Asahi Японски масаж на лицето срещу бръчки домашни условия: майсторска техника

Полезни съвети и съвети за правилното поведение у дома Японски лимфен дренажен масаж на лицето Asahi-Zogan Бръчка Юкуко Танака: техника за нейното изпълнение, индикации и противопоказания за процедурата, подмладяващ механизъм на действие кожа, лимфна карта на лицето.

Съдържание:

 • Малко история на японския масаж
 • Механизмът на действие върху кожата
 • Показания за провеждане на японски масаж
 • За противопоказания
 • Съвети за начинаещи масажисти
 • Лимфна карта на лицето
 • Техника за масаж на Asahi

Въпреки бързо развиващите се модерни козметология със своите магически процедури и чудотворни Означава, че всяка жена разбира всичките си недостатъци. Във връзка с така че искате да поглезите кожата си с нещо естествено и естествено, но и в храни, от които можете да направите домашни маски, същата пословична “химия” също присъства – бичът на нашето време. Въпреки това, от този на пръв поглед задънена улица ситуации, има решение: опитайте се да овладеете кожата си, за да се подмлади Японски масаж на лице от Tanaka Yukuko – талантлив стилист от страни на изгряващото слънце. Съдейки по прегледите на обикновените граждани, които вече са успели да го тестват, и опитни козметолози, това струва да прекарват времето си в него.

Какво е японски масаж

Малко история на японския масаж

В действителност, японски масаж на лицето Asahi (името е много красиво в превод, като “сутрешен масаж” Слънце ”) – стар и ефективен начин за връщане на младостта. Техниката на нейното прилагане е усъвършенствана през вековете, нейната ефективност е доказана. много от най-ентусиазираните отзиви. Днес тя съживи Танака Юкуко – популярен японски стилист.

За ваша информация!

не йната баба я научи на основните нюанси на масажа, въпреки че тя донесе тя вече е до съвършенство.

Тя изложи цялата си работа, опит, наблюдения в книгата, публикуван през 2007 г., – “Масаж на лицето”. Ако искате За да овладеете напълно тази техника, трябва да намерите това издание и да я изучава.

Танака Юкуко

Механизмът на действие върху кожата

Японски масаж на лице Zogan има наистина прекрасен ефект. (друго име за тази техника), ако се изпълнява правилно и редовно. Каква е тайната на подмладяването, което е толкова лесно постигнем с него? Работата е в това с правилното стимулиране на правилните точки на кожните клетки, сякаш събудени от сън и да започне да работи в пълна сила. Ето как се случва:

 • под действието на точката са най-дълбоките тъкани разлика от стандартните техники при леки движения масажните линии не засягат подлежащите тъкани и те остават безразлични;
 • Друга съществена разлика между японските и европейските масажи техники – това съвсем не се прави с върховете на пръстите ви, както всички ние свикнали и цяла палма;
 • възниква детоксикационен ефект: движения вътре Японски масаж се извършва по лимфните съдове, фокусиране върху области на лимфни възли;
 • подобрява лимфния поток;
 • токсините се елиминират активно;
 • мускулите на предната част на главата са тонизирани и подсилени;
 • овалът на лицето придобива по-ясни контури;
 • сериозността на бръчките е значително намалена;
 • външен вид, цвета на кожата е забележимо подобрен.

Уау!

Процесът на японския масаж включва кожата, мускулите, съединителна тъкан и дори (изненадващо!) кости черепа.

Това е ефектът на японския масаж на лицето Asahi-Zogan, изкуството на което може да се овладее всяка жена, чиято мечта е време на спиране и забавяне на процесите стареенето на кожата. Тъй като процесът е включен Лимфната система на организма е много важна за здравето. човек, трябва да имате предвид показанията и противопоказанията за извършване на такъв силен масаж.

Ефектът на японския масаж върху кожата

Разглежда се най-доброто масло за грижа за чувствителна кожа кокос.

От врана и подпухналост – проста козметика за домашна грижа за кожата около очите.

Показания за провеждане на японски масаж

Имайте предвид, че може да се направи японския масаж на лицето Tsogan далеч от всички и изобщо не на всяка възраст. Тъй като той има целенасочено действие, трябва да знаете козметиците препоръчвам да го правите. Той действително ще въздейства върху кожата. в следните случаи:

 • ако се събуждате всяка сутрин с подуване лицето: те свидетелстват точно за грешната работа лимфната система и японския масаж на лицето Tanaka нормализира, подпомага изтичането на флуид;
 • с контурите на лицето, замъгляващи се с възрастта, когато овална плячка bryli, двойна брадичка и други увиснали сгъва;
 • когато тенът е различен нездравословен нюанс: например жълт или сив;
 • Японски масаж за лице от бръчки, а от всички – както на лицето, така и на възраст.

Съдейки по прегледите, японският масаж на лицето ви позволява да погледнете на 10 години по-млади, ако правите всичко в съответствие с препоръките. Нормализирайки лимфната система, тя забавя процесите стареене. Съответно бръчките стават по-малко и Bryl стяга, а състоянието на кожата понякога подобрява.

Никой обикновено не се оплаква от резултатите, защото те вече са няколко седмици след първата процедура става забележима. Но те могат да бъдат постигнати само от онези, които са взели предвид не само показания, но и противопоказания за задържане на японци масаж.

Показания и противопоказания за японския масаж на лицето Asahi-Zogan Yukuko Tanaka

За противопоказания

Преди да се справите с промените, свързани с възрастта, които сте докоснали Моля, обърнете внимание, че подмладяващият японски масаж на лицето има Следните противопоказания:

 • заболявания на лимфната система;
 • възпалено гърло;
 • Патология на УНГ;
 • кожни обриви от всякакъв вид по лицето;
 • ТОРС;
 • розацея;
 • синдром на хронична умора;
 • тънка, чувствителна кожа.

Заради мощния си ефект върху лимфната система тяло, японски лимфен дренаж на масаж на лице може да влоши хода на тези заболявания, да предизвика редица неблагоприятни ефекти и не дават желаните резултати. Да не се разочароваш този метод на подмладяване, не забравяйте да следвате данните противопоказания. Ако здравето ви е наред, можете започнете да овладявате техниката на правене на това невероятно масаж.

Съвети за начинаещи масажисти

Описание на японския масаж на лицето в книгата й, Юкуко Танака подробно обясни как, при какви условия и дори с какво Настроението трябва да го изпълни. Всяко малко нещо е важно. ако обобщете всички нейни полезни съвети и съвети на желаещите овладява техниката на извършване на японски подмладяващ масаж, получени са следните постулати.

 1. Всички манипулации трябва да се извършват изключително на чиста кожа. Затова измийте лицето си преди процедурата, махнете всички остатъци от декоративна козметика с всяко почистващо средство.
 2. Кожата на лицето по време на масажа трябва да бъде абсолютно суха. Ако след това има влага измиване, попийте с козметична тъкан.
 3. Най-голям ефект може да се постигне, ако преди почистете порите си с търкане. Най-малко веднъж седмично, за да го направи е необходимо.
 4. Научете се къде са разположени лимфните съдове по лицето и шията и възли, които умело влияят върху тях по време на масажа. Това е основно условие за неговата ефективност.
 5. Всяко движение трябва да се извършва в строга посока, създаден специално за него.
 6. Силата на натиск по време на манипулации с пръсти трябва да бъде осезаемо, но не и болезнено.
 7. Гръбът по време на японския масаж Зоган трябва да бъде прав. По-добре е да го правите седнало или изправено. Но ако не можете поддържайте позата си гладка, по-добре легнете.
 8. Времето за масаж е от 10 до 15 минути.
 9. Преди процедурата лицето и ръцете трябва да се смазват със специална крем за масаж. Не забравяйте да го проверите за алергии.

Ако следвате съветите на Танака Юкуко и редовно правите японски масаж на лицето компетентно, компетентно, резултатите няма да се насилят изчакайте дълго време. Тези полезни съвети ще ви помогнат Процедурата е ефективна и възможно най-полезна. Не забравяйте да учат местоположението на лимфните възли и кръвоносните съдове на лицето.

Правилата на масажа Асахи-Зоган Юкуко Танака

Лимфна карта на лицето

Преди да практикувате японски масаж Zogan, ще трябва да внимателно проучете анатомичния атлас, който е описан подробно локализация на лимфните съдове и възли на лицето. Без това знание Невъзможно е да се изпълни предпоставката за подходящ масаж нормален лимфен поток. Лимфните възли са разположени върху лицето и шията следните местоположения:

 1. Близо до ушите.
 2. Зад ушите.
 3. На гърба на главата.
 4. На долната челюст.
 5. Под езика.
 6. В ъглите на долната челюст.
 7. На шията.

Работа с тези точки, според японския масаж от Yukuko Танака, трябва да бъдеш изключително внимателен. Ако всички движения имат достатъчно сила на натиск, тогава на тези места е необходимо разхлабете. Това важи и за основните правила на японската техника. масаж Asahi, който е предназначен да направи младите и красиви дори зряла, набръчкана кожа, която трябваше да докосне неумолимата години.

Лимфна карта на лицето

Техника за масаж на Asahi

За да овладеете правилното изпълнение на Asahi масаж, най-доброто Визуализирайте предварително видеото за обучението, прочетете подробното още веднъж описание на всяко движение, практика и след това на практика. Ако имате някакви съмнения, можете на първата сесия запишете се в капитана и по време на масажа внимателно следете манипулирането на неговите умели, професионални ръце. Тя ще ви помогне разбират много точки от процедурата.

 • Окончателно движение

За да започнете, достатъчно странно, трябва да овладеете финала движение, което ще завърши всяко упражнение на Asahi. Ето как то е изпълнено:

 1. 3 пръста (среден, индекс, пръстен) с две ръце натиснете (леко) на точката, разположена близо до черупките уши – в областта на лимфните възли.
 2. Натискането не трябва да се прави с върховете на пръстите и по цялата дължина докато притискате пръстите си плътно към лицето си.
 3. Продължителността на налягането трябва да бъде около 2. секунди.
 4. След това внимателно слизайте в ключицата, но не се променяйте интензивност на налягането.

Това движение в японския масаж Zorgan е основната следователно е необходимо да я овладеете една от първите.

 • чело

3 пръста (среден, индекс, пръстен) с две ръце плътно срещу центъра на челото. След 3 секунди плавно ги отведете храмове, без спиране на натиска. В храмовете обърнете дланите си 90 ° C, задръжте ги, направете последното упражнение.

 • очи

Средните пръсти докосват външните ъгли на очите, плъзгайте се без натиск във вътрешните ъгли, като лежите върху носа, това ще бъде точката на красотата (задържайте го за 3 секунди). увеличаване Натиснете, плъзнете пръстите си в кръг под веждите, където най-много край на орбитата. Спрете на външните ъгли, заключете там. налягане, продължаващо 3 секунди. Разхлабете налягането, върнете се на вътрешен ъгъл, следващ по долния клепач. Увеличете налягането върнете се по долната орбита до външния ъгъл, задържайте се точка, леко натискане надолу. Направете последното движение.

 • устни

Поставете средния и средния пръст в средата на брадичката. натиснете надолу, задържайте се. Придвижете пръстите си около устните с интензивно от налягане. Завършете движението в самия център над горната устна, задръжте налягането в тази точка за няколко секунди.

 • нос

Поставете средните си пръсти близо до крилата на носа в кухините, направете 5 плъзгащи, плавни движения отдолу нагоре, след това обратно. Прикрепете безименния пръст, интензивно разтривайте задната част на носа, движете се към бузите си.

 • Долна страна

Три средни пръста силно притиснати към центъра на брадичката. Не разхлабване на налягането, придвижване към очите, огъване около ъглите на устата. Заключете близо до очите си за 3 секунди, обърнете дланите си, размажете ги към храмовете.

 • бузите

Поставете лактите и дланите си пред себе си. Отворете ръце дланите нагоре, постави основата на дланите към устните му. Повдигнете ги към ноздрите с усилие, покриване на дланите на бузите. Fix на 3 секунди. Разпънете дланите към слепоочията с натиск.

Това са основите на японския масаж на лицето на Асахи-Зоган Юкуко Танака, който трябва да бъде усвоен от всеки, който иска да удължи младостта си кожата и някак забавят процеса на стареене. Той ще оправдае времето похарчени за него, и със сигурност ще ви зарадва с подмладяването ефект. Възможно е да бъде с него дори на 40-годишна възраст равномерни бръчки и удивляват всички с равномерен, еластичен, устойчив на кожата.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: