подслушване, барабанни движения.

Още след една седмица от такива занятия ще видите и почувствате Дали помощ за масаж на вежди? Главоболие ще изчезне бръчките ще се изгладят, веждите ще станат добре поддържани и красиви. Това е така определено си заслужава да даде тази процедура ценно време. И за да повиши ефективността му, в хода на манипулациите се опитват да вземат няколко съвета професионалисти.

Това е интересно! Според източната медицина, точката на носа между веждите се нарича ин-танг. при подходящ масаж, той може да облекчи болката в очите, повръща психогенен произход, гърчове, тригеминална невралгия, главоболие, възпаление на фронталния синус, замаяност, безсъние. Най-близката точка към нея е Куан-джу, тя е в нея рано чело.

Съвети за домашен масаж

Полезни съвети

Сега знаете как правилно да масажирате. вежди по отношение на технологични процедури. Остава само да се вземат под внимание няколко полезни съвета – и изчакайте ефекта.

 1. Масаж на вежди може да се прави ежедневно, 1-2 часа преди това сън за 2-3 седмици. След тази почивка в 2-3 на седмицата.
 2. Преди процедурата е полезно да се правят билкови компреси върху веждите лайка или дъбова кора.
 3. Ако имате взрив, отстранете го: косата ви не трябва да попада под пръстите, като по този начин наранява кожата.
 4. Преди масаж измийте ръцете си с антибактериален сапун и процес на дезинфекциращ разтвор.
 5. Не използвайте за масаж масло за вежди или крем за тяло. За вас трябва масаж на лицето! Тяхното прилагане непосредствено преди процедурата ще повиши нейната ефективност.
 6. Ако всяко движение на масаж завърши лек натиск върху храмовете, резултатите ще бъдат зашеметяващ. Въпреки че всичко е обяснено съвсем просто наука. В тези точки – центровете, които изпълняват подкожен обмен процесите, от които зависи състоянието на веждите.
 7. Извършвайте леко, леко, леко масажни движения.
 8. Ако не сте сигурни в коректността на масажа на челото, намерете подходящия видеоклип и го направете подобен показва капитана.
 9. В краен случай помолете за помощ. професионалист

Опитвате се да поднесете вежди с помощта на козметика маски, които трябва да се бъркат около половин ден, така че те по-късно течеше в очите и предизвика раздразнение? Направих татуировка, но ти изглежда, че майсторът не се досеща с палитрата и този цвят изглежда ужасно? Или трябва всеки ден да си почивате половин час огледала, или дори повече, за да направят от непокорни веждите, стърчащи в различни посоки, права линия с елегантен завой? По-добре заменете всичко това с масаж, който ще направи веждите ви добре поддържан и красив, и в допълнение още дават отлични настроение и много положителни ефекти.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: