Бели вежди: салон татуировка или дом грим? Начини за решаване на проблема

Знаете ли защо имате бели вежди и как можете да се прикрие? Разберете причините за това явление, какви проблеми възникват във връзка с тази козметична характеристика, техните начини решения. Трябва ли да направя татуировка в салон? Как да се учим у дома грим? Причини за поява на бели петна и петна.

и ма хора, които по различни причини могат да имат напълно безцветни, абсолютно бели вежди което е много трудно да се нанесе грим. За някои това е така е истински проблем и всеки го решава според индивидуалните им характеристики на външен вид.

Може да има няколко начина за коригиране на този дефицит, но първо трябва да приемете себе си за това, което сте. Причините за бялото веждите могат да бъдат напълно различни. Те трябва да се разглеждат като не опитайте се да фиксирате върху лозата данните, с които ви е надарила природата. Те могат да се опитат да маскират, коригират, но променят завинаги – невъзможно.

Причините за бели вежди

Защо веждите са бели?

Обикновено самите момичета (жени) са наясно Защо те имат бели вежди? от раждането или да ги купуват по време на живота. Причините за това не са много явления.

 • албинизъм

Вродено заболяване, характеризиращо се с липса на меланин – пигмент, който дава различен (цветен) цвят на веждите, миглите, кожата, косата, окото.

 • Сива коса

С течение на времето космите в веждите могат по различни причини да умре, т.е. да умре. Меланин вече не участва тяхната пигментация – така се появяват или отделни бели косми вежди, или пък изцяло бели вежди.

 • Тип цвят

Блондинките също могат да имат бели вежди нюанси:

 • светлокоси – леки, почти бели вежди;
 • ленени – бели вежди с топъл жълт или сив оттенък;
 • платина – бели вежди със студена сива сянка;
 • златни – светложълти вежди;
 • царевица – ярко жълти вежди;
 • Пшеница – леки руси вежди с жълта сянка.

така а че белите вежди и миглите се дължат на пигмента меланин, който може да е твърде малък. Ясно е, че както е поставено от самата природа (сиво – изключение), но изглежда напълно непривлекателен. Ето защо, желанието на жените с такъв вид по някакъв начин поправя тази ситуация. Тя се влоши че блондинките и сивокосите дами не винаги са успява да се справи с грима. Факт е, че веждите на албиносите и сиви коси не подлежат на боя или козметика. И така, какво случай?

Любопитен факт. Албинизмът е генетичен мутация, така че тя е нелечима. Така че не се нуждаят от момичета с бяло вежди, за да се лекува – това не е изходът от тази ситуация.

Основните проблеми на белите вежди

Преди да избръснете проблема си и да го изтеглите отново, трябва да решите какво точно не ви подхожда това, което искате да се промени. И само въз основа на това направете подходящо заключения как да се реши този проблем. Момичетата с бели вежди могат изправени пред редица трудности, всяка от които ще има чисто индивидуално.

 1. Белите вежди изискват ежедневен грим което може да бъде много досадно и да отнеме много време и Финансите.
 2. Белите вежди – много твърди в структурата си. Те могат никакво оцветяване. И това се отнася не само за устойчива боя за вежди, но и обикновена сенки за очи, моливи, червило.
 3. Всички по една и съща причина скованост много бели вежди трудно да се полага в една права линия. Те са постоянно излезете и се нуждаете от старание, дълъг стил и различни средства: гел, восък или червило.

Ако не поставяте грим върху бели вежди, те ще изглеждат твърде светло място на лицето, въпреки безцветността си. Те изглеждат доста неестествено, което значително разваля създаването елегантен и красив образ. За грижовни момичета Това е истински проблем, който изисква определено решение.

В някои страни на света албиносите стават обект на злото и жестока подигравка, дискриминация и преследване. Например, в Танзания през последните години, около 20 албиноси са били жертви суеверия, според които костите, кожата, месото на тези хора използвани за лечение на различни заболявания.

Какво да правим с бели вежди

Подредени бели вежди

И така, вие имате бели вежди: какво да правите с тях, така че те да не хванат окото и естествено се вписват в образа? Тяхната характеристика е много индивидуална, следователно, във всеки индивид случай, трябва да изберете методите на оцветяване и симулация.

Бяла татуировка на веждите

Един от най-спорните въпроси за всеки, който има такива Проблемът е дали белите татуировки ще бъдат ефективни изобщо Веждите завършват. Преди да се отправите към салона, самите момичета трябва да си представят какво е то процедура.

Предварително се поставя специално устройство с игла под кожата. съответстващ пигмент. След като корите изчезнат, той създава впечатление от тъмни вежди. Но трябва да разбирате в същото време това Тази техника не оцветява самите косми! Боядисана кожа под от тях! Съответно, използвайки тази техника, имайте предвид:

 • на фона на направената татуировка ще се появят белите ви косми безцветно петно;
 • все още трябва да оцветявате след татуировка всяка сутрин естествените му коси под тон на избрания пигмент;
 • избор между оперение и коса по-добре да се даде предимство на последния, тъй като той позволи на естествените косми да бъдат загубени сред боядисаните;
 • твърде тъмни вежди не може да се направи с помощта на татуировка: естествено да боядисват белите си коси на фона на въведените пигмент, по-добре е да изберете топло пшенични нюанси.

Определяне на татуировка на бели вежди с помощта на Permableland пигменти, претеглят плюсовете и минусите, консултирайте се със специалист. му ефектът може да продължи до 5 години – дали са готови през цялото време постоянно нюансирайте белите си коси, за да съответства на цвета на пигмента?

Разбира се, винаги можете да премахнете татуировката с вежди, но тя е изпълнена отрицателни ефекти върху кожата + допълнителни разходи. Так по-добре е незабавно да се вземат предвид всички нюанси на тази неясна процедура.

Грим с бяла вежда

Като начало, всички жени с бели вежди трябва да се прегърнат така е. И се съгласявайте с това, което се изисква ежедневно дайте на външния си вид малко повече време. По-специално – Научете се да правите правилния, красив и най-важното – траен грим бели вежди, дори ако отблъскват всякаква коравина оцветяване. Има тайни, след като сте усвоили това, можете да направите своя Изображението е светло и изразително.

Общи съвети

 1. Използвайте само неутрални цветове за грим за бели вежди. нюанси: светло кафяво, светло кафяво, кафяво. ярък контрастните тонове са напълно неподходящи: черно, в синьо, червено.
 2. Изборът на цвят за оцветяване ще зависи от характера ви: ако сте решена блондинка с бели вежди и активни живот позиция, можете да експериментирате и изберете тонове по-ярки и по-тъмен. Спокойно и тихо момичетата са по-подходящи меки, нежни, топли нюанси.
 3. Ярки, закачливи грим около очите (стрелки, сенки) не са необходими собственици на бели вежди.
 4. Всички линии на вежди са много внимателно изчертани и пернат.
 5. За грим, използвайте инструменти и козметика, които проектирани и разработени специално за вежди: четки, маски, сенки за очи, моливи.
 6. За да отклони вниманието от бледността си, собственикът на бялото веждите трябва да поставят акценти върху устните или скули за създаване на контраст.

Грим за бели вежди

Молив / сенки за очи / червило

 1. Козметика суха консистенция за оцветяване в бяло веждите не подхождат. Те ще се срутят с твърдия си структура. Ако е молив, то моливът му трябва да е мек и удебелен шрифт. По-добре от тази линия да се даде предпочитание на маркера за вежди, червило и кремави сенки.
 2. За прилагането на средствата задължително трябва трудно четка с наклонен връх. Тя е удобна за използване, тя оцветява всички бели косми, без да оставя празни пространства.
 3. Нанесете по-дебел агент. Няма нужда да се спестява: по-добре обилен слой, отколкото белезникавите плешиви петна.

боя

 1. Ако белите вежди не се оцветяват с обичайните декоративни Козметика – сенки, червило, молив – трябва да опитате устойчиви боя.
 2. Ако първата закупена боя никога не лежеше върху бели вежди, Не се отчайвайте: погледнете още повече за вашата компания. В 80% от случаите това изходът помага на блондинките и албиносите много добре да решат техните проблема.
 3. От марките, които са спечелили положителни отзиви, можем да Ви посъветваме следното: Schwarzkopf Igora Bonacrom (немски качество за 800 рубли), само изглежда и Enigma от Estel (местен производител за 150 рубли), RoColor за 50 рубли (Русия), Концепция (Германия, 100 рубли), Студио за 130 рубли, обичайното иранско къна.
 4. За да получите поне някакъв резултат, не забравяйте да запазите боя за вежди по-дълго.

Драстични мерки

Ако белите вежди не успяха да оцветят с каквито и да било бои средства за декоративна козметика, можете да дадете окончателен край. то ще изисква търпение и време, но ще бъде доста ефективно.

Оцветяването на белите вежди става невъзможно твърдост. Ако са толкова упорити, има само един изход: всеки път се отървете от тях. Бръснене – начертайте молив (червило, сенки, писалка) желания ъгъл веждите и се наслаждавайте, докато космите не започнат растат обратно. Да, трябва да се прави редовно, но в тази ситуация нищо друго не може да измисли.

Компетентен, сръчен, бял грим за веждите може перфектно прикрива липсата на външен вид от външния вид на другите. И това не е необходимо за това да си уговорите среща с професионалист козметик. Няколко урока у дома според нашите съвети, внимателно гледане на видео – и резултатът ще оправдае всичко вашите стремежи и надежди. Но е достатъчно декоративна? козметика? В някои случаи не.

Татуировка бели вежди

Лечение на бели вежди

Разбира се, албинизмът е болест, която не може да се лекува. обаче в някои случаи, бели вежди – симптом на заболяването, ако те не са тези от раждането. Не забравяйте да обърнете внимание на това. внимание.

 • Бяла вежда

Ако откриете бяло петно по веждите, трябва да опитате да определи причината за възникването му. То може да бъде:

 • общ пърхот: в този случай използвайте антисеборично средство препарати за коса, смазващи ги с вежди 2-3 седмично;
 • демодекоза: демодекс кърлеж, засягащ фоликулите космите могат да причинят бели петна по повърхността на веждите ще изисква подходящо лечение, както обикновено миглите също се разболява;
 • прекомерно изпотяване: понякога потта от челото, източване, остава включена вежди, след което се превръщат в обикновена сол, която е справедлива прави впечатление на бял цвят.

За да елиминирате болестта, трябва да разберете причината за формирането бял цвят на веждите. Понякога това е възможно само в лаборатории. състояния при лекаря.

 • Бели петна по веждите

Ако забележите бели петна по веждите, те могат да докаже козметичен дефект и болест. То може да бъде:

 • същата демодикоза, която провокира появата на бяло плака: в този случай, петна ще бъдат придружени от сърбеж;
 • излишък от ултравиолетови лъчи: ако неуспешно почерня, на веждите може да се появи бяло петно, но космите върху него не са ще страдат;
 • гъбична инфекция: ако не само бяло се образува върху веждите петна, но космите дори не растат по нея, Наложително е да се предаде задната част за наличието на гъбичка, която без лечение може да се разлее по цялото лице.

Сега знаете защо веждите ви са бели и как да се справите с нея. недостатък. Въпреки че, разбира се, всичко е много относително. И не толкова отдавна гримьори обявиха, че белите вежди са в тенденция днес. Те го правят гримът на техните модели, с акцент върху тази функция, раждане на нови, необичайни образи, които много харесват.

Все пак подиумът е съвсем различна страна на живота, а не много реално. Земните жени трябва да отидат на работа при спазване на облеклото и на улицата, без да се обръща голямо внимание избледнели вежди. Затова е необходимо да се коригира ситуацията от всички възможни методи.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: