Професионален препарат за отстраняване на коса: как да се върне къдриците естествен цвят

Ако оцветяването на къдриците излезе от плана и в резултат на това стана неестествено, страшно и напълно неподходящо за теб цвят, не се паникьосвайте. Професионално (при фризьора) или домашно отстраняване на косата ще ви помогне да възстановите вашия естествен сянка с помощта на специални инструменти.

Съдържание:

 • Разделяне при фризьора
 • Видове миене
 • Как да се измие боята от косата у дома?
 • Рецепти за домашно миене

Почти всички жени обичат да експериментират с едно докосване техните къдрици, непрекъснато ги пребоядисват. И никой не е тайна че резултатите от това действие не винаги са наслада и наслада. чест случаи, когато те се окажат толкова ужасни, че дори на улицата Не искам да излизам. Не се отчайвайте: има специално отстраняване на косата, която ви позволява да оправите случилото се след оцветяване, противно на всичките ви очаквания. Тя може да бъде професионални (складови помещения с мощен състав) и домашно приготвени (маски от натурални продукти). Изборът е за вас.

Измиване на коса

Разделяне при фризьора

Ако искате косата Ви да не бъде особено увредена след измиване резултатът беше гарантиран, че е очакван и предвидим, най-добър с този проблем се свържете с капитана в салона. Корекция на сянката, в резултат на боядисване, в салонни условия нарича се обезглавяване. Те използват професионално лекарства, освен че фризьорът ще носи отговорност ефекта, който ще се окаже в финала на тази процедура.

Въпреки това, с всички предимства на обслужването на специалист, вие трябва да си представим как премахва боята с косата и какво Той има мощен, понякога агресивен ефект върху къдриците и кожата глава:

 • всички професионални отстраняване на цвят на косата включва химични компоненти – активни вещества, които са способни влезе във вътрешността на косата;
 • там те трябва да прекъснат молекулярните връзки между частиците оцветяващи пигменти и клетки за коса;
 • след това те се придържат към тези освободени пигменти частици и ги изнасяйте, зад тях;
 • Помислете, че почти всички пигменти на бои ви употреба, желаещи да променят сянката на техните къдрици, съдържат в него композиция от 2 до 6 оригинални багрила, така че дори в салонните условия, пълното им измиване на космените клетки в едно процедурата е просто нереалистична;
 • и ако нежеланият светъл цвят имате резултатът от оцветяването, след 1-2 посещения може би по някакъв начин докоснете, тук е черно измиване на косата включва много повече брой отпечатъци.

Не забравяйте да разгледате агресивното въздействие. професионални фондове, които ще бъдат предоставени на вътрешните структурата (и следователно здравето) на вашите къдрици. Разбира се капитанът след процедурата използва всички видове маски и балсами, което ще създаде за кратко време ефекта на лъскави, дебели нишки от салона ти излезе крилати.

Но след първата душа на къщата ще видите със собствените си очи настоящето състоянието на техните къдрици: тънки, понякога удряни, лишени жизнена сила и обем.

И се пригответе да поставите за отделяне в бръснарница от 2 000 рубли и повече.

Затова за мнозина става по-привлекателен коса у дома, която е приготвена от естествени продукти, което означава, че не е толкова трудно на къдрици и ще струва финансово много по-евтино. В този случай имайте предвид това ефективността на народните средства за коригиране на резултатите от неуспешен оцветяващи вериги, далеч под професионалните препарати. Съответно, те ще трябва да се прилагат отново и отново постигане на желания цвят. И това ще зависи пряко от вида дъмпинга, който сте избрали.

Видове миене

Растат дълги и дебели къдрици ще помогне на лененото масло волос >>

Витамин Е за коса: //beautiface.net/uhod/za-volosami/primenenie-vitamina-e-dlya-volos.html

Видове миене

Съвременната козметология предлага няколко вида decaps, които зависят от това какъв цвят искате правилно и как да получите цвета на косата след измиване. естествено, че тъмните нишки ще се нуждаят от по-мощни инструменти, защото светлина – по-малко. Следователно в изкуството на фризьора тази процедура разделени на няколко типа.

За да получите най-накрая желаната сянка, ще ви е необходима вземете решение за вида на прането, който е подходящ за вас.

 • Bleach (дълбоко) мариноване

В случаите, когато:. T изисква се премахване на черна коса. Предполага се проникване на активните вещества на използваните агенти в дълбочина клетъчни слоеве на коса, способна е на салон направете нишките по-ярки с 3-4 тона разделянето се препоръчва само от капитана.

 • Киселина (повърхностна) мариноване

За да се отървете от нежеланите ефекти след оцветяване Често използван препарат за отстраняване на киселинни киселини, който не е наличен само в салона, но у дома. Неговите предимства са че в неговия състав такива средства не съдържат пероксид водород или амоняк. Така че по направление те са най-внимателни и нежно действие. Въпреки че структурата на косата все още е повредена, макар и по-повърхностно, отколкото с дълбоко Съответно, резултатът ще бъде различен. ефективен: цветът ще се промени само 1-2 Майсторите препоръчват да се използват кисели измивания, когато е необходима само лека корекция на цвета. Ако сте в В този случай резултатът ще бъде незадоволителен след няколко седмици, можете да използвате процедурата, която вече е дълбока ецване.

 • Естествено отделяне

Най-често използваният препарат за отстраняване на естествената боя от косата домашно, което може да се приготви от най-познатите продукти със собствените си ръце. Това разделяне има слабо, но безопасно действие на къдрици, защото вътре Лечението използва само натурални съставки.

На първо място съветват козметолозите и фризьорите измийте с помощта на повърхностно декапиране, което поддържа косата повече или по-малко здрава.

Ако процедурата не даде желания резултат, тогава се нуждаят от дълбоко измиване за неуспешно оцветени нишки. Ако не искате да развалите химията на къдриците, разберете Как да си миете косата у дома.

Ецване

Как да се измие боята от косата у дома?

Не е тайна, че дори когато цветът на косата се повреди след боядисване невъзможно, не всички са изпратени да го поправят в салона на капитана. Някой няма пари, а някой няма време. Така че или иначе, но повечето жени използват редовни домашни маски измийте косата си, приготвена със собствените си ръце. В резултат такива процедури са доволни, но не са разочаровали, трябва да знаете малки тайни за правилното им използване. Знаещите хора споделят своите опитайте как да си миете косата у дома и да се върнете извива бивш нюанс на чар.

 1. Нанесете домашното си измиване изключително върху сухи нишки.
 1. В рецептите често се използва вода не забравяйте да използвате или филтрирани или минерални газ, или размразени, или просто добре утаена течност.
 1. Ако използвате яйца или млечни продукти за домашно дъмпинг продукти, по-добре е да не ги купуват в магазина. Идеален вариант в Този случай ще стане домашно приготвени съставки. В крайна сметка, това е гаранция за качество и 100% естествено.

 1. Премахването на домакинствата включва използването на различни masla.V този случай не е равен на маслини, слънчоглед (ако те са нерафинирани), рапица и рициново.
 1. В корените на маската за измиване не търкайте. Те са предназначени изключително за повърхностна обработка на косата.
 1. След като магическата смес се нанесе върху къдриците, Покрийте го с пластмасова капачка или найлонова торбичка. Това е така ще създаде затоплящ ефект и процесът на разделяне на оцветяващите пигменти върви по-бързо. Все още можете да увиете върха с кърпа за същата цел.
 1. За разлика от конвенционалните маски, почистващи средства за коса обикновено предназначени за 1-1,5 часа действие.
 1. Изплакнете косата си след измиване с топла (не гореща) вода използване на шампоан. Ако е необходимо, направете го няколко пъти, докато от маската за измиване няма да остане върху косата и следите.
 1. След обезкървяването на дома, запазете косата си и не изсушавайте сешоара. Оставете ги да изсъхнат.
 1. Не използвайте препарат за отстраняване на коса повече от 2 пъти месец.
 1. Днес те направиха отделяне, а утре трябва да го използвате подхранваща маска за коса, която да ги възстанови след това прехвърлен стрес. И не забравяйте да ги правите всяка седмица в рамките на един месец след тази процедура.
 1. Новото боядисване на косата вече може да се направи само чрез 5-7 дни след измиване, въпреки факта, че искам да го направя по-бързо.

Има много рецепти за домашно пране, има много избор, така че опитайте и се надявам да си възвърне стария сладък нюанс на къдриците използване на полезни промивки и маски от натурални продукти. Сега знаете как да ги приготвите у дома, така че напред – за каузата!

Рецепти за домашно измиване на косата

Рецепти за домашно миене

Ако трябва да се измие боята от косата, много внимателно изберете рецепти. Първо, помислете за вида на косата си. ако направи суха маска на суха коса, тяхното състояние ще бъде плачевно. Второ, вземете под внимание степента на цвят. Измиването за леки и леки нюанси е безполезно за използване тъмни нишки и обратно. Повярвайте: резултатът ще бъде ужасен. Трето, не забравяйте да проверите всеки инструмент за наличието на алергени за кожата ви. Ще бъде много неприятно, ако на следващата сутрин измива, събуждаш се с подуто лице. Предлагаме на вашето внимание няколко рецепти, които се считат за най-ефективни, най-доброто и най-високо качество.

 • Препарат за отстраняване на коса кефир

Това е едно от най-популярните, полезни и безопасни за миене Коса. Тя не само ви помага да се отървете от нежелания цвят, които сте придобили в резултат на неуспешно оцветяване, но също така ще се погрижи за здравето и красотата на ключалките. биологично активни добавки и млечнокисели бактерии, които се съдържат в кефир, ефективно възстановяване на увредена коса, лечение микротрещини, укрепват корените, успокояват раздразнената кожа главата. За да се подготви измиване ще се изисква най-мазни кефир, кой ще намерите, ще трябва да го смесите с нерафинирано растително масло (100 мл масло ще се използва на литър кефир) и след това добавете 50 грама сол.

 • Препарат за отстраняване на косата

Сода – естествен скраб отлично действие. Когато се прилага към новооцветените нишки, които ги осветява. Ако имате къса (не коса, ще ви трябват 10 супени лъжици сода за хляб. Разтворете ги в чаша топла (не гореща) вода. Внимавайте от такава гореща смес от корени и скалп. Да, и на косата такава не дръжте маска за измиване повече от 20 минути.

 • Масло за миене на коса

Маслото се счита за най-безопасното и нежно за косата. премахване. За да ги подготвите, вземете чаша нерафинирана растително масло, 30 грама свинска мазнина, разбъркайте ги внимателно и да доведе до топло състояние на бавен огън. ако в кухнята няма мазнини, можете да го замените с обикновен маргарин.

 • Препарат за отстраняване на яйца за коса

Друго ефективно измиване на косата, което ще ви върне извива желаната красота и цвят. Ще трябва да бъдат отделени от протеините 3 жълтъка, разбийте ги и разбъркайте с 4 супени лъжици предварително загрята предварително рициново масло.

Притежавайки такава ценна информация, сега няма нужда да се отчайвате, ако боядисването на косата е неуспешно. По всяко време можете Потърсете помощ от професионалисти в салона, където ще прекарате висококачествена и ефективна процедура за декампиране. Ако съжалявам винаги можете да похарчите ценно време и финанси възползвайте се от популярните рецепти на маски, които са така лесен за готвене у дома.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: