Процедури за салони за вежди: преглед и описание най-доброто

Не знаете кои салонни процедури за вежди са най-добрите? Преглед на най-търсените ще ви помогне: корекция (по нишка, лазер, восък, пинсети, биофиксация), перманентен грим (татуиране, микробладинг, пръскане), оцветяване, плътност (натрупване, ламиниране).

За съжаление, някои жени не плащат достатъчно за веждите си. фокусиране върху останалата част от лицето – най-често очи или устни. И много от тях са много изненадани да чуят това модерни салони за красота предлагат пълна гама от услуги, позволявайки ви да донесете палави или прекалено бледи косми ред.

За да направите това, можете да се регистрирате за корекция, оцветяване, възстановяване и дори постоянен грим. за й- сички тези салон процедурите за веждите ще ги направят наистина перфектни от богата, устойчива сянка до красива, изящна извивка, готова да подлуди всеки мъж.

Какви салонни процедури за вежди съществуват

Процедури за корекция на вежди

Първата задача, която редовно трябва да решите за жените да изберат подходяща форма за вежди и да ги регулирате под него, правейки извивката елегантна и красива. Най- домашните условия за постигане на това е доста трудно. На първо място, Трудно е да се разбере какво ти подхожда. Второ, изваждането на космите от себе си винаги е болезнено, неприятно, и не всички от тях могат да се видят в огледалото. И така, какво по-добре е да използвате една от процедурите за салонни корекции вежди.

 • търгуване

Много салони предлагат корекция на вежди. нишка. Тази процедура е доста сложно. дойдете при нас от Изтока. Нишка от естествени материали (памук) или лен) по специален начин се простира между пръстите, образувайки паяжина. След това премествайки пръстите си, капитанът издърпва влакното пускаме, а тъканта му, хващайки излишната коса, издърпва корени. В някои салони се използват устройства за търговия, която ускорява процедурата. Сред най-очевидните недостатъци – понякога конецът уврежда кожата и дори под веждите за работа с такова оборудване е много неудобно.

 • восък

Салоните често извършват процедури за корекция на вежди. восък с помощта на специални ленти или твърди нещата. Восъчните ленти се нанасят върху космите, които трябва да се измъкнат, изчакайте известно време и остър идиот отлепете кожата. Заедно с тях се премахва излишната растителност. А ко капитанът използва твърд восък, той се разтопява, прилага се върху проблемната зона, охлажда се, плътно обгръщаща косъма, и след това се почиства с дървена шпатула или ленти тъкан.

 • пинцети

Процедура за коригиране на вежди с пинсети – най-достъпния и удобен начин за премахване на излишната коса се вписват в общата линия. Учителят улавя косата с пинсети основа, след това остър ритник го изважда от кожата. това Техниката осигурява точност и точност на епилация. обаче процедурата е малко болезнена, но може да издържи.

Регулиране на пинсети за вежди

 • лазер

След пинсети и вежди нишки растат много бързо, така че корекцията трябва да се извършва редовно – поне веднъж a месец. Нанасянето на кола маска дава по-траен резултат, но не и много повече – до 1.5 месеца почивка, ако това е прекалено много за вас използвайте процедурата за лазерна корекция вежди. В основата на всяка коса се изпраща светлина пулс. Без да уврежда кожата, тя разрушава фоликула, като го лишава снабдяване, спиране на кръвоснабдяването. След многократна обработка крушката угасва – и космите вече не растат. Имайте предвид, че лазерът е скъпо и ще изисква няколко курса на корекция.

 • Biofiksatsiya

Ноу-хау на съвременната индустрия за красота – салон процедура за биофиксация на вежди. Това е три стъпки програма, която включва корекция, оцветяване и фиксиране крайния резултат. В същото време се използват естествени формулировки. В получавате един месец за 2 перфектни вежди – и без много растителност и с ярка сянка.

Шик избор от процедури за корекция на вежди, които предлагат модерни салони, ви позволява да решите коя е най-голяма оптимално във вашия случай. Прегледайте характеристиките на всеки, претеглете всички плюсове и минуси, свързани със съдържанието на вашия портфейл и ценова листа, консултирайте се със специалист. Понякога, за да разберем кое е по-добро, полезно е да се опитат всички опции, без да се разчита на някой друг и само след това да вземе решение за избора.

Увеличаване на грамотността. Терминът “търговия” – Англицизъм, който датира от английската дума “thread”, която преведена като “нишка”. В крайна сметка, това е нишката в този салон процедури коригират веждите.

Корекция на формата на веждите на салона

Трябва да премахнете татуировката на веждите? Научете за залата и дома техники.

Микроблад вежди решава много проблеми едновременно: //beautiface.net/brovi-resnitsy/mikroblejding-brovej.html.

Постоянен грим в салоните

Друг проблем, с който се сблъскват много жени боядисване на вежди, които могат да бъдат бледи и безцветни естество или поради възрастови промени. Ежедневен грим – досаден старт на деня, който отнема много време, усилия и понякога нерви. В същото време, излизайки на улицата, можете да загубите всичко отколкото сте работили толкова усилено половин час. Червило, спирала, сенки за очи, Колкото и да са упорити, те постоянно текат. И ако не е под валежи, след това в басейните и сауните – със сигурност. разумен решение, което решава този проблем – регистрирайте се за процедура в салона постоянен грим за вежди. Може да се направи няколко по начини.

 • татуировка

Не толкова отдавна, татуировката на веждите беше много изисква салон процедура. Най-тънката игла под кожата Пигментът е избран, предварително избран, като се вземат предвид желанията и цвят на клиента. В края на рехабилитационния период (1-2 седмици) корите (кърмене, освободени от микрорани) изчезват, цвят леко избледнява, подпухналостта изчезва. А сега за оцветяване не можете да мислите за няколко години, така че траен резултат Оказва се. Но ако сянката се оказа съвсем различна, те могат възникват проблеми, тъй като пигментът може да бъде отстранен С помощта на лазер, и това е много скъпо удоволствие.

 • Mikrobleyding

Tattoo – миналото на салонната индустрия, както отдавна е било замени процедурата за микробладинг на веждите. тя направени на ръка. В кожата се правят специални разрези. устройството с микролепиум, след което пигментът се инжектира в тях. Така че господарят рисува постоянни косми дадена линия. След това веждите изглеждат съвсем естествено. Има различни техники на микробладинг.

 • пръскане

Напръскването на вежди се извършва само в условия на салона. Извършва своя господар, последното специално обучение. Пигментът в горните слоеве на кожата се прави електронно. устройство наподобяващо писалка с накрайник с игла като върха. Това е пигментно устройство, което го разпръсква под кожата. И така, как е атравматична, безкръвна процедура; съответно, няма кора, както след татуировка и не се формират микробладинг.

Впечатляващите резултати са гарантирани от процедурата за постоянна грим. вежди. След като се срина в доста голяма сума, вие все пак спести много време. Сега не е нужно да се притеснявате, че дъждът ще измие боя: веждите ще запазят светлата сянка, въпреки това. И все пак, помислете внимателно, преди да въведете в кожата пигмент: отстраняването му от там ще бъде много трудно, и в такива формата, която трябва да отидете 1.5 или дори всички 2 години. Има нещо да мисля. Може би, в края на краищата, давам предимство на такива упорито оцветяване просто?

Повече за терминологията. Думата “микробладинг” – комбинация от два английски: “микро”, което означава “малък”, и “блейд” – превежда като “острие”. Обикновено процедурата не се използва апарат (както при татуировка), и ръчно, но със специален инструмент с тънко острие в края – оттук и името.

Постоянни салони за гримиране на вежди

Процедура за боядисване на вежди

Много жени, за да не се лишават, възлюбени, твърде много сутрин за грим, използван за боядисване на веждите устойчива боя. Обхватът и палитрата на предложените средства толкова голям, че няма проблем с избора. Но има и друга сложност: как да не се бърка с едно докосване. У дома той Може да се окаже, меко казано, съвсем не какво е то. първоначално замислени и не могат да се комбинират с общия цвят външен вид. Трябва да промиете всичко и да започнете процедурата по нов начин. А ако продуктът не е много добър, космите са сериозни повредени, по-тънки, започват да се счупват и падат. само това може да се избегне, ако правите професионално оцветяване Салон, който има много предимства:

 • цветът е хармонично съобразен с вашия цвят външен вид;
 • цялата отговорност за резултата е на господаря;
 • минимални странични ефекти;
 • използването на висококачествена професионална козметика от известните марки;
 • ярък, траен цвят;
 • ефектът на оцветяване продължава до 2 месеца.

Приемам: в салона процедура за оцветяване на вежди е гаранция ярка, упорита и най-важното – самата сянка първоначално замислен. Това ще ви спаси от тези разочарования. резултатите, за които сте мечтали. И не се страхувайте агресивна боя, защото е професионална растителните екстракти все повече се използват в линиите и амоняка отсъстваха изцяло.

На бележката. Оцветяване в кабината ще най-успешен, ако майсторът използва бои като Ollin Визия, Капос, Концепт, Естел, Роколор (Русия), Игора Бонахром, Binac, Londa (Германия), Kodi Professional (САЩ), Favorit, Refectocil (Австрия).

Оцветяване на вежди в салона

Лечение на гъстотата на веждите

Оцветяването и корекцията не могат да дадат вежди на настоящето, естествена плътност. На процедурата за перманентен грим са решени не всички и следователно салоните предлагат услуги, които са по-благоприятни и не толкова упорит, но помагащ на тези, които страдат от това веждите са твърде редки. Един от тях просто води до външен гланц, е маскировка, а втората перфектно възстановява здравето на космите отвътре. Резултатите не са достатъчно дълги, но за Ефектът на продължаване винаги може да бъде коригиран.

 • Изграждане

Подобно на ресничките, веждите също могат да бъдат увеличени. Този салон Процедурата отдавна е популярна сред онези, които са уморени. ежедневно нарисувайте тези линии с козметика. На върху кожата се поставят или отделни косми, или цели ивици. за Използва лек на чиста вода. Това е перфектно, незабележимо маскиране на белези и плешиви петна. Ефектът се получава естествено и естествено. Процедурата е безболезнена и безвредна здраве. Помислете, че лепилото може да започне алергично реакция, така че е по-добре първо да проведете контролен тест.

 • разслояване

Процедура за ламиниране на вежди в салона се отнася до малцината, които не са отговорни за маскирането липса на външен вид и грижи за здравето. Прилага се върху космите терапевтичен серум, който:

 • укрепва ги;
 • спира да пада;
 • прави ги по-дебели;
 • коригира корекцията на веждите;
 • подравнява асиметрията;
 • ускорява растежа на косата;
 • подхранва фоликулите;
 • лакомства;
 • паралелното оцветяване е по-устойчиво и наситен.

Малко вероятно е, че у дома ще можете да правите какво предлагат салонни процедури за вежди: толкова перфектни коригирайте ги, красиво оцветете, направете упорити постоянен грим, увеличаване на плътността. Тези, които някога са били опитни ръце на господаря ще опитат отново и отново да го посетят. За да изглеждат по-изразителни, понякога няма достатъчно труп с 6D ефект и опушен грим. Ако вежди ще падне изображението, различаващо се от безредие и несъвършенство, очите ще бъдат загубени и няма да привлича внимание. Така че се доверявайте на красотата си. на специалисти.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: