Почистване на вежди – тенденцията на XXI век в създаването перфектен образ

а

Искате ли да направите веждите си естествено дебели и наситени? Тогава трябва да се възползвате от нова, уникална тенденция. Технология за пръскане на вежди. Разберете какво е то извършва се, степента на неговата ефективност, противопоказанията и индикации, плюсове и минуси, грижи за веждите след.

Праховото покритие се нарича ново от мнозина. тенденция към естествени и почти перфектни вежди. Клиентът избира интензивността и продължителността на пигмента, който е избелен в горните слоеве на кожата. В крайна сметка, това зависи от броят на слоевете на процедурата, с която капитанът постига максимална дълбочина на цвета и продължителност на ефекта.

В допълнение, той е подходящ за тези, които се страхуват от твърде агресивни действие боя, която е доста дълбоко въведени по време на татуировка или микробладинг. Но покритието на веждите е минимум странични и неприятни ефекти с голям резултат. Можете сами да видите.

Перманентно почистване на вежди с вежди

Същност на процедурата

Провеждат се изключително в салонните условия. Пусни го трябва да овладеят, преминали специално обучение. Първо с клиента Обсъждат се общи точки: какво точно иска тя, ширина и дължина вежди, наличието на противопоказания, нивото на прага на болката. добър Специалистът винаги ще провежда контролен тест дали кожата ще реагира алергичен пигмент.

След известна подготовка се прави директно. покритие с пигмент на вежди със специална машина. някой Това е хардуерна процедура, някои я наричат други твърдят, че пигментът се инжектира под кожата с помощта на игла.

Всъщност, оформянето се извършва по електронен път устройства, подобни на притурки, с върха по нея за игла, но пигментна опаковка, в която се пръска горните слоеве на подкожното пространство.

Почистване на вежди - тенденцията на XXI век в създаването перфектен образ

Това е безкръвна процедура. травматизация на кожата липсва – съответно, няма кора, както след микробладинг или татуиране, не се образуват. така дори и по отношение на ефектите и страничните ефекти от пръскането Вежда – безопасна и много изгодна процедура.

Името на процедурата. Течен пигмент разпръскван апарат, използван върху много от най-малкия спрей няколко слоя. Става ясно защо тази процедура получи такова име. Всъщност, в буквалния си смисъл, разпрашване – това е отлагането на вещество в диспергираното (т.е. дифузно) състояние повърхността на нещо (в нашия случай, вежди), за да я даде специални свойства (механични, физикохимични, декоративни) или за възстановяване на дефекта.

Вижте също:

 • Възможни причини и елиминиране на зачервяването на веждите.
 • Какво да правите, ако веждите се отлепят

Ефективност на пръскане на вежди

Разбира се, всеки не може да чака да разбере как ще изглеждат. вежди след пръскане, особено ако са преди процедурите не са особено красиви. Съдейки по отзивите на клиентите, Можете да очаквате следните резултати:

 • нарастване на всички плешиви петна;
 • наситен, ярък, траен нюанс в зависимост от цвета външен вид;
 • красива форма на веждата, подходяща за тип лице;
 • ясно дефиниран контур без ефект на “рошав”;
 • няма нужда от ежедневен грим;
 • Не се страхувайте от бързото избледняване на веждите.

Така че, ако решите да коригирате вежди по метода пръскане, в ефективността на процедурата няма да останете разочаровани еднозначно. Ще получите красива сянка и формата, от която се нуждаете за срок. от 1 година. Устойчивостта ще зависи от това колко слоя оцветяване пигмент ще бъде на веждите. Така че се наслаждавайте гарантирани резултати. Единственото нещо, което може срам – различни имена на процедурата в различни салони.

Проблем с цената. От опрашването на веждите сега в тенденция, цените са много по-високи от татуирането и mikrobleyding. Микропигментацията с тази техника ще струва от 7 000 рубли. В някои магазини цената идва 15 000 рубли.

Видове

Видове пръскане

В цените на различни салони за красота постоянен грим вежди техниката на пръскане може да бъде посочена под напълно различна епитети. Не се страхувайте, че те се различават значително един от друг. друг. Ако се впуснете в тези имена, ще разберете, че всичко това – същността на едно и също нещо.

 • Разпрашването на вежди с прах се нарича така защото след процедурата те придобиват устойчив мат сянка, сякаш сте използвали козметичен прах вежди;
 • Кадифето се нарича по същата причина: когато видите резултата, ще разберете защо този епитет;
 • минимум, т.е. пръскането включва пръскане на пигмента най-малкия спрей;
 • точка – същата стойност;
 • nanospray – същността на името е в същото микроскопични капчици, с които покритият пигмент горните слоеве на кожата;
 • постоянен – това име се основава оцветяване, т.е. въвеждане на оцветяващ пигмент;
 • shadow – така наречената, защото слоевете пигментът прилича на перо на боя, те създават слаба сянка желания нюанс.

Когато решите някоя от тези процедури, вие неизменно получавате вежди. с пръскащ ефект – красиво проследено, светло и привидно много дебел. Основното нещо е предварително да обсъдим с майстора всички нюанси. процедури, така че по-късно не се оказва, че по своята същност е напълно не това, което очаквате. И първо, решете дали можете Обикновено “опрашват” веждите с такава техника.

Не се бъркайте. В цената много често появяват се следните имена на тази процедура: „татуиран грим“, “микробладинг чрез пръскане”, “оперение чрез пръскане”, t “микропигментация чрез пръскане”. Всичко това е едно и също нещо.

Показания и противопоказания

Показания и противопоказания за

Ако искате да направите микропигментация на вежди чрез пръскане, преглед на двата списъка за неговото стопанство – указания и. t противопоказания. Трябва да разберете, че тази техника е подходяща. далеч от всички. Има специални случаи, в които капитанът ще съветва коригирайте вежди по други начини, за да избегнете усложнения и странични ефекти.

Показания

 • Наличието на малки плешиви петна;
 • твърде лек нюанс или цвят, който не се побира под косата;
 • много къси вежди;
 • ефекта на “рошав”;
 • липсата на ясно определен контур;
 • случайно нарастване на космите;
 • бързо избледняване на веждите на слънце;
 • необходимостта от дълъг дневен грим.

Противопоказания

 • Веждите са твърде редки;
 • големи плешиви петна;
 • сиви косми;
 • големи белези и порязвания;
 • увреждане на кожата в веждите;
 • акне;
 • пигментна алергия;
 • тънки, слаби косми;
 • бременност;
 • кърмене;
 • кръвни заболявания.

Ако сте сигурни, че искате да направите татуировка на вежди разпрашване, не забравяйте да вземете под внимание противопоказания задържане. Не крийте нищо от капитана. Ако имате хронични заболявания или алергии, кажи му веднага. По-добре е да се погрижите за това предварително след това решаване на проблема с нежелани усложнения след процедурата.

Имайте предвид. Малко вероятно е горното списък на противопоказания за пръскане на вежди може да се нарече пълен. Факт е, че процедурата е нова и се подлага на различни изследвания върху въздействието върху кожата и тялото. Ето защо, вие сте по-добре преди всяко отклонение във вашето здраве. кажи на господаря.

Плюсове и минуси на пръскане

Предимствата и недостатъците на пръскането на вежди

Като всяка друга процедура в салона, Микробладингът на прахта с вежди има своите предимства и недостатъци. По-добре е да ги оценяваме предварително, така че по-късно се откажете от резултата и се оплачете, че не сте го направили няма представа.

достойнство

 1. Пигментът се инжектира само в горните слоеве на кожата, поради което пръскането е безкръвна и атравматична процедура.
 2. След пръскане не се образуват кори и практически няма подуване.
 3. Цветът се запазва при 90%.
 4. Пигментът постепенно се отстранява от кожата, така че не не се наблюдават неестествени червени или сини нюанси.
 5. Оттенъкът е много естествен и красив.
 6. Мнозина се интересуват от това колко спрей се запазва челото: този индикатор зависи от броя на слоевете пигмент, който ще причини на капитана. Средно 5 слоя са достатъчни за 1 дълготраен ефект. Но можете да увеличите техния брой и да удължите кадифе живот вежди за 2-3 години.
 7. Цялата процедура продължава от 15 до 45 минути.

недостатъци

 1. За максимални и трайни резултати се възползвайте ще ви посъветва да дойде след един месец за корекция, убедителна, че тя изисква само 1 път. Тя ще струва около половината основната процедура. Но все още ще е осезаемо за портфейла.
 2. Много е трудно да се намери салон, в който работи майстор на вежди, преминали специални курсове по този профил.
 3. И сега, може би, един от най-неприятните минуси на пръскане вежди, през които са преминали повечето жени процедура. Много често през месеца целият ефект от такъв перушина – измити. И се оказва, че тези големи пари които бяха оставени в кабината, бяха стреляни по вятъра. и Козметикът вероятно ще ви каже, че това е характеристика на кожата ви, и нищо не може да се направи.

Тук може да бъде такова коварно и непредсказуемо Техника за пръскане на вежди с прах – и трябва бъдете готови за такъв ход на събитията. Ако сянка над месеци ще продължат – радвайте се: кожата реагира на въведеното пигментът е “правилен” – и не се появява ежедневен грим няма да ви отнеме нито силата, нито времето. Преди да отидете в салона Не забравяйте да гледате видеото, как да напръскате вежди, така, че манипулациите на господаря не ви плашат.

За най-хитър. Ако искате нищо не избяга от вниманието ви, попитайте майстора, където е учил прашенето вежди, вижте сертификата. Разберете какви материали той радва – и вижте у дома всички плюсове и минуси от него оборудване.

В хода на процедурата

Процедурен напредък

Техниката на пръскане на вежди се извършва по следния начин.

 1. Премахване на грима на веждите.
 2. Първична анестезия.
 3. Рисуване на вежди завой обикновен козметичен молив. Координиране на получената картина с клиента.
 4. Избор на пигментни цветове.
 5. Начертаният с молив контур се запълва с избрания пигмент. използване на специална машина за нано-пръскане.
 6. Ако клиентът има много нисък праг на болка по време на пръскане челото й съобщава за дискомфорт, вторично анестезия.
 7. Наситеността и издръжливостта на сянката зависи от броя на слоевете. пръскане.
 8. Лечение на вежди с фиксиращ разтвор.

Ако знаете предварително как да пръскате вежди, по време на процедурата, вие няма да се страхувате от нищо, не ще се тревожите защо капитанът изпълнява тази или онази манипулация. Е, и най-педантичният може дори да го провери; той прави правилно. Можете да намерите много демонстрации в мрежата. видео как върви всичко. Е, в заключение, разбира се, козметик трябва да ви даде подробни инструкции за това как да се грижите за веждите си след пръскане.

Полезни съвети. Не бъркайте болката и дискомфорт по време на процеса на пръскане. Ако се почувствахте леко парене или изтръпване, няма нужда да питате допълнителна част от анестезията – помнете за нея лошо ефекти върху тялото. По-добре няколко минути да пострада.

Грижа за пръскане

Грижа след процедурата

Уверете се, че резултатът е приятен и устойчив, осигурете вежди необходима грижа след пръскане. Той ще го направи е както следва.

 • Не използвайте декоративни за 2-3 дни след процедурата. козметика.
 • Не намокряйте веждите си три дни.
 • Не ги докосвайте с ръце.
 • През месеца не трябва да използвате услугите на козметици за почистване на лицето.
 • Не можете да ходите по солариума, да посетите баните и сауните (приблизително през месеца).
 • Използвайте слънчеви очила, когато излизате през лятото.
 • Ако веждите ви започнаха да се обелват – нанесете тънък слой вазелин техния контур.

Не забравяйте: след пръскане веждите не трябва да се оформят няма кора, кръв, възпаление, нагряване. Само светлина подуване, лека хиперемия и пилинг – този списък всички странични ефекти са ограничени. И те се държат много не за дълго.

Ако възникнат други усложнения помолете за помощ от капитана, който е провел процедурата. Той трябва да определи какво става и да ви обясни учтиво.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: