Първата нощ на гаджето: страхове, съмнения и други проблеми

Вашите отношения с един млад мъж стигнаха до ново ниво и първо пренощувате с него?

Първата нощ на гаджето: страхове, съмнения и други проблеми

Искаш ли да спиш добре? Забрави го! Тази вечер вие наистина го познавам. Не знаеш, че твоята избраният спи в позата на морска звезда, заемайки всичко безплатно място за легло?

Или може би хърка в най-широкия вокален диапазон? това нощта ще бъде откровение за вас! Вие също ще оцените как вашият човек живее Разберете колко е хубаво (или не) Заспите с него.

И накрая, можете да правите “това” няколко пъти! Ние сме подготви селекция от най-странните, досадни и забавни моменти, които се появяват, когато за първи път пренощувате Ман.

Вие се превръщате в Мери Попинз

Козметика, допълнителен комплект бельо, презервативи, противозачатъчни, големи пуловери, пижами, четки за зъби, четки за зъби паста, чорапи, спрей за коса, дезодорант, гребен, нощен крем, дневен крем, лаптоп, зареждане на лаптоп, зареждане на телефона за телефон, нещо друго за дъвчене, капки за очи – и още хиляда неща, без които просто не можеш. Не може да дойде как да се хранят – как да се подготвят?

Първата нощ на гаджето: страхове, съмнения и други проблеми

Той може само да изплаши човек, внезапно той реши, че вие реши да се премести в него изобщо? Дори и да е, тогава такова случаи, когато една жена се премества при любимата си след първата нощ те се случват само във филми, в живота това практически не се случва. Но тогава един уплашен човек може да реши преустановете тази връзка наистина, без да я стартирате.

Оценявате неговия вкус на дизайна (или липсата му)

Сериозно, плакатът на Боб Марли висеше на парчета скоч Центърът на спалнята е привет от 90-те години. Капачки за бутилки, купчина чинии и слой прах също ще разкаже много за вашата сродна душа.

Първата нощ на гаджето: страхове, съмнения и други проблеми

Всичко е съвършено чисто и всичко на негово място? Изглежда за вашето идване сериозно подготвени!

Няма значение, че сега в апартамента му, това ерген, ако имате всичко, тогава ще го направите всичко е по ваш вкус.

Имате вътрешен дебат: спите в или без пижами дрехи?

Той те видя гола, но по някаква причина не спиш гол наистина искам да се чувствам твърде уязвим. А ко не го направите удобно спят голи го помолете за тениска, тя ще бъде изглежда много секси и удобни едновременно. А купуват едро пижами от производителя винаги имате време.

Първата нощ на гаджето: страхове, съмнения и други проблеми

Вие неуспешно се опитвате да се чувствате комфортно

Намирането на комфорт в чуждо легло винаги е трудна задача. Започвайки от матрак (като че ли спиш на тухли!) и завършва с одеяло (добре сериозно, защо е толкова труден?) – всичко е против вашето здрав сън. И приятелят ти заспа, държейки те здраво в прегръдките си – Не, това е безкрайно сладко, но става трудно да се диша – часовникът тиктака, сутринта се приближава.

Събудихте се и той все още спи

Сега е вече половин и пет и сънят е изчезнал. Можеш да лежиш още един час и също се престори, че спиш. И можете да прекарате това време с ползи. Поставете си ред, докато той спи.

Първата нощ на гаджето: страхове, съмнения и други проблеми

Важно е да се промъкнете в банята с всичко необходимо, за да може не ви забеляза. По-точно, не са имали време да се види. И демонстрирайте техните умения за бързо нанасяне на грим, за да не го наричат подозрение, а след това се облечете назад и покажете избрания от вас, каква красива сутрин си.

Вие се тревожите за застоялия дъх сутрин.

Не забравяйте, че дъхът му сутрин не е по-добър – или по-лош. си. Никой не се събужда сутрин, ароматен с теменужки. Въпреки това, все още се опитвате бързо да изтичате в банята и да почистите зъби – защото всичко е чудесно във вас!

Целуни го сбогом или просто прегръдка?

Той сложи бузата си, за да получи сбогом целувка, и ти този момент отвори ръце за сбогом. Не достатъчно само неудобни фрази и заекване. – Беше страхотно. Ще дойда отново. Чао-Какао. “|

Първата нощ на гаджето: страхове, съмнения и други проблеми

Поведение себе си естествено и връзката ви ще продължи дълго и най-важното след първата нощ не е нужно да бъдете обсесивно чакане за това в момента, в който човек ви нарича себе си, не мислете, че той вече ви завладя.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: