Растящи заедно вежди при жените: салон и дом средства за дефицит

Полезни съвети за момичета и жени, какво да правят, ако се отглеждат заедно вежди: разберете и отстранете причините, регистрирайте се за лазерен салон епилация или кола маска, късане и бръснене на вежди у дома, Маска за бели рецепти. и зберете всеки метод и насладете се на резултата!

C ъдържание:

 • Защо веждите растат заедно
 • Да се отървем от стърчащите вежди в салона
 • Домашни начини за елиминиране на стърчащите вежди
 • Маски от отлежали вежди, за да помогнат

Рядко в каква култура се преплитаха привлекателността вежди, особено при жените. Днес е така знак за пренебрежение и пренебрежение. Да не се превърне в обект присмех, нежният пол трябва да прибегне на различни трикове, които дори за известно време елиминират това липса на външен вид. Но не всички от тях знаят това начини, с изключение на епилация, има няколко. И по-грамотни подходим към въпроса за избор, толкова по-добре ще бъде резултатът. И все пак трябва да знаете предварително защо веждите растат заедно. Също така е полезно. в поставянето им в ред.

Растящи заедно вежди при жените

Причини: защо веждите растат заедно

Тези, които са изправени пред такова бедствие, питат защо нарастване на вежди. Жалко е, когато някой – грациозен струни по лицето, които изискват само повърхностна корекция, но тук трябва да страдате от излишна растителност и плътност. за всъщност има много малко причини да ги заобиколим или да ги коригираме. рядко се получава. Това обикновено се случва под влиянието на следното фактора:

 • Наследствеността е най-честата и най-правилната причината за нарастване на веждите, така че ако някой от роднините вероятно те не могат да избягат от тази съдба;
 • генетична предразположеност националност: всички знаем това Кавказки, латиноамерикански, цигански и южни кръв специален цветен тип – те не са само горящи брюнетки (по-често съвсем), но техните момичета с вежди са натрупани – далеч рядкост;
 • дисфункция на ендокринната система, заболяване на щитовидната жлеза жлези, причинени от продължителни хормони (контрацептивни лекарства или анаболни стероиди);
 • заболяване на яйчниците (поликистоза);
 • лоша храна, която не успява в работата на много вътрешни органи (чернодробни и ендокринни системи);
 • чернодробна дисфункция.

Всякакви промени в хормоналния фон на жените могат да причинят повишена коса на лицето. Въпреки това, в повече от 85% от случаите, наследствеността и генетичната предразположеност са виновни. И ако болестите могат да бъдат лекувани, тогава ще трябва някак разбирам. И така, какво да правите, ако веждите растат заедно постоянно въпреки факта, че причината за това нещастие във вашата ситуация не е подвижен? Ако имате време и пари – свържете се с капитана в салона. Той знае как да реши този проблем.

За имената. Експертите наричат аккрет вежди “еднооброви”.

Причини за нарастване на веждите

Подробни инструкции за употребата на масло от вежди на репей ще ви помогне да го използвате правилно, за да укрепите и ускорите растеж на веждите.

Как да изберем цвета на веждите блондинки, кафява коса и брюнетки: //beautiface.net/brovi-resnitsy/cvet.html

Да се отървем от стърчащите вежди в салона

Никой няма да раздели женските вплетени вежди толкова спретнати като професионалист в своята област. Капитанът в кабината знае това е нещо добро Първо, изобщо няма да боли, тъй като той знае специалните точки, на които да работи (разбира се, ние говорим за добър майстор). На второ място, формата на веждите ще бъде съвършен. Трето, космените фоликули ще бъдат унищожени повече добре, отколкото можете да правите у дома – и следователно продължителността на резултата ще бъде много по-дълга. На коя процедурата за записване по-добре?

 • Лазерна епилация

Най-ефективната салонна процедура за корекция на аккрет вежди – лазерна епилация. Тя позволява премахване на този дефицит за постоянно в 90% от случаите. Но се пригответе за да изложи достатъчно кръгла сума (от 1 000 до 5 000) рубли). Как върви тя?

 1. За да се направи лазерна епилация на нарастващи вежди, е желателно получавате съвет от опитен специалист в професионална клиника, а не козметик в най-близкия салон Красота. Там е малко вероятно да намерите лекари на експертно ниво.
 2. Процедурата се извършва на специален козметичен апарат с душове. Тя отиде до проблемната зона.
 3. Лазерът действа директно върху космения фоликул, до бази, които го разрушават. Лъчът нагрява пръта до 80 ° С.
 4. Препоръчва се с тънки, леки косми на носа използвайте неодимов лазер.
 5. Съответно, ще оставите офиса все още с натрупване вежди. Косите на носа ще започнат да падат малко по-късно и Ще отнеме около седмица.
 6. Без значение колко е желателно, но космите не могат да бъдат отстранени през този период сами. Трябва да изчакаме естествените им последствия.
 7. Недостатъкът е, че през тази седмица, докато проблемът зоната на носа ще бъде почистена, тя ще изглежда петна и небрежен. От една страна, космите са паднали, а от друга – само започват.
 8. Друг недостатък на процедурата: накрайникът има площ в квадратен сантиметър, което понякога не позволява да се премахнат космите ясно определена линия. Можете да докоснете основния завой.
 9. Противопоказания за лазерна епилация на нарастващи вежди: бременност, кърмене, диабет, онкология, грип, повишена телесна температура, възпалителни процеси и бенки на носа, индивидуална непоносимост към лазерно лъчение.
 10. В 90% от случаите има странични ефекти като подуване, зачервяване на кожата, временна болка. ако Експертът неправилно е задал настройките на процедурата, изгори.
 11. За да се отървем вечно корекцията трябва да се извърши от курса, т.е. Необходими са 3-5 процедури. Интервал – 2 месеца.

Растящият заедно с веждите на жените е естетически недостатък, с който Можете лесно да се справите с лазерен лъч.

 • Корекция на пинсети

Извършва се салон за корекция на нараснали вежди с пинсети според следната диаграма.

 1. Определяне на веждите въз основа на желанията на пациента и характеристики на нейния външен вид.
 2. Прилагане на специален крем за омекотяване на кожата и облекчаване на болката.
 3. Отстранете нежеланите косми. На този етап болезнено усещанията не могат да бъдат избегнати.
 4. Прилагане на охлаждащ гел.
 5. Страничните ефекти включват дразнене и зачервяване.
 6. За профилактика на възпалението 3 дни след процедурата Желателно е да се третират с разтвор на борна киселина слаб концентрация.

Корекцията на салони на сбръчкани вежди с пинсети рядко предизвиква усложнения, има ниска цена, няма противопоказания. Резултатът продължава около 3 седмици.

 • Нарастващ

Салон за обезкосмяване на вежди с восък е добър, защото след 5-6 процедури нежелани косми могат да изчезнат завинаги. Характеристики на неговото изпълнение:

 1. Времето на процедурата е 10 минути.
 2. Загрейте восъка до желаната температура.
 3. Поставяне на восък на носа.
 4. Фиксиране с кърпа.
 5. Времето за изчакване се охлажда.
 6. Разкъсващ плат.
 7. Противопоказания: онкология, възпаление на носа, захар диабет, вирусни заболявания, бременност.
 8. Страничните ефекти са зачервяване и леко подуване.
 9. Резултатът се запазва един месец.

Ако имате дебели увиснали вежди, които развалят вашия образ и пречат на това да бъдеш красива, за да отстраниш излишната коса на носа по-добре да потърсите помощ в салона. Съвременна козметология предлага различни начини за решаване на този проблем. Вашата задача е намиране на пари, време и избор на метод за премахване на нарастващите вежди. Е, ако всички те не ви подхождат по някаква причина, нищо ще остане как да се отървете от тях сами – в домашни условия.

Тайните на физиономията. Някои нации Смята се, че собствениците на склонни вежди са силни личности доста сложен характер, с който трудно се разбираме др.

Салонни процедури

Домашни начини за елиминиране на стърчащите вежди

Ако имате вежди на носа, Имайте предвид, че пинсетите не са единственият ви помощник в това трудно борба. Ще ви кажем какви опции имате в своя арсенал и какво правим с този проблем.

 • лечение

Първо, разберете причината, поради която имате склонни вежди. ако Това се отнася задължително за хормоналния фон и за здравословното състояние да се лекува.

 • скубане

Един от най-популярните начини за разделяне на акротови вежди – изтръгнете нежеланите косми по носа със специална пинсети или пинсети. Процедурата не е приятна, защото предизвиква болката. За да го улесните по някакъв начин, се препоръчва преди 5 минути изтръгване прикрепете към това място кърпа, потопена в гореща вода (така, че кожата да я понася). Предимство е, че с това може да се справи с всеки. Това обаче трябва да се повтаря редовно. косата ще расте напред-назад.

 • Ваксираща епилация

Сега в аптеките се продават специални ленти с восък с помощта на които нежеланите косми се отстраняват от корена. Има сходни шаблони и за удебеляване на вежди. Вземи – направи епилация в определен модел – и се радват на всички 2-3 седмици безгрижен живот. Инструкциите за употреба са прости: с всяка процедура ще се справи.

 1. Купувайки восък, бъдете грамотни. Заобиколете студената страна продукт: често предизвиква дразнене, може да разкъса косата и изисква преразглеждане с пинсети. Присъединява се с горещ восък кожата е много стегната, което означава – напълно премахва космите. И върху кожата Той има по-доброкачествен ефект.
 2. Обезмаслете площта, която ще се третира.
 3. Нанесете върху нея талк с малка възглавница.
 4. За да нанесете восък в зоната на наклоненото чело, използвайте пръчка за нокти за кутикула. Вземете малко восък върху него нанесете го в посока на растежа на косата от центъра на носа до очакваното начало на веждите.
 5. Натиснете нанесения восък с индексните си пръсти, така че да е като трябва да се чифтосват с косми.
 6. Изчакайте, докато лепкавата изчезне, но не давайте восък охладете
 7. Отстранявайте восъка срещу посоката на растеж на веждите.
 8. Ако не се окаже, че цялата коса е премахната, процедурата ще има повтаря.
 9. Отново се облече с талк, който има върху кожата охлаждащ и успокояващ ефект.

Обаче, това е епилацията на нарастващи вежди с восък не се препоръчва от експерти. Восъкът е добър за големи площи. тъй като малките (като носовия мост) имат риск от удряне и уврежда здрави косми. Също така имайте предвид, че това е много боли.

 • Епилация бръснач

Безболезнена и бърза процедура за отстраняване на нарастващите вежди. Проблемната област се намазва със специален крем за бръснене и тогава трябва да ходите по нея с машина. Въпреки това, има нюанси, които са желателно да се вземат предвид преди началото на епилация.

 1. Стандартните бръсначи (дори и жените) са много широки малка площ между веждите, която трябва да се обръсне. Така че от Ще ви е необходима максимална точност и точност.
 2. Опасност номер 1: може да се нарани. И тогава вместо да се слее вежди на лицето ви ще се покаже от неприятна драскотина машинен инструмент.
 3. Опасност номер 2: Широко острие може случайно да избръсне излишното количество парчета от веждите, значително съкращавайки ги или правяйки неравномерно.
 4. Недостатъкът на метода: косата след бръснене ще расте много бързо. Много по-бързо, отколкото след изтръгване. Не само това – те постепенно ще стане по-тъмен и по-дебел.

Бръснене на стружки вежди с машина – процедура бързо, но не и качество. Това изисква постоянно повторение. (на всеки 2-3 дни). Освен това често причинява кожа силно дразнене.

Вече знаете няколко начина за премахване на коалесцентна вежда: вземете и започнете да действате. домакинство процедурите имат един голям минус преди салона: те дават резултатът е твърде краткотраен (максимум – 2-3 седмици). след това трябва да се повтори от самото начало. Ако епилация ви дава твърде много мъчения, можете да опитате безболезни избелващи маски.

Домашни начини

Маски от отлежали вежди, за да помогнат

За да не се виждат веждите на момичетата, използват маски, избелващи косми. От една страна, тя изход. В края на краищата, няма нужда да издържате на болката при изтръгване. С от друга страна, от близко разстояние, дори и избелени власинки ще се види. Да, и ще трябва редовно да обезцветяват, в противен случай Корените на прераждането ще бъдат забележими и ще изглеждат вулгарни. Пропорциите в рецептите са достатъчно големи, за да достатъчно за няколко пъти. Направете избелващи притурки на носът може да бъде поне всеки ден, само ако нямаше дразнене кожата, защото повечето съставки са агресивни действие за епидермиса.

 • канела

Мед (2 р. L.), зехтин (същото количество) топлина, разбърква се. Добавете 2 секунди. л. канелена пудра и балсам за коса.

 • мед

Мед (2 р. Л.), Кокосово масло (1 р. Л.) Нагрява се, разбърква се. Добавяне на 2 сек. л. бананово пюре.

 • лимон

Смесете лимоновия сок (стъкло) с всеки балсам за коса (половин чаша). Разбийте с миксер, оставете за 15 минути.

 • кефир

Смесете кисело мляко (половин чаша), бренди (2 литра), балсам за коса (1 ч.л.), жълтък, лимонов сок (2 стр. Л.).

 • лайка

Сушени цветя от лайка (25 g), за да се получи вряща вода (стъкло), оставете за 30 минути. Добави мед (3 стр. Л.), Лимон сок (2 стр. л.).

 • Ревен за брюнетки

Смесете лимонов сок (стъкло), отвара от фармацевтична лайка (2 чаши), отвара от ревен (2 чаши), ябълков оцет (1 чаена лъжичка), мед (50 мл), водка (толкова).

 • Блондинка лък

Смесете в миксер лимонов сок (2 р. L.), ябълков оцет (1 ч.). л.), мед (2 стр. л.), сок от лук (2 р. л.), 5 капки етерично масло палисандрово дърво.

Сега знаете как да се отървете от вежди: искам – Регистрирайте се за процедурата на капитана, ако искате – направете това в домашни условия сами. Но оставете този недостатък без внимание към жената не е допустимо. Mono-brow добавя сянка небрежност, която трябва да се унищожи по всякакъв начин. Обичайте себе си – опитайте се винаги да изглеждате перфектно – Използвайте съветите и триковете на тази статия.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: