Разширения за броди в салона: функции процедурата

Липсват ли дебелината и обема на веждите ви? и мате на това място белег или плешиво петно? Тогава просто трябва да направите това разширения на челото. Разберете каква е същността на процедурата, видовете (коса, постоянни), предимства и недостатъци, противопоказания, етапи на грижа, грижа за уголемяване вежди.

Съдържание:

 • Същност на процедурата
 • Видове разширения на челото
 • Предимства и недостатъци
 • Противопоказания за удължаване на веждите
 • Как е процедурата
 • Грижа за веждите след натрупване

Веждите, като всяка друга част на тялото, могат да наранят, остаряват, да бъдат повредени от различни фактори. Получените косми стават крехки, разредени, и поради наранявания на фоликулите, те започнете да падат и да се изтъняват. Разбира се, можете да рисувате молив или друг грим, но това трябва да се прави ежедневно и постоянно се страхуваше от неочакван дъжд или плуване в басейна ще разкрие недостатъка. За да прикрие тази неприятност модерно Салоните за красота предлагат на жените да се грижат вежди, които ще създадат естествен ефект за дълго срок Фризьори отдавна правят мигли и коса разширения, така че че технологията не е нова, тествана и вдъхва увереност. но научете повече тя, колкото е възможно повече информация не боли.

Какво дава разширенията на челото

Същност на процедурата

Нищо сложно удължаване на веждите не е така. На кожата със специално лепило ивици, снопчета с косъм или направо отделени косми. В зависимост от количеството и вида на материалната технология разширенията могат да бъдат различни. Обикновено дава препоръки специалист, въз основа на конкретната ситуация. В някои източници Постоянният грим на веждите също се отнася към тази процедура, но не е така така. В крайна сметка крайният му резултат е оцветяване, дори кожа. Но новите вежди използват татуировка, микробладинг или пръскане вземи – просто ги рисуваш, нищо повече.

Бъдете способни да различавате! Татуировка – поставяне на пигмент под кожата за създаване ефект на красиво очертана вежда. Микробладингът е подобен, но вече по-нежна процедура, тъй като съветникът ръчно черпи всяка коса. Пръскането е върхът на този айсберг, защото боята е избелена в горните слоеве на кожата. Build – напълно различна процедура за техниката на изпълнение и финала резултат.

-

Лазерна корекция на вежди – иновативен метод за коригиране на огъването и отстранете излишната коса.

Ако имате белег на веждите си, разберете как да се отървете от него.

Видове разширения на челото

Преди да отидете в салона, внимателно прегледайте информацията какви видове разширения на челото съществуват не направете грешка в бъдеще с избор. Всеки от тях има своя собствена предимствата и недостатъците да бъдат оценени и приети единственото правилно решение.

Разширения за бръчки

Най-популярният и ефективен днес може да предложи на своите клиенти салони, е фризьорски салон разширения на челото. Тя включва въвеждането в дебелината естествено растящи косми. Това може да стане с използване на две техники.

 • Изграждане на артикули

Удължения на веждите за една част – старателна и старателна процедура. съвестен, но резултатът е един от най-добрите ефекти. Безспорният плюс на тази техника е, че местните вежди не е необходимо да се изтрива, така че всичко изглежда много естествено и естествено. Master залепва изкуствени косми един по един, спретнато ги поръсете с тези, дадени от природата. След това много Трудно е да се разграничат веждите и къде са удълженията.

 • Сграда с подложки

Вторият метод за удължаване на косата в салона – използване силиконови или латексни облицовки. Те представляват едно цяло лента с прилепнали косми. Невидим е върху кожата, процедурата не изисква много усилия, не отнема много време и наличието на тези накладки е доста достъпно за четните домашни условия. Но в същото време тази техника има много значителен недостатък – той изисква бръснене на роднините вежди, в противен случай ще има проблеми със залепването на подложки към кожата. Недостатъкът е, че процедурата не гарантира дълго ефект. Местните косми ще започнат да растат – и лентата ще бъде отлепете, кожата ще започне да сърби, така че дискомфортът е малко вероятен ще избегне.

Както бе споменато по-рано, методът на косата е присъщ е единствената естествена техника за удължаване на веждите. Тя е тази, която увеличава броя на космите в тази част на лицето обосновава името на процедурата. Въпреки това, някои салони в цената показват постоянно натрупване, което по същество е такова не е така.

Постоянно (полу-постоянно) зачервяване на челото

Правилното име на процедурата е постоянен грим за веждите, така че като основната му същност – в оцветяването, но не и в изграждането. Под кожата пигментът се инжектира – тя придава на веждите десен цвят на много дългосрочно. Ефектът от плътността и обема се постига чрез цвят, а не поради увеличаването на броя на космите. Въпреки това, в цените може има такива видове услуги:

 • постоянен (или полупостоянен) удълженията на челото, а всъщност по тази концепция ще бъде имайте предвид татуиране, микробладинг или пръскане;
 • удължения на веждите с къна (или биотатуаж), когато не се инжектира химически пигмент под кожата, а естествена хена (за Басмата понякога се добавя, за да се получи желаната сянка.

Това са методите за сърфиране в браузъра, предлагани на техните клиенти. модерни салони за красота. Какво точно да използвате – решението ще бъде приет само от вас. Разбира се, трябва да вземете под внимание препоръки на капитана, който ще прецени мащаба на вашия проблем и да ви разкажа как може да бъде решен възможно най-ефективно.

Проблем с цената. Различия в техниките за разширяване веждите трябва да знаят и защото са много различни. Ако косата техника ще струва 1-2 хиляди рубли (а понякога и по-евтино), след което постоянният грим започва да брои от около 4,5 хиляди. (и това е минимумът).

Видове и цена на удълженията на веждите в салона

Предимства и недостатъци

Тъй като само косата разширения на веждите са верни салон, тогава ще говорим за тази техника. преди да вземе решение за подобна актуализация, е препоръчително първо да се проучи как положителна и отрицателна обратна връзка, така че по-късно се отказвайте от резултата. Можем да преценим плюсовете и минусите, разглеждане на съотношението и теглото на предимствата и недостатъците на това процедура.

предимства

 • Успоредно с изграждането майстор ще вземете до вашия тип човек желаната форма на веждите и едновременно с това извършване на корекция;
 • ако правилно се грижите за косата, техния живот може да бъде удължен до 3 или дори 4 седмици (със силиконови ленти ще бъде малко по-малко);
 • перфектно маскиране на плешиви петна и дори белези;
 • естественост и естественост на ефекта;
 • безболезнено;
 • сега не е необходимо всяка сутрин да се маскират недостатъците;
 • минимална вреда за здравето.

недостатъци

 • След процедурата за удължаване за няколко часа запазват зачервяването на кожата;
 • алергични към материали (особено лепило) или индивидуални нетърпимост;
 • страничните ефекти включват дразнене на кожата;
 • 1-2 седмици, което може да продължи последващия ефект време, така че процедурата ще трябва да се повтори отново и отново;
 • е необходима корекция.

Като цяло, услугите на асансьора на вежди се предлагат в салоните красота, подхожда на повечето клиенти. Ако намерите добро майстори, вземат под внимание всички забрани и след процедурата се уверяват подновени вежди, правилна грижа, живот на косата може значително да се разшири. Така че, ако финансите не са достатъчни постоянен грим, винаги можете да използвате тази техника – по-достъпни и прости. Да, и противопоказанията й са много по-малко.

Имайте предвид. Постоянен грим не може обаче скрийте белезите и ги нарисувайте. Но капацитетът ще им позволи да се прикрие.

За и против строителството

Противопоказания за удължаване на веждите

Разширенията на челото са безопасен метод. Той не е включва въвеждането на някои вещества под кожата, на клетъчно ниво не участват в процедурата, фоликулите на собствените си косми не са страдате (освен ако, разбира се, трябва да ги обръснете, но дори и това не е така особено страшно). Съответно, и странични ефекти, и противопоказания за тази процедура – минималният брой. И всички те са свързани предимно с лепило, което е химически реагент. Самите косми са или от животински произход. (козина), или изкуствена (коприна, капрон) – рядко причина върху кожата има някаква реакция. Силиконови или латексни облицовки също като лепило, може да бъде отхвърлено от тялото.

Въз основа на това, противопоказания за удължаване на челото Те са следните:

 • продължително лечение с антибиотици или други мощни лекарства;
 • химиотерапия;
 • наличие на екзема, възпаление, язви на мястото на изграждане, т.е. върху веждите;
 • склонни към подуване на лицето или алергични реакции;
 • свежи увреждания на кожата на веждите: едно нещо – хроничен белег след дисекция и напълно различен – скорошен драскотина, която под влияние на външни агресивни фактори може да стане възпаление или кървене.

Учителят първо трябва да прояви интерес, да не приема Имате ли някакви лекарства по това време, имате ли хронични заболявания. Първоначалното изследване на челото трябва да бъде има за цел да изследва характеристиките на кожата на това място елиминират противопоказания и странични ефекти в бъдеще. Ако, обаче, здравето е наред, удълженията на веждите се провеждат в салона в рамките на буквално 1-1,5 часа (в зависимост от избраното метод).

Полезни съвети. Както се препоръчва професионалисти, не трябва да ходите в салона за удължаване на мигли по време на бременност, кърмене и менструация. Тези състояния не са са противопоказания, но, както показва практиката, ефектът след тези процедури няма да продължи дълго.

Противопоказания за процедурата

Как е процедурата

Разберете предварително за процедурата стъпка по стъпка, как тя се изпълнява. професионални разширения за вежди в салона, така че няма страх, всичко върви по план. мога прегледайте видеоклип, който ще ви позволи да сравните действията си майстори с тези, които са възпроизведени във видеото. обикновено Процедурата се свежда до следните стъпки.

 1. Разговор с капитана, първоначалната проверка. Цел – да се идентифицира противопоказания, определяне на обхвата на работата.
 2. Тест за алергия: реагира ли кожата нормално на материалите? за разширения на челото.
 3. Отстраняване на вежди и миглите.
 4. Лечение на мястото с обезмаслител и антисептик.
 5. Изборът на формата на бъдещите вежди.
 6. Отстранете нежеланите косми.
 7. С парче от вежди строител майстор трябва да се придържа на лепило всяка коса отделно в свободни места.
 8. Когато се използват подложки, те са просто прикрепени към кожата, когато грижи за лепилото.
 9. Преработване със специална фиксираща смес.

Знаейки как се провежда процедурата за удължаване на веждите, ще го направите Седнете спокойно в стола на капитана и не се притеснявайте за резултата. И накрая, не забравяйте да го попитате как да удължите живота удължаване на косата с правилна грижа.

На бележката. Това е само индикативна схема. удължения на челото, които всеки майстор може да има малко се различават от типичните.

Грижа за повдигнати вежди

Грижа за веждите след натрупване

Какво е компетентната грижа след строителството вежда, което ви позволява да разширите ефекта на салона процедура?

 1. Козметика за вежди се използва според минимум.
 2. Колкото е възможно по-малко влажно, почистете тази област на лицето с агресивно ексфолианти.
 3. Сауни, тен, басейни – всичко това ще съкрати продължителността ефект.
 4. Навременна корекция при изграждане на вежди (на всеки 3-4 седмици) ще ви позволи да се насладите на тяхната плътност и по обем.
 5. Ако възникне някакъв дискомфорт, незабавно помолете за помощ от капитана.

Процедура за салони за удължаване на веждите Той спестява не само тези, които са редки, тънки и безцветни на природата. На първо място, това е необходимо за тези, които имат плешиви петна поради нараняване или заболяване и не могат да бъдат фиксирани по никакъв начин. козметика. Технологията за това е проста странични ефекти са минимални, експерти днес достатъчно. Затова определено трябва да се възползвате от тази услуга. да поставите външния си вид в ред и да се отървете от комплекси.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: