Микробладинг на вежди – съвременно ноу-хау индустрия за красота: характеристики на процедурата

Не знаете какво да правите с разрошени и бледи вежди? Уморен от корекция и оцветяване? Забравете за тези проблеми: направи микроблюване на вежди. Ще ви кажем за какво става дума ефективност на процедурата, предимства и недостатъци, индикации и противопоказания, грижи.

Микробладинг на вежди - съвременно ноу-хау индустрия за красота: характеристики на процедурата

Съвсем наскоро, много положителни отзиви, татуировка вежди наскоро загубиха популярност. Замених го но ва технология – много перфектно и високо качество, предлагане много по-естествен резултат. Той дава естествен ефект. плътност и естествен цвят.

Майсторът ръчно черпи косми, изоставяйки хардуера методология, която толкова уплашила много момичета. И срока на валидност пигментът е много по-дълъг и страничните ефекти са по-малко. някои предимства – и само!

Това микроблад вежди, към които, въпреки на високата цена на микробладинг, нарастващ брой на представители на красивата половина на човечеството. Съмнявам се го направи или не? За да започнете, научете повече за него информация.

Какво е микробладинг на вежди

Същност на процедурата

Най- ежда Микробладинг, толкова популярна днес – процедура ръчно, а не хардуер, за разлика от татуировката. Учителят прави микро разрези в кожата със специален инструмент с микроламини край, след което пигментът се инжектира в него.

Резултатът е постоянни косми, много тънки проследени по първоначално зададената линия. Те се повтарят посоката на растеж на веждите, като по този начин се постигне максимума естествен ефект. След тази процедура веждите изглеждат много естествено, без да даваме това, което току-що сте оставили салон.

И, разбира се, погледът получава максималната изразителност. Освен това, съществуват няколко техники на микробладинг. И вие трябва да започнете да решавате какво ще решите.

Произход на името

Терминът “микробладинг” се формира от английските думи “micro” (преведен като “малък”) и “острие” (което означава “острие”). за разлика от татуирането, микробладингът се извършва не с помощта на апарата, а със специален устройства с тънко острие – оттук и името.

Видове микробладинг

Отивате в салона, пригответе се за това, което ще бъде в ценовата листа показани са различни видове микробладинг на вежди. И цените за всяка процедура ще бъдат доста различни. И това изобщо не е изненадващо, защото продължителността на ефекта на всеки от тях, използваните материали, сложността на техниката – ще бъдат във всичко съществуват значителни различия. Така първоначално решава какво ви трябва

 • Микропластика в сянка / Засенчване

Това е една от най-благоприятните процедури в този ред. Специалистите препоръчваме да правите сянка микробладинг руса коса момичета за закупуване на приятен пшеница или сив оттенък. Няма ясни, ясни линии – само леки. Penumbra, които леко коригират съществуващата форма и визуално дайте бровка плътност. Ефект, който дава перушина, всички харесват.

 • Микроблад за коса / европейски

За разлика от сянката, микробладните вежди на косата приема яснотата на линиите. Master инжектира пигмент под кожата на специален техника. Резултатът е умело изработено лице линия косъмчета. Тази техника се препоръчва в случаите, когато жената спешно трябваше да промени драстично формата на веждите си. Още едно указания за наименованието на този тип пълнене на плешиви петна.

 • реконструкция

Прилага се само процедурата по реконструкция изключителни случаи, когато трябва да възстановите веждите от нулата. Това се случва след тежка лицево-челюстна травма, химиотерапия, заболяване. Този тип микробладинг може да се извършва само много опитен майстор. В крайна сметка, основната задача тук е да се създаде ефект. естественост, а не изкуствена маска.

 • Microbliding 6D / Oriental технология

Microblading 6d е най-трудната и скъпа тип микропигментация. Създават магьосници, които използват микро-остриета зашеметяващи шедьоври – вежди, почти неразличими от настоящето. Извършва се не само най-малката коса, но и ретуширането недостатъци, създава допълнителен обем и невероятна плътност. Всичко това става възможно чрез използването на няколко нюанса на пигмента и разфасовки с различна дължина, дълбочина и посока.

Така че мисля за какъв вид microblading веждите се нуждаят от вас. Всеки има своя собствена препоръки. Ако има финансова възможност, не забравяйте да се възползват от всички предимства на източната технология 6d, резултатите от които са невероятни. Ако искате да запазите, брюнетки Можете да се насладите на ефективността на рисуването на косата, блондинките – сенки. Във всеки случай вие получавате това, което толкова отдавна мечтал – красива форма на веждите, от която всеки няма да има нужда сутрин отново да рисувам.

Емисионна цена

В зависимост от избраната микробладинг техника, нивото на кабината и материалите, използвани при процедурните разходи варира около 4 500-6 500 рубли. Намерени по-евтино – Мислете колко професионално майсторът работи върху такива ниски цени.

Резултати от микробладинг

Ефективност на процедурата

Какво трябва да очаквам след микробладинг на вежди? Ако сте успя да намери наистина добър майстор, процедурата обещава Най-атрактивни перспективи:

 • красива форма на веждите;
 • естественост;
 • промяна на сянката;
 • маскиране на козметични дефекти (белези, белези, плешиви петна);
 • корекция на дължината и посоката на растежа на косата.

Такава висока ефективност микробладинг вежди такива примамливи резултати и да направят тази процедура такава продаваеми. Тя ви позволява да изпълнявате максималната сума всички желания на клиентите, които напускат салоните, са много доволни. В тенденция днес – естественост, и след такава рисунка вежди изглежда елегантно и естествено, погледът става по-отворен и изразителен. И това не са всички предимства на това корекция.

В Европа микробладингът се нарича различно и много красиво: “бродерия на вежди”, която се превежда като “бродерия на вежди”.

Ефективността на микробладинг на вежди

Предимства и недостатъци на микробладинг на вежди

В допълнение към такава безспорна ефективност има и други предимствата на микробладинг на вежди, които принуждават все повече и повече броят на жените се отнася специално за тази техника, а не за татуировката, която постепенно се отдалечава в миналото.

Защо да използваме тази процедура? негов характеристиките са уникални с всичките му недостатъци. Претеглят се всички професионалисти и срещу вас може да го направите сами.

предимства

 1. Използва се минимална болезненост като най-тънката острие.
 2. Кожата е много леко наранена.
 3. Рискът от задушаване след микробладинг е почти нулев.
 4. Кратък рехабилитационен период.
 5. Качеството на използвания пигмент позволява да се успокои за първи път и да получите резултат без допълнителни манипулация.
 6. Максимален естествен ефект на естествените вежди.
 7. Красива форма на веждите.
 8. Няма възрастови ограничения.
 9. Цветът на веждите, който ще видите веднага след микробладинг, не е такъв потъмнява и не се осветява след 2-3 дни, както се случва след това татуировка.
 10. Дълготраен ефект – от 6 до 24 месеца, в зависимост от вида и черти на кожата.

недостатъци

 1. Високи цени. И все пак, микробладингът може да си позволи някои от тях.
 2. Тъй като процедурата е ноу-хау, много малко специалисти които професионално се занимават с ръчно рисуване на вежди.
 3. След 1,5-2 години, пигментът ще се превърне в бледа, така че трябва да се повтаря процедура.
 4. Крайният резултат не е наличен веднага след микробладинг. Ще трябва да изчакаме, докато коричките се спуснат, лющенето изчезне, зададена сянка. Може да отнеме от 5 дни до 1 месец в зависимост от индивидуалните характеристики на клиента и майстор на професионализма.
 5. Неприятни и в редки случаи дори болезнени усещания.
 6. Има противопоказания, които могат да причинят микробладинг бъдете недостъпни.
 7. След процедурата ще ви е необходима подходяща грижа. “нови” вежди, които могат значително да променят вашия образ и ритъма на живота. Така че помислете предварително.
 8. Ако все още не харесвате резултата, пигментът ще има отстранете от веждите с помощта на лазер корекция, и това е много скъпо удоволствие.

В действителност, въпреки всички недостатъци на microblading вежди, неговите предимства пред конвенционалните татуировки са очевидни. Така че, ако все още стоите всяка сутрин пред огледалото и прекарват ценното си време ръчно рисуване на косата си струва Насърчавайте салоните на вашия град и разберете дали има някакво добро майстори, които ще ви избавят от тази сутрешна служба. Най-важното е разбирам кой препоръча тази процедура и кого – противопоказано.

Много момичета, чуващи за страшен инструмент с острие на края, с който се инжектира пигмент в кожата, страхува се да продължи Микробладинг на вежди. И абсолютно нищо. Това са микроразряди в дълбочина 2-3 mm, широчина – 0,18 mm. Те са неприятни, но доста толерантни – вижте това, като прочетете мненията на онези, които вече са използвали чудеса съвременна корекция на веждите.

За и против на процедурата

Показания и противопоказания за

Микробладинг с вежди се препоръчва по-долу случаи:

 • бързият растеж на веждите и тяхната плътност правят собствениците им твърде често коригират формата си;
 • редки, не растящи косми;
 • плешиви петна;
 • вродена асиметрия;
 • пълна загуба на вежди (след нараняване, операция, химиотерапия, заболяване);
 • бледо, тъмен цвят, който изисква редовно оцветители;
 • козметични дефекти (белези, белези);
 • палавите косми, които постоянно изпадат от общата сума линия.

Процедурата по микробладинг с вежди се препоръчва на всеки, който е уморен ежедневно фиксирайте палавите косми в една линия, на всеки две седмици, за да регулирате завоя, боя редовно. Само една процедурата ще ви спести много време за цели 2 години. обаче в никакъв случай не се разрешава всичко това поради противопоказания които включват:

 • хормонална нестабилност: периоди на пубертета, бременност, кърмене, менструация, менопауза;
 • склонност към образуване на келоидни белези;
 • диабет;
 • нарушения на кръвосъсирването;
 • възпалителни процеси;
 • повишена телесна температура;
 • кожни заболявания;
 • свежи рани, драскотини по веждите.

Не скривайте наличието на противопоказания, като би искал да направи микробладинг на вежди. Първо изчакайте това това състояние ще премине (бременността и кърменето не са вечни), лечение, а след това можете да се насладите на наистина невероятно резултата.

Защо? Микропластика – иновативна процедура, която се въвежда в индустрията за красота. Съответно, същите пигменти, които се инжектират под кожата, все още не е напълно изяснен.

Проучвания за това как те влияят върху хода на бременността и производството кърмата – отпред. Следователно, в такива критични периоди животът ви е по-добре да се въздържате от такава процедура.

В хода на процедурата

Как се извършва микробладинг на вежди: процедура

Една седмица преди микробладинг на вежди, желателно е да отидете на диета, за нормализиране на мазната кожа. Предай всички тлъстини, печени, осолени. Пушенето и алкохолът също трябва да бъдат забранени. удоволствия.

Можете да направите пилинг, който ще позволи на пигмента по-добре да се консолидират. И по време на подготвителния период е препоръчително да не се коригира форма на веждите – това ще направи капитана. И самата процедура (трае около 2 часа) е последователността на следното манипулация.

 1. Разговор с капитана за това какъв е крайният резултат микробладинг, който бихте искали да видите: сянка, форма на веждите, корекция дефекти в тази част на лицето.
 2. В идеалния случай, козметикът ще трябва да определи три фактора: тип кожа, наличие на противопоказания и склонност към алергии. Пигмент за оцветяване първоначално трябва да проверите дали няма да доведе до отхвърляне на вашето на кожата.
 3. Ако всичко е в ред в този план, се рисува молив. форма на веждите.
 4. Кожата се третира със специален дезинфектант.
 5. Прилага се анестетична паста.
 6. Ръчно рисуване на всяка коса с пигмент.
 7. Настройка на отделните моменти.
 8. Лечение на кожата с лечение на рани и антисептично действие решения.
 9. Прилагане на цветни фиксатори, за да се направи пигмента устойчиви.

След микробладинг, веждите ще бъдат прекалено ярки и подути. Това е нормално: за 4-5 дни активността на пигмента ще намалее – и вие получавате очаквания резултат. Ускоряване изцеление ще позволи подходящи грижи за вежди.

Дебанкски митове

Често можете да чуете мнението, че микроблад веждите могат само момичетата от източния тип, които имат достатъчно дебела, тъмна кожа. Смята се, че тя лесно ще се прехвърли такъв стрес.

В същото време, бедните бледи момичета се страхуват, че след процедурата те ще имат белези. Това е мит. Страничните ефекти са до голяма степен зависими от професионализма на капитана, а не от вида на цвета.

Как да се грижим за вежди след микробладинг

Грижа за веждите след микробладинг

Мнозина се оплакват, че след грижите за веждите Микробладинг отнема много време и усилия. всъщност продължителността на рехабилитационния период е само 7-10 дни, по време на които ще се прилагат определени ограничения. Но след това време няма да се налага да мислите за красотата на веждите си като цяло, защото ще бъде просто безупречен. Към основните правила грижи включват:

 1. През деня не можете да докоснете веждите, използвайте продукти за грим и измиване.
 2. В продължение на 2-3 дни можете да намажете внимателно веждите заздравяване на рани или антисептични препарати, но само с разрешение от лекар. Това ще ускори заздравяването. Най-често се препоръчва Пантенол.
 3. През седмицата не можете да откъснете получената кора избягвайте последващото образуване на белези.
 4. В рамките на две седмици трябва да забравите за пилинг, басейни, вани.
 5. През месеца не можете да се печете на слънце и да посетите солариума. следователно Експертите ви съветват да правите микробладинг на вежди при студено време година.
 6. Направете корекция на всеки шест месеца – това ще направи резултатите Микробладингът е по-издръжлив.

Това е – процедура за микробладинг на вежди: иновативна, високо ефективен, модерен, популярен и превръщащ жените в тези красавици. Научете как да запазите времето си: отказвайте редовен сутрешен грим, който отнема толкова много време и усилия. Регистрирайте се веднъж за тази процедура – и в За почти 2 години, се насладете на перфектна форма и невероятно красив черен нюанс.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: