вашият ата усмивка: зъбните импланти – ефективни решение за загуба на зъби!

Здравейте всички! Алина Фокс е отново с вас и днес Ще кажа на денталните импланти—

При загуба на зъб се поставя зъбен имплант. то завинтен в челюстта, до 6 месеца е необходимо за неговото имплантиране кост. След това се поставя временна корона на импланта образуване на венците, а след това – постоянни.

В резултат на това зъбите са непоправимо повредени или загубени наранявания или лоша хигиена на устната кухина, често козметични стоматолози наклонете към зъбните импланти като идеален изход ситуация. Има и други лечения, като например мостове или протези, но никой от тях не изглежда естествено или работи ефективни като импланти. Всички методи на протезиране в едно място, което можете да видите тук: //stomatologis.ru/protezirovanie.html

Загубата на зъби може да направи човек срамежлив и смутен усмивка или говори. По-лошо, това може да засегне храната навици, причиняващи неестествено ухапване или болка в венците. зъб имплантите предлагат просто, постоянно решение.

вашият ата усмивка: зъбните импланти - ефективни решение за загуба на зъби!

Авто – фото: Сергей Анашкевич

Зъбните импланти са сходни по вид с естествените зъби

Козметичните стоматолози и пациентите предпочитат външния вид дентални импланти други методи на лечение, защото, когато те правилно, те са неразличими от другите ви зъби. Ваш козметичният зъболекар ще избере формата и нюанса на зъба според естествените си зъби, докато имплантът го държи в линията на венците точно като корена на вашия зъбът държи естествения зъб на място.

вашият ата усмивка: зъбните импланти - ефективни решение за загуба на зъби!

Техническият термин за дентален имплант е кост. интегриран имплант, което означава, че държи зъба поставете на кост. Докато причинява страх много, особено тези с ниска толерантност към болка. процедура наистина съвсем проста.

Зъбните импланти се корени добре от естествената кост.

Извършват се зъбни импланти, които държат зъба на място от титан или титанова сплав. Няколко години тестовете са доказали, че тези материали са най-добре аклиматизирани Вашата естествена кост. Това означава, че имплантът ще остане на място, без да причиняват увреждане или дразнене на челюстта кости.

Самият имплант е цилиндричен, подобен на винт. Има различни типове, а вашият козметичен зъболекар ще избере най-добрите за вашия ситуация. Козметичен или протезиращ зъболекар приготвя устата ви, пробиване на дупка в челюстната кост за поставяне на импланта. Това е така изисква голяма точност и трябва да се практикува само лицензиран, опитен хирург.

Ако имплантът е с резба, той се завинтва на място. Ако той има гладка повърхност, изкован навътре. Веднага след като той определени, периодът на изчакване започва от три до шест месеца. Това време е известно като интеграция на костите и просто позволява имплантът да се консолидира вътре в костта.

Имплантът се затваря със защитна капачка място за лечение. През този период можете да носите зъбни зъбни протези или имплантиращ мост за покриване на липсващи зъби. След няколко месеца се прилага временен имплант. корона за стимулиране на естествения растеж на венците около новото зъб.

Инсталиране и поддръжка

След това козметичен стоматолог потвърди това имплантът е стабилен, временната корона се заменя с постоянна, което най-добре подхожда на размера, формата и цвета Вашите естествени зъби. Зъбните импланти са сред най-успешните козметични и ортопедични процедури стоматология, с 90% успех в горната челюст и 95% в t долната челюст за пет години.

вашият ата усмивка: зъбните импланти - ефективни решение за загуба на зъби!

Зъбните импланти понякога не оцеляват, защото костите интеграция не се случва. В този случай мястото може да се възпали, или имплантът може да се отдели от костта. Ако пушите, вашето Козметичен зъболекар ще препоръча да спрете да пушите, защото пушачите имат по-висок процент от неуспехите на импланта. като зъбните импланти са скъпи, заслужава си да спрете да пушите процедурата.

Лошата хигиена на устната кухина може да доведе до инфекция на венците. около новия зъб. Почиствайте най-малко две минути три пъти дневно, flossing и посещение на зъболекар на всеки шест месеца са важни стъпки за гарантиране на успеха на вашия имплант.

Възможности за импланти за хора с няколко липсващи зъби

Козметичните стоматолози са създали различни дентални приложения. импланти за подобряване на качеството на усмивката на пациента при зъбите липсват. Например, пациент, който няма всички по-ниски могат да бъдат подходящи за монтиране на множество импланти.

Ако качеството на тяхната челюст не позволява такова обширна работа, козметичният стоматолог може да използва метода известен като “протеза”; Използват се два импланта за задържане долната протеза на място. Протезата се отстранява за почистване, но имплантите го правят много по-стабилен през целия ден.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: