Най-добрите маски за коса: най-ефективните народни средства

а

Днес можете да намерите много различни рецепти на фолк средства за решаване на различни проблеми с скалпа. но как избират най-добрите маски за коса, които ще действат със сигурност те няма да разочароват и след първото заявление, което ще дадат резултатите? Прочетете тук.

Съдържание:

 • Критерии за подбор
 • Правила за прилагане
 • Рецепти на най-добрите домашни маски за коса

Проучване на огромно количество продукти за грижа за хората коса рецепти се предлагат на много сайтове, искам изберете най-ефективните, най-ефективните. Към съставки от цената не хапеше и резултатите бяха като че ли току-що излязохте фризьорски салон. Естествено, някой Няма универсално средство във всяко отношение: някой ще го направи да се хвали горчицата като активатор на растежа на къдриците и за някой, когото тя може да превърне в истинско бедствие. И така, какво най-добрите маски за коса – тези, които са подходящи за една или друга тялото, към което реакцията ще бъде бърза и ефективна. Как намирате рецептата си в сорта? предлагани днес в интернет? Оказва се, че не е така толкова трудно.

Най-добрите маски за коса

Критерии за подбор

Най-добрите маски за коса са тези, които незабавно (т.е. след първата употреба), без никакви каквито и да са последствията върху самите нишки и скалпа действие, а не само козметично (външно, временно), но също така терапевтичен (вътрешен, дългосрочен). За да влезете под Вашият тип коса е най-ефективното средство, което трябва да управлявате правилно го оцени от всички страни. От стотиците предлагани рецепти ще е необходимо да изберете само 3-4 маски (не една, така че да могат да бъдат от време на време се редуват, за да се избегне свикването с). подробен анализ на всяка рецепта ще определи дали маската може бъдете най-добрите за вас. За това има няколко критерия ще ви помогне в този труден, но много необходим бизнес.

 • 1. Идентифицирайте проблема

Преди да започнете да изучавате рецепти, направете ясно какъв проблем ще решите. Трябва ви най-добрата маска срещу загуба на коса или най-ефективното средство за овлажняване нишки? Може би само искате да им дадете блясък или възстановяване на разделения. Има много проблеми с скалпа и те трябва да се решават постепенно и целенасочено. Прекарайте у дома самодиагностика: определете точно какво спира Брави изглеждат красиви? След това ще ви бъде много по-лесно изберете правилната, най-полезната и най-ефективна рецепта, 100% най-добрата маска, тъй като те показват от какъв вид действие Очаквайте я: ще се бие с пърхот или ще премахне мазнината гланц с мазни нишки. Ако пропуснете този елемент от погледа, дори най-рекламираната маска не само ще бъде безполезна, но и в някои случаи също са вредни за здравето на вашите направления.

 • 2. Изберете съставките

Ако успеете да намерите цяла група рецепти, които обещават в най-кратко време за решаване на проблема ви Задайте цел, сега е моментът да ги изучите в детайли състав. Погледнете внимателно какви съставки се предлагат. подгответе инструмента.

Най-доброто от всички маски за коса ще бъде това приготвени от най-пресните и най-естествени продукти, за които не сте алергични.

Проучване на състава на рецепти, незабавно отхвърли тези, в които Споменават се екзотични храни, за които чувате за първи път. Едно е, ако авокадото е постоянен компонент на вашето диета, и напълно различна, ако никога не сте използвали това плодове за храна. Малко вероятно е в този случай да е подходящо външна козметика за коса. Това важи за всички тропически плодове и екзотични масла. Да имате алергии е лесно проверете дали се прилага суспензия от съмнителен продукт чувствителна кожа на китката. Няма странични ефекти под формата на сърбеж и дразнене е индикатор, че тази маска не е противопоказан за вас и може наистина да е най-добрият.

 • 3. Научете правилата за прилагане

Ако при подготовката на най-добрата маска, ще Ръководи се само от състава, посочен в рецептата, ти може да бъде пълно фиаско по този въпрос. Всяка козметика домашно приготвена коса неговите характеристики, и тези нюанси са най-добре да знаете предварително. някой коагулиран яйчен белтък в контакт с пара горещ мед Някой не може да се отърве от косата на неприятна миризма след лук маска. Някои не са в състояние измийте козметичното масло с нишките, което оставя мазен филм на къдриците след себе си. Всъщност всички тези проблеми могат лесно да се избегне, ако научите предварително как да готвите и използване на козметични маски за коса у дома – тук тогава ще бъде най-доброто за вас.

 • 4. Помислете за своя индивид функции

Понякога дори и ако се наблюдават всички горепосочени позиции, маската за косата не оправдава заглавието на най-доброто и не работи само защото не ви пасва. Може да не е само индивидуална непоносимост, но също и тип коса и кожни проблеми глави и вътрешни процеси, протичащи в тялото ви. Може би някои от продуктите, които просто противопоказан, защото заболяване. Ето защо, не се разочаровайте, ако След първия път маската не стана по-добра. Така че трябва да преразгледа състава, да изключи нещо от него, да замени някои съставки.

Домашната маска за коса ще бъде най-добра само ако ако имате най-строгата селекция за всички тези четири критерии.

Ако пропуснете едно нещо, инструментът може да не донесе желания резултат. Затова си струва да бъдете внимателни и предпазливи. с всяко действие, предприето по време на неговата подготовка.

Критерии за избор на най-добрата маска за коса

Стягащите маски за коса ще помогнат да се спре нишките от падане. Научете за причините за загубите и ефективните маски за рецепти: //beautiface.net/maski/dlya-volos/ukreplyayushhie-maski.html

Жълтъкът е основният компонент на хидратиращите маски за коса. Отиди на рецептам>>

Правила за прилагане

Когато правите домашни маски, считани за най-добри, ще трябва да вземете под внимание някои нюанси, които ще бъдат във всяка случай е различен. Съществуват обаче редица универсални правила. използването на такива средства, чието спазване ще се засили ефективност и ефикасност на определена маска. следователно Не забравяйте да ги вземете в експлоатация и да не правят грешки. всеки Мис може да бъде стъпка към разочарование.

 1. Ако вече сте избрали конкретна рецепта, следвайте го точно и не добавяйте никакви промени. Поне в първия си тест. Това е тогава вие Можете да експериментирате, да персонализирате инструмента според интересите си и нуждае.
 2. Ако изберете маска, която съдържа такива продукти, като яйца или желе, опитайте не само пресни, но също и домашно приготвени (фермер). Магазин – това означава пастьоризиран, инкубатор, допълнен с хранителни добавки, багрила и емулгатори. Най-добрите средства се получават само от 100% натурални продукти.
 3. За да направите домашно приготвени маски, някои продукти трябва да бъдат топлина във водна баня. Те включват масла – зеленчукови и козметика, мляко и мед. В някои случаи препоръчваме провеждане на такава процедура с кефир, въпреки че не е изобщо е необходимо. В този случай обаче трябва да сте изключително внимателни и предпазливи, ако съставът на маската включва съществено значение масла или яйца, които са в контакт с горещи вещества е неприемливо. Протеинът ще се навие и ще се залепи в косата. От същите естери В този случай няма да има никаква полза: те ще загубят всичко неговите магически свойства. Просто не натискайте течността твърде много. горещо състояние: 40 ° C ще бъде достатъчно.
 4. За маската ще ви трябва равномерна маска без бучки, които могат да се забият в къдриците и да развалят цялото впечатление избрания от вас инструмент. За да избегнете това, разбъркайте между компонентите на маската, посочени в рецептата, трябва да с помощта на блендер.
 5. След всички тези действия най-накрая можете да проверите подготвени средства за наличие на алергени продукти. За да направите това, просто ги смажете с тънки и чувствителна кожа на китката. Ако човек нетолерантност, реакцията няма да отнеме много време: в рамките на един час ще започне раздразнение от зачервяване усещайте сърбеж и парене в третираното място. В този случай ще трябва да се намери инструмент с различен състав за лечението им Коса.
 6. Ако проблемите, които планирате да решите с това маски са някак си свързани с скалпа (да се отървете от пърхота, укрепване на корените, предотвратяване на падане на нишка), маска нежно втрива в скалпа масажирайки кръгови движения. Ако всичко проблемът е само в подобряването на външния вид на направленията или възстановяването съвети, означава, че само косата се обработва. В някои В рецептите изрично е посочено, че маската не е предназначена за прилагане към корените – бъдете внимателни в такива случаи, и в противен случай можете да изгорите скалпа.
 7. Укрепете ефекта на маската и го направете още по-добра помощ затоплящ компрес (построен по занаятчийски начин) кърпа от целофан, отгоре главата е обвита с тюрбан от хавлиени кърпи кърпи). Топлината е отличен катализатор за обмена и мазнините процеси, протичащи на клетъчно ниво по време на действието маски.
 8. Ако решите сами, че косата ви ще бъде най-добрата маска от горчица или пипер, ограничете времето си действия (поне за първи път) до 10-15 минути избягвайте изгаряния на скалпа и пресушаване. Във всички В други случаи е желателно маската да се държи по-дълго – от половин час до 8 часа (ако рецептата заявява, че е нощна маска дълго действие).
 9. Препоръчва се продуктите за коса да се измиват с течаща вода. Но Би било хубаво, ако се филтрира. Може да се използва шампоан, но климатици и изплакването не се препоръчва. Но във водата можете да добавите отвара от всяко лекарствено растение, слаб оцетен разтвор или. t лимонов сок (концентриран).
 10. След това, за да не се развалят резултатите от прилага маска, не докосвайте сешоар и гребен. Оставете сухите нишки.
 11. Без редовност, без маска, дори най-разгласена и най-доброто, не може да отговори на вашите очаквания. Така че бъдете сигурни Отнасяйте косата си със системен курс: поне 10-15 маски 1–2 лечение на седмица.

Това е само малка част от тези нюанси, които тези, които трябва да знаят реши да поглезите косата си с естествени домашни средства готвене. С по-внимателно проучване на техните индивидуални рецепти ще бъде много повече. Въпреки това трудностите могат да възникнат само в време на първите козметични експерименти от този вид – с навик. Тогава всички действия ще бъдат извършени автоматично, вие ще можете да персонализирате избрани продукти за вашия тип коса и направете ги наистина най-добрите.

Най-добрите маски за рецепти

Рецепти на най-добрите домашни маски за коса

Има маски, които са тествани от времето, което събират много положителни отзиви, които искате се връщайте отново и отново.

 • Най-добра маска за растежа на косата горчица

Разбийте горчичния прах (30 g) с топло, нерафинирано зехтин (30 ml), яйчен жълтък, пудра захар (10 д).

 • Най-добра маска за суха коса с репей масло

Масло от репей (30 ml) с естествен мед (15 ml), Пулп от алое (10 g).

 • Най-добрата маска срещу косопад с лук сок

Разбийте прясно изцедения сок от лук (15 ml) с яйчен жълтък, натурален мед (15 ml), масло от репей (30 ml). при изплакването с вода със сигурност ще добави малко етерично масло, така че косата да не остане лук миризмата.

 • Най-добрата регенерираща маска с масла

Разбийте 30 мл репейно, рициново и бадемово масло.

 • Най-добрата маска за мазна коса глини

Смесена зелена глина (30 г), минерална вода (30 мл), ябълков оцет (15 ml).

Ако точно следвате всички рецепти, ще получите страхотно козметични, най-добрите маски за коса, които са в състояние дори и за кратко време (буквално в едно приложение) възстановяване повреди, решават проблеми, свързани с скалпа, Дайте къдриците да блестят – естествено, красиво, сияещо. Възползвайте се от тази неизчерпаема съкровищница на най-ефективните и най-ефективните продукти за грижа за косата от всякакъв вид. Особено ако това е само първото запознанство с дома, народна козметика. Това няма да бъде разочаровано в тях в бъдеще.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: