Ползите от контрастиращи измивания на лице за кожата: вечна младост и енергиен тласък

Научете кожата си да се противопоставя на измиването на лицето: ползите от това пречистването на водата ще се прояви незабавно. Подобрява благосъстоянието, полетя и двойната брадичка ще напусне, кожата ще стане по-еластична и по-млада, гладки бръчки. Подарете си енергия и енергия всеки ден сутрин.

Съдържание:

 • Полезните свойства на контрастните измивания
 • Показания за контрастни измивания
 • Контрастен душ за лицето: правилата за допускане
 • За противопоказания за контрастиращи измивания
 • Опции за измиване на контраста

Лекарите смятат тази водна процедура за нещо като гимнастика мускулите на кожата и кръвоносните съдове. По-рано в хората се наричаше контрастен душ героично забавление. Редуване на гореща и студена вода Оказва се, че е прекрасно освежаващо, ободряващо, закаляващо означава. С него можете да спечелите не само pep и добро здраве, но и да се върне младостта в тялото. Жените във всеки възраст, можете да започнете контрастно измиване на лицето: ползите от тази вода процедурите със сигурност ще повлияят на тяхното вътрешно здраве и външни формуляра.

Ползите от контрастиращи измивания на лицето

Полезните свойства на контрастните измивания

Днес ползите от контрастните измивания на лицето се обсъждат навсякъде. в медицински и обикновени среди. Тяхното въздействие върху възстановяването кожата е колосална, защото засяга почти всички системи и органи. Механизмът на действие на тази водна процедура е както следва:

 • температурната разлика нараства подкожно няколко пъти кръвообращението, което стимулира обмена процеси, т.е. по време на тази процедура интензивно пречистване на дълбоките слоеве на дермиса от токсини и шлаки, запазване на еластичността и устойчивостта на мастните гънки върху лицето, отстраняване на втората брадичка и брил;
 • активно свиване и незабавно разширяване на кръвта кръвоносните съдове водят до тонуса на мускулите на лицето, което ги прави по-устойчиви дори на най-активните изражения на лицето;
 • подобрява се съставът на кръвта;
 • кожата се зарежда с енергия и енергия;
 • и мунитетът се засилва на клетъчно ниво: увеличава се устойчивостта на кожата към такива нежелани външни фактори като ултравиолетови и температурни капки;
 • контрастен душ за лицето ви позволява да се биете бръчки, изглажда кожата, възстановява нейната еластичност и еластичност, предотвратява преждевременното стареене;
 • облекчава стреса и умората;
 • подобрява тена.

Този списък премахва всички съмнения относно това дали Контрастно измиване на лицето. Дами от всякаква възраст Тази процедура е полезна за подмладяване и промоция на здравето. Кой може да съветва тази водна процедура за постоянно Използвайте?

Според проучване

Доста много изследвания се правят лечебните свойства на водата върху човешкото тяло. Беше разбрано че контрастното миене на лицето (като душа за всичко тялото) повишава устойчивостта на стреса. С редовна употреба тази обработка на водата, нервната система става по-силна и защитени.

Как да се измие с чиста вода

С универсално средство – рициново масло, всичко ще бъде решено. проблеми с кожата. Научитесь им пользоваться>>

Лекарствените билки ще помогнат за грижата за всеки тип кожа: //beautiface.net/uhod/za-kozhey/travy-dlya-lica.html

Показания за контрастни измивания

Въз основа на горните индикации е възможно да се направят заключения този, на когото се препоръчва първо да има контрастиращи процедури за лице човек. Козметиците ги съветват да правят ежедневно тези, които страдат следните козметични дефекти:

 • замърсени пори;
 • черни точки;
 • загуба на твърдост и еластичност на кожата поради възрастта и други фактори;
 • мастни гънки по лицето;
 • двойна брадичка;
 • Бърни;
 • загуба на тонус от мускулите на лицето;
 • уморена кожа;
 • постоянни атаки върху кожата под формата на ултравиолетови, ниски температури, замърсена атмосфера;
 • бръчки, преждевременно стареене;
 • нездрав тен.

Ако вече сте срещнали едно или повече проблеми от този списък, не бързайте да атакувате кожата си всякакви скъпи кремове или салонни процедури. Те са решен по-мек и по-прост начин: опитайте всеки ден започнете с контрастно измиване на лице – със сигурност ще ви хареса резултатите, с които ще се избегне използването на средства съмнителен химичен състав и процедури в козметологията кабинети, последствията от които винаги са много трудни за прогнозиране. И трябва да започнем с разработването на правила за получаване на контрастен душ за човек. Неправилната температура на водата може да увреди кожата. Затова на това събитие трябва да се подходи от всички отговорност.

Когато можете да използвате топла и студена вода за миене

Контрастен душ за лицето: правилата за допускане

Преди да направите този вид закаляване на кожата, трябва да го направите запознайте се с основните препоръки за това как да го направите. контрастиращо измиване на лицето, така че те носят максимума благоприятства. Игнорирането им може да доведе до хипотермия или прегряване на дермата при неправилни температурни условия. Затова стриктно спазвайте препоръките, направени от лекари и козметици за това лечение на водата.

 1. Началната температура на водата трябва да бъде топло.
 2. Изплакнете лицето си с него няколко пъти и постепенно добавете горещо вода до точка.
 3. След това рязко завъртете клапана до положението, в което хладно (за начинаещи) и леден (за опитен) ще тече вода.
 4. Промиването със студена вода за дълго време не се препоръчва: трябва да започнете от 5-6 секунди, а след това постепенно, ден след ден, разтягане на даденото интервал от време до половин минута.
 5. Промиването със студена вода във времето трябва да бъде по-малко от 2-3 пъти във връзка с вземането на горещ душ.
 6. Ако почувствате хипотермия, кожата е покрита с неприятни понастоящем се препоръчва процедурата спрете и следващия път изберете температурен режим малко по-топло.
 7. След това – рязка промяна на душ за топла вода. след няколко секунди – отново на студ.
 8. Междинните стъпки не трябва да бъдат, т.е. топла вода само в началото на процедурата. Затова трябва да напреднете Забележете за себе си до каква степен трябва да завъртите крановете.
 9. Не се препоръчва да се правят повече от три смени вода с контраст измиване на лицето: няма да има полза, но може да навредите на кожата.
 10. Контрастният душ винаги трябва да започва с гореща вода, свърши – студено.
 11. Не използва никакви почистващи препарати: няма сапун, нито мляко, нито тоник и т.н.
 12. Тази водна процедура е най-добра сутрин, след зареждане, когато кожата вече е загрята до определена температура и циркулацията кръвта се ускорява.
 13. След измиване, лицето ви се втрива с кърпа: тя ще го затопли и ще произведе ефект на масаж, който също ще е от полза.
 14. Най-малко един час след измиване на лицето препоръчва да излезете.
 15. След тази процедура, не забравяйте да омекотите кожата с тоник или някакъв крем.
 16. Контрастните маски за лице обикновено се използват сутрин Събудете се и вземете такса за радост за целия ден. Преди лягане Това не се препоръчва.

Ако искате да използвате контрастен душ за отслабване физически лица, след водната процедура ще изисква плътна и достатъчна силен масаж в проблемни области, които бихте искали да коригира.

Те могат да бъдат бузи, замъглени контури или двойни брадички: като ускорите подкожния микроток и метаболизма, можете начин за премахване на телесните мазнини. Можете да изпратите поток от вода изключително върху проблемната област и я масажирайте в кръг движения от горе до долу и обратно. Въпреки това, не всеки може Насладете се на прекрасния ефект върху кожата на тази невероятна процедура. Като се имат предвид активните промени в кожата, поради неговите свойства, козметолози наричаха редица противопоказания за контрастиращи измивания човек.

Това е интересно!

Опитайте се да направите контрастиращо пране под любимата си музика. Тази психологическа техника, както е показано от последните научни изследвания, повишаване на ефективността на водната процедура. Какво отново доказва, че това зависи от нашето настроение изглежда

Опции за контрастни измивания

За противопоказания за контрастиращи измивания

Не е достатъчно да знаете как да вземете контрастен душ за лицето и какво точно той е полезен. За да не навредите на собственото си тяло, вие се нуждаете Не забравяйте да спазвате противопоказанията за неговото приемане. В някои ситуации, дори такава полезна водна процедура може да бъде вредни за здравето и водят до тъжни последствия – усложнения, които ще изискват много време след това фондове. Тези противопоказания включват:

 • всеки възпалителен процес: ангина, цистит и др .;
 • тумори с различен произход;
 • нестабилно кръвно налягане;
 • диабет;
 • тежка дисфункция, слаба съединителна тъкан, в противен случай може да се появи руптура на кръвни плаки, водеща до тромбоза, когато кръвта се свива;
 • астма;
 • менструация;
 • множествена склероза;
 • вегетативна невроза;
 • тънка, чувствителна кожа;
 • заболявания на кръвоносната и сърдечно-съдовата системи (купероза, дълбока венозна тромбоза, хипертония, съдова недостатъчност, флебит, висок холестерол – сред тях).

Ако имате такива здравословни проблеми, не го правете риск и опит на собствената си кожа на ефективността на това уникална, но доста опасна водна процедура. Намерете други методи за почистване и подмладяване на лицето. С розацея и чувствителна кожа, която изисква специални, деликатни и много чисти грижа, можете да предложите “суха” версия на контрастно измиване.

Противопоказания за конструктивно измиване на лицето

Опции за измиване на контраста

Има много причини, поради които жените отказват нормално Контрастни измивания за лице: неприятни усещания, алергии, лоши (твърда) вода, твърде тънка и чувствителна кожа. С това Наистина искам да изгладя бръчките и да придам на лицето мускулите без драстични мерки под формата на козметични препарати, пренаситен с химия. Оказва се, че има малък трик и За да направите това: опитайте така наречената „суха“ версия на контраста миене. Той се изпълнява както следва.

 1. За тази необичайна процедура ще трябва предварително да се подготвите. козметичен лед. Можете да замразите обикновената вода кутии, и можете да добавите към него различни спомагателни компоненти. Може да са инфузии на лечебни билки, плодови сокове или парчета зеленчуци.
 2. Веднага преди поставяне на контрастно сухо измиване до чаша гореща вода. Температурата й трябва да бъде толкова високо, че си кожа.
 3. Първо, малка хавлиена маска се намокря в чаша гореща вода. кърпа и се прилага за лицето за секунди на 30. След като сте чувствам, че тъканта започва да се охлажда, изпрати го обратно чаша.
 4. В същото време, тя е напоена, направи масаж на лицето предварително варено парче лед. Не забравяйте да го правите строго от масажни линии.
 5. След това отново се поставя кърпа.
 6. Горещата кърпа се редува с парче лед три пъти.
 7. След това внимателно избършете лицето си със суха, деликатна кърпа. Ако имате много тънка и чувствителна кожа, не го разтривайте. след такава процедура.

Сега знаете как да правите контрастиращо пране и Чувствайте се свободни да се опитате да приемете такова полезно третиране на водата. сами. При липса на противопоказания такава редовна душа ще има положителен ефект не само върху Вашия благополучие, но и по външен вид. Кожата на лицето ще цъфне отново тонизиран и млад, свеж и красив. Определено си струва Опитайте се да влезете в ежедневието си Тя стана по-ярка и по-пълна.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: