Грижа за удължените мигли: няколко полезни съвети

Полезна информация за това как да се полагат подходящи грижи миглите у дома: от какво зависи избраният материал, какви са основните правила, възможно ли е да ги нарисуваме спирала и коя е възможно да отидете в банята след тази процедура, как да ги премахнете сами.

Напоследък процедурата стана много популярна. удължаване на миглите, което ви позволява да правите изглеждат изразителни и невероятно красиви без допълнително фондове. Дойдох в салона – и за 2-3 месеца забравих за загубата им и полумрак. но не всичко е толкова просто.

В крайна сметка, ще ви е необходима пълна, много внимателна грижа удължени мигли, които ще отнемат време и определени знания. Така че, ако решите за тази процедура, въоръжете се с търпение и вземете под внимание някои полезни съвети, които ще удължат живота на придобитата ви красота.

Съвети за грижи за удължаване на мигли

Материал за удължаване на мигли

За да разберете как правилно да се грижите за удължаването на миглите, от това, което те могат да пострадат и какво няма да има върху тях абсолютно няма влияние, запознайте се с материала, от който те са направени. Салоните предлагат различни опции, от които ще има зависи от цената на процедурата и продължителността на живота на ресничките, собственикът на който ще станеш.

Съответно, грижата за които трябва да им предоставите в следващите 2-3 на месеца. Какво могат да предложат майсторите като материали капацитет:

 • изкуствени: някои от най-евтините и нестандартни, грижи ще отнеме много проблеми, тъй като всички външни фактори (метеорологични условия, висока температура в банята и солариума, декоративна козметика, дори обикновена вода и т.н.) отрицателна влияят върху синтетичните материали, от които произвеждат ресничките;
 • коприна: по-добро качество от предишните но се пригответе за мастилото им много трудно се боядисва: маслата в състава му ще се отцедят;
 • от вълна от сакъл или норка: един от най-големите най-добрите удължени реснички, които имат висока цена и отлично качество, ще бъде много по-лесно да се грижи за тях и по-добре от другите.

Преди процедурата, не забравяйте да попитате какви материали има в арсенала на кабината, какви техники практикуват и майсторът Трябва да ви посъветвам как да се грижите за джуджетата миглите у дома, така че да служат възможно най-дълго по-дълго.

Няма нужда да мислите, че след процедурата всички проблеми ще бъдат решени: ако сте безсмислени, безотговорни за резултатите от процедурата, Оказва се, че сте загубили пари за вятъра и след няколко седмици от красотата няма да остане следа.

Това е интересно! Горният клепач има средно 100 до 260 реснички. Можете да увеличите по-малко или повече – както желаете.

Основни правила за грижа

Веднага щом станете собственик на дълга, красива, извита разширени реснички, трябва постоянно да помните и да се грижите за тях от тях. От първия ден се опитайте да следвате съветите, които давате професионални козметици и гримьори, участващи в това процедура. Те са прости, но в ежедневната суматоха на жените за тях често забравяйте, а след това се оплаквайте, че миглите са наскоро разширени започнаха да падат и потъмняха. Просто им предоставете редовни грижа – и проблемът ще бъде решен. Обърнете внимание Barhat Lashes в Украйна са качествени материали за удължаване на миглите и грижи за тях.

 1. Основното правило за грижа, което трябва да предупреждава повече в салон, – миглите могат да бъдат драгирани само след 2-3 часове след процедурата. В противен случай залепете все още слабо укрепен, може да се смекчи, в резултат на това загуба на неземна красота в близко бъдеще. И безполезен след това обвинявайте капитана.
 2. Отсега нататък не можете да разтривате ръцете или кърпичката си, да докосвате удължени мигли, дръпнете ги, проверете за сила. който и да е докосването им може да повреди крехката структура на цялата структура и води до тяхната загуба.
 3. Любителите спят на стомаха му сега ще трябва да отбият от тази поза. Ако човек докосне възглавница по време на сън, миглите могат сериозно да повредят, счупят се и падат.
 4. За мнозина това става проблем, можете да рисувате удължени мигли или не. Ако е правилно, тогава можете. Но защото тази процедура е насочена именно към това, че не се налага да се занимава с тях. ежедневно рисувате и харчите пари за трупа. Момичетата отиват в салона просто за да се отървем от него.
 5. Минимумът трябва да бъде грим с удължения на миглите: сянка и очна линия не е противопоказана, но те трябва да бъдат отстранени много нежно. В същото време се опитват да не нарани красивата си “Гъсталаци”. Сенките могат да бъдат измити с памучна подложка, потопена в почистване желе. Стрелките с демакски разтвор трябва да бъдат отстранени с памук пръчки.
 6. Ако има сериозни проблеми с кожата около очите (гъска лапи, чанти, тъмни кръгове, подуване и т.н.) и трябва постоянно използват различни козметични средства за тях елиминиране, трябва да изберете едно нещо: здрава кожа наоколо удължаване на окото или миглите, тъй като това са две несъвместими неща. Мастни масла, кремове, водоустойчива козметика бавно, но сигурно унищожи лепилото – съответно, изчакайте ранно падение реснички.
 7. Капитанът ще трябва да намери информация как да се измие с удължени мигли: основните правила за грижа в това проблемът е да се избегне контакт на очите с гореща вода и твърде много мощни, дори агресивни почистващи препарати (гелове, пяна и т. д.).
 8. И желязната ролка вече не е полезна за вас, тъй като това сигурна смърт за удължени мигли.
 9. Друг много актуален въпрос за много жени – Възможно ли е да имате вана с удължени мигли и как е това пречистването на водата засяга тяхното състояние. Козметици и гримьори казват, че в рамките на 2-3 дни след сградата Не трябва да се използват сауни, бани и подобни заведения правете парни бани, защото горещата пара е отрицателна ще повлияе на състоянието на ресничките. След този период от такива процедури е желателно да се въздържат и прибягват до тях не повече от 1 път на 2 седмици. И още по-добре – заменете ги с обикновена домашна баня. (и не много горещо).
 10. С постоянно носене на очила (както на слънце, така и на. T коригиращо) има риск да се счупят миглите, ако са такива постоянно докосвайте стъклото. Обърнете внимание на това: в този случай Помолете майстора да не ги прави твърде дълги.
 11. На всеки 2-3 седмици удължените мигли изискват корекция кабината. Въпреки факта, че това е значителен недостатък процедури, такава неземна красота си струва такива жертви.
 12. Ежедневно внимателно разресвайте миглите със специални мигли четка.

От една страна, изглежда, че има твърде много съвети. От друга ръка, всички те са лесни за правене, ако не забравите да се грижите за тях удължаване на миглите ежедневно. Това ще удължи живота им, ще позволи много по-рядко се свържете със салона за тяхната корекция, предотвратете ги нестабилност и загуба. Тъй като един от актуалните въпроси остава дали миглите са боядисани с спирала Предлагаме ви специална бележка, която ще разкрие много тайни на тази процедура.

Малка тайна

Китайската индустрия за красота, както винаги, изпреварва планетата през цялото време. За първи път те пуснаха специален инструмент укрепване на удълженията на мигли Lady Victory в различни цветове (бяло, прозрачно, черно). По уверения производителите, инструментът ще удължи живота им редовно използвате.

Как да боя миглите с маскара

Ние рисуваме увеличените мигли с спирала

Повечето козметици са изненадани да чуят въпроса дали да рисува удължените мигли: в края на краищата, те сами вече дават постоянен, много наситен цвят, достатъчна дължина и достатъчен обем. Смята се, че след тази процедура няма нужда в използването на спирала, която често разваля ресничките. И все пак по-малко не можете да откажете красавици да променят имиджа и все още да се прибегнете за да се помогне на заветната козметика. Трябва да знаете няколко малки, но много важни тайни, които ще позволят оцветяването на миглите не им навреди.

 • Полага се грижа за удължените мигли използване на труп на водна основа, който бързо и лесно се отстраняват. Ако изберете опцията водоустойчива, заедно с спирала вечер ще излитате и ценителите.
 • Ако не искате да изглеждате смешно, не се нуждаете от спирала на слоеве: само няколко удара ще са достатъчни дайте им още по-голям обем, необходима дължина или някаква нова сянка.
 • Особено внимателно ще трябва да премахнете козметиката: навлажнете памучен тампон във водата и прекарват по ресничките. Да, ще бъде много дълги и тъжни, но ако искате да запазите красотата си, ще трябва да направи.

Така че миглите са оцветени с спирала, но много чист. Ако има такава възможност, тя е по-добра от такава Гримът изобщо да се откаже, за да не се навреди на придобитата красота. Ако по някаква причина е необходимо да се премахнат разширенията миглите, а в салона не искате да отидете, можете да се опитате да го направите у дома.

Маскара за удължаване на миглите

Днес можете да закупите специално разработено мастило удължаване на миглите: Aesoon (Русия), Мари Далгар (САЩ).

Как да премахнете удължените мигли

Как да премахнете удължените мигли у дома

Грижата за удължените мигли включва тяхното редовно корекция, която, за съжаление, много просто няма време. Затова често има проблем като премахване на удължените мигли у дома без посещение магьосник. Причините за всеки може да са различни: уморени, изискващи твърде внимателна грижа, развалена под влиянието на някоя фактори. Във всеки случай тази процедура може да се извърши у дома. сами. Научете.

  1. Правилно избирате средствата за отстраняване на удължените мигли, което днес е доста. Течно средство изисква точност, тъй като може да попадне в очите. Кремът не се влива в окото, но действа много бавно. Подходящ е гел за тази цел. оптимално.

 1. Чудесно, ако закупите microbrash – инструмента, с който ще приложите продукта реснички. Първо, абсорбира колкото се може повече гел. Второ, дава го до последната капка. Трето, прекарва го минимум.
 2. Затворете окото.
 3. Разстелете продукта върху малките мигли движения.
 4. Изчакайте 3 минути.
 5. Поставете памучен тампон под миглите си, така че да са върху него лъжеха.
 6. С леко вертикално движение отстранете удължените мигли памучен тампон.
 7. Ако не се отстранят всички, оставете третираното око още няколко минути до гела продължиха да действат и междувременно Погрижете се за второто око.
 8. Последният етап е отстраняване на лепило. За да направите това, използвайте Remuver (всякакъв грим за отстраняване с око). Поставете празен диск под миглите си. Навлажнете памучен тампон. Премествайте и третирайте удължените мигли с него.
 9. Избършете очите си с мляко.
 10. Измийте лицето си

Обърнете внимание!

Ако не сте доволни от покупката за премахване на миглите, които смятате, че също много химия и синтетика, вместо това можете да използвате натурални масла или мазнини кремове. Разбира се, голям ефект от те не могат да се очакват, но процедурата ще бъде 100% безопасна. За тази цел вземете бадеми, кайсии или рициново козметични масла. След това продължете по горното инструкции.

Сега знаете стъпка по стъпка как да премахнете удълженията на миглите у дома. сами, без помощта на майстор. Вярно е, че в кабината това Процедурата ще бъде по-бърза, без нерви и всякакви последствия. Прегледайте видеоклипа с урока, за да покажете как направете всичко това. Е, ако някой ще ви помогне, защото много е трудно да се действа с едно отворено око. Във всеки случай, решавайки процедурата за удължаване на миглите, трябва да знаете това Нуждаете се от редовна грижа.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: