Олио за мигли: преглед на най-добрите продукти и рецепти за домашни грижи

а

Ако не знаете кой е най-доброто масло за мигли Домашни грижи за тях, малкият ни преглед ще ви помогне с това. Растителни масла за мигли, като рициново масло, репей, бадеми, праскови и пшеничен зародиш. Опитайте няколко рецепти – и се насладете на резултатите.

Съдържание:

 • Преглед на мигли
 • Маркови масла за мигли
 • Правила за използване на масла за мигли
 • Рецепти маски от масла за мигли

Не може да се използват много естествени, естествени средства домашни грижи за миглите, така че те да са по-бързи и по-дебели растеше, бяха дълги и светли. Съвременна козметология предлага за тази цел се съхраняват различни серуми, гелове и трупове, но техните ефективността често се постига на висока цена. Въпреки това, любителите на естествените средства имат начин да излязат от употреба козметично масло за мигли: изборът е голям и всеки от тях изпълнява определена функция. Ако знаете как да ги компетентно използване, резултатите ще се насладите: вълна от дебели, дълги, елегантни миглите ще ви осигурят неповторима изразителност. По този начин, които маслата трябва да отделят голямо внимание в това отношение наистина ли?

Масла за грижа за миглите

Преглед на мигли

Козметичните масла са натурални продукти направени чрез студено и горещо пресоване на листа и. t цветя на различни растения.

Това е тяхното предимство пред кражбите в магазините съставът е напълно естествен, те съдържат големи количества всички видове биологично активни вещества.

Витамини и мастни киселини подхранват клетките много рядко причиняващи алергични реакции. Трябва да знаете какви масла за миглите може да се използва у дома, за да се подобри растежа им, структура и хроматичност. Все пак всяко масло има определено свойства.

 • Кастор – укрепва, подхранва, ускорява растежа, предотвратява изпадането, прави ги пухкави.
 • Репей – подхранва, укрепва, предотвратява изпадане и счупване.
 • Бадеми – подобрява растежа им.
 • Пшеничните микроби – подобряват ги растеж.
 • Праскова – подхранва, подобрява ги растеж, има различни инфекциозни заболявания, които често засягат цилиарни фоликули.
 • Морски зърнастец – подхранва, подхранва цвят.
 • Маслиновото – подхранва, прави ги дебели и пухкави.
 • Камфора – подхранва, предпазва външни отрицателни фактори.
 • Жожоба за миглите подобрява външния им вид, укрепва структурата: под неговото влияние те престават да се счупват и падат.
 • Орех – няма да им позволи да падат, подхранва с необходимите аминокиселини и витамини за техния засилен растеж.
 • Argans – ги прави дебели, тъмни и пухкав.
 • Кокос – овлажнява, предотвратява загуба.
 • Ленено семе – овлажнява, предотвратява загуба.
 • Усма маслото от мигли стимулира растежа им, ги прави по-силни и по-устойчиви.

Списъкът е доста впечатляващ, има много избор. На първо място, реши за себе си точно какъв ефект искате. Ако мечтаете за дължина, изберете масло за растеж на мигли. Ако, обаче, Вашата цел е естествен тъмен цвят, ще бъде различен означава. Второ, решете колко можете прекарайте: например, аргановото масло (50 ml) ще ви струва 900 рубли, и същото количество рициново – 40 рубли. На трето място, изучавайте индивидуалните особености на вашите собствени тяло: какво масло да се грижи за миглите не го правите ще има алергии, след това изберете.

Всички горепосочени масла могат да бъдат закупени в аптека или магазин за козметика. Това са натурални продукти без никакви добавки. Въпреки това, съвременната козметология предлага на жените масла специално разработени за грижа за миглите от водещи производители. Предлагаме ви малък преглед.

Масла на известни марки

Какво е полезно за рициново масло за миглите, как да использовать и маски с его участием Вы найдете здесь>>

А у дома можете да получите естествен обем, дълги и дебели мигли

Маркови масла за мигли

Много жени намират, че най-добрите масла за мигли са които предлагат точно световните марки на съвременната козметология. Техните различия от обичайните естествени – това е цената и състава. Първо, те ще изисква значителни финансови разходи за много малка сума продукт. Второ, те най-често са смес различни масла, обогатени с витамини и други добавки.

Освен това те са много ефективни: накратко термините мигли са наистина трансформирани от тях чудодейни масла.

Може би вашият избор ще падне върху една от тях.

 • Dnc eyelash oil гарантира защита срещу загуба, засилен растеж, красив външен вид и вътрешен здравето на вашите реснички, основата състав – фъстъчено масло, прилага преди лягане през цялата нощ, не се изисква изплакване, се грижи паралелно кожата на клепачите.
 • Елма масло за мигли укрепва, овлажнява, подхранва, възстановява естествения цвят, запазва естественото плътност и форма, насърчава растежа; в състава – масло рициново, репейно, мазно екстракт от коприва, бял трън, витамини А, РР, Е, хиалуроник киселина; Нанесете за 10-15 минути.
 • Масло от геменски мигли рекламира се като отличен стимулант на растежа, който насърчава храненето и укрепване на цилиарните луковици; в състава на фондовете – Физали, рициново масло, бадеми, праскови, витамин А.

Най-доброто масло за мигли е това, което пасва перфектно. тя е вашето тяло, защото е специално за всеки, индивид.

Може би трябва да опитате повече от един инструмент преди има оптимална и перфектна опция. експеримент изберете и се насладете на резултатите. Което, между другото, в много отношения ще зависи от това колко добре използвате масло за мигли.

Козметични масла за мигли

Правила за използване на масла за мигли

Необходимо е да знаете как да прилагате масло върху миглите, така че да ви носи полза, а не вреда. Във връзка с използването на такива инструменти обикновено Има редица трудности. Ако маслото попадне в очите, то причинява дразнене и зачервяване на лигавиците. Ако прекалите миглите, на следващата сутрин можете да се събудите с ужасно подуване век. Заради всички тези проблеми мнозина отказват Прекрасни продукти за грижа за миглите – и това е напразно. В крайна сметка, ако правите всичко правилно и правилно, всички тези нещастия могат да бъдат безопасно да избяга. Придържайте се само към няколко правила. – и красиви, дълги, дебели мигли, които сте осигурили.

 1. Ако сте закупили специално масло за мигли с марката, с него Лесно е да се борави, защото е удобно опаковано в калъф четка, напомняща за обичайната спирала. Ако решите използвайте козметично масло, трябва да намерите четка от стария труп, изплакнете го правилно и го нанесете придобити средства на ресничките.
 2. Ако избирате растително масло (като зехтин), използвайте само нерафиниран продукт, защото е много по-биологично активна и полезна вещества.
 3. Някои съветват преди нанасяне на мигли затоплят ги на водна баня до 30-35 ° С. Наистина, в топлото те са по-ефективни, но дори и да не го правите, резултатът все още ще бъде.
 4. Не трябва да се оставя масло в очите. следователно започнете да прилагате масло върху миглите си от средата, а не от самото корени.
 5. Не оставяйте маслото на миглите за дълго време, защото често е това провокира подуване на клепачите на следващата сутрин, което продължава много дълго време. Ако сте Практикувайте тази процедура за първи път, препоръчва се първо да стоите означава само 5 минути. Ако на следващата сутрин с нищо няма, можете Разширете ефекта на маслото до 10 минути. Максимум – 20-30 минути.
 6. Не се опитвайте да измивате маслото от миглите с вода, гел, мляко или сапун. Може лесно да се отстрани с обикновен памучен тампон, който трябва да е суха. Измийте след това не препоръчително.
 7. Препоръчително е да се прилага масло върху миглите преди лягане, защото ако се прави сутрин, тогава спиралата върху тях след такова средство просто няма да лъжа.
 8. Честота на употреба – ежедневно, 1 път на ден, за 3-4 седмици.
 9. След един месец активно използване на масло за миглите, те трябва да дадат вземете почивка, за да не свикнете с биологично активната компоненти на използваните средства. Прекъсване трябва е 1-2 седмици. През това време можете да използвате всеки друг продукт за грижа за миглите, и след това се върнете към любимото си масло.

Сега знаете как да намазвате миглите с масло, така че да е така колкото е възможно по-полезно, само удоволствие, а не разочаровани. Така че най-накрая може да стане собственик на гъста, дълга, еластична и в същото време пухкави, обемни и много красиви мигли.

И не забравяйте, че у дома сам условия, можете да приготвите чудотворна смес от масла за миглите, свързване на няколко компонента.

Вземете чудесен инструмент с цялостна грижа. опитвам рецепти – и се отървете от комплексите.

Как да използваме масло за мигли

Рецепти маски от масла за мигли

За да приведете миглите в ред, използвайте не само масло чиста форма. Те са много добре засегнати от маски – смеси от няколко компонента. Тогава те са овлажняващи, хранителни и да получите подсилване – всички по едно и също време. Опитайте с една от рецептите – и ще ви харесат резултатът. Смесете масла за миглите могат да бъдат във всяка удобна бутилка за вас. Можете да ги запазите за един месец при стайна температура, но ако само в тях Съставът не включва други компоненти (например, витамини).

 • Маслино + usmy

10 ml от топъл нерафиниран зехтин, смесен с 5 капчици прекрасно масло от usmy (не е необходимо да я затопляте). Смес от Нанесете не повече от 15 минути. Миглите след това започват растат по-бързо и стават много пухкави и дебели.

 • Кастор + камфор

15 мл топло рициново масло се смесва с 5 капки камфорно масло. Нанесете за 5-10 минути. Честота на употреба – 2 пъти седмично. Ежедневно тази смес е по-добре да не се прилага, защото камфорното масло не се понася добре от много хора и може да причини дразнене на кожата на очите и клепачите. След такава маслена маска миглите стават много пухкави и дебели, цветът им е по-богат и по-ярко.

 • Репей и рициново месо

Ако ви се струва, че миглите са много къси и изобщо не са расте, не забравяйте да използвате тази рецепта. Репей и Касторовите масла се смесват в равни пропорции. Те могат дори топлина в един контейнер до топло състояние. С ежедневно използването на такава маска, дължината на миглите ще се увеличи значително седмица

 • Интегрирана маска

Можете да смесвате много повече масла: например, рициново масло (ще ви даде растеж на ресничките), бадеми (правят ги дебели), маслини (омекват), репей (укрепване). Вземете ги всички в еднакво съотношение. Те могат да се отопляват и прилагат ежедневно. Такава цялостна грижа със сигурност ще ви зарадва с резултатите, защото миглите след това Интегрираните маслени маски стават изключително красиви.

 • Праскова + жожоба

До появата на миглите дори без спирала причинява възхищение, опитайте през целия месец да използвате следното маска за оформяне. Разтопете маслото от жожоба във водна баня (2 супени лъжици, трябва да са основни), добавете към него 1 супена лъжица или дори 1 чаена лъжичка топла праскова масло. Отличните резултати няма да отнемат много време.

 • Арган + кокос

Загрейте във водна баня и 1 супена лъжица арган и кокосови масла. С редовна употреба на маска миглите ще бъдат по-дебели и по-дълги, както и постоянно задържат своите естественият цвят е ярък и наситен.

Само чрез опити и грешки можем да разберем какъв вид масло за миглите по-добре във вашия случай. Експериментирайте, изберете, преценете, опитайте различни рецепти на маски – и след това резултатите ще бъдете доволни. Една жена просто е длъжна да има красива добре поддържани, дълги мигли, които украсяват нейния вид. Грижете се за тях ежедневно – и тогава нуждата от скъпа Козметиката, която често само се разваля и вреди, не го прави ще бъде.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: