Най-ефективните маски за лице против бръчки: TOP топ рецепти

а

Научете се как да готвите у дома (лицето и възрастта) за удължаване на младостта на кожата им. Няма нищо трудно в този процес, препоръките са прости, но Резултатът винаги ще ви хареса. Най-ефективните рецепти може да намерите в нашата статия.

Съдържание:

 • Видове бръчки по лицето
  • По място на образование
  • По дълбочина на местоположението
  • Относно механизма на образованието
 • Ефективността на домашните маски за бръчки
 • Правила за използване на маски от бръчки
 • Рецепти за бръчки с лицева маска
 • Както знаете, човешкото тяло с течение на времето има собственост за износване. И това се случва не само с вътрешни органи, но също и с външната обвивка. Най-неприятно Ефектите на стареенето са бръчки по лицето, които са трудни Скрийте се под основата и предателска възраст. Това са видими, забележими кожни гънки, които се образуват в резултат на мимическа активност или възраст поради загуба на еластичност и еластичност на мускулите. Дори процедурите в салона не винаги могат елиминирайте ги завинаги. Ето защо тя ще бъде много по-ефективна Започвайки от 30-годишна възраст, направете домашни маски от бръчки натурални продукти и фармацевтични препарати. Те не само ще бъдат предотврати появата на нови гънки по лицето, но също и изглаждане формирана.

  Класификация на бръчките

  Видове бръчки по лицето

  Тъй като маски за бръчки са представени в огромни количество, не трябва безразсъдно да бързате да готвите първо имам ръчна рецепта. Започнете с проучване на кожата и Определете с какъв тип гънки се занимавате. И вече под това вид изберете инструмент, който ще се използва редовно промени против стареене. Козметици и дерматолози Има следните типове:

  По мястото на образование:

  • върху челото;
  • в ъглите на очите;
  • близо до устата;
  • по бузите.

  По дълбочина на местоположението:

  • повърхност (оран само на горните слоеве епидермис), домашните маски за бръчки са лесни с тях се справят;
  • дълбоки (възникващи в долните слоеве) могат да бъдат коригирани само с помощта на салонни техники.

  Според механизма на образованието:

  • имитиращи (свързани с мускулната активност);
  • възрастта (формирана поради загуба на тонус и гравитация изпускане на мека тъкан).

  С повърхностни, възрастови гънки на кожата ще се справят почти всяка маска за бръчки вкъщи, за борба с промените, свързани с възрастта. И тук с дълбок и имитиращ, за да се справят със собствената си воля много по-сложно като допълнително техники и процедури, дори салон. Така че оценявайте възможностите избраното означава обективно, не се надява на прекалено зашеметяване резултатите.

  Това е интересно!

  Според проучванията бръчките по лицето се появяват следния ред: на челото, от носа до брадичката, във външните ъгли окото около врата, на носа, на горната устна.

  -

  Ако имате комбинирана кожа на лицето, тогава изборът на маски трябва да бъде особено внимателни. Вижте най-ефективните: //beautiface.net/maski/dlya-lica/dlya-kombinirovannoj-kozhi.html

  Възползвайте се от тайните на Клеопатра в грижите за изсъхване на кожата.

  Ефективността на домашните маски за бръчки

  За да не надценявате домашните маски за бръчки по лицето, запазете ума на механизма на тяхното въздействие върху кожата. Поне така Вие ще знаете какво да очаквате от тях и не се надявате на чудо. Ако започнете да ги прилагате след 50-60 години, едва ли ще успеете някакъв конкретен ефект. Да, последните гънки може да се изправи, общото състояние на кожата ще се подобри. Колкото и да е дълбоко бръчките няма да изчезнат, въпреки че те не могат да станат толкова остри нарязани. Така че, ако редовно правят маски против бръчки лица, можете да очаквате следния ефект:

  • подкожния метаболизъм ще се подобри – съответно, клетките ще получи необходимите компоненти в достатъчни количества подобряване на състоянието на кожата;
  • циркулация на кръвта се нормализира, поради което кислород насищат клетките, насърчавайки тяхната регенерация с течение на времето;
  • тен ще стане млад естествен красива, здрава, което значително ще подобри външния вид дори на най-много избеляла кожа;
  • и най-важното: малки възраст и лицеви гънки, ако Маската за лице против бръчки е избрана правилно и приложена дясно, изгладете, изчезвате напълно;
  • дълбоки, бръчки по лицето с помощта на обикновени маски малко вероятно е да може да се оттегли, но те ще станат много по-малко видими, не толкова изразени;
  • хиалуронова киселина и колагенови влакна което намалява с възрастта, се попълват, в резултат на това кожата става по-мека, еластична.

  Това е механизмът на действие маски за кожата от бръчки, които лесно могат да се приготвят у дома най-често срещаните храни или масла. Колкото по-скоро започнете да се грижи за младостта и красотата на кожата си, толкова по-забележимо и по-добре ще бъде резултатът. Ясно е, че след 50 г. кожата се възстановява много по-трудно и по-бавно. Набит 30 – време е да помислим няколко пъти седмично, за да се ангажират с превенцията на възрастта промени, които неизбежно ще повлияят на лицето ви скоро бъдещето. Преди процедурата проверете тези малки да ви помогне да подобрите ефективността на избраните фондове.

  Имайте предвид!

  Усмихнати хора, според козметолозите, много по-късно “придобиват” мимични и възрастови бръчки, отколкото мрачни и безразличен.

  Как се прилагат маски против бръчки

  Правила за използване на маски от бръчки

  Най-ефективните маски против бръчки са тези, които са били приготвя се стриктно съгласно рецептата и в съответствие с препоръките на козметолози и тези, на които тези средства помогнаха в действителност, а не с думи. Ако правите всичко според ума си, резултатите ще надминат всичките ви очаквания и разбира се ще ви зарадва с безупречен образ огледалото.

  1. Всяка домашна маска против бръчки трябва да бъде предварително тестван, ще го предизвика обрив на лицето или подуване. Малко количество (с грах) Нанесете препарата върху китката, изплакнете след 15 минути и за 4-5 часа гледайте собствените си чувства: няма да има дискомфорт и видими промени на кожата че сместа може лесно да се нанесе върху лицето.
  2. Най-добре е да приготвите маски срещу бръчки у дома дървени, стъклени или дори керамични, но просто не е в метал. В противен случай се образува съединения, които нямат положителен ефект на кожата.
  3. По време на процеса на готвене се уверете, че маската за лице отстраняване на бръчки е хомогенна маса без бучки. За тази цел е препоръчително да използвате блендер или миксер.
  4. Не оставяйте сварената смес за по-късно. Тя се нуждае използвайте пресни, буквално в рамките на половин час.
  5. Всяка маска, която изглажда бръчките, се нанася върху лицето масажни линии, които са лимфни транспортни пътеки на нашата кожа. Не е необходимо да се натиска със сила: леко се разпръскват по повърхността и се оставят.
  6. В по-голямата си част, домашни маски против бръчки не го правят съдържат агресивни съставки, които дразнят кожата (алкохол, горчица, сол и т.н.), така че те могат да се съхраняват до 25-30 минути. Въпреки че някои от тях имат дърпане ефект (дори и смъдене), така че веднага щом се почувствате силна стегнатост на лицето, е по-добре да се премахне маската предварително.
  7. Докато маската изглажда бръчките да се действа, препоръчва се просто да лежи в мир спокойно състояние. Така че активните компоненти ще работят много по-интензивен и по-ефективен.
  8. Остатъците от козметичната смес се отстраняват с помощта на памучен тампон, напоени с мляко, билков чай или дори обичайно вода. Ако не успее, можете да се измиете, но без гелове за коса.
  9. След приключване на процедурата може да се приложи лицето на всеки крем. Ще бъде страхотно, ако е предназначено да бъде премахнато бръчки.
  10. Честотата на приложение зависи от дълбочината на бръчките и възрастта. След 50 маски могат да се използват поне през ден. На 30-годишна възраст те ще бъдат достатъчни да правят веднъж седмично, след това 40 – няколко пъти.
  11. Не позволявайте на кожата да свикне с активните компоненти на маските. против бръчки Сменяйте ги на всеки 2-3 месеца за други.

  Знаейки как да се подготвят и прилагат правилно козметични маски за бръчки, можете да поглезите кожата си преждевременно предотвратяване на свързани с възрастта промени на лицето ти. Това ще облекчи ненужните комплекси, даде самоувереност, ще скрие възрастта от другите. Не е ли така Дали всяка жена мечтае за това?

  Интересно е

  Жените, които редовно посещават солариума и пушачите, страдат от това бръчките са много повече.

  Най-добрите домашни рецепти за бръчки

  Рецепти за бръчки с лицева маска

  Ефективността на инструмента до голяма степен ще зависи от това какво точно рецептата, която вземете. Тук типът кожа няма значение: маска за суха кожа бръчки ще работят точно същото като за мастни В крайна сметка основната му задача не е да се нормализира работата на мастните жлези и овлажняване на дермата и при изглаждане сгъва. Затова изберете рецепти в зависимост от компонентите компоненти. Първо, те трябва да са ви познати и да не са причина алергии. На второ място, всички съставки трябва да са на ваше разположение, така че като същата маска ще трябва да кандидатствате от доста време дълго време.

  • От нишесте

  Разбърква се с нишесте (15 g) със сол (10 g), разрежда се с мляко (20 ml), добавете мед (10 ml). Маски против стареене от нишесте бръчки правят отлична работа с почти всички видове възраст и мимически гънки.

  • С желатин

  Желатинът се налива пропорционално със стайна температура Оставете около половин час. Затоплете водата вана, докато няма бучка. Това е класическа маска желатин за лицето от бръчки, към които е възможно да се добавят и други съставки.

  • От банан

  Смесете банановото пюре с мед (15 гр.), Тежък крем (30 ml), разбийте с миксер. Бананови домашно приготвени маски против бръчки ефективен и придава на кожата свеж и здрав блясък.

  • С мед

  Варете млечен грис. Смесете 15 грама варена каша с мед и зеленчуково (маслиново) масло (по 10 мл), добавете едно 15 мл гроздов сок, разтворете щипка сол, задвижете 1 сурово жълтък. Универсална маска с мед за лицето на бръчките няма да се хареса само подмладяващ и лифтинг ефект, но също така подобрява цвета лицето, облекчаване на пигментацията.

  • С алое

  На 15 мл се смесва сокът от алое, който се е установил 2 седмици в хладилника, мед, зехтин, естествена овесена каша, натрошен прах. Отлична, много ефективна алое маска против бръчки полезна във всяка възраст за борба със стареещата кожа.

  • С глицерин

  Съдържанието на капсулите на витамин Е (10 броя) се притиска в буркан глицерол (30 ml), разбърква се. Такива маски с глицерол срещу бръчки имат подмладяващ и хидратиращ ефект, така че да могат използвайте дори срещу краката на врана около очите.

  • От дрожди

  Мая на прах (15 g), смесен с кефир, заквасена сметана (15 мл). Маска за мляко на лицето от бръчки леко и внимателно засяга дори най-зрялата кожа. Така че може да е безопасно и прилагат ефективно дори след 50-60 години.

  • Овесена маска

  Мляко на прах (30 гр.) ml), добавете растително масло (15 ml), мед (10 ml). Интегрирана овесена каша против бръчки има изглаждащо и овлажняващо средство ефект.

  • От тиква

  Прясно пюре от тиква, смесено със суров протеин. размери определено от окото: трябва да се получи каша. Подобен вид маски от тиква на бръчки се считат за най-добрия фейслифт за зрял, избледняваща кожа.

  • От глина

  Розова козметична глина (15 g), разтворена в мляко получавате кремообразна маса. Като цяло, глинени маски от бръчки може да бъде всякаква цветова гама, като свойства против стареене притежават зелени, черни, червени, сини и други видове глини.

  • С масло

  Жълтата глина (15 g) се разрежда с вода, за да се образува кремообразна маса. Разбийте с масло от морски зърнастец (10 ml), добавете жълтък. Всички маски от бръчки с масла дават все пак краткосрочен, но много забележим ефект от елиминирането на най-много дълбоки бръчки.

  Сега можете да си представите какви маски против бръчки можете готви у дома и може да вземе нещо за себе си, за да удължите младостта си. Няма нужда да се паникьосвате, ако такава рецепта се оказа безполезна и неприятна наляво, за да орем лицето ти. Бъдете търпеливи. Просто някой клетки напълно реагират безразлично на бананите, но мед възприемат благоприятно. Така че, най-вероятно е необходимо опитайте не една маска, преди да я намерите Разнообразието е нещо свое.

  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: