Маски за боядисана коса: как да удължи живота нов цвят на къдриците

а

Оцветяване на косата – процедурата е доста агресивна и вредна за къдрици. Да, и новият цвят избледнява прекалено бързо дори след най-скъпата боя. Но се оказва у дома Можете редовно да правите естествени маски за боядисана коса: разберете техните рецепти точно сега.

Всяка съвременна жена мечтае първо да изглежда свежа, релевантни и модерни. за това постоянно трябва фантазирайте за своя образ, периодично го актуализирайте и добавете чар в най-различни начини. И нищо не може драстично променят една жена като оцветяване на косата. Вчера тя беше лека, ефирна, не сериозна блондинка, а днес тя вече е образ на гореща и страстна брюнетка.

Единственият недостатък на такава промяна в образа на изображението е Новият цвят бързо избледнява: пигментите в боята заглъхват, губят блясък, а с тях вече целият образ вече не е такъв светъл и привлекателен. За да избегнете това, трябва само научете как да правите у дома специални маски за оцветена коса от естествени съставки. Защо? Тогава какви са те прави истински чудеса.

-

Маски за действие за боядисана коса

Ако вземете навика постоянно да правите домашно приготвени маски боядисана коса, резултатът от тези експерименти няма да се насили изчакайте дълго време. С тях ще бъде възможно да се удължи живота на новопридобитите цветове за доста дълго време. Такива маски се приготвят от естествени съставки, чиито активни вещества са директно повлияват самия пигмент на косата – както естествен, така и чужд.

В същото време си заслужава да оцените предимствата, които вече са изморени от постоянното оцветяване къдриците няма да бъдат изложени на никакви химически атаки: в края на краищата, компонентите на маските са естествени (и следователно безопасни) продукти.

Какво може да се очаква от редовната употреба на средства за оцветени нишки:

 • Новият цвят ще запази трайно яркостта си и насищане: тя няма да избледнее, да избледнее и до тъп;
 • нишките постепенно ще се възстановяват брутални и агресивни процедури по оцветяване в рамките на действието витамини и аминокиселини от натурални продукти, въз основа на които подготвят се данни за маски;
 • има надеждно укрепване на корените, които вече няма да им липсват необходимите елементи, защото сега те редовно ще ги получават от естествените маски – съответно количеството паднала коса ще намалее няколко пъти;
 • къдриците ще станат по-меки и послушни, ще бъдат по-лесни гребен, получи желания обем.

Въз основа на гореизложеното, домашно приготвени маски за боядисване, повредена коса е истинско спасение за тези, които са свикнали постоянно да променят имиджа си и учудват другите всички нови и нови нюанси на техните нишки. Тези, които са редовни подлагайте техните нишки на такава безмилостна атака на химически бои и амоняк, знайте, че последствията от такива процедури стават косопад и изтъняване. Но редовна употреба Спестяване на домашно приготвени маски от натурални съставки за боядисана коса ще се избегне такова нежелано резултати. Така че от какви компоненти можете да го подготвите чудотворни маски?

-

Искате ли да възстановите къдриците си? След това опитайте домашно мед маска за коса, ефектът от която ще видите след това първи път.

Послушна и мека коса ще направи маска от какао: //beautiface.net/maski/dlya-volos/iz-kakao.html

Състав на маската

Като избирате съставките, от които ще приготвите маската цветна коса, не забравяйте, че те трябва да бъдат като естествени и представляват квинтесенцията на витамини и аминокиселини. Разширете яркостта и наситеността на придобитите Нови цветове за следните продукти:

 • Ръжен хляб;
 • безцветна къна;
 • козметична глина от всякакъв цвят;
 • плодове като авокадо и банан;
 • пилешко яйце (за предпочитане домашно приготвено);
 • козметични масла: жожоба, иланг-иланг;
 • растителни масла (по-добре да се приемат нерафинирани);
 • Билки: жълт кантарион, живовляк.

От всички тези продукти има доста добри възстановителни продукти. маски за боядисана коса: цветът ще остане наситен за дълго време и светли, а кичурите бързо оживяват след безмилостния химикал атака.

Но продукти като лимон, репей и рициново масла, коприва и лайка, водороден пероксид, мед, глицерин, кефир, кафе, орехи, градински чай, чай, оцет, соев сос не използвайте само за боядисани нишки.

Факт е, че те също влияят върху съдържащия се пигмент коса, но малко по-различно: те променят нюанса си. И така, как Излишно е да се превърне в пегос и многоцветни, хвърлени в червено или жълто, бъдете изключително внимателни при избора на продукти правене на подобни маски. И това не е единствената тайна. подготовката на чудотворните означава възстановяване на нишки след промяна техните цветове.

Как се правят маски

Съвети за приготвяне на маски за боядисана коса

За да се прикрие с цветна коса, не се очаква разочарован, трябва да можеш да го готвиш така забавлявайте се и причинявайте истински на другите възхищение. За това трябва да разберете основите на използването му в дома условия. В тази процедура има много нюанси, но те са прости, и в крайна сметка могат да бъдат доведени до автоматизъм, ако вземем навик за възстановяване на цвета на ново боядисаната коса по невероятен начин. Следователно могат да възникнат само трудности в началния етап. След няколко седмици тази инструкция вече ще бъде в главата ти, не на лист хартия.

  1. не маскирайте веднага след оцветяване. Коса. След процедурата трябва да отнеме поне седмица. За Този термин няма да загуби нова сянка на свежест и насищане, но чужд пигмент ще бъде фиксиран в нишките. Това няма да му позволи промяна под въздействието на маска с активни вещества.
  2. Съответства на рецептите според типа и проблема. косата ви. Ако след оцветяване пострада най-често само съвети – за тях има специални маски възстановяване. Ако общата загуба на нишка е започнала – потърсете укрепване на корените.
  3. Ако сте сигурни, че сте намерили единственото и необходимо маска, не бързайте веднага след нанасяне по цялата глава. Понякога завършва зле: или косата придобиват нежелана сянка (стават жълтеникави, бежови, червеникаво и т.н.) или скалпа след няколко часа сърбеж, сърбеж, покриване с неприятни бели люспи от пърхот, и кожата на ръба на скалпа е покрита с обрив. не забрави за тест драйва: първо подготвен инструмент внимателно, в малко количество, нанесено върху кожата зад ухото или върху на китката, а също и обработва отделна кичура коса. Това е така ще ви позволи да разберете каква ще бъде реакцията върху избраната маска оцветена коса.

 1. Когато избирате продукти, отдайте предпочитание на най-пресните, домашно, естествено. В маската има мляко или яйца – да ги купуват на пазара от земеделския производител. Ще вземе растително масло – изберете нерафинирано. Плодовете и зеленчуците трябва да са зрели и не гнило.
 2. Разбийте съставките добре, по-добре от пасатор. Така че поне има вероятност маската да не бъде има неразтворени парчета, които могат да се забият косата и значително усложняват процеса на разресване в бъдеще.
 3. Козметични и растителни масла, както и мляко може да бъде леко загрята във водна баня, така че активната съставките могат да проникнат дълбоко в косата, доколкото е възможно и обработват пигмента, който се крие там по-интензивно. Обаче при това етап на подготовка на маски за боядисана коса е изключително са внимателни. Ако съставът на избраните от вас средства са яйца или етерични масла, по-добре е или да се откажат напълно или напълно да доведе температурата на течността до 35 ° C – не повече. Въпрос фактът, че протеинът бързо се ограничава в контакт с гореща продукти и маската може да бъде изхвърлена. А етерите просто губят в този случай цялата си лечебна сила.
 4. Маски за боядисана коса могат да работят добре върху чисти, само измити нишки и върху мръсни. следователно Този критерий тук няма значение.
 5. Приготвеният продукт може да се нанесе върху скалпа укрепване на корените и по протежение на самите нишки, за да се активира новото пигмент и съвети за възстановяването им след процедурата оцветяване. Уверете се, че маската е разпределена. равномерно, в противен случай вашите очаквания няма да бъдат оправдани: в на едно място цветът ще бъде ярък и наситен, а в другия – бледо и дим. За да се избегне това, след прилагане Разчешете си мида.
 6. Освен това е желателно да се създаде топлинен вакуум, който допринася активиране на метаболитни процеси на клетъчно ниво. Може създайте с обикновен целофанов хранителен пакет. кройка сложете го по шева и го завържете под формата на кърпа на главата си, така че да е здраво прикрепен към главата. На всичко отгоре направете тюрбан от най-топлите хавлиени кърпи. При липса на такива и вълнени шал или шал.
 7. Продължителността на маските за боядисана коса не е така трябва да е твърде дълъг. Те не принадлежат към категорията нощ и дори часови. 30-40 минути е достатъчно, а понякога и за блондинки 20 минути е достатъчно, за да освежите нова сянка. Основното нещо не е отидете твърде далеч и не прекалявайте с този важен въпрос.
 8. Такива маски се измиват по различни начини. Ако в техния състав има масла, първо трябва да нанесете шампоан на главата си, леко се овлажнява и пяна. И само след това изплакнете под потока. течаща вода. При липса на масла – маската се отмива, както всички др.
 9. Когато изплаквате боядисана коса, трябва да знаете една много важен нюанс. Не използвайте отвари от билки, оцет или лимон: те може неочаквано да променят оригиналния нюанс, който не може моля.
 10. След такава отговорна процедура, изчакайте, докато нишките изсъхват естествено и след това ги разресвайте. Ще бъдете изненадани от тях. блясък, мекота, коприненост. И най-важното – ще го направите изумен колко красив е вашият оттенък.

Сега сте научили всички основи на готвенето за домашни маски боядисана коса и може да започне да тренира.

Не се отказвайте, ако за първи път нямате нищо тренирам. Във всеки случай се нуждаете от търпение и умения. С течение на времето имате Тази процедура ще се извърши на машината и ще получите невероятно удоволствие не само от резултатите, но също така от самия процес.

Но много ще зависи и от това колко сте правилни. изберете рецепта.

Рецепти маски за боядисана коса

Рецепти за цветни маски за коса

Рецепти маски за боядисана коса – огромно количество. Не Чудите се дали ще има някакъв ефект от всяко лекарство. Може би съставът не ви подхожда индивидуално. Не спрете търсенето, експериментирайте, потърсете нещо от собственото си – нещо, което по чудо преобразява къдриците ви.

 • хляб

Месото на леко зацапания ръжен хляб (не повече от 20 гр) накисва се в предварително загрятото мляко (също подходящ отвара) живовляк), превърнете масата в каша.

 • лечебен

Прах натурален (ирански) безцветен разреден с къна филтрирана вода, така че да се получи кремообразна маса, добавете 3 таблици. лъжици на получената маска за 1 ч.л. лъжица витамини Е и А в течна форма.

 • изразявам

Прахът от козметична глина от всеки цвят се разрежда с вода до кремаво, но течно.

 • ракия

Фунт яйчен жълтък, разбърква се с бренди (за предпочитане добро качество): 1 жълтък – 50 грама питие.

 • От банани и авокадо

Банани от пулп и авокадо в блендер, докато се разтопят равни пропорции.

 • водка

Смелете 1 яйчен жълтък, разбъркайте с водка (2 маси. лъжици).

Сега знаете тайната на това как да удължите живота на новата си сянка. нишки. Редовно прилагане на домашни маски за боядисване коса, вече не може да се страхува, че новопридобития цвят Скоро ще избледнее и ще загуби блясък. От сега нататък с подобни комплекси ще бъде завършен, защото в арсенала на вашата красота има такива чудотворни средства за намаляване.

Внимание! Не дърпайте със самообучение. Вземете курсове дистанционно обучение и овладяване на нова професия. детайли тук: //center-professional.ru/additional.html

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: