Троен метод за отстраняване на дома от втория брадичката: гимнастика, масаж и лифтинг маски

Подробни инструкции за отстраняване на втората брадичка у дома Условията ще ви помогнат да спечелите бившата яснота на контура на лицето и спрете процеса на увиснали бузи. Достатъчно за това ежедневно прекарват само 10 минути на лицева гимнастика, 10 на масаж и през деня да се направи маски за лице.

Съдържание:

 • Номер на метода 1. Упражнения срещу втората брадичка
 • Метод номер 2. Масаж в борбата с втората брадичка
 • Метод номер 3. Рецепти за повдигане на маски

Тя се появява постепенно, незабелязано, увиснала всеки ден всичко под, обрасли с големи гънки. И един ден, гледайки неговия размисъл в огледалото или собствена снимка от последно време ужас си отбележи, че си станал собственик на неприятно дефект – втората брадичка. Изглежда, бузите са подути че главата лежи на гърдите, шията сякаш е изчезнала, контурът на лицето губи оформят.

Най-горчиво е, че тези гънки са много околни възприема като един от признаците на затлъстяване. Всъщност Причините за този дефект са многобройни: може да има възрастови промени, наследственост, вътрешни болести, погрешен начин на живот и много други. Но хората не го правят уверете се, че изобщо не е с наднормено тегло.

Ако проблемът не изчезне, въпреки всичките ви усилия, На ваше разположение винаги има цяла гама от услуги в салона: Мезотерапията и липосукцията ще елиминират този дефект в най-кратък срок време.

Следователно всеки, който страда от такъв дефект, го иска толкова много. научете как бързо да отстраните втората брадичка, безболезнено и евтин. Няма значение с процедурите в салона или домашните техники. – най-важното, че е било ефективно. Всъщност модерна Козметологията предлага много начини за решаване на този проблем.

Премахваме втората брадичка

Номер на метода 1. Упражнения срещу втората брадичка

Има лицева гимнастика, състояща се от специално разработени упражнения: отървете се от втората брадичка с техните помощ може да бъде за един месец. Ако продължите да намирате силата изпълнявайте ги ежедневно (отнема 5-7 минути), можете Проблемът никога няма да се върне. Тази гимнастика не изпълнява само корективни функции, но и красиви превантивна мярка срещу такава неприятна козметика дефект като втора брадичка. Упражненията развиват мускулите долната част на лицето, обучете ги и ги укрепете. В резултат на това кожата става по-устойчив, тонизиран, еластичен, спира провисване.

Гимнастиката подобрява едновременно подкожната микроциркулация: кръвоносните и лимфните системи започват да се активират, подобрява клетъчния метаболизъм. Лицева гимнастика срещу двойна брадичка може да се намери много тренировъчни видеоклипове в мрежата също голяма сума. Няма нужда да правите това за два часа на ден: изберете само упражненията, които можете не причинявайте дискомфорт и не ограбвайте имате много време. Предлагаме на вашето внимание определен гимнастически комплекс, който се отличава с лекотата си и ефективност.

 • “Топол”

Едно от най-популярните упражнения за позата и в същото време срещу втората брадичка. За първите класове, намерете широка книга. в плътно свързване с обем 100-150 страници (т.е. не много дебелина). Сложете го на главата си и вървете с нея в продължение на 10 минути се обезсърчавайте, ако не се получи първи път: в това Наистина имате нужда от умения и дълги тренировки. След като овладеете това обем и със сигурност ще го носите на главата си, отидете на още дебели книги, но постепенно: първите 200, след седмица – 300 страници. Няма нужда да вземате повече.

 • “Loader”

Ще има нужда от фантазия. Спирайте ума си брадичка (долна челюст) въображаема, но много тежка, почти тежък товар. Усещайки нейната маса, започнете бавно. хвърли обратно главата си назад. Трябва да усетите напрежението мускули, както ако те всъщност изпитват сериозно натоварване. След като увеличите главата си, също толкова бавно, внимателно, плавно се върнете към оригинала позиция, не за миг забравяйки за въображаемия товар. повторение Това упражнение трябва да бъде поне пет пъти на ден.

 • “Пикове и низини”

Не винаги езикът може да бъде враг, особено що се отнася до него да се отървем от втората брадичка: тук той е вашият верен приятел и надежден помощник. Задръжте го колкото се може повече, дръпнете го нагоре и докоснете върха на носа, ако е възможно. Опитайте тичам няколко пъти. След това се опитайте да направите обратното: докоснете брадичката – най-ниската точка. Алтернативни движение 5-6 пъти.

 • “Осем”

Отвори устата си, изплези езика си (отново до максималната дължина), начертайте във въздуха с върха на стика си език “осем” първи от едната страна, после от другата. Повторете няколко пъти.

 • “Каприз”

Чувствам се малко обиден за няколко минути. като дете. Наклонете главата си назад, доколкото е възможно, започнете долната си устна затегнете първо – на горната устна, а след това – колкото е възможно повече дръпнете го надолу по брадичката си. Променете тези движения заедно няколко пъти.

 • “Устойчивост”

Отпуснете се на масата, сложете лактите си върху него, юмруци подпора на долната брадичка. Сега се опитайте да спуснете главата си надолу, но с юмруци се бийте. Трябва чувствам първо – напрежение и след това умора в лицето мускули.

 • “Филолог”

Мускулите на лицето по време на упражнението трябва да бъдат са напрегнати. Без да ги отпускате, трябва да говорите 10 пъти с усилие. гласни звуци, произношението на които включва максимума брой мускули по-ниски телета. Това [и], [o], [y].

 • “Не ме свърта на едно място”

В различни посоки, методично наклонете главата си: първо – люлка напред и назад, след това – надясно и наляво.

 • “Хоризонт”

Изберете плоска повърхност (перфектен килим или одеяло, разпростря се на пода), легни, хвърли ръцете си зад главата. разтягане мускулите на горната част на торса, откъсват главата от пода заедно с ръцете, но не вдигайте раменете си. 2-3 минути без да гледаш, погледни на пръстите. Ако упражнението е направено правилно, тялото трябва вземете теглото. След това можете да се отпуснете и да започнете позиция. Повторете действието.

Ето как да се отървете от втората брадичка с упражнения – специална гимнастика за лице.

Може да има по-голям ефект, докато масаж, също предназначен изключително за да се отървем от този досаден, тревожен дефект на живо.

Цялостното въздействие ще бъде шоков метод, след коя втора брадичка дори със затлъстяване няма да е така забележими.

Упражнения за лицето

Метод номер 2. Масаж в борбата с втората брадичка

Упражненията обикновено дават резултати само за един месец. често ситуацията е такава, че е необходимо да се премахне Бърза двойна брадичка – след две седмици това може да се постигне, ако допълват лицевата гимнастика с масаж. Може да е така процедурата в салона с участието на специалисти, но по правило поради неприятности във времето или липса на средства, такава услуга далеч от всякаква употреба. В този случай, като полезен означава, че има практика на самомасаж, която лесно да се учи у дома. Този метод се подобрява кръвообращението, разтваря мазнините, активира обменните процеси, има повдигащ ефект.

Масажът е същото упражнение за долната част на лицето, те се извършват само с помощта на ръце. Те също са много изберете тези, които можете да направите лесно, бързо и спокойно всеки ден или всеки ден (в зависимост от козметично пренебрегване на дефекта). Основното нещо не е прекалете: 10-15 минути ще бъде доста достатъчно за такива манипулации. Следващите са упражненията не предизвикват затруднения и могат да формират основата за самомасаж у дома срещу втора брадичка.

 1. Измийте ръцете си, изсушете ги.
 2. Нанесете върху долната част на лицето (челюстта, брадичката, дъното на бузите) Масаж или всеки хранителен (за предпочитане мазнина) крем. мога овлажнете кожата с розова вода или мед отвара.
 3. Ударете част от лицето, с което ще работите (от ушите ушите към брадичката и в обратната посока).
 4. Постепенно увеличавайте налягането на пръста при поглаждане. на кожата и ускоряване на темпото.
 5. Притискането се заменя с лек, приятен подслушване, което първоначално трябва да е бавно, но скоростта трябва постепенно да се увеличи.
 6. След крановете обикновено има изтръпване, което се разглежда един от най-ефективните методи, за да се отървете от втория нагоре
 7. Вземете долната част на бузите в дланта (максимално). предполагам какво е тестото: започнете “месене”, месене и постепенно нарастващ темп
 8. Финишният самомасаж трябва да бъде леко поглаждане – движение, с когото сте започнали процедурата.

Масажът трябва да бъде лек, спокоен, приятен, не оставят усещане за тежест и дискомфорт. Може би в рамките на час след такава процедура ще изгори лицето, но е положително ефект: означава, че сте успели да започнете кръвообращението и други метаболитни процеси на клетъчно ниво в правилното темпо. Ще остане просто изчакайте резултата. Желанието на мнозина да се отърват от втората брадичка е бърза, но все още трябва да чакате: заедно с Самомасажът на лицевата гимнастика ще има желания ефект през седмицата две, не преди. И това при условие, че и двете ще се проведат дневно. Да се помогне на такъв сложен ефект може да бъде дори и с използване на домашни маски за повдигане, чиято основна функция е да затегнат контур на лицето, направете я гладка, ясна, красива. Не е ли така мечтаете ли?

Метод номер 3. Рецепти за повдигане на маски за двойно затягане брада

Вече готови козметични затягане маски срещу втората Чин може да се купи в аптеката. Колкото и да е по-ефективно най-често се предлагат по-евтини и дори по-безопасни домашни средства които могат да бъдат направени от най-обикновените продукти. Те обогатяват клетки с хранителни вещества (витамини и минерали елементи), помагат на синтеза на еластин и колаген в дясно количеството и всъщност те затягат кожата, което я прави млада, еластична, еластична.

Контурът на лицето става красиво очертан, без увиснали бузи и гънки под брадичката. Тези маски не трябва да се прилагат към цялото лице: фокусирайте се само върху дъното му, което трябва да коригирате. Трябва да проверите първо Алергична маска. Приготвената смес се нанася в тънък слой. на линията на брадичката, увийте го с марлевата превръзка, дръжте го не по-малко от половин час, изплакнете с топла вода. Направете такива процедури всеки ден.

 • Маска за дрожди

Една маса. хижи. Маята се разрежда с топло мляко до дебелина консистенция, оставете за около половин час (за предпочитане в тъмно място).

 • Маска от картофи за мед

Две маси. хижи. прясно картофено пюре, смесено с една маса. хижи. топло мляко, добавете две маси. хижи. течност, разтопена на вана с воден мед (естествен и свеж, колкото е възможно) възможности).

 • Черна глинена маска

Три маси. хижи. черна козметична глина се разрежда с вода (топла или стайна температура) до желаната, кремообразна консистенция.

 • Компрес за саламура

Прецедете саламурата след кисело зеле, навлажнете марля и завържете долното й лице.

Премахването на втора брадичка у дома е лесно и бързо, елиминирайки, първо, първопричината за този дефект.

Ако е затлъстяване, ще трябва да се борите с наднормено тегло спорт и диети. Ако това е вътрешно заболяване, то трябва да се лекува. Грешен начин на живот – да спрете пушенето, да започнете да спите достатъчно, настройте режима на деня. Тройна домашна техника премахване на втората брадичка (упражнения + масаж + маски) много ефективни и перфектно препоръчвани себе си.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: