Оцветяване на бръчки в салона: функции и ползите от процедурата

Разберете подробно как са оцветени веждите. в кабината боя, къна, постоянен пигмент. Какви са предимствата Имате ли тази процедура преди дома? Списък на приложимите професионални инструменти от най-добрите марки. Принципи, чрез които master избира нюанса.

Съдържание:

 • Изборът на цвят за боя за коса в салона
 • Как е оцветяване на вежди в салона
 • Ползите от оцветяване на салона за вежди
 • Цветовете на веждите в салона

Момичетата винаги искат да променят нещо във външния си вид. Например, изображението става напълно различно, ако вземете друго цвят на челото. Дори брюнетките в крайна сметка избледняват и притъпяват, губи своята изразителност и яркост. И тук е необходимо да се реши въпросът къде да го направя – от професионалист или у дома условия.

От една страна, процедурата е изключително проста в своята технология. производителност. Все пак, всички са наясно, че сами по себе си Трудно е да се намери желания цвят и дори наличните в търговската мрежа бои много по-лошо от използваното от капитана. Така че повечето жени все още се оцветяват веждите в салона сигурно не се бърка с резултатите.

Оцветяване на вежди в салона

Изборът на цвят за боя за коса в салона

Ако решите да боядисате веждите си в салона, първият въпрос което ще трябва да направите сериозно – изборът на сянка, която хармонично се вписват във вашия цвят. Можете да решите за това. да се консултирате със специалист. Ако искате всичко работи перфектно, използвайте няколко препоръки. от професионални гримьори, които могат да изберат най-подходящия сянка според цвета на женската коса.

Оцветяване на бръчки в салона за блондинки

Майсторът в салона ще избере перфектния цвят за оцветяване на веждите в блондинки: обикновено е с 3 нюанса по-тъмни оригинален цвят на косата. В резултат на това те са много естествено.

 • пепелявите блондинки се препоръчват да боядисват сивите си вежди цвят;
 • естествено – в светло сиво или пшенично кафяво;
 • топло – светло кафяво, мед или. t златен кестен.

Ако искате да изненадате другите и приятелите си, можете да поръчате в салона веждите оцветяват бели. Гримьори вече са често Правейки такъв грим за моделите на модно шоу. Въпросът е доколкото е уместно в ежедневието.

Салон за оцветяване на вежди за брюнетки

За оцветяване на вежди с цветни брюнетки вземете малко по-лесно, отколкото например за блондинките. тук Две правила работят гладко.

 1. Решете какъв образ ще създадете. ако брюнетката иска да омекоти нейния предизвикателен, предизвикателен поглед и да направи по-младата му, по-нежна вежда трябва да бъде оцветена в тон по-лек от естествения цвят на косата. Ако имате нужда от изображение бизнес жена или парти грим, точно обратното – Оцветяването на вежди е по-тъмен тон.
 2. Трябва да знаете точно какъв цвят ще отговаря на вашия цвят. в брюнетки до студени нюанси перфектно попадат в същия студ топло – топло:

* не утрален кафяв цвят на веждите ще украсяват лицето на мургава брюнетки;

* тъмно кафяв, шоколад подходящ за летен цвят;

* графит – зимен;

* Патладжан – синьо-виолетови брюнетки;

* антрацит (красив нюанс на мокър асфалт) – за синьо-черна коса.

Знаейки какъв цвят на челото подхожда на брюнетки, използвайте го за оцветяване. Погледнете отблизо какво капитанът ще ви посъветва. Може би съвместно ще изберете нещо такова като и двете. Основното нещо – да нюанс в хармония с цвят тип и не разваля образа.

Как да изберем цвят на кафявата коса

Ако дойдете да оцветявате вежди в салона и в същото време – светлокафява коса, майсторът със сигурност ще се радва. В края на краищата, според стилисти такива момичета са широки за тях област на дейност, тъй като изборът на цветове е многостранен. Направете грешка тук е много трудно:

 • оцветяване на вежди в ярко червен цвят ще съветва меднокосо кафява коса;
 • в теракот – кестен;
 • в шоколад – тъмно червено;
 • в кафяво, шоколад или теракота – ярко червено;
 • в махагон, мед или теракота – ярко червено;
 • в графит или шоколад – червено-кафяв.

Капитанът избира цветове за оцветяване на вежди професионален салон, почти от гледна точка, защото има опит в тази област и е бил обучен да създаде сингъл хармоничен цвят. Един добър специалист ще може да разубеди русокоса и крехка брюнетка боядиса вежди в ярък черен цвят, като любимата си актриса.

В крайна сметка той осъзнава, че за нея това ще доведе само до загуба външен вид. Така че, скъпи дами, не забравяйте да слушате мнението на специалист, който ще работи с вежди кабината.

Чрез страниците на историята. Понятието “цветен тип” играе много важна роля в създаването на образа. Използва се в работата всички стилисти. Но кой първи излезе с тази категория, надеждно неизвестен. Според една версия, художникът и историкът на изкуството от САЩ Алберт Хенри Мънсел. Други твърдят, че дланта в това Въпросът трябва да се даде на известния основател на Макс Фактор козметична империя. Но доказателствата не са нито едно, нито друго. няма легенда.

Защо салонната живопис е по-добра

Чували ли сте някога за сърфиране в челото? Време е poznakomitsya-

Причини и лечение на алергии за вежди: //beautiface.net/brovi-resnitsy/allergiya-na-brovyah.html

Лятото идва, време е да купите слънчеви очила в насипно състояние. Направи го тук: //miss-aolise.com.ua/

Как е оцветяване на вежди в салона

За да се държите естествено в кабината, трябва най-малкото като цяло очертайте как се извършва техниката на боядисване майстор на веждите. Разбира се, ще бъде малко по-различно. от това, което прекарвате вкъщи. Не се страхувайте от това. За да започнете Обсъдете избора на цвят. След това ще ви бъде предложена форма ще нарисува избрания цвят. Най-често се определя по два начина едновременно – според правилото за молив (когато търсите отгоре и отстрани) и според вида на лицето.

Форма за рисуване

 1. Тип кръгло лице – класически светлинен завой без остър спускане или повдигане.
 2. Широки – триъгълни вежди, които се подчертават благоприятно. очи.
 3. Овална – гладка, закръглена линия на фрактура.
 4. Тесни – прави, широки вежди.
 5. Дълга – права линия.
 6. Триъгълна – еднообразен красив завой на малка дължина.
 7. Квадрат – дълги тънки вежди с извивка на изненада.
 8. Сърце – средната ширина на веждата с леко закръглена нагоре ъгъл.

Етапи на процедурата

 1. Първото нещо, което ще ви завладее при боядисване на вежди в салона – не с от несравнимия комфорт. Ще седнете в много удобен стол и Погрижете се за дрехите си, като я покриете със специален нос.
 2. Кожата около очите е намазана с богат, подхранващ крем елиминира ненужното дразнене.
 3. Състав на смесена боя. Съставът се нанася върху двете вежди. специална четка.
 4. Внимателно отстранете излишната боя (с памучен тампон, диск).
 5. Времето е забелязано. Не може да се каже колко дълго продължава процедурата оцветяване в кабината. Продължителността му се определя от източника цвят на веждите. Ако имате нужда от сянка колкото е възможно по-тъмна, съответно и това отнема много повече време за това. Искате само леко докоснете – след 15-20 минути всичко ще бъде готово.
 6. След боядисване, боята се отмива от веждите с чиста вода или специално решение.
 7. Успокояващ състав може да бъде нанесен върху кожата, за да се избегне раздразнения и хиперемия, както и фиксиране на резултата.

Да, технологията за оцветяване на вежди е проста и достъпна. жена у дома, но само професионално око ще може да оцени всички индивидуални характеристики на вида цвят, изберете желаната сянка, не прекалявайте и създавайте съвсем нова изображение. Особено, ако вече имате тъжен опит зад раменете си независими експерименти. Тук трябва да се доверите професионалист

Важен нюанс. Наистина всяко момиче, което се изисква за редовно боядисване на веждите, поне веднъж задържани тази процедура у дома. Ако така се образува обстоятелствата, при които се намирате в салона, не трябва да се посочват на капитана, че прави нещо нередно. Доверете се на неговия професионализъм. или не се обръщай към него изобщо.

Салонна техника за боядисване на вежди

Ползите от оцветяване на салона за вежди

Така че нека да дадем кратък преглед на всички съмнители. предимства на тази процедура: защо е така боядисване на вежди се прави най-добре в салона, а не Труд с избора на сянка у дома. За несъмненото предимствата включват следното:

 • минимални странични ефекти, за които ще бъдат отговорни господар;
 • използването на качествени материали, защото салоните работят с професионална козметика от известни марки;
 • ясен, ярък, траен цвят, който не е много дълъг измити;
 • дълготраен ефект след боядисване (до 4 седмици);
 • възможно е да се направи едновременно регистрация и оцветяване вежди в кабината;
 • лицето след оцветяване на вежди ще стане по-изразително, добре поддържана и привлекателна.
 • вече няма да се налага да се притеснявате за дренирания грим и половин час да правят вежди сутрин;
 • перфектна корекция на изображението: за кратко време можете да осветлите направете тъмни вежди и обратно – прекрасна трансформация!

Така професионалното оцветяване на вежди в салона няма да заблуди Вашите стремежи и надежди за постигане на перфектен резултат. Какво Що се отнася до недостатъците, тук, разбира се, може да бъде дълъг и досаден да копаят, но от сериозни – само в резултат на сянка. Все пак капитанът може да смесва композицията неправилно (с кого не се случва?), не ще вземе под внимание индивидуалната реакция на организма и т.н. прекалено наситен цвят, ще трябва да се осветява, дават повече цвят. Във всеки случай има изход. Не паника. И ние просто трябва да разгледаме методите на оцветяване вежди, тъй като те могат да бъдат много различни.

Проблем с цената. В зависимост от приложеното композиция, цената на оцветяването на вежди в салона може да започне от 400 рубли и продължавайте завинаги.

Какво е боядисано в кабината

Цветовете на веждите в салона

Ако погледнете цените в салоните, те предлагат различни продукти за оцветяване на вежди: от естествени и популярна къна до постоянна боя, която ще остави сянка дългосрочно.

къна

Можете да се запишете за оцветяване на вежди с къна в кабината, защото Този биоматериал е естествен, с растителен произход. Той не е изсушава косата като нормално устойчива боя, но подхранва и овлажнява тях. От най-често използваните марки:

 1. Wrow хена. Индия. Продължителност на оцветяването – 1,5 месеца. Има няколко нюанса.
 2. Вина хна. Индия. Дава като резултат нежен, тъмен нюанс reddishnesses.
 3. Годфроа. САЩ. Капсули с боя.
 4. Нила. Испания. Съставът е издръжлив, придава мекота нюанси и не предизвиква дразнене.
 5. Nivali. САЩ. Хена без окислители и активатори.

Майсторите в салоните са в състояние да експериментират с къна и да създават с използването му е просто нереалистични нюанси, но много красиви.

боя

Попитайте предварително в кабината какви съединения използват. Професионалното оцветяване на веждите е приложението изключително маркови продукти.

 1. Олин Вижън, Русия.
 2. Без аромат. Капус, Русия.
 3. Концепция (концепция), Русия.
 4. Estel (Естел). Unicosmetics, Русия. Използват се две линии: Само изглежда, Енигма.
 5. RoColor, Русия.
 6. Студио за коса Essem (студио), Русия.
 7. Игора Бонахром (Игора Бонахром), Шварцкопф, Германия.
 8. Amc, Inglot, Полша.
 9. Туя, Испания.
 10. Незабавен нюанс на веждите, Годефрой, САЩ.
 11. Augenblick, Berrywell, Германия.
 12. Kodi Professional, САЩ.
 13. C: ehko Eye Shades, Германия.
 14. Фаворит, Австрия.
 15. Binacil, Германия.
 16. Refectocil, Refectocycle, Gschwentner Haarkosmetik, Австрия.
 17. Умни очи, Кийн, Германия.
 18. Lash Color, Левисиме, Испания.
 19. Солор, Австрия.
 20. Nexxt, Германия.

Това са устойчиви бои за вежди, които са активно използвани от много салони.

пигментация

И във всеки салон можете да направите постоянно оцветяване. вежди, които ще продължат от 6 месеца до 2-3 години. Сред най-популярните процедури:

 • татуировка;
 • пръскане;
 • mikrobleyding.

Така че процедурата за оцветяване на веждите в салона причинява само най-приятните усещания и гарантира отлично резултатите. Разбира се, можете да запазите и да направите всичко у дома. но тогава отговорността се пада единствено на вашите раменете. Тук майсторът ще избере нюанса и формата е красива ще боядисва и боядисва професионални цели. Съответно и ефектът ще бъде невероятно, ако експерт по неговия случай. Доверете се на красотата на веждите си на специалист в салона – а не ще бъде разочарован от създаването на напълно нов образ.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: