Татуировка на вежди: предимствата и недостатъците на упоритите постоянно оцветяване

В никакъв случай не можете да решите дали да направите татуировка на вежди, защото o процедура много спорни мнения? Научи за нея характеристики: оценява всички предимства и недостатъци, прочетете с списъци с индикации и противопоказания. Ще говорим за курса процедури и рехабилитационни грижи.

С появата на микробладинг и пръскане татуировка веждите все повече се наричат миналия век и са остарели процедурата. Въпреки това много салони продължават да предлагат Такава услуга: тя е по-достъпна за хората на цени, много майстори са обучени по него и вече са успели да „напълнят” ръцете си.

И въпреки многобройните негативни отзиви, татуировка и все още остава в голямо търсене. Ще поведе вежди с цел с негова помощ, рискувате ли здраве и красота? Ще бъдат ли оправдани изразходваните пари?

Възможно ли е да се постигне красив, зашеметяващ резултат? Време е да разрешим този въпрос.

Какво е постоянно веждите за татуиране

Същност на процедурата

Постоянната татуировка на веждите се различава от обичайната татуировка в това че багрилото се инжектира под кожата не е толкова дълбоко. Втората разлика е пигментът все още се отстранява от тялото и след няколко години процедурата няма да остане следа.

В тази връзка, клиентите трябва да имат предвид: ако резултатът е за вас Не ми харесва, не разтривайте боята с вежди с лимонов сок или ацетон. Единственият възможен начин да го премахнете е с лазер, но отново ще струва много пари.

 • Татуировка на вежди: предимствата и недостатъците на упоритите постоянно оцветяване
 • Татуировка на вежди: предимствата и недостатъците на упоритите постоянно оцветяване
 • Татуировка на вежди: предимствата и недостатъците на упоритите постоянно оцветяване

От обичайната татуировка за оцветяване Веждата се отличава със своята издръжливост и яркост на оттенъка. След това няма да се налага да отделяте много време върху грима на тази част. човек. Вярно е, че две седмици ще трябва да страдат до края рехабилитационния период с неговите отоци, кори и хиперемия. още Прочетете повече за перманентния грим на този сайт.

Иглите, с помощта на които се въвежда пигмент, не трябва да се страхуват, защото майсторът ще прави местна анестезия. В салоните провежда се тестов контрол, дали боята ще предизвика алергии. там също така направи проучване за наличието на противопоказания.

Така че, ако попаднете в ръцете на отговорен и опитен за професионалистите, получавате отлични резултати. Първо вярно Вие ще трябва да изберете точно коя техника за татуиране да актуализирате веждите си.

Защо се нарича така? Терминът “татуировка” е заем от Полинезийски език. В един от таитянските диалекти “татау” – означава рисуване. На английски думата донесе Джеймс Кук.

Видове татуировка на вежди

Има различни методи за татуиране на вежди, с всеки от които е по-добре да се запознаят преди да посетите салона познават техните характеристики и правят правилния избор. За днес ден в цената можете да видите следните видове процедури.

коса

Най-популярният и популярен метод е методът на косата. татуиране на вежди. Състои се от внимателно рисуване отделни косми между реални и места на плешиви петна. Предимството е естествеността. Ако капитанът е в състояние да се коригира количеството инжектирано мастило, резултатът ще бъде невидим, но вежди ще стане много по-светло. Тази процедура често се нарича ръчна (ръчна) татуировка, защото трябва да рисувате всяка коса на ръка. В рамките на тази процедура се разграничават две. метод за нанасяне на пигмента.

Европейска технология – последователна рисуване на косъмчета едно след друго. Само ъгълът се променя леко. наклон на линиите: в основата на веждите – насочени нагоре, към края – кръг надолу. в дарът трябва да е много тънък и чист.

Източната технология отнема време и не е за всички майстор под силата. Ударът се прилага в различни дължини, под неравномерно наклон. Те се преплитат помежду си, като истински. косми. Въпреки това, техните нюанси могат да варират от няколко тона. Резултатът – веждите изглеждат естествени и естествени. Няма корекция е необходимо.

Оперение / Стрелба

Не е най-успешната татуировка на веждите. У Той има много други имена: шокираща, прашна, татуировка в сянка. След като контурът се напълни с пигмент, той просто пернат. Мнозина се оплакват, че след това чело изглежда неестествено ярка.

Комбиниран / смесен / 3D

Комбинира се комбинирана техника за татуиране на вежди метод на коса и засенчване. Много майстори предпочитат като резултат е обемна картина – невероятно красива и естествена.

Акварелни вежди за татуировка

Много добра и следователно популярна акварелна татуировка вежди. Тя ви позволява да не очертавате ясни граници и Резултатът е много естествена форма на веждите. За това допринася за факта, че пигментът се състои от няколко нюанса, които позволяват да се правят естествени преходи от един към друг на друг.

Това са техниките на татуиране на вежди, които предлагат на жените модерни салони. Помислете: колкото по-добре е процедурата, толкова по-скъпа ще бъде тя да струва. Въпреки това, независимо от цената, всеки вид е общ предимства и недостатъци.

Допълнителна информация. Biotatuaz (въвеждане на къна под кожата), микробладинг (ръчно рисуване на косми), пръскане (пигмент с перушина в горните слоеве на кожата) видове татуировки.

За и против татуировка на вежди

Предимства и недостатъци

Много жени се съмняват дали имате нужда от татуировка вежди, това няма ли да доведе до катастрофални последици, а не дали парите ще бъдат хвърлени на вятъра. Да се претеглят плюсовете и минусите, Не забравяйте да оцените както предимствата, така и недостатъците процедура.

предимства

 • Резистентност към пигмента: много от тях се питат колко време татуировката на веждите се запазва, – от 1 година до 4 години, в в зависимост от количеството инжектирана боя, индивидуално характеристики на организма, начин на живот;
 • няма нужда от ежедневен грим;
 • създава се ефект на естествени дебели и обемни вежди;
 • няма нужда да се страхувате, че веждите ще “текат”;
 • професионална постоянна вежда татуировка ще даде вид изразителност.

недостатъци

 • Временен ефект;
 • болка;
 • дълга грижа за вежди след татуиране;
 • наличие на странични ефекти, риск от усложнения под формата на алергии и нагнояване.
 • отстраняване на вежди татуировка е възможно само чрез лазер в салонни условия;
 • резултатът не винаги изглежда естествено;
 • когато цветът на татуировката на веждите започне да ерозира от тялото, може да се появи неестествена и много неприятна сянка – синкава или пурпурно.

Многобройни отзиви и преди и след снимки ще ви кажа Направете татуиране на вежди. Ако това не може разсейте съмненията си, свържете се с професионалистите. Капитанът ще ви каже кога се препоръчва тази процедура и в какво – е противопоказано.

На бележката. За да се избегне неприятното червеникав или синкав оттенък, след като е необходимо заздравяването на веждите Първоначално изберете правилния цветен пигмент. Блондинки и кафяви коси перфектен цвят, който ще бъде малко по-тъмен от косата. брюнетки – по целия път: по-светъл или със същия тон.

Когато можеш и не можеш да направиш татуирана вежда

свидетелство и противопоказания

Много е важно да се реши възможно най-рано дали Направете татуировка на вежди специално във вашия случай. В края на краищата, кога наличие на някои заболявания и процедури противопоказано.

Показания

 • Необходимост от честа корекция на веждите поради естествената им плътност;
 • асиметрия;
 • плешиви петна;
 • редки, неразвиващи се вежди;
 • загубата им;
 • бледо, тъмен цвят, който изисква редовно боядисване;
 • козметични дефекти под формата на белези, белези;
 • непокорни косми, които постоянно излизат от общата линия.

Противопоказания

 • епилепсия;
 • онкология;
 • ХИВ;
 • диабет;
 • проблеми с кръвообращението, особено – лоша коагулация кръв;
 • склонност към образуване на колоидни белези;
 • хипертония;
 • конюнктивит;
 • херпес;
 • кърмене;
 • астма;
 • чувствителност към алергии;
 • обостряне на хронични заболявания.

Това не са всички противопоказания за татуировка челото: във всеки случай може точно един лекар кажете, ако можете да направите това без вреда здраве. По-специално винаги има много въпроси за бременността и менструалния цикъл.

Мога ли да направя вежди на татуировка, когато бременност?

Много е нежелателно да се нарушава тялото с чужди вещества период на раждане. Първо, ефектът от инжектирания пигмент на плода все още не е проучен, така че за последствията никой реагира.

Второ, пункция на кожата може да причини болезнено, неприятно усещания, които могат да предизвикат тон на матката, и това е изпълнено кървене и преждевременно раждане. Трето, при татуиране вежди прилага анестезия, която дори в такива минимални количества, изключително нежелани по време на бременност.

И последното. Хормоналния фон на жените в този период е изключително нестабилен и може да повлияе на инжектирания пигмент, така че той да даде най-неочакваните нюанси. Така че бременността е все още една от противопоказания за тази процедура.

Мога ли да направя татуировка на вежди по време на месечно?

Друг необикновен период в живота на всяка жена. Трябва да има предвид характеристиката му: тялото е много слабо, тъй като броят на левкоцитите в кръвта намалява. В резултат – намалява имунитета и повишава чувствителността към инфекции.

И цялото тяло става възможно най-чувствително. И така, какво Ако направите татуировка на вежди по време на менструация, има риск да хванете инфекция, която провокира нагъване и възпаление, и ще трябва да се лекува дълго време.

Процедурата ще бъде болезнена. И нестабилността на хормоналния фон ще повлияе на трайността на пигмента, който ще се появи много по-рано, отколкото е обещал господарят. Така че “червените дни” не е най-подходящото време посещения на салон.

Преди да решите да татуирате вежди, не забравяйте проверете за противопоказания, които могат да бъдат пренебрегнати се превръщат в усложнения. Самата процедура не е така представлява нищо сложно.

Малък трик. Искам да Резултатите от татуировката на веждите бяха още по-ярки и устойчиви? след това 2-3 седмици преди процедурата, пийте курс от мултивитамини или лекарства за укрепване на кръвоносните съдове.

В хода на процедурата

Как се прави татуировка на вежди

Сега можете да намерите много съвети, за да направите татуировка на вежди домашни условия, но трябва да разберете отговорността на такива решения. Това не е просто, но постоянно оцветяване. усложнения и в салоните, но какво можем да кажем за непрофесионално процедурата. Така че е по-добре да се доверите на капитана.

 1. Разговор с капитана, по време на който се идентифицира противопоказания.
 2. Изборът на сянка. Тест-контрол за наличие на алергени в пигмента за вашата кожа.
 3. Очертава перфектния контур на веждите.
 4. Косата попада под шапката, челото трябва да е отворено.
 5. В присъствието на клиента, капитанът отваря опаковката с иглата и инсталира го в машината.
 6. Прилага се крем (гел, разтвор) с ефект на анестезия вежди и близките райони. Действа много бързо.
 7. Въвеждането на пигмент под кожата. Това се прави 3-4 пъти за повече наситен цвят. След всеки път боята се включва повърхността на веждите се отстранява с помощта на памучна подложка дезинфекциращ разтвор без алкохол. Разтрийте няколко вежди пъти по растежа на космите и гърба.
 8. Лечение с антибактериален състав за бързо заздравяване. microinjuries.

Сега вече знаете как да направите татуирана вежда: тази техника не е нищо сложно. Но колко точно ще бъде направено ще зависи от това последствията.

Продължителност. Време, прекарано в татуировка вежди ще зависи от количеството работа и индивидуалност характеристики на тялото. Средно – от 30 минути до 1.5 часа.

Грижа за вежди след татуиране

Грижа след процедурата

Компетентна рехабилитационна грижа за веждите след татуировка ще насърчи тяхното бързо лечение. то включва спазването на няколко много важни правила.

 1. Корите след татуиране на вежди – нормално явление. по време на Процедурата се отличава с ichor, тъй като кожата е пробита. Изсушен, той образува такива растения.
 2. В никакъв случай не могат да бъдат откъснати, тъй като те са особени инфекциозна бариера.
 3. През първите 2 дни да ги мокрите не се препоръчва.
 4. Докато кораът не падне, не използвайте козметика в района. вежди.
 5. Въпросът е как да се намажат веждите след татуиране на вежди, трябва да бъде съгласувано с капитана. Най-често се предписва заздравяване на рани и противовъзпалителни средства. Например Bepanten.
 6. В рамките на 2 седмици не можете да използвате басейна, банята, сауната.
 7. Ако настъпи болка или нахлуване, незабавно консултирайте се със специалист.
 8. За 2-3 седмици ще бъде необходима корекция на татуировката на веждите постигане на крайния желания резултат.
 9. Не се опитвайте да премахвате боя или да я излъчвате у дома. условия. Вие ще постигнете само усложнения. За да оправя неуспешно татуиране на вежди е възможно само с помощта на лазер в салона условия.

Дали да се направи татуировка на вежди – всяка жена решава сама за себе си индивидуална поръчка. Отрицателните отзиви трябва да се четат недостатъците, недостатъците и опасните последствия също са по-добре да се знае предварително, както и да се запознаят със списъка на противопоказанията.

Но не трябва да забравяме и за положителните резултати благодарна обратна връзка. Вижте снимки преди и след: в края на краищата Примерите са невероятно добре изпълнена процедура.

Преценете плюсовете и минусите, консултирайте се с експерти, правилно изберете майстора и салона – и тогава няма да се налага да съжалявате изразходвани пари.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: