Цвят на бровите за брюнетки: цялата палитра на тъмно нюанси за чернокосните красавици

Ще ви покажем как да изберете цвета на веждите за брюнетки, като вземете предвид това нюанс на косата, кожата и очите. Какво точно трябва да вземем грим за вежди (молив, червило, сенки за очи или по-добро устойчива боя) особено за чернокосите красавици? И какво е по-добре: татуировка или микробладинг?

Съдържание:

 • Изборът на черен цвят за брюнетки
 • Как да нарисуваме вежди на брюнетки: козметика
 • Салонни процедури
 • Съвети

Един рядък човек няма да се грижи за горящото, чернокосо красота. но за да запази образа на фатална красота на външен вид всеки детайл е важен. И особено – формата и цвета на веждите, които направете изгледа още по-загадъчен и изразителен. Прави ги Проблемът все още е вдигането. Какъв цвят трябва да бъде за вежди брюнетки: как да изберем подходящ нюанс, така че да не изглежда вулгарни и предизвикателни?

Какъв цвят трябва да бъде веждите на брюнетките

Изборът на черен цвят за брюнетки

За да изберете красиви, хармонични цветни вежди за брюнетки, те трябва да започнат, не по-малко – погледнете в огледалото. Лесно е да знаете вида на цвета (кожа, коса и очи). Необходимо е само да се вземат предвид съветите и препоръките на стилистите.

По цвят на кожата

 • 1. Лека кожа

Ако търсите за кои вежди са подходящи за светлокожи брюнетки, за й- земете тъмно сиви или тъмнокафяви нюанси.

 • 2. С тъмна кожа

Горяща брюнетка с тъмна кожа може да се използва за вежди по-ярка и по-наситена палитра.

С цвят на косата

 • 1. Тъмни коси

За тъмни типични брюнетки с обикновена тъмна коса Ще направят неутрални кафяви вежди.

 • 2. Богат кестен

Най-успешният летен цвят на брюнетки, като вежди за това Изображението може да бъде оцветено с богата палитра от шоколадови бонбони тъмнокафяви тонове.

 • 3. Черно с отлив

Бледоликите брюнетки с хладка черна коса с блясък може да се посъветва с графитни вежди – те ще се впишат идеално в тях зимен цвят.

 • 4. Синьо

Ако косата е синьо синя, но нежна и не е светла, Опитайте се да оцветите вежди с патладжан: резултатът ще бъде зашеметяващ!

 • 5. Синьо Черно

Може да се използват горещи брюнетки със синьо-черна коса вежди много модерен нюанс – антрацит (мокър асфалт).

Сега знаете какво цвят на челото подхожда брюнетки, и ще могат да избират инструментите с такива нюанси, които са идеални се вписват във вашия цвят.

Избор на цвят

Цвят на очите

 • 1. Зелени очи

За да направите красиви и изразителни вежди за брюнетки със зелени очи, по-добре е да ги подредите с всякакви сиви, метални, кафяви нюанси, черно и графитно.

 • 2. Сини очи

Брюнетките сини очи са рядкост, но все пак понякога се срещат такива явления. Трудно им е да изберат такъв цвят. вежди, за да изглежда хармонично, но все още е възможно. Единствената възможност тук е тъмният графит.

 • 3. Кафяви очи

Най-ярки и безпроблемни вежди се получават за брюнетки кафяви очи: изборът на палитрата е доста разнообразен и следователно не е трудно. То може да бъде тъмно кафяво, шоколадови тонове. и почти цялата гама от богато черно.

 • 4. Сиви очи

Сивите очи на брюнетките не са толкова чести, но и с тях Има проблем при избора на нюанси за вежди. Основното нещо не е боя ги сиво. Браун ще изглежда повече или по-малко (не най-тъмната) или мокър асфалт.

Сега ще знаете какви ще са цветните бръндове Образът е по-изтънчен и хармоничен. Не забравяйте: тромаво качват нюанси могат да навредят на външния вид: направете го вулгарно или напротив, невзрачен. Не правете грешки от този вид, дадени вашия цвят. Определяйки палитрата и гамата от цветове, е време да бъдем приети за избор на козметика.

Защо брюнетки? Тази дума се връща към собствената си корени на френския термин брюнетка – от Брън, което означава “Браун”.

Брюнетки: цветни вежди

От причините, поради които веждите не растат до препоръки за тях елиминиране: грижи, средства за защита, народни рецепти.

Цветовете на веждите имат няколко характеристики и видове. Преглед на средствата правила за тяхното използване, класирайки се най-добре: //beautiface.net/brovi-resnitsy/teni.html

Как да нарисуваме вежди на брюнетки: козметика

Какво се препоръчва да се рисува веждите на брюнетки? Първо е зависи от личните им предпочитания. Ако сте свикнали да използвате молив и го използвайте. В обхвата на всякакви декоративни козметика за вежди (сенки за очи, червило, моливи, устойчиви бои, восъци и гелове) има цяла палитра от нюанси, така че винаги можете изберете за себе си желания диапазон. Ако искате да следвате ясно професионални съвети, те препоръчват да се прилага богат и козметика с ярки вежди – устойчива боя или червило.

молив

Някои марки предлагат специален молив за вежди брюнетки, показващи това в името на козметиката. Но най-добре е да се съсредоточите върху сянката, която ви харесва.

 1. Eye Lift Ebene – черен молив за изгаряне брюнетки от Mavala (Швейцария). 830 рубли.
 2. Брада Драма Помада – кафяв молив (червило) от Maybelline New York (САЩ). 420 рубли.
 3. Молив за вежди С Bruch – наситен кафяв молив за вежди от Isadora (Швеция). 410 рубли.
 4. Боровинка – сиво-черен молив за контур вежди от Lumene (Финландия). 410 рубли.
 5. Идеален венец – много молив за вежди красива сянка на “черно кафе” от Eva Mosaic (Русия). 250 рубли.

Въпреки това, не винаги е възможно да се намери подходящ цветен молив. Вежди брюнетки веднага. Първо, моливът понякога дава достатъчно тъмна сянка, различна от очакваната. Затова е необходимо за дълго време, за да изберете желания диапазон, така че да е ярък и наситен. На второ място, основната цел на козметичния молив – очертаване, а не боядисване на цялата вежда. Запази го ум. Третият недостатък на този продукт е необходимостта от ежедневно употреба.

Молив за вежди за брюнетки

боя

За да не губите ценно време всяка сутрин вежди, можете да си купите устойчива боя за тях. Той дава дълъг ефектът и най-често се различава в ярки, наситени нюанси. Предимството на тази процедура е не само, че полученият цвят можете да се насладите на 3-4 седмици, но също така и на възможността регистрирайте се за професионално оцветяване кабината. И винаги е полезно, защото се даваш ръцете на капитана. Той ще помогне да се определи окончателният тон, които можете да използвате по-долу.

 1. Bonacrom – черна боя за вежди Schwarzkopf (Германия). 700 рубли.
 2. RefectoCil – черна боя за вежди. Австрия. 630 рубли.
 3. Lash Цвят – графитова боя за вежди от Levissime (Испания). 312 рубли.
 4. Погледнете само боя за веждите и мигли – черна боя за вежди от Estel (Русия). 190 рубли.
 5. Крем за графит и графит – графит Крем-боя за вежди от визия Ollin (Русия). 180 рубли.

Ако процедурата за оцветяване на веждите на салона е твърде много за вас Скъпо удоволствие, не се отчайвайте. Винаги можете закупуване на издръжлива боя за черупки в магазина и употреба у дома. Няма нищо сложно за това. Но вътре през следващите няколко седмици не можете да мислите за този проблем – какво и какъв цвят да рисува вежди.

Устойчива боя за вежди

сянка

Остава да разберете кои оттенъци на бръчките препоръчват изберете стилисти. В палитрата от цветове референтната точка ще бъде същата – вид на цвета. Що се отнася до марките, ние можем да Ви предложим Малък рейтинг на най-добрите производители и техните продукти. Имайте предвид фактът, че сенките на веждите не дават ярки цветове, следователно Брюнетите трябва да изберат по-тъмни цветове, отколкото искат.

 1. Молив за вежди – кафяви сенки от вежди Sothys (Франция). 1500 рубли.
 2. Annemarie Borlind – сенки за вежди “кафяви перли”. Германия. 1 100 рубли.
 3. Дефиниращ прах прах – за меки черни сенки вежда от Ardell (САЩ). 490 рубли.
 4. Nyx – черни и сиви сенки на веждите. САЩ. 490 рубли.
 5. Crystal Decor – вежда за вежди “черна пепел “. Русия. 460 рубли.

За цвета на веждите нюансите на брюнетката дойдоха за първи път ще трябва наистина да се опитам. По-добре е първо да проучите мненията харесахте продукта, разговаряйте с онези, които вече са Радвах. Това ще избегне ненужното разочарование.

Гримът за вежди на брюнетката е много важен за тях външен вид. Много повече, отколкото за блондинки, които имат вежди служи като очарователно допълнение към създадения образ. Правете брюнетки един от основните акценти се фокусира върху очите, експресивността на която е само подчертана от добре боядисани в подходящ цвят на челото. Ако все още не можете да решите, какъв цвят трябва да ги рисуваш или си уморен да го правиш всяка сутрин този грим – пътеката ви е в салона.

Пътуване с марка. име козметична компания “Lumene” – преведена латинска дума като “светлина”. Също във Финландия (където се прави козметика тази компания) има езеро близо до град Kuhmoinen, което наричан още lummenne. Марката Lumene е регистрирана през 1970 година година.

Брюнетки: сенки за вежди

Салонни процедури за брюнетки

Най-красивите вежди за брюнетки, разбира се, се правят от професионалисти. в условия на салон. Това се отнася както за тяхната форма, така и за нюанса им. Те са бяха обучени да виждат хармония в образа и да избират желаната палитра знойни цветотипи чернокоси красавици. Те знаят как да работят козметика. И те имат (в най-крайния случай) компютър програми, които ви позволяват да намерите правилното решение на проблема предварителна дискусия. Е, най-важното е резултатите. Салонните процедури ще Ви радват всеки ден 1,5-2 години.

татуировка

Във всеки салон, освен другите услуги, има и татуировка на вежди брюнетки, което прави красотите още по-ярки и по-очарователни. В Под веждата се инжектира специален пигмент за оцветяване. трае от шест месеца до 2 години. От една страна, той е съвършен решението, когато няма нужда да се притеснявате, че сте потеглили боя (мастило, сенки, молив и др.). От друга страна, по време на през цялото това време не можете да промените образа си, като пребоядисате вежди в различен цвят. Що се отнася до палитрата, тя е непроменена чернокоси красавици:

 • брюнетки с лек тен: шоколад, тъмно кафяв нюанси;
 • зимни цветни брюнетки: графит;
 • брюнетки със син оттенък: патладжан;
 • брюнетки с тъмна кожа: антрацит, черен, тъмно сив.

Това са общи насоки. Необходимо е да се разбере, че майсторът е дал различни фактори и индивидуални характеристики на вида цвят изберете специална, алтернативна, но по-подходяща цветна татуировка вежди за брюнетки.

Mikrobleyding

По-добра и по-скъпа процедура – микроблад вежди за брюнетки в кабината. ако Татуирането е хардуерна процедура, по време на която лицето и работи машината за кожа (разбира се, работи с магьосника), тук Пигментните инжекции ще бъдат поставени на ръка. всички отговорността е на господаря, който продължава да оцветява контрол от начало до край. Той ще вземе какво Цветът на веждите е подходящ за брюнетки според техния цвят. Това е така увеличава шансовете изображението да бъде по-хармонично

Biotatuazh

Много жени правят досадно грешка в намирането на това, което трябва да бъде вежди на брюнетки, като се има предвид, че biotatuazh – не техния случай. В края на краищата, къна, която използвани в рамките на тази процедура, няма черно. На Днес, в комбинация с добавки, този козметичен продукт може да даде такива нюанси, че само вчера с къна (например череша или патладжан). Така че можете попитайте в салона дали имат такава услуга в салона.

Без съмнение тонът на веждите на брюнетки съвпадаше професионален, ще изглежда невероятно. В края на краищата, господарите в Салоните имат вкус и опит, които са толкова прости мирянката.

Любопитен факт. Денят на брюнетки се празнува на свят на 28 май

Какви салони предлагат брюнетки

Полезни съвети

И накрая – някои полезни съвети, какъв цвят да рисува веждите на брюнетки, за да изглежда красива и хармонично с общия вид и цвета на екстериора.

 1. Брюнетките с леки вежди са далеч от глупости. Искам да изглежда по-свеж и млад? В този случай, оцветяване на вежди трябва да бъде нюанс по-светъл от вашия цвят на косата.
 2. Ако отиваш на парти или създаваш образ на строг бизнес-жена, тук основното правило на стилистите работи: вежди трябва да бъде по-тъмен от косата на брюнетки на 1 тон.
 3. Не забравяйте, че за студени нюанси на косата и очите пада изключително студени тонове на веждите, топли – само топли.

Сега разбирате въпроса какъв цвят трябва брюнетките имат вежди, за да изглеждат още повече светъл и завладяващ. Придържайте се към елементарните съвети и Насладете се на новия облик, създаден само с цветове или сенки.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: