Лайка за коса: осветителни нишки и Укрепване на корена в една рецепта

Научете как се използва аптечната лайка за коса: активно активните съставки в неговия състав осигуряват високи ефективността на средствата, базирани на нея. Основните етапи на дома Лечението на косата от лайка ще ви помогне бързо и лесно да се приготвите рецепти осветление маска и изплакване.

Десетки имена, дадени на хората от това невероятно цвете: Дори, белюшка, кокошка, снаха, дорожка, матренка, гора Мариаша, Нивяник, бели цветя. Трудно е да се намери по-просто и заедно с толкова красиво цвете, отколкото маргаритка.

Нейните лечебни свойства позволяват активно да се използва това растение в съвременната медицина на равна нога научни разработки. Козметологията също не може да пренебрегне полезните свойства на това лекарствено цвете, които са такива имат благоприятен ефект върху здравето и красотата на къдриците.

Украинската фабрика за дрехи Eltex е добре позната на клиентите. неговото качествено и достъпно облекло за жените. Разбира се отидете и оценете дизайна на оригиналния автор и намалете всеки модел.

Аптека лайка за коса – уникален инструмент срещу пърхот, за засилване на блясъка и блясъка на нишки, срещу техните активни последствия и много други нещастия, свързани с скалпа.

Как е лайка за коса

Активни съставки от лайка

Химичният състав на аптеката от лайка – това е магическият механизъм който започва рехабилитационния процес на косата прилагане на продукти на базата на това лекарствено растение.

 • Каприловата киселина е добра се справя с гъбичките, които толкова обичат да провокират външния вид себорея. Trichologists твърдят, че от това заболяване лайка Аптека – много ефективен и бързо действащ инструмент.
 • Каротинът е жълто-оранжев пигмент, което дава свойства на отвара от лайка. освен това Това улеснява структурата на косата.
 • Кумаринът е ароматно вещество които според изследванията се оказаха отлични лечебни средство за възстановяване на повредени разкъсани краища тънки, крехки направления.
 • Органичните киселини са естествени антиоксиданти, които задействат механизми в клетките регенерация и подмладяване. Те спират процеса на стареене, предотвратяване на преждевременна тъканна смърт. органичен киселини помагат на каротина да озаряват нишките, като унищожават тъмнината им пигментация.
 • Сескитерпене – органично съединения, които могат да обгърнат всяка невидима коса защита, като по този начин се създава ефект на ламиниране. Ето защо след изплакване на косата с лайка, те започват да блестят така става еластична и гладка.
 • Сескитерпенов алкохол в състава аптека от лайка дава мекотата на нишките, позволява ви да лежите красива прическа дори и най-непокорна и твърда коса. следователно препоръчва се да се използват отвари от това лекарствено растение къдрави момичета, които са много трудни за подреждане богата и рушаща се коса в различни посоки.
 • Ситостеринът е известен със своята вазодилатиращи свойства: той отваря достъп на кислород до клетки, активира нормалния растеж на косата, спира техния процес загуба, увеличава устойчивостта към външна агресия.
 • Флавоноиди – полифеноли, вещества растителен произход, притежаващ мощен антиоксидант действие. Те могат да предпазят косата от ултравиолетовите лъчи радиация, да запазят естествения, наситен, ярък цвят, дори ако са боядисани.
 • Хамазулен – растителен продукт произход, който се съдържа изключително в аптека от лайка. Той дава на бульона си бактерициден противовъзпалителни свойства, освобождаващи скалпа от неприятни люспите пърхот.
 • Холин – вещество по свойствата си много подобен на витамин, активно събужда космените фоликули живот, ако по някаква причина са замразени в своето развитие.

Рядко във всяко друго растение можете да намерите такова изключителен състав, който превръща безжизнените, скучни нишки луксозни, лъскави къдрици, пълни със сила и енергия.

Достатъчно е да усетите тази магическа трансформация върху себе си знам основните етапи на домашна употреба на това необичайно цвете за красота и здраве на косата.

В етапите на домашна употреба лайка косата

Лайка може да се закупи в аптеката под формата на лекарствена колекция или фитопакети. За козметични процедури у дома И двете опции ще направят. Това е най-лесният начин. отидете да решите да използвате лайка като средство грижа за косата. Въпреки това, тя не е най-ефективна. Резултатите ще бъдат много пъти по-изненадващо, ако научите как да събирате цветя и ги събират за бъдеща употреба.

Ние събираме

 1. Препоръчва се да се събират цветя от лекарствена лайка в 20-ти Май – първото десетилетие на юни.
 2. Идеални места за събиране – гора, всякакви поляни, рязане, които са възможно най-далеч от цивилизацията (значение градове и магистрали, фабрики и фабрики).
 3. Предварително намерете подробни описания и снимки точно фармацевтична лайка да неволно, несъзнателно, събира всякакви други суровини. Останалите сортове на това цвете вече не са ще се окаже толкова полезно за косата и няма резултат след тях използването няма да последва.
 4. Ако цветята са повредени, не са напълно разкрити, са в полу-жадно състояние, има много насекоми по тях, обикалят ги отстрани. Имате нужда само от напълно отворени чаши. цветя.
 5. Ръцете не се препоръчват за събиране на цветя: нарежете ги с нож или излитайте с ножици.
 6. Запаси повече суровини: периодът на събиране е много кратък, докато изсъхването на цветята ще бъде много по-малко, отколкото изглеждаше в началото, когато те все още бяха пресни.
 7. Сухите материали се изсушават в добре проветриво помещение, където те не са директна слънчева светлина ще падне, но ще бъде топла и суха. който и да е влажността е строго забранена по време на сушене, в противен случай всичко суровините могат да бъдат изхвърлени.
 8. Всеки ден, 3-4 пъти, преместете тревата така, че да не стагнира и изгнили. Нуждаете се от висококачествен козметичен материал.
 9. Суровините ще бъдат готови, когато цветята от лайка започнат да се рушат. точно в ръцете ви дори и с лек клик върху тях.
 10. Препоръчително е да се съхранява суха лайка в хартиени торби или картонени кутии.
 11. Срок на годност – една година, не повече.

готварски

 • Инфузия на лайка. Счупете две лъжици маса сушени фармацевтични лайка, напълнете го с една чаша вряща вода, покрийте, оставете за един час, след това се прецедете.
 • Отварата от лайка. Счупете четири лъжици маса сушени фармацевтични лайка, напълнете го с една чаша вряла вода, затопли се в емайлирана чаша за 20-30 минути на вода вана, щам, оставете под капака за два часа.

Ние използваме

 1. Приемете почти всичко народни средства за коса с лайка се осветяват достатъчно нишки: някой – за половин тон, а за някои – за цяло тон. Така тъмнокоси красавици и тези, които наскоро боядисани, трябва първо да помислите, преди да налеете се насочете към този чудотворен еликсир. В противен случай, за резултата и В резултат нюанс на къдрици никой не гарантира.
 2. Ако решите да използвате лайка в маска, нито отвара, нито инфузията, разредена с вода, не е необходима. За изплакване, целта на която – обичайно укрепване на косата, средства с лайка, смесена с вода (за предпочитане той е или минерален или филтриран). Ако използвате изплакване на косата от лайка, за да облекчите използвайте само концентриран продукт.
 3. След изплакване на нишките с отвара (инфузия) с лайка, оставете ги да изсъхнат естествено. Дори и кърпа в това случай не се препоръчва да се използва. И още повече в забраната сешоар
 4. Честотата на процедурите, за които всяка красота определя самостоятелно. Маски и изплакване от такива зашеметяващи естествени средства могат да се правят през ден. Най-добрият вариант за профилактика – 1 път седмично. Ако е необходимо Облекчете косата с лайка, процедурата трябва да се повтори няколко пъти (на всеки 2-3 дни) за постигане на желания ефект.
 5. След 12-15 процедури за възстановяване на направленията на това лекарство растението се препоръчва да се даде малко коса на разстояние от това интензивен курс на терапия. Направете почивка за 1-2 месеца изплакнете друга полезна билка коса (коприва, шишарки от хмел, например дъбова кора).
 6. Мнозина вярват, че лайка е антиалергично растение тя сама по себе си не може да причини алергия реакция. Това е погрешно схващане, защото всяко билково лекарство е просто опасни за своите непредвидени последици. За изплакване и маски за коса с лайка не ви дадоха неприятни минути преди като ги приложите, проверете тези продукти, как ще реагират на тях кожата ви. Овлажнете вътрешността на подготвената течност огънете лакътя. Ако кожата не е отговорила за 2-3 часа сърбеж или обрив, най-вероятно, ще премине сесия на лечебни къдрици без неочаквани изненади.

С правилното използване на лайка косата много проблеми скалпа и самите нишки ще бъдат нещо от миналото, те ще станат нищо повече от това неприятна памет.

Пърхот и себорея, разделени краища и крехки направления, пролапс косата и да ги спре в растежа – сега не може да сложни всички тези случаи. Лайка е готова да реши всичко по-горе. проблеми.

Рецепти с грижа за косата от лайка

Рецепти за коса от лайка

Лайка се използва главно за изплакване и изсветляване. Коса. Можете сами да изберете рецепти за маски: просто използвайте вместо всяка течност, посочена в рецептата (мляко, вода), чудотворна отвара.

 • Изплакнете косата от лайка

За това можете да използвате както отвара, така и инфузия на лайка. Разредете я (1-2 чаши) в минерална или филтрирана вода (1 изплакнете нишките няколко пъти в получения разтвор. След това не ги избърсвайте със суха маса: просто стиснете леко, за да можете не преминава през яката и изсушава къдриците, без да използва сешоар. Редовното измиване на лайка е отлично лечение за дома. за укрепване на корените.

 • Осветлението на косата от лайка

Днес е много популярно да се облекчи косата с лайка, която дава не е траен ефект като боя за магазин, но поне най-малко естествен и не разваля косата, но, напротив, също се грижи зад тях. Сушени цветя от лайка в размер на две столове лъжица се налива чаша вряща вода, се поставя на половин час на водата баня. Получената отвара първо се охлажда, след това се прецежда, добавете сок, изцеден от 1 лимон. С суха коса Препоръчително е да се добавят 2 супени лъжици масло (рициново, репейно, маслинено). В резултат на това се изисква отвари как да овлажняваме кичурите, след това, без да ги стискате (просто се разклаща, така, че да не тече много), увийте в найлонова торбичка, увийте главата кърпа за половин час. След това просто трябва изсушете и разресвайте косата си. Ако не е използвано масло, не изплаквайте нищо. Ето как да се облекчи косата с лайка аптека – бързо, просто и ефективно.

 • Укрепване на корените, изплакване срещу загуба коса

Смесете 100 грама натрошени сушени билки (лайка, коприва, салвия), напълнете ги с литър вряща вода, пазете вода баня за половин час.

 • Регенериращо изплакване срещу разделени краища съвети

Смесете нарязани сушени билки: 200 g фармацевтична лайка, 100 грама цветя невен, напълнете ги с литър вряща вода, оставете да охлажда се, щам. Добавете естер от лавандула преди изплакване (капчици 5).

 • Изплакване за блясък на косата

Литър вряща вода се изсипва чаша счукана лайка, задръжте 10 минути на слаб огън, охлажда се, щам. Добавете две лъжици трапезни маслини нерафинирани (по-естествени) масла и. t лимонов сок

Лайка за косата – един от най-ефективните инструменти за тяхното изясняване и укрепване на корените. Уверете се, че използвате този дар на природата, за да превърнете вашите нишки в красиво платно, блестящи, луксозни къдрици.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: