Домашни маски за лице с активен въглен: ефективно почистване на кожата и елиминиране на черни петна

За да се отървете от черните точки, използвайте активирана въглища за лицето в състава на маските: ефективно почиства кожата и нормализира мастните жлези. Тя няма да бъде просто козметична действително лечение на проблемната кожа. Научете се да готвите такива маски у дома.

съдържание

 • Полезни козметични свойства на активен въглен
 • Почистване на лицето с въглен: инструкции стъпка по стъпка
 • Активен въглен за лицето: индикации и. T противопоказания
 • Рецепти за маски на основата на активен въглен

Много хора знаят за почистващите свойства на активен въглен: спасява организма от интоксикация, като има висока активност лекарство и за кратко време абсорбира отровни вещества. Основното му предимство обаче е неговото безопасност и естественост, както се произвежда от изгаряне на определени видове дървесина: бреза, дъб, бор, смърч, топола и др. Широчината на приложението й не познава граници: диетология, лечение на заболявания на стомаха, филтрация на вода и др не само в комплекта за първа помощ трябва да бъдат тези уникални черни хапчета: време е за тях да мигрират към козметичната торба от тях търсене на ефективни начини за почистване на лицето и паралелно – натурални продукти за грижа за кожата. уча използвайте активен въглен за лицето – и много проблеми свързани с кожата, постепенно ще изчезнат, тъй като това лекарство Той има сложен, най-благоприятен ефект.

Активен въглен за лицето

Полезни козметични свойства на активен въглен

Защо изведнъж се появи идеята да се използват активирани хапчета въглища в състава на маски за лице? Въпреки това процедурите, които той трябва да премине по време на производството, той все още запазва най-полезните свойства на естественото дърво. Той ги докладва на маските, които включват. Неговият химикал Съставът е изключително прост: въглеводород (С), кислород (О) и водород (Н). Заедно тези химикали, познати на всички, са способни направете малка революция на клетъчно ниво, водеща там ред много метаболитни процеси и освобождаване на кожата от различни замърсяване. Домашна маска с активен въглен за лицето Редовната употреба може да:

 • Засяга работата на жлезите, намалявайки производството на подкожна мастна тъкан, в резултат на това няма мазни задръствания, които са основната причина за акне, черни точки и черни петна, както и подобрява състоянието на мазна кожа, която губи мазен неприятен блясък;
 • Премахнете черните точки и ги предупредете образование;
 • Блокират огнища на възпаление на лицето под формата на акне и акне обрив дори при юноши, лекува ги, намалява обхвата разпространяват и стават превантивни ще бъде в състояние да предотврати по-нататъшното им възникване;
 • Гладък релеф на кожата, премахване на малки бръчки;
 • Дайте на кожата красив, гладък, здрав цвят, от който да се отървете пожълтяване и бледност, освен ако не са причинени от сериозни вътрешни заболявания;
 • Да се почистят порите на всички видове замърсявания върху достатъчно дълбочината.

Почистването на лице с активен въглен е високо ефективност и надеждни резултати, които няма да изчезнат няколко часа след като тази маска използва така често това се случва.

Това лекарство действа надеждно и дълго време. Ако се произвежда Тази процедура е редовно (1 път в 1-2 седмици), състоянието на кожата значително се подобрява: не само се изчиства, но също така се отървава от различни лицеви тумори, които са така развалят външния му вид (змиорки, черни петна, акне и т. д.). Направете дишането по-лесно за клетките на кожата: почистете порите – и се осигурява лъчист вид на кожата. Много зависи от това как правилно използвайте активен въглен в маски у дома почистване на лицето.

Маски с активен въглен

Желатинови маски за лице – нежно избелване и подмладяване. Подробнее>>

Хранене и почистване на лицето с овесена каша: //beautiface.net/maski/dlya-lica/ovsyanaya-maska-dlya-lica.html

Почистване на лицето с въглен: инструкции стъпка по стъпка

При приготвянето на домашна козметика, при носене всяко самолечение има свои нюанси и тайни, спазването и познаването им може да ги увеличи ефективност. Не изключение и чудотворна маска за лице въглен, който може да трансформира външния ви вид, когато е правилно прилагане. Много време и усилия това почистване на кожата не ви отвежда, но резултатът определено ще ви хареса.

 1. Когато решавате да третирате кожата с активен въглен, помислете за маската Въз основа на тези хапчета, тя изглежда много неестетична на лицето (тя черен цвят). Затова, за да приемате гости и да отворите вратата Обаждането в тези моменти е по-добре да не е необходимо. По-добре е да си легнете, да се отпуснете, но не заспивайте (препоръчителната продължителност на маската е не забравяйте да издържите, за да избегнете неприятни последици).
 2. За тази процедура не използвайте активирания с изтекъл срок. Въглища, лежи в комплекта за първа помощ от години. Това е доста евтино, така че по-добре да имате свежи хапчета да бъдат уверени в тяхното качество и ефективност. Стари, остарялата въглища дори ще бъде достатъчно трудна за смилане.
 3. Въглищните таблетки се рушат лесно, за да ги превърнат в прах, въз основа на който ще приготвите маска, просто ги удряйте с нещо (една и съща дървена толушка или чукало).
 4. Алергични реакции към активен въглен – изключително рядко явление, но за да не се рискува този състав се препоръчва предварително проверка, поставяне на приготвената маска на китката. На това място кожата е много тънка и чувствителна: трябва реагират на алергени в маската с обрив, зачервяване, усещане за парене. Ако нищо не е, инструментът може да бъде безопасно нанесете върху лицето.
 5. Преди да почистите кожата активирана с въглища, изпарете лицето си с пара вана с добавка на лечебни билки (лайка, Невен, хиперикум). Това ще помогне на порите да се отворят колкото е възможно повече. извадете хранителните вещества от маската в по-голям обем и нататък достатъчна дълбочина.
 6. Към сместа лесно лежеше върху кожата Разбъркайте добре, не бийте образуват се бучки.
 7. Нанесете маската върху специална четка или подложки за пръсти по масажните линии. процес сместа може да се приготви по цялата повърхност на лицето, а можете – само проблемна област (например нос и брадичка, върху които по-често изливат общо черни петна).
 8. Време за действие – не повече от 10 минути, в противен случай активен въглен, така че се вписват в кожата, че от земния оттенък ще бъде трудно да се отървем.
 9. За лечение на възпалена кожа и премахване на черните петна, направете маска с активен въглен веднъж на всеки 7 дни в продължение на шест седмици (един и половина месеца). След това бъдете сигурни направете почивка със същата продължителност и може да се почиства отново кожата по такъв оригинален начин.
 10. След отстраняване на маската с топла вода, нанесете крем за подхранване на кожата, ефектът от който след такава процедура ще бъде максималната.
 11. Не излизайте навън за един час след измиване маска.

Редовно използвайте активен въглен за почистване физически човек според тези съвети можете осигуряват на клетките пълно, свободно дишане, резултатът която изглежда чиста, красива, здрава кожа.

Имайте предвид, че външната употреба на това лекарствата не са единственият начин за почистване на порите. Ако сте в В продължение на две седмици, приемайте 8-10 таблетки дневно (4-5 пъти на ден). ден след хранене 2 таблетки), състоянието на кожата е значително ще се подобри.

Това е така, защото въглищата отвътре ще поемат различни вредни вещества за нормализиране на работата на стомаха и тези най-подобрява състоянието на кожата един вид лакмусов тест за всичко, което се случва в тялото. Въпреки естествеността и почти пълната безопасност в края на краищата, използването на активен въглен за козметични цели Има процедура за почистване на лицето по този начин противопоказания и противопоказания, които са необходими се придържайте.

Почистване на лицето с въглища

Активен въглен за лицето: индикации и. T противопоказания

Не забравяйте, че дори когато се използва външно активен въглен за кожата на лицето остава лекарствен лекарство, което има индикации и противопоказания трябва да се вземе предвид.

Показанията са следните акценти:

 • наличието на възпалителни огнища: акне и акне;
 • продължителната процедура за почистване на лицето и като резултат – замърсяване на порите;
 • мазна кожа;
 • нездравословен тен;
 • черни точки;
 • избледняла, набръчкана кожа.

Противопоказания по-малко, но те все още има:

 • индивидуална непоносимост;
 • язвени, гнойни кожни лезии;
 • открити наранявания, рани, скорошни конци;
 • всяко кървене по лицето;
 • категорично не може първо да изтръгне пъпка или черен корк, и след това нанесете маска за почистване на въглища.

Имайте предвид, че активен въглен не е може да действа селективно, така че да не абсорбира от кожата само вредни, но и полезни вещества.

Така че се препоръчва да се смесват таблетки с други съставки в маската, така че те някак си да компенсират клетките са вещества, които въглищата ще вземат с него. Рецепти за маски доста много: опитайте се и се насладете на резултата.

Рецепти за маски с активен въглен

Рецепти за маски на основата на активен въглен

Основната функция на всяка маска с активен въглен – дълбоко почистване на порите и премахване на черните петна. Допълнителни съставки изглаждат действието на това лекарство и носят нотки в маската – подхранват, овлажняват, успокояват, подмладете и т.н. Изберете тези рецепти, чиито съставки се нуждаете запознат с гастрономически и козметични гледни точки. Те трябва да ви бъдат достъпни по всяко време, като редовност процедури за почистване на лицето – един от гарантите за ефективността на маската.

 • Активен въглен + желатин = най-доброто лекарство за черни точки

Чудотворната маска за въглища + желатин спечели хиляди положителна и благодарна обратна връзка, тъй като е способна почистете кожата на най-малките черни точки други начини не могат да бъдат елиминирани. За готвене това маски трябва да се смилат в прах 1 таблетка от активен въглен, смесва се с 1 чаена лъжичка желатинов прах, добавя се 2 чаени лъжички студено мляко или вода (първият вариант е за предпочитане). След това сместа трябва да се смеси добре и без да чака разтварянето, сложи го в микровълновите секунди 15. След това се охлажда до стайна температура и се обработва. области на лицето, осеяни с черни точки. Това е филмова маска тъй като желатинът има тенденция да изсъхне, така след 10-15 минути внимателно трябва да отстрани формирания филм отдолу нагоре – започвайки от брадичката и завършвайки с челото (ако маската е била приложена цялата повърхност на лицето).

 • Въглища + черна глина = дълбока пречистване

Разтрийте в прах 1 таблетка от активен въглен, разбъркайте с 1 чаена лъжичка черна козметична глина, разредена с 1 супена лъжица лъжица топло мляко, се налива 1 чаена лъжичка желатин прах, оставете за 15 минути.

 • Лед на въглища = ефективен подмладяване

Разтрийте в прах 1 таблетка от активен въглен, разредете се 10 супени лъжици варена студена вода, разбъркайте, излейте върху ледени форми, поставени във фризера. Избършете получените кубчета лед с активен въглен върху кожата няколко пъти на ден. Зашеметяващ ефект против стареене при условие.

 • Въглища + етерични масла + розова вода = успокояваща маска за раздразнена кожа

Разтрийте в прах 1 таблетка от активен въглен, изсипете 2 супени лъжици розова вода, добавете няколко капки от съществено значение масла (по-добре е да се използва чаено дърво за такава маска).

 • Въглища + лимон + кисело мляко – нежно почистване лица

Разтрийте в прах 1 таблетка от активен въглен, разбъркайте с 2 супени лъжици натурално кисело мляко (така че той е бил без добавки), 1 чаена лъжичка пресен лимонов сок.

 • Класическа маска с активирана във въглища

Разтрийте в прах 2 таблетки от активен въглен, разредете се вода или мляко до желаната консистенция, за да се направи суспензия, който няма да се отцеди от лицето.

 • Въглища + морска сол + алое = маска от акне

Разтрийте в прах 2 таблетки от активен въглен, разбъркайте 1 чаена лъжичка пресен сок от алое, морска сол на върха на ножа, добавете няколко капки етерично масло (отново, най-добре ще направи чаено дърво). Разрежда се обичайната 1 супена лъжица вода.

Ефективно, естествено, безопасно, лесно за приготвяне, Маски за лице с активен въглен могат да бъдат реални спасение за кожата с замърсени пори. Не си струва чакането възпалителна реакция и веднага започнете да почиствате кожата. на повече, че активираният въглен позволява да се направи дори и през домашна среда с максимален комфорт и без страх от усложнения и странични ефекти.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: