Най- ежда за търговия с вежди – нов начин на корекция техните форми в кабината и у дома

Имате ли нужда от безопасна и чиста корекция на веждите? Уморен от пинсети? Уморени от ленти за епилация? Каним ви да се срещнете но в метод за изтръгване на ненужни косми. Това е търговия (тридиране) конец за вежди. как ви са особеностите на процедурата? Как е тя в кабината и дали може да се направи у дома?

Съдържание:

 • Браунингът на бравата – каква е тази процедура?
 • Противопоказания за търговия
 • Предимствата и недостатъците на търговията
 • Етапи на процедурата
 • Оборудване за търговия с вежди

Въпреки факта, че в днешно време се развиват дебели, естествени вежди, дори те изискват подходяща корекция, за да създадат красива форма. Прекомерното количество коса на лицето не се нуждае от никого, защото Това е първият знак за пренебрегване на жена. И ако не го последва за нея е трудно да спечели авторитет в обществото и признание мъже. Така че редовно премахнете палавите косми – свети задължение на целия нежен пол. Това е просто методите за отстраняването им са различни. Някой по стария начин се труди с пинсети е по-лесно за някой да закупи специални ленти за епилация и някои дори имат бръснач в арсенала от такива случай. Предлагаме на Вашето внимание още една техника, на която Разбира се, най-добре е първоначално да се запишат в салона и само тогава научете се да го правите сами. Тази търговия с вежди – така наречена корекция на нишката.

Какво е търговия с вежди

Вежда за търговия – Каква е процедурата?

На пръв поглед може да се почерне от челото изглежда като много сложно изкуство, което вероятно изисква продължително обучение за получаване на такива умения. В действителност, бърза, почти неуловим манипулация на капитана, върху пръстите които необяснимо навиха нишката, удариха. Как се извършва епилация, която остава по време на процедурата на практика не е осезаем? Да разберем тайнството на Изтока (и. T оборудване дойде от там), трябва да знаете за неговите характеристики.

 1. Първо се взема памучна нишка, въпреки че някои майсторите използват ленено семе. Това са естествени, растителни влакна. произход. Това елиминира алергичните реакции.
 2. Второ, тя се извива по пръстите по специален начин (от. T специфичен модел).
 3. Трето, с помощта на манипулациите на тази нишка паяжинен майстор улавя нежелани косми (и не един, а цял куп наведнъж) и изважда с корена.

В някои салони, където се наблюдава ноу-хау в индустрията, използват специални устройства за търговия, което значително опростява и ускорява цялата процедура. Разбира се могат да бъдат закупени за употреба у дома, но майсторът все още се учи работа с него – резултатът в салона ще бъде много по-забележим и по-изразителен. Въпреки това, трябва да се има предвид, че в редица случаи на корекция на вежди чрез такъв уникален метод противопоказано.

Защо се нарича така? Терминът “търговия” дойде от английски, в който “threading” се превежда като “нишки” и “нишки” – “влакна, конци”.

Когато корекция на вежди не може да се направи с нишка

Възможни причини и лечение на алергии за вежди: //beautiface.net/brovi-resnitsy/allergiya-na-brovyah.html

Какво може и трябва да се направи, ако има вежди върху коричките.

Противопоказания за търговия

За голямо съжаление за много красавици, корекция на вежди търговията не е за всеки. И ако у дома условия, всеки поема отговорност да счупи или не противопоказания за тази процедура, а след това в кабината, ако има такива, вие просто го откажете. И те ще бъдат напълно прави, защото иначе кожата може да бъде силно засегната, да се появят странични ефекти и усложнения, от които никой не се нуждае. Така че, тази техника не е така Препоръчително е да се тества в следните случаи, ако веждите има:

 • увреждане на кожата: порязвания, рани, драскотини, шевове;
 • изгаряния;
 • акне;
 • родилни петна;
 • подуване;
 • брадавици;
 • Наскоро е направено микроплакиране (или постоянен грим, или пръскане).

Повечето от противопоказанията са свързани с общия списък, който е подходящ за всяка салонна процедура с вежди. по-добре да се лекувате, да чакате време и след това да правите всичко според ума си, без да бързате. Кожата ще бъде благодарна за търпението и определено ще ви благодаря за липсата на нежелани последици след това търговия. Ако в началото всичко е перфектно и не можеш да чакаш опитайте тази техника на корекция на вежди, по-добре оценете предварително всичките му плюсове и минуси, така че по-късно да не бъдат разочаровани.

Език перипетии. не бъркайте салона процедура за търговия с вежди с търговия, която се използва на пазара. Това са две напълно различни думи. В последния случай означава “търговия”, въпреки че произходът му също е английски: „Търговец“ се превежда като „търговец“.

За и против на процедурата

Предимствата и недостатъците на търговията

Всяка салонна процедура има своите плюсове и минуси, поддръжници и противници. Онлайн винаги можете да намерите различни отзиви за един и същото Това е търговия с вежди – не е изключение. Някой пише това доволни от резултата и няма да търгуват по този начин никакви косми. Някои също споделят тъжното опит, когато нещо се обърка по време на процедурата или резултатите Оказа се, че изобщо не е толкова розово, както първоначално беше обещано. Не попадайте в този капан, бъдете мъдри дами: наистина оценявайте всички предимства и недостатъци на тази процедура за решаване себе си, това ви подхожда или не.

Goodies

 1. Това е много ефективен метод, тъй като се премахва допълнителната коса. всички заедно с корена: съответно, те растат само обратно след 2-3 седмици.
 2. Ако пинсетите най-често успяват да уловят само една коса, след това цял сноп от нишка се изтръгва наведнъж.
 3. Това намалява продължителността на самата процедура.
 4. Търговията е подходяща и за еднократна епилация.
 5. Кожата в резултат на процедурата не е наранена.
 6. Ако капитанът е добре обучен в бизнеса си, търговията не доставя такива болезнени, неприятни усещания като изтръгване на веждите пинсета.
 7. Ако процедурата се извършва без никакво участие оборудване, се оказва напълно безплатно у дома условия (капитанът в кабината все още трябва да плати).
 8. Предвид използването на естествена прежда (изработена от памук или лен), Може да има страничен ефект като алергична реакция да се страхуваш
 9. Търговията е многофункционална процедура, която не позволява само да се отървете от нежелани, палави косми. Тя също ексфолира мъртвите клетки, за да изпълнява функцията скраб.

минуси

 1. Необходимо е да се изчака, докато космите нараснат поне 4 mm (или. T всички 7!), защото с по-малка дължина на капитана няма да могат да ги улавят нишка.
 2. Търговията вкъщи ще изисква много време от вас за изучаване на информация как да се прави правилно и нататък придобиване на необходимите умения. И все пак за мирянина изкуството може да е твърде трудно.
 3. В действителност, съдейки по прегледите, безболезненост, която съблазнителен по време на търговия – рядък случай. Най-често срещаната процедура доставя много неприятно усещане.
 4. Под челото изтръгването на косъма с конец е много неприятно и болезнено. Затова някои майстори най-накрая коригират тази област – пинсета.
 5. Затова усуканата нишка е опасен инструмент, следователно с неспособен нейните манипулации могат да навредят на кожата.

Ами, все още ли искате да използвате търговия с вежди? Дали предимствата му означават много повече от недостатъци? Не спрете на този много повърхностен анализ. Първо ние препоръчваме да прочетете прегледи на тези, които вече са се възползвали подобна корекция. Ако дори след това не се страхувате, Можете да започнете да търсите за кабината, която осигурява такава услуга. Но тук, бъдете разумни. Попитайте първо: майсторът, който ще работи с веждите ви, е професионален или самоук? Има ли сертификат, който е учил Търговията? Какво оборудване използва за това? Ако всичко отговорите отговарят на вас, остава да научите нюансите на това как самата процедура е в ход – и можете спокойно да отидете да донесете себе си в ред.

И как е правилно? В някои източници и дори салоните използват малко по-различна концепция за това процедури – разтоварване. Най-вероятно, заради неправилното произношение Английска изходна дума “threading”, която все още се чете като “търговия”, а не “троен”.

Техника за търговия с вежди

Етапи на процедурата

Каква е технологията на потъмняване на челото, как самата процедура се извършва в салонни условия, как тя се различава от дома? Колкото повече информация научите, преди да отидете майстор, по-спокоен и по-уверен ще се почувствате в неговия стол. Най-малкото ще разберете какво прави той всяка стъпка от процедурата. Ето как се случва всичко това.

 1. Формата на веждите е избрана. В този случай капитанът взема предвид желанията клиенти, вид на лицето и цвят на косата. В допълнение, той задължително трябва да използвате „правилото за молив“ определете основните точки – началото, върха и края на веждите.
 2. Веждите и кожата около тях се третират с дезинфектант. (у дома, те могат да бъдат обикновени медицински алкохол или. t салицилова киселина).
 3. Нишките не по-дълги от 40 см са завързани с краищата до образува пръстен. Учителят простира ръцете си с помощта четири пръста, така че да се образува правоъгълник. Тогава той обръща ръцете, като по този начин завърта конците 5-7 пъти. В резултатът е два триъгълника с усукана секция между тях тях. Последният лесно се премества по време на компресия и декомпресия. пръстите.
 4. Ако капитанът работи със специално устройство за търговия резбата на веждите се вкарва в куките на отвора.
 5. Ръцете и апаратът работят приблизително по същия начин.
 6. Учителят разпространява пръстите на едната ръка и събира – друг.
 7. Той довежда изкривената зона под допълнителните косми срещу тях растеж.
 8. След това той последователно отваря и затваря долния триъгълник, който се намира под косата, събира и разпръсква пръстите си.
 9. По време на тези манипулации космите се заплитат в усукани конец и извади.
 10. След като резултатът бъде постигнат, се прилага веждата. успокояващ крем.

А сега – малка тайна. Въпреки факта, че в началото Търговията с вежди изглежда като много сложна процедура, която се нуждае да се учат и да се учат, уменията се придобиват сравнително бързо. Поради това, ако резултатите ще ви харесат, можете след 4-5 посещения на капитана Гледайте видеоучителя, научете се стъпка по стъпка и след това опитайте с корекция на веждите у дома. Но предимството на кабината е, че се използва по-често общо оборудване.

Чрез страниците на историята. По корените му търговията датира от дните на древния Египет, където красотите нежеланите косми по тялото бяха извадени с конци. Тогава това традиция отиде на Изток. И точно сега дойдох в салони и у дома Европейските жени.

Какво е необходимо за търговия с вежди

Оборудване за търговия с вежди

За да не се страхувате толкова от оборудването използва се по време на затъмняване на челото, можете да напредвате прочетете го. И може би дори купуват за дома си експерименти за коригиране на тяхната форма.

 1. Устройството (апарата, куките) за търговия. $ 14.
 2. Wow Brow – нишка за търговия с вежда. Производство – Корея. $ 7
 3. Грифин – конец. Китай. $ 6.
 4. Organica – конец. Русия. $ 6.

Днес, за закупуване на професионално оборудване за Търговията с вежди не изисква сертификат, че сте взели курсове изучаване на това изкуство. Всичко е налично в онлайн магазините абсолютно всички купувачи. И вие не сте изключение. Придобиване – научете – възхищавайте се на околните резултати.

Все по-голям брой съвременни жени избират търгуват с вежди в кабината, оценявайки всичко предимства и предимства. С тази техника корекция стане истинска добре поддържана дама така лесно! Не бързайте да използвате този метод у дома условията, тъй като капитанът ще го направи много по-бързо и безболезнено. Въпреки че след определен брой салон процедурите, вие сами ще разберете колко ефективно елиминирате ненужното косата на лицето е най-често срещаната памучна нишка. Така че, ако желаете Можете да го използвате за тази цел и самостоятелно.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: