Масло за коса като стягащо означава: най-добрите маски рецепти

а

Ако имаш цели лостове на къдрици, научи употреба у дома хит за коса: маски на неговата корените укрепват корените, правят нишките лъскави и копринено, ускоряват растежа им. Най-добрите рецепти означава ще ви помогне да се справите с най-големите последствия.

Съдържание:

 • Химичният състав на етерния ритъм
 • Индикации за използване на масло, ударено за коса
 • За когото маслото е противопоказано
 • Домашно масло за хит за коса
 • Различни рецепти за маски за коса с масло

Един от най-сериозните проблеми на много съвременни жени е катастрофална загуба на нишки в цели парченца. По този въпрос Процесът е повлиян от много фактори, всеки от които е необходим Работете внимателно, за да приведете къдриците в ред. Освен това, трябва да се прилага у дома различни народни средствата, които се различават в усилващия ефект върху корените. Един от такъв е етеричното масло за коса, което е задължително трябва да опитате всеки, който е срещнал такъв проблем. Не е така само спира процеса на косопад, но също ги прави външно красива, но вътрешно – здрава.

Масло за косата

Химичният състав на етерния ритъм

Чудеса на трансформацията на най-проблематичната коса под влиянието на Разбийте етеричното масло много просто. В този флуид, който се получава от листата на американския лавр различни вещества, проникващи дълбоко в ключалките, скалпа и. t корен фоликул. Там те активно влизат във всички видове химични реакции на клетъчно ниво, като по този начин засягат външните вид жилки и тяхното здраве. Редовно използвайте маслото за грижа зад косата ти ги прави толкова полезни вещества като:

 • набор от терпени: алфа терпинеол, алфа пинен, бета пинен;
 • Xavicol, Efgenol, Methylhavicol – феноли;
 • естер на геранил ацетат;
 • лимонен;
 • линалол;
 • мирцен;
 • нерала.

Въпреки че всички горепосочени вещества не са са известни като витамини и минерали, но те имат Укрепващ и лечебен ефект на косата. Те дават Разбийте олиото с отличителен аромат и диктувайте неговото полезно свойства. Всички тези терпени и феноли не носят никаква химия, но са естествен дар на природата за човека. Трябва само да можеш използвайте го правилно. Този химичен състав на маслото бие диктува списък с показания за активния му дом прилагане.

Маски за коса с масло

След боядисване на косата е необходимо не само да се хранят къдриците, но и запази нов цвят за дълго: //beautiface.net/maski/dlya-volos/okrashennyx.html

За грижа за косата от всякакъв вид домашна медена маска незаменим. Тя бързо ще възстанови уморените къдрици.

Индикации за използване на масло, ударено за коса

Beat масло се използва активно не само у дома за готвене на естествени маски. Той е добавен от много производители. в своята линия от козметични продукти за коса, тъй като това етерът има сложен ефект върху корените, скалпа и върху самите тях нишки. Той е способен да:

 • спрете процеса на косопад;
 • укрепват корените си, като стимулират ефекти върху фоликулите;
 • лечение на различни форми на себорея;
 • намаляване на сърбежа и пърхота;
 • ускорява растежа на косата;
 • направете нишки лъскави, гладки, гладки, копринени;
 • да се отървете от мазнините;
 • предотвратяване на стратификация и изрязване съвети;
 • премахване на дразнене, осигуряващо успокояващ ефект;
 • действа като масажно масло;
 • защита на косата от различни вредни атмосферни фактори (ултравиолетови, ниски температури, белина от басейна, морска сол и т. д.).

Ако се обучавате редовно да правите маски за коса с масло Beat, можете лесно и бързо да се отървете от всички тези нещастия. обаче концентрираният етер толкова силно влияе на корените на нишката и скалпа, който в някои случаи може да бъде много опасни за тяхното здраве и състояние. Затова и преди да вземе решение за такава ароматерапия, трябва да се запознаете със списъка противопоказания.

Каква е ползата от битката с етерично масло

За когото маслото е противопоказано

Bay – концентрирано етерично масло, дори и за външна употреба. което може да бъде много опасно за здравето. Това е невъзможно използвайте маски за коса, приготвени на негова основа, в следните случаи:

 1. Алергия: преди третиране на косата с масло ритъм, направете малък тест за алергична реакция – приложите малко лечебна течност, разтворена в същата пропорция като вода на китката, измийте след 5 минути и следете през целия ден кожна реакция;
 2. хипертония: етеричното масло бие много по-различно специфичен аромат, следователно може да предизвика повишаване налягане;
 3. бременност: поради същата силна миризма маски за коса с масло могат да причинят гадене и световъртеж при жени, които чакат дете;
 4. увреждане на кожата: удряне на открито рана, драскотина, концентрат може да яде по краищата му още повече, причиняващи парене и болка.

Така че хит на маслото е полезен и не е вреден за косата, трябва да се вземат предпазни мерки и те трябва да бъдат взети предвид дози, посочени в рецептите, които не надвишават тях и не експериментира в никакъв случай.

Ако здравето ви е наред, противопоказания за това няма полза от този уникален етер, не забравяйте да опитате използвайте го, за да лекувате ключалките си. Но това не е така байпас на полезни съвети на тези, които вече са се опитали да се третират направления у дома от това лекарство.

Кой и кога не трябва да използва масло

Домашно масло за хит за коса

С етери винаги трябва да внимавате и да ги прилагате правилно. и много чист. Въпреки че в маски за коса ще добавете минимално количество от това лечебно вещество ще действа доста мощно. И не само на къдрици, но също така на вашето общо благополучие. Така че помислете за малките трикове. неговата домашна употреба. Те ще ви помогнат да извлечете максимума от него. използва за падане, повреда и отслабена коса.

 1. Вземи петрол в специализиран салон, който може да ви предостави сертификат за това продукти, които търгува. Така че вие със сигурност ще станете собственик на свеж, висококачествен етер, който може лечение на вашите направления от различни заболявания.
 2. Когато търсите маски, прочетете ги внимателно. формулировка. Помислете, че етерът е вещество високо концентрирани и следователно за подготовка олиото за коса се нуждае от съвсем малко: само няколко капки, но никога няма чаени лъжички.
 3. В процеса на вземане на козметични маски за коса, много използва се за организиране на парни бани за загряване на маслата и меда. ако Искате ли да се насладите на ефекта на маслото върху къдриците си от Този етап е желателно да се откаже. Факт е, че предаването може да загуби своите полезни свойства при контакт с горещи, нагрявани храни. Затова рискувате прегряване: в този случай, маските ще бъдат просто безполезни. ако все още сте свикнали с фазата на загряване, опитайте се температурата на всички течности, които използвате в маски, беше не повече от 35 ° С.
 4. Отначало маски с масло без натиск се втриват в кожата на главата. масажиране на кръгови движения. След това те се прилагат по цялата дължина. къдрици. Това трябва да се прави равномерно. За тази цел можете да гребете направления четка четка за коса. След това сместа се обработва внимателно съветите. Можете просто да ги пуснете в чашата с инструмента и да го задържите. така 2-3 минути.
 5. След всички тези манипулации, косата се намушква или издърпва. в възел, така че да не падат и да не оцветят лицето и дрехите.
 6. След това направете затопляща се капачка от целофан. Или просто поставете капачката си за душ. При топлината ще се появят всички реакции. много по-бързо, което означава, че самата маска с масло ще се окаже възможно най-ефективни. На върха за лоялност може да бъде и тераса увийте главата си с кърпа.
 7. Времето за излагане на маските за коса с масло главата ще зависи от какви допълнителни съставки включени в състава им. Ако има алкохоли, цитрусови плодове, подправки и др други агресивни продукти, не можете да запазите сместа повече от половин час. Ако те липсват, а вие сте добре поносими съществени аромати, Можете да седнете с такъв инструмент цял час.
 8. След това изплакнете косата си с топла течаща вода или някои лекарствени отвара от билки. За да се измие без остатък, можете да използвате шампоан.
 9. С масло бие можете да направите не само маски за коса. Можете добавете го във водата, за да изплакнете нишките след всяко шампоан. Резултатът ще бъде почти същият както след маските.
 10. Друга, не по-малко ефективна, домашна употреба масла победи косата – аромарашешиване.
 11. Следният начин да се излекуват къдриците с помощта на този етер: добавете няколко капки от него към всеки продукт за грижа косата, която използвате редовно (шампоан, маска, кондиционер, изплакнете).
 12. Поради високата концентрация на етерично масло използвайте няколко от горните техники наведнъж. Изберете един инструмент, който да избегнете странични ефекти.
 13. Етеричното масло от залива върви добре с други естери: Бигардие, кипарис, розово дърво, хвойна, бергамот, вербена, лимета, цитронела, лавандула, лимон, розмарин, анасон, сладко или кърваво оранжево, исоп, нероли.
 14. Честотата на използване ще зависи от това продукт за коса, включващ петрол, който сте избрали. Маските могат правя 1 до 3 пъти седмично. Ароматерапията се показва ежедневно в продължение на 2 седмици с допълнителна месечна почивка.

Ако всичко е направено правилно, в съответствие с данните рецепти, маски за коса с масло бият със сигурност ще ви зарадва неговата ефективност.

Ако също така изберете правилно рецептата, помислете за проблеми с падането на нишките вече няма да бъде.

Съставът на петролния хит

Различни рецепти за маски за коса с масло

Типовете коса са различни за всеки човек. Може да падне като тлъст, и сухи и дори нормални направления. Според това фактор и трябва да вземете рецепта за себе си маски с масло бият за Коса. Ако игнорирате този факт и започнете безсмислено използва първия наличен състав, състоянието на къдриците може да се влоши. Така че бъдете изключително внимателни и предпазливи.

 • изплакване

За да изплакнете косата, пригответе 2 литра топла вода. Маслото се разрежда в него (20 капки).

 • Нощен компрес

В 60 мл масло от репей се добавят 2 капки от различни естери: ритъм, лавандула, кипарис. Нанесете върху косата за една нощ.

 • Инструмент за масаж

Бадемовото масло се разтапя (15 ml), охлажда се до 25 ° С. Добавете 1 пуснете капка масло. Бавните движения разтриват лекарството в корените. косата за 5-7 минути. Няма нужда да се промива.

 • Aromaraschosyvanie

Поставете 4 капки масло върху чист дървен гребен. Изтъркайте добре кичурите за 4-5 минути.

 • Обогатяване с шампоан

В бутилка шампоан (500 мл) добавете 10 капки етерично масло Бей.

 • Подхранваща маска

Смесете 30 мл мед, заквасена сметана, зехтин, добавете 4 капки ритъм, изсипва се с 1 капка сладки оранжеви естери и хвойна.

 • Овлажняваща маска

Смесете 2 жълтъка с 30 мл тежък крем, добавете 2 капки масло Бей.

 • Маска за мазна коса

Смесете лимоновия сок (15 мл) с нискомаслено извара (30 г), добавете 2 капки етер.

Ако някоя от избраните от вас маски се оказа неефективна, резултата след него не се чувствате и не забелязвате, не е необходимо разстроен Може би на някои от етапите на подготовка означава, че сте направили грешка или грешка. Може би не е наред вдигна маската си под вида на къдриците. Опитайте някои друга рецепта или упорито продължете да използвате това в в очакване на чудо. Но най-често след първата процедура, къдрици просто цъфтят: те стават красиви, пухкави, дебели и най-важното – спрете да изпадате.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: