Масло от жожоба за кожата около очите: отстранете бръчки и тъмни кръгове

Научете се да използвате козметично масло у дома жожоба за кожата около очите: тя също идва от бръчки от всякакъв произход ще облекчи, и от краката на врана, и провиснал от векове няма да даде. Направете основата на маска та – и за всякакви тъмни кръгове, подуване и торбички под с очите си вече няма да помниш.

Съдържание:

 • Жожоба е от полза за кожата около очите
 • Jojoba Eye Tips
 • Маски за жожоба за кожата около очите: рецепти

Simmonds Chinese е вечнозелен храст, който расте Северноамерикански пустини. Активна е съвременната козметология използва плодовете си за производството на много здравословни масла – етерично и козметично. Това жожоба е много необичайно свойства, успешно справяне с различни козметични и дерматологични проблеми. Може да се намери в състава на различни кремове, серуми и гелове за грижа за кожата окото, тъй като перфектно овлажнява и елиминира бръчките. Ако редовно и правилно използвате маслото от жожоба около очите, можеш да забравиш за такива проблеми като тъмни крака кръгове, торби, зачервяване, птоза (увиснали клепачи). Всичко става възможно благодарение на богатия витаминно-минерален състав това лекарство.

масло от жожоба за грижа за кожата около очите

Жожоба е от полза за кожата около очите

Полезните свойства на козметичното масло от жожоба за кожата наоколо окото се причинява от действието на вещества, които се появяват в него химически състав. Неговата стойност и уникална за него уникалност козметологията се крие във факта, че в допълнение към голям брой витамини и минерали, фитонциди и аминокиселини, мастни и органични киселини (почти всички козметични масло), в този инструмент има рядка киселина – ейкогенна, свързани с мазнини. Благодарение на нея жожоба има върху кожата. около очите е благоприятен ефект, различен от резултатите приложение в тази област на лицето на други козметични масла. всеки компонентът му, проникващ в кожата, активно работи клетъчно ниво.

 • Многобройни мастни киселини (същото eicozen, docosen, oleic, gadoleic, erucic, докошехексонична, нервна, стеаринова, палмитолеинова, палмитик, бехеник) перфектно хидратират незащитени, Слаба, деликатна и чувствителна кожа около очите, която е постоянно не е достатъчно влага, интензивно я предпазва от изгаряне ултравиолетовите лъчи и корозивните ефекти на морската сол курорти през лятото, през зимата – от много ниски температури, както и от други вредни, агресивни външни фактори, с които тази кожа лицата трябва да се изправят ежедневно.
 • Уникална и толкова рядка ейценова киселина като част от жожоба – признат в шампион по козметология възстановяване, регенерация на тъканите. Тя е ефективна и бърза обновява клетките, които са изпълнили възрастта си, насърчава регенерацията повредена, увредена тъкан, връща се в кожата около очите бивш блясък, еластичност и устойчивост.
 • Няколко алкохоли в състава на маслото от жожоба (eicogenic, tetracosenal, doco-hexoic) също е много необичаен компонент, който например не е в други козметични продукти масла. Няма нужда да се страхувате да използвате жожоба здрава кожа на клепачите, защото в този случай те се омекотяват действие на горните мастни киселини и имат голям ефект за функционирането на кръвоносните съдове, тъй като те ускоряват подкожното кръвообращението. Това осигурява на клетките необходимото количество кислород и други хранителни вещества.
 • Колагенът, присъстващ в маслото от жожоба, е прост необходима за кожата около очите като основната сграда материал, който помага на ейкозеновата киселина да поднови клетките гладките бръчки, подобряват цвета на кожата, справят се с тъмнината кръгове и чанти.
 • Токоферол в жожоба най-вече е в тясна връзка тандем с много и еднакво полезни Аминокиселините подобряват подмладяващия ефект средства върху кожата около очите.

По отношение на химичния състав, кожата масло от жожоба около очите се счита в козметологията уникален, много ценен лечебен восък от растителен произход, богати на различни мастни и органични киселини, естери и танини, много други полезни компоненти, всяка от които активно изпълнява клетъчната специфични функции, се грижи по свой начин за чувствителни и деликатна кожа около очите.

За да изпитате всичкото очарование на неговите действия, научете се използвайте го правилно у дома.

Съставът на фондовете

Ако имате крака на врана, започнете домашното. процедури за отстраняване или значително намаляване на тяхната интензивност външен вид.

Как да премахнете синини под очите, които се появяват всяка сутрин. Разберете и причината за появата им и рецептите на маските срещу тях.

Съвети за очите на Жожоба

Какво трябва да знаете за домашната жожоба около очите? Има редица нюанси, които ще повишат ефективността това необичайно естествено, естествено и много ценно козметични продукти. Ако следвате препоръките на експертите Жожоба няма да ви разочарова и ще бъде един от най-обичаните ви продукти за грижа за тази чувствителна област на лицето.

  1. Първо, препоръчва се да се използва в редица специфични случаи. Показания – птоза (пропуск на горния клепач), краката на врана ъгли на очите, тъмни кръгове, синини и торбички под очите, зачервяване лигавицата, бавният растеж на миглите, бръчките в това област.
  2. Второ, трябва да се прави разлика между козметично и жожоба масло съществени: те се различават по концентрацията на биологично активни изброените по-горе вещества. Не забравяйте, че излъчването е много концентриран продукт, който е най-добре да не се използва за грижа кожа около очите. По-добре в тази процедура използвайте козметичен продукт, за да не се получи топлина изгаря и не дразни лигавицата на окото.
  3. Жожоба се препоръчва за употреба около кожата около очите. леко се затопля на водна баня, за да се загрее състояния (приблизително 40–50 ° C). Така че е по-добре и по-дълбоко. абсорбира.
  4. Жожоба е наистина едно от най-универсалните отработени масла. Козметиците го наричат “умен”, както го наричат може самостоятелно да разпознае как тя влияе върху кожата в определена ситуация: изгладете бръчките или избелете тъмните кръгове под очите, затегнете горните клепачи или премахнете подпухналостта и чанти, скрийте червените очи или постепенно се отървете от гъска лапите, овлажняват или лекуват кожата. Във всеки случай, подмладяване, Гарантира се повдигащият ефект на жожоба върху кожата около очите.
  5. Има и противопоказание за активното използване на жожоба домашни условия. Хубаво е, че това е единственото нещо. индивидуална непоносимост към компонентите му. Тя се празнува изключително рядко, но за да се избегнат неприятности и странични ефекти под формата на подуване на очите все още стои в ред лична безопасност и външно здраве и красота Проверете жожоба, как ще се отрази на кожата ви. Смажете тънка мазнина слой от китка, измийте го след 10 минути и го гледайте 2-3 часа (по-дълга) реакция. Не е неприятно усещания – разрешение за безопасна употреба на Жожоба.
  6. Това масло може да се използва за смазване на кожата на клепачите. чиста форма, но по-голяма ефективност получи вкъщи козметични маски на базата на него. допълнителен съставки (други масла, билки, витамини и обикновени продукти) повишаване на ефективността му.

 1. Маски от масло от жожоба трябва да се нанесат на абсолютно чисти. кожата на клепачите, от която всички остатъци преди това са били отстранени продукти за грим.
 2. Не вземайте много масло за приготвяне на маски. Трябва да ляга върху кожата равномерно и се изсушава. В противен случай ще бъдете гарантирани тежко дразнене на лигавицата на окото.
 3. Предвид факта, че кожата около очите е много чувствителна и не е като защита на мазнините слой, не прекалявайте Маски от жожоба в тази част на лицето. Тяхното време Ограничете действията до 10-15 минути. Ще бъде доста достатъчно, за да активират клетъчните процеси.
 4. Ако сте си поставили конкретна цел – да прилагате масло Жожоба от бръчки около очите, т.е. активно я използват подмладяващи и повдигащи свойства, честотата на процедурите ще бъде зависи от възрастта и степента на дълбочина на бръчките. Маски от Жожоба за кожата около очите може да се прави 2 пъти седмично, ако се използват за интензивно подмладяване. Ако за вас тя е само профилактична, тя ще бъде ефективна и използвайте 1 път в 7-10 дни.
 5. Маслото от жожоба има доста мазна консистенция, следователно, някои изпитват затруднения при премахването на остатъците човек. За да направите процедурата възможно най-удобна, Препоръчва се първо да избършете клепачите със сух памучен тампон и вече след това се потапя в топло мляко. След това измийте водата такива процедури не се препоръчват, в противен случай се образува филм върху клепачите, наистина трудно да се премахне.
 6. След това можете да намажете кожата около очите с крем или гел, които използвате редовно.
 7. Курсът на подмладяване на кожата на клепачите с масло от жожоба – 10-15 маски. след Това се препоръчва да се вземе почивка от 2-3 седмици, след което процедурите могат да бъдат повторени.

Сега вече знаете как да използвате маслото от жожоба за кожата наоколо окото да донесе максимална полза. Спазвайте данните препоръки и особено внимателно да обмислите избора на рецепта. Не забравяйте, че тази област на лицето е много чувствителна и нежна. Всички компоненти трябва да са ви познати. Те не трябва да причиняват алергии, дразнене. Бъдете компетентен козметик – и тогава Маслото от жожоба ще направи изгледа ви излъчващ – без бръчки, торбички и др тъмни кръгове под очите.

маски около очите с жожоба

Маски за жожоба за кожата около очите: рецепти

Маслото от жожоба е добре да се използва за козметични цели, защото че може да се комбинира с почти всички други компоненти. Това могат да бъдат растителни и козметични масла, продукти хранене, билки и фармацевтични витамини. Всеки от тях подчертава или друго свойство на жожоба. Обикновено рецептите показват кои Тази или онази маска се бори с проблем, така че ги изучавайте по-внимателно. Ако ще използвате лечение на бръчки, желаете се отървете от синини под очите ви, едва ли ще постигнете цели.

 • От бръчки

Веднъж на всеки два дни смажете с тънък слой от масло от жожоба и долни клепачи.

 • От краката на врана

Смесете маслото от жожоба и токоферол (витамин Е) и ретинол (витамин А). 1 супена лъжица базово масло – 2 бр капки витамини.

 • От подуване

Топли картофено пюре (супена лъжица) се смесва с малко количество жожоба (чаена лъжичка).

 • Червени очи

Силно сварен зелен чай се смесва в равни пропорции жожоба.

 • Повдигане (повдигане) маска

Смесете една супена лъжица жожоба с репейно и рициново масло (според 1 чаена лъжичка).

 • От тъмни кръгове

Жожоба (1 супена лъжица), смесена с нарязани пресни билки (1 супена лъжица).

 • От торбички под очите

Смесете консистенцията на мазнини от жожоба и заквасена сметана количества.

 • Овлажняваща маска

Жожоба и сметаната са смесени (най-дебелите се намират) – също в равни количества.

 • Подмладяваща маска

Разредете жожоба (супена лъжица) в инфузия на невен или лайка (2 супени лъжици). Разбъркайте добре, добавете 2-3 капки сок алое.

 • Подхранваща маска

Смесете жожоба и мед (в равни количества), добавете 2 капки токоферол (витамин Е).

Ако имате някакви проблеми с кожата около очите, Не забравяйте да използвате нашите съвети и рецепти с участието на екзотично, уникално, невероятно в своята козметика Свойства на маслото от жожоба. При правилно използване те ще бъдат ваши. любим продукт за грижа за кожата около очите. Няма бръчки и врани крака, няма сини кръгове и торбички под очите – нищо ще ви разстрои с такова естествено и ефективно помощник козметик като масло от жожоба.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: